![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Code!!!!
Tez tak myslalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Psiknelam sie na noc Codem i poczatki oczywiscie byly mile. Niesteyuy po kilkunastu minutach wylazl ten jasmin i nuty rodem ze starej Sabatini. Nie chce Code
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Miałam okazję poniuchać ten zapach, ale mój nos go odtrącił! po prostu nie dla mnie... ta lawenda i porzeczka dają jakiś taki ciemny klimat trochę kadzidlany i leśny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
spin doctor
|
Podnoszę trochę przykurzony wątek, bo ostatnio przechodzę fascynację Code. Jakiś czas temu przyleciały do mnie z wymiany, ale stwierdziłam, że niezbyt mi się podobają postawiłam do kąta i nie uzywałam. Niedawno postanowiłam je sprzedać i psiknęłam się, żeby się utwierdzić w tej decyzji.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Szef ds. Wymianek
|
watek zdecydowanie przykurzony, ponad 2,5 roku nic sie w nim nie dzialo!
zdecydowanie za dlugo, wszak Code to taki pyszny zapach ![]() przy okazji, wachnelam korek mojego Code i mnie olsnilo! caly czas dumalam, po pierwszym tescie globalnym, co tak silnie, co mialam/mam, przypomina mi Amor Amor. i to wlasnie Code jest! jak dla mnie, ten sam typ slodyczy. slodyczy, ktora bardzo lubie, zaznaczam, bo niekiedy jest ona (slodycz) dla mnie w perfumach nie do zniesienia. dzieki, Malgos, za odkopanie watku i pobudzenie mnie do wspomnien ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem z Codem raczej na nie, chociaz wielokrotnie sie do niego przymierzalam. Nawet nie jest zbyt popularny, chociaz rok czy dwa lata temu bywalo, ze wyczuwalam na ulicy, ale jednak sporadycznie
![]() Uwazam, ze najlepsza wersja Code to elixir - chyba czasem mozna dostac. Mimo to nie skusze sie, bo jednak kojarzy mi sie z dojrzalymi osobami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Code na początku mnie nie zachwycał, również przypominał G. Sabatini. Dopiero po jakimś czasie... przekonałm się do Code. Calutką flaszkę 75ml mam w swojej kolekcji. Jest mega trwały, orientalno-słodki, piękny, apetyczny, kuszący... Z Aliena też coś ma.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-07-14 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam was Kochane zakładam wątek z pytaniem co myślicie o zapachu perfum Armani Code dla kobiet?
Ja od jakiegoś czasu je kocham ! tylko zastanawia mnie co myślicie o cenie i wg o marce i zapachu ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.