![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Drogie Lipcowe Panny Młode! Zrobiłam podsumującą listę naszych ślubów z forum
![]() "1 Lipcówki" ami81 annLee Mysz_ka jorda "8 Lipcówki" gosiah "22 Lipcówki" Emiliana "29 Lipcówki" MONA.LIZA marzka82 annLee monika_mmf jorda Jagoda24 Puniax moniniteczka agachuda123 IZII asgo20 Martinixxx ![]() jeśli, którąś z was nie wpisalam to proszę uaktualnić listę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Troszeczkę nas tu jest
![]() Jestem też ciekawa gdzie będziecie brały ślub. W rodzinnym mieście, czy tam gdzie mieszkacie? Mogę zacząć ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Do kompletnej listy brakuje jeszcze 15 lipca ... wobec tego ja ją uzupelniam.
#65 |
Zadomowienie
|
Do kompletnej listy brakuje jeszcze 15 lipca ... wobec tego ja ją uzupelniam.
#66 |
Raczkowanie
|
Ooooo nas jest nawięcej - czyli 29 lipcówek!
My bierzemy ślub w naszym rodzinnym mieście czyli od zawsze Dąbrowa Górnicza ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i jeszcze cjciałąm dodać, że na pierwszy taniec wybraliśmy Niebieską Piosenkę Grzegorza Tomczaka.....w tych zaledwie 3 minutkach jest opowieść o całych naszch 8,5 latach...... ochhh rozmarzyłam się! Lipiec - proszę szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam gorąco |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Witam
Przyłączam się do grona dziewczyn z 29 lipca. Troszeczke mnie przeraziłyście, prawie wszystkie macie suknie, a ja jeszcze w ani jednym salonie nie byłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
A ja dolaczam do grona panien mlodych z 1 lipca! Przygotowania w toku, porownujac wasze listy na mojej brakuje
- alkoholu - ale tym zajmuje sie narzeczony - kwiatow - wszelkich dodatkow do sukni - kwiatow - pomyslow na fryzure A co do miejsca slubu to daleko nam do naszej rodzinnej miejscowosci. Choc ja i moj narzeczony mieszkalismy i poznalismy sie w naszej rodzinnej miejscowosci to slub bierzemy w dalekim Chicago. Troszke to wszystko inaczej tutaj wyglada, ( ceremonia, sala bankietowa, tradycje) ale tak juz musi byc... |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Kobietki widzę, że lista "Lipcowych Pannien Młodych" została zaakceptowana, więc ją uaktualniam
![]() "1 Lipcówki" ami81 annLee Mysz_ka jorda monfil "8 Lipcówki" gosiah e.m.i.l.k.a "15 Lipcówki" Wiktorynka "22 Lipcówki" Emiliana "29 Lipcówki" MONA.LIZA marzka82 annLee monika_mmf jorda Jagoda24 Puniax moniniteczka agachuda123 IZII asgo20 Martinixxx 82anusia Jest nas coraz więcej!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
![]()
Ślub bierzemy w mojej rodzinnej miejscowości w Mysłowicach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Witajcie ponownie. przygotowania do slubu ruszyly na przod. dzisiaj zamowilam sukienke i pierwsza przymiarke mam 22 maja. Ciesze sie ze w koncu znalazlam ja bo panie w salonach straszyly mnie ze taka sukienke trzeba zamawiac juz 4 miesiace wczesniej i to wcale nie jest wczesnie. A w jednym salonie ponoc na pazdziernik juz maja zamowienia. Nie wim ile w tym prawdy ale cos mi sie nie chcialo wierzyc
![]()
#73 |
Przyczajenie
|
Aha! mam pytanko do MONA.LIZY. Czym jest albo co oznacza ta "jorda" przed Jagoda24, bo nie rozumie skad sie to wzielo przy wpisywaniu mnie na liste "lipcowek"????:confus ed: Nie miej mi tego za zle ze sie dopytuje al jestem tu nowa i moze czegos nie wiedziec. Z gory dzieki. Buzka
#74 |
Przyczajenie
|
hahahahahahhaha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
ale tego 1 lipca
![]()
#76 |
Przyczajenie
|
Hejka!
