Post pod postem..?! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-26, 15:20   #61
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Post pod postem..?!

Ja "u siebie" takie posty łączę i zwykle dodaję, że istnieje możliwość edycji i że jest taki znaczek w dolnym rogu postu Szczególnie, jeśli widzę, że ktoś jest nowy
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 16:52   #62
jowisia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to jowisia

Dziewczyny, naprawde glupio sie czuje, niesmacznie... I przykro mi, ze urazilam Cie, Pomadko. Nie przyszlo mi do glowy, ze moj watek rzeczywiscie moze sprawic Ci przykrosc.

Lexie, dziekuje za zrozumienie.
Co do emotikonek, sama rowniez czasem ich uzywam. I musze przyznac, za Lexie, ze "czasem ktoś chce się po prostu roześmiać albo przez emotkę pokazać swój stosunek do jakijś sytuacji w wątku. Czasem emotka może być bardzo wymowna "

Co do postow jednozdaniowychn jeden pod drugim - tez nie rozumiem . "Chodzi o to, że ktoś nie wie co to edycja i dodaje coś w kolejnym poscie?" Tez tak mysle. I jestem za tym, zeby takie jak najbardziej laczyc. To po prostu nabijanie sobie postow, i szczegolnie nowi uzytkownicy czesto nie zdaja sobie sprawy, z mozliwosci edycji, ktora nie istnieje na wielu innych forach. Ciesze sie, ze Lexie traktuje ich z wyrozumialoscia

Przepraszam, za te cala burze.

jowisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 17:10   #63
jowisia
Wtajemniczenie

Wracajac do tematu. Posluze sie przykladem, aby lepiej zilustrowac frustracje.
W tym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60526, wlasnie zauwazylam, uzytkowniczka Miss_seepy napisala 4 posty, jeden pod drugim, odpowiadajac kazdej innej wizazance z osobna, i cytujac jej wypowiedzi. Mysle, ze po prostu nie umie ona wstawiac kilku cytatow w jednego posta. Moze na przyklad napisac do niej jakiegos PW, bo w tym przypadku edycja jej postow nic i tak nie zmieni...? Mysle, ze ona po prostu nie wie, jak to robic.
Nie wiem, jakie posty Pomadka czy Lexie edytujecie, ale takie posty pod postem na bardzo wielu forach niestety pozostaja sobie niezauwazone .

Stary 2006-03-26, 17:15   #64
Pomadka
Zakorzenienie

Smile Dot.: Post pod postem..?!

Cytat:
Napisane przez jowisia
I tu nie chodzi o laczenie wszystkich postow rownie, bez przywilejow, a o to, ze nie wszyscy moderatorzy to robia.
Na to wpływu nie mam.
Cytat:
I dlatego te fora, ktore ty edytujesz, sa wlasnie edytowane, a na innych jest straszny....balagan. Stad poczucie we mnie niesprawiedliwosci. Na takim fitessie, na ktorym udzielam sie zadko, nikt na przyklad nie laczy bezsensownych (przepraszam) postow pod postem. I moze stad poczulam sie jakos dotknieta.
Musisz skierować apel do innych [wszystkich] modów, aby zrobili trochę porządku na swoich forach jeśli czujesz-widzisz, że panuje tam bałagan.
Ja mało gdzie bywam poza Inytmnym i MM, to też mam małą okazję widzieć niebezpiecznie rozrastające się wątki.

Cytat:
A jednak czulam potrzebe wlasnie uswiadomienia Ci tego, i rzeczywiscie moze na swiezo moja wypowiedz byla ostra.
Ta wypowiedź zdecydowanie bardziej mi się podoba-odpowiada mi, niż Twoje poprzednie w tym wątku.
Cytat:
Napisane przez jowisia
I przykro mi, ze urazilam Cie, Pomadko.
Otóż nie uraziłaś mnie, tylko poczułam się dziwnie. Wyczułam złość, wściekłość (?) w tak błahej sprawie. Dobrze, że o tym napisałaś.

Cytat:
Napisane przez lexie
Pomadko, spokojnie
Spokojnam jak nigdy.

Cytat:
Napisane przez Femme
Tylko sie zastanawiam co spowodowalo, ze tak mnie atakujesz "ponizej pasa" wyciagajac na swiatlo dzienne argumenty, o krorych ponadto nie masz zielonego pojecia? Hm.
Atakuję? Poniżej pasa? Dziwne. Tak się czujesz? A nie powinnaś, skoro wiesz, że niczym nie zawiniłaś...
Cytat:
No i nie rozumiem o co chodzi z ta moja nadgorliwoscia? Moze mi uprzejmie wytlumaczysz - jesli nie tu (ale jak wolisz, jak wolisz...) to na PRIV.
Pisałam już, ale powtórzę. Nie to forum, nie ten wątek, nie ta sprawa.
Nie będę o tym rozmawiać, przykro mi.

Cytat:
Napisane przez jowisia
Nie wiem, jakie posty Pomadka czy Lexie edytujecie, ale takie posty pod postem na bardzo wielu forach niestety pozostaja sobie niezauwazone.
To w dużej mierze zależy od samego moderatora i jego dobrej woli. Mnie, np. chcę się edytować i połączyć posty, bo taki wątek jest przejrzysty, ogarnięty. Ale wiem, ze nie wszyscy moderatorzy stosują tę praktykę [to nie zarzut].

POzdrawiam. Idę łączyć posty.
Stary 2006-03-26, 17:23   #65
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez jowisia
Wracajac do tematu. Posluze sie przykladem, aby lepiej zilustrowac frustracje.
W tym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60526, wlasnie zauwazylam, uzytkowniczka Miss_seepy napisala 4 posty, jeden pod drugim, odpowiadajac kazdej innej wizazance z osobna, i cytujac jej wypowiedzi. Mysle, ze po prostu nie umie ona wstawiac kilku cytatow w jednego posta. Moze na przyklad napisac do niej jakiegos PW, bo w tym przypadku edycja jej postow nic i tak nie zmieni...? Mysle, ze ona po prostu nie wie, jak to robic..
Jowisiu, miss_seepy sama wyedytowła swoje posty, więc trzy pozostałe tylko ze słowem "edit" usunęłam Ale podoba mi się pomysł z pisaniem PW do danej osoby
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 17:44   #66
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez YenneferD
Jowisiu, miss_seepy sama wyedytowła swoje posty, więc trzy pozostałe tylko ze słowem "edit" usunęłam Ale podoba mi się pomysł z pisaniem PW do danej osoby
Yen, napisalam do niej PW z opisem jak edytowac i jak powklejac rozne cytaty w jednego posta. Balam sie, ze mnie zwymysla od co ja sobie w ogole wyobrazam, ale chyba byla zadowolona, ze ktos jej wytlumaczyl i edytowala
Moze wiec zrobic taki "wzor" i wysylac na PW do roznych osob? Ja moge tak robic w jakis naprawde razacych przypadkach, szczegolnie na tych forach, gdzie modzi nie maja czasu by przyklozyc sie, "by watek byl przejrzysty i ogarniety".

Pomadko, ciesze sie, ze sie odezwalas, bo czekalam na to.

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Mnie,np. chcę się edytować i połączyć posty, bo taki wątek jest przejrzysty, ogarnięty. Ale wiem, ze nie wszyscy moderatorzy stosują tę praktykę [to nie zarzut].

POzdrawiam. Idę łączyć posty.
Oto osoba, ktora wklada w wizaz cale serce.

Stary 2006-03-26, 17:49   #67
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
To w dużej mierze zależy od samego moderatora i jego dobrej woli. Mnie, np. chcę się edytować i połączyć posty, bo taki wątek jest przejrzysty, ogarnięty. Ale wiem, ze nie wszyscy moderatorzy stosują tę praktykę [to nie zarzut].
Dziewczyny, to zależy też od tego w jakim trybie przegląda się wątki. Przy trybie drzewkowym (który osobiście często włączam przy grzebaniu w dłuższych wątkach) posty są w różnych miejsach - choć przy trybie liniowym wyglądają jak "post po poście".

Powiem zupełnie uczciwie, że cały swój "moderatorski czas" spędzam na przerzucaniu wątków na odpowiednie pod-fora (niestety wiele osób woli założyć wątek na głównym forum ZTS niż na stworzonym do tego pod-forum), odpisywaniu na PW, scalaniu podobnych tematów w jeden wątek i "takie tam" i nie mam czasu na przeglądanie czy post jest po poście czy nie (przy założeniu, że chcąc traktować wszystkich równo i nie robić tego "wyrywkowo"). Zatem ja nie będę łączyła postów (zwłaszcza, że mam świadomość tego co zapisałam w pierwszym akapicie tego posta) Mimo tego uważam, że na ZTS panuje względny porządek (tak się tłumaczę ). Jeśli ktoś uważa inaczej to bardzo proszę o szczere opinie.

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-26, 18:01   #68
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Post pod postem..?!

Cytat:
Napisane przez jowisia
Oto osoba, ktora wklada w wizaz cale serce.
Si.

Cytat:
Napisane przez sarenka
Dziewczyny, to zależy też od tego w jakim trybie przegląda się wątki. Przy trybie drzewkowym (który osobiście często włączam przy grzebaniu w dłuższych wątkach) posty są w różnych miejsach - choć przy trybie liniowym wyglądają jak "post po poście".

Powiem zupełnie uczciwie, że cały swój "moderatorski czas" spędzam na przerzucaniu wątków na odpowiednie pod-fora (niestety wiele osób woli założyć wątek na głównym forum ZTS niż na stworzonym do tego pod-forum), odpisywaniu na PW, scalaniu podobnych tematów w jeden wątek i "takie tam" i nie mam czasu na przeglądanie czy post jest po poście czy nie (przy założeniu, że chcąc traktować wszystkich równo i nie robić tego "wyrywkowo").Zatem ja nie będę łączyła postów (zwłaszcza, że mam świadomość tego co zapisałam w pierwszym akapicie tego posta) Mimo tego uważam, że na ZTS panuje względny porządek (tak się tłumaczę ). Jeśli ktoś uważa inaczej to bardzo proszę o szczere opinie.
No właśnie, a ja ja już się podjęłam tego nieszczęsnego łączenia, to wszystkim równo-bez wyjątków, ale okazało się to względnie szkodliwe.
Stary 2006-03-26, 18:04   #69
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

mnie osobiście dłuższe posty jeden pod drugim nie przeszkadzają ważniejsze i bardziej priorytetowe jest odpowiadanie na PW czy e-maile z prośbami o rady łączę tylko krótkie, jednozdaniowe czy 'emotikonkowe' wypowiedzi. I jest porządek
Każdy moderator ma swoje metody, sposoby na kącik któremu moderuje.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 18:21   #70
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez jowisia
Yen, napisalam do niej PW z opisem jak edytowac i jak powklejac rozne cytaty w jednego posta. Balam sie, ze mnie zwymysla od co ja sobie w ogole wyobrazam, ale chyba byla zadowolona, ze ktos jej wytlumaczyl i edytowala
Moze wiec zrobic taki "wzor" i wysylac na PW do roznych osob? Ja moge tak robic w jakis naprawde razacych przypadkach, szczegolnie na tych forach, gdzie modzi nie maja czasu by przyklozyc sie, "by watek byl przejrzysty i ogarniety".
Dziękuję, bardzo fajnie, że to zrobiłaś

Ja powiem szczerze nie dam rady ogarnąć wszystkich wątków/postów na plotkowym, nie mam czasu ich wszystkich przeglądać. Jeżeli sama natrafię na post po poście - to je łączę. Ale nie łączę dłuzszych postów Niektóre osoby same zgłaszały mi (na PW na przykład), że zauważyły badź napisały post po poście, albo że założyły wątek nie tam gdzie trzeba etc. i ja jestem im za to wdzięczna, bo bardzo ułatwia mi to pracę Jest to jakieś wyjście, bo mi tak jak Sarence sporo czasu zajmuje przesuwanie i łączenie wątków, pilnowanie przestrzegania regulaminu etc. Zresztą plotkowe to takie dosyć "z natury nieuporządkowane" forum

Tak więc podsumowując moje wywody, każdy może mi pomóc albo sam wysyłając PW do kogoś o prawidłowym pisaniu postów (tak jak Ty napisałaś do miss_seepy), albo zgłaszając to do mnie (nie wypowiadam się za innych Modów ). Pomysł z PW, jak juz mówiłam zresztą, podoba mi się i sama też tak będę robić - może na dłuższą metę Użytkownicy przyzwyczają się do edytowania swoich postów (zwłaszcza teraz, jak jest takie fajne okienko edycji), co pozwoli zachować porządek, a tym samym odejmie Modom pracy
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Stary 2006-03-26, 19:44   #71
FEMME_BANALE
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Atakuję? Poniżej pasa? Dziwne. Tak się czujesz? A nie powinnaś, skoro wiesz, że niczym nie zawiniłaś...
Tak, tak sie czuje. I to nie dlatego, ze mysle, ze czyms zawinilam (moje winy to moj osobisty rachunek sumienia), ale, ze oskarzasz mnie o cos czego w skrocie:
1. nie rozumiem,
2. nie jestem swiadoma,
3. nie chcesz mi wytlumaczyc, wyjasnic.

I to wcale nie jest dziwne, ze czuje sie atakowana przez Ciebie ponizej pasa. Najpierw piszesz, ze ja tez "krysztalowa nie jestem" z moja nadgorliwoscia i poruszasz temat "mojego forum", a potem kiedy ja Cie prosze o jakies wytlumaczenie o co Ci chodzi - zbywasz mnie, ze nie bedziesz o tym pisac... To nie ja zaczelam ten temat na forum publicznym, ale Ty - nie wiedzac jak zaatakowac uczepilas sie jedynego znanego Ci argumentu przeciw mnie - i to tez wlasnie traktuje jako atak "ponizej pasa".

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Pisałam już, ale powtórzę. Nie to forum, nie ten wątek, nie ta sprawa.
Nie będę o tym rozmawiać, przykro mi.
No wlasnie - skoro to nie to forum, nie ten watek i nie ta sprawa - to dlaczego jako pierwsza poruszylas ten temat? Jesli ktos nie chce o czyms rozmawiac (logicznie rozumujac) to wogole NIE PORUSZA danego tematu, a nie wbija szpilke i ucieka wymigujac sie wytlumaczeniem - "nie to forum, nie ten watek, nie ta sprawa".

Pomadko - jesli masz cos do mnie, a widze ze masz - czekam na prywatna wiadomosc od Ciebie, tak jak juz zreszta pisalam. Jesli uwazasz, ze nie zasluguje na dialog z Toba - trudno, bede musiala to przezyc.
Wiedz jednak, ze ja czekam.

PS Trzy razy probowalam wyslac te wiadomosc... Wierze jednak, ze to dobrze, ze w koncu sie udalo...

"I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES
I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE
IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk
FEMME_BANALE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-26, 20:13   #72
Nutka
Nutka nie gryzie!

Mnie tez dluzsze posty jeden pod drugim nie przeszkadzaja ...Nie widzę sensu łączyc wszystko jak popadnie.Nalezy utrzymac przejrzystość, czytelność i porządek tak porzadek . Skoro dziewczyny sygnalizuja ze cos nie tak trzeba to sobie wziąść i przemysleć ..
Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 23:06   #73
Pomadka
Zakorzenienie

Femme jeszcze tytułem małego sprostowania: oskarżasz, atakujesz, ponizej pasa, ucieka, wymiguję, to są zbyt poważne słowa do tak błahej sprawy.

Kwestię "nadgoliwości" wyjaśniłam odpsując na Twoją wiadomość.
Stary 2006-03-26, 23:22   #74
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Powiem zupełnie uczciwie, że cały swój "moderatorski czas" spędzam na przerzucaniu wątków na odpowiednie pod-fora (...)odpisywaniu na PW, scalaniu podobnych tematów w jeden wątek i "takie tam" i nie mam czasu na przeglądanie czy post jest po poście czy nie (przy założeniu, że chcąc traktować wszystkich równo i nie robić tego "wyrywkowo").
Sarenko, rozumiem Uwierz mi, ze zdaje sobie sprawe z tego, jak ciezka jest praca moderatorow i ze to wcale nie jest - jakby sie moglo niektorym wydawac - przyjemnosc posiadania przywileju.
Pomadka po prostu..daje z siebie 110% procent, wklada cale serce w swoja prace i zalezy jej na porzadku na forum, znajduje w sobie energie, by te posty edytowac. Podoba mi sie takie podejscie, choc rozumiem, ze nie kazdy ma na to czas. Dobrze jednak znac opinie innych i temat przegadac - ot tak, ku przezornosci. Problem pojawia sie glownie w niesprawiedliwosci laczenia tych postow w roznych forach, jedni moderatorzy edytuja - inni nie, wszystko zalezy na jakim forum sie udzielamy (a czesto nawet nie zdaje sobie z tego sprawy odpowiadajac na jakis ciekawy watek wyszukany w rubryce "Nowe Posty".)

Yen, podoba mi sie twoj tok myslenia Bede starala sie pisac PW jezeli cos przyuwaze, