|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Code!!!!
Tez tak myslalam
Ale zanim poznalam te osobe, juz dobrze znalam i Hypnose i Code Ale na pewno jedno na drugie ma wplyw. Hypnose mi sie podoba, ale niestety na dluzsza mete nie moge pachniec tak slodko. A Code bym kupila na 100% gdyby ciagle pachnial tak jak sam jego poczatek. No ale niestety
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Psiknelam sie na noc Codem i poczatki oczywiscie byly mile. Niesteyuy po kilkunastu minutach wylazl ten jasmin i nuty rodem ze starej Sabatini. Nie chce Code
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Miałam okazję poniuchać ten zapach, ale mój nos go odtrącił! po prostu nie dla mnie... ta lawenda i porzeczka dają jakiś taki ciemny klimat trochę kadzidlany i leśny.
|
|
|
|
|
#64 |
|
spin doctor
|
Podnoszę trochę przykurzony wątek, bo ostatnio przechodzę fascynację Code. Jakiś czas temu przyleciały do mnie z wymiany, ale stwierdziłam, że niezbyt mi się podobają postawiłam do kąta i nie uzywałam. Niedawno postanowiłam je sprzedać i psiknęłam się, żeby się utwierdzić w tej decyzji.
Niespodziewanie zafascynowały mnie i poczułam jakie są piękne i kobiece ), nie czuć prawie wcale wanilii( na szczęście). Coś czuję, że Code będzie moim zapachem na tegoroczne wakacje
|
|
#65 |
|
Szef ds. Wymianek
|
watek zdecydowanie przykurzony, ponad 2,5 roku nic sie w nim nie dzialo!
zdecydowanie za dlugo, wszak Code to taki pyszny zapach ![]() przy okazji, wachnelam korek mojego Code i mnie olsnilo! caly czas dumalam, po pierwszym tescie globalnym, co tak silnie, co mialam/mam, przypomina mi Amor Amor. i to wlasnie Code jest! jak dla mnie, ten sam typ slodyczy. slodyczy, ktora bardzo lubie, zaznaczam, bo niekiedy jest ona (slodycz) dla mnie w perfumach nie do zniesienia. dzieki, Malgos, za odkopanie watku i pobudzenie mnie do wspomnien
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z Codem raczej na nie, chociaz wielokrotnie sie do niego przymierzalam. Nawet nie jest zbyt popularny, chociaz rok czy dwa lata temu bywalo, ze wyczuwalam na ulicy, ale jednak sporadycznie
Uwazam, ze najlepsza wersja Code to elixir - chyba czasem mozna dostac. Mimo to nie skusze sie, bo jednak kojarzy mi sie z dojrzalymi osobami Lubie kwiatowe i ciezsze zapachy, ale jednak nie w tym klimacie.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Code na początku mnie nie zachwycał, również przypominał G. Sabatini. Dopiero po jakimś czasie... przekonałm się do Code. Calutką flaszkę 75ml mam w swojej kolekcji. Jest mega trwały, orientalno-słodki, piękny, apetyczny, kuszący... Z Aliena też coś ma.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-07-14 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Witam was Kochane zakładam wątek z pytaniem co myślicie o zapachu perfum Armani Code dla kobiet?
Ja od jakiegoś czasu je kocham ! tylko zastanawia mnie co myślicie o cenie i wg o marce i zapachu !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Ale zanim poznalam te osobe, juz dobrze znalam i Hypnose i Code

), nie czuć prawie wcale wanilii( na szczęście). Coś czuję, że Code będzie moim zapachem na tegoroczne wakacje