29 lipca , ślub bierzemy w Gnieźnie i tu też mieszkamy (choć narazie osobno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
![]()
Do Jorda i Jagoda24: Sorki! Już prostuje dziewczyny liste. Przy tworzeniu listy wpadł mi złośliwy chochlik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "LIPCOWE PANNY MŁODE" Ps. Przepraszam za usterki!! "1 Lipcówki" ami81 annLee Mysz_ka jorda monfil "8 Lipcówki" gosiah e.m.i.l.k.a "15 Lipcówki" Wiktorynka "22 Lipcówki" Emiliana "29 Lipcówki" MONA.LIZA marzka82 annLee monika_mmf Jagoda24 Puniax moniniteczka agachuda123 IZII asgo20 Martinixxx 82anusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Witam!!!
My też bierzemy ślub 8 lipca w Zielonce k\Wawy. Mamy już: Salę Kościół Fotografa Kamerzystę Orkiestrę Zamówioną suknię butki i bieliznę makijażystkę manikiurzystkę zaproszenia się drukują nauki i poradnię Nie mamy: stroju dla narzeczonego alkoholu i jeszcze paru innych drobnostek ale to nie problem... P. S. a lipiec podobno taki niepopularny ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też biorę 2 razy w lipcu ślub ![]() ![]() My bierzemy ślub w P-niu.Oboje tu mieszkamy,choć ja dopiero 8 lat-to jest to rodzinne miasto mojego ojca,więc wróciłam do korzeni ![]() ![]() Jak mnie baby w salonach zaczną wkurzać tekstami to niech się lepiej trzymają poręczy,bo nie ręczę za siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hmm ciekawe znów chochlik się wkradł
![]() ![]() Co do szycia sukienek, to ja waliłam od razu co o tym myśle, jeśli mi rzucała kobieta takimi tekstami jak tobie. W rzeczywistości taka sukienka będzie szyta niecałe 2 miesiące albo nawet krócej!! Tak jest z moją sukienką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
No mi nikt jeszcze tego nie powiedział,ale słyszałam,że takie głupoty gadają
![]() ![]() A ślub zamierzam brać 1 lipca ![]() Jejq,może się jutro doturlam do jakiegoś salonu...chciałabym mieć już z głowy kolejną rzecz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W salonach często przesadzają ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Jestem kolejną 8 lipcową
![]() Po przeczytaniu tego co wy już załatwiłyście właśnie dostaje zawału.Ja mam tylko: -zamówioną salę; -zespół; -kościół -wódka I to wszystko! W czwartek zaczynamy dopiero nauki przedślubne, mam koncepcje sukienki ale dopiero będę szukac krawcowej, nie mamy zaproszeń....kompletnie nic.Myśałam że mam jeszcze czas.....załamałyście mnie dziewczyny zupełnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Nie przejmuj się.
![]() Będzie dobrze, nie ma się co przejmować ![]() Pozdrawaim |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Dzieki marzka za słowa otuchy ale fakt że czasu juz mało.No ja widzisz tez mieszkam daleko od mojego rodzinnego domu i też tylko weekendy mi zostały.Zaczynam sie już powaznie denerwować.Mam zamiar sie jakoś wziąść w garśc i szybko to pozałatwiać - przede wszytskim sukienka.
Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Witam! Marzka82 popieram Cię w tym, że nie warto się śpieszyć z przygotowaniami. Jeszcze jest sporo czasu!
![]() Po uporaniu się z personalizacją gości, dzisiaj będę zamawiać zaproszenia ślubne, więc w połowie kwietnia zaczynamy objazdówkę po rodzinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem z tych,co na ostatnią chwilę ![]() I dlatego też za dużo nie mam załatwione ![]() Damy radę ![]() Mój brat załatwił wszystko w 3 m-ce...ale to jest wyższość mniejszego miasta nad większym. Tak czy siak nie ma się co stresować,bo im mniej czasu tym mniej czasu na myślenie-od czego można dostać na głowę ![]() Zrób listę i po kolei odhaczaj ![]() Ze wszystkim zdążysz ![]() Tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Ja równiez wychodzę za mąż w lipcu
![]() Mamy już załatwione; -sale -orkiestere -kamerzyste -kościół -zaproszenia właśnie się drukuja Jak na razie tyle z "zaklepanych" ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Do wszystkich "29 lipcówek"
No Kochane, zostały nam już równo 4 miesiące!!! ![]() ale ten czas leci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Czas ucieka przez palce !!
![]() W jakiej formie organizujecie swoje "panieńskie"?? Ja się zastanawiam nad organizacją karaoke. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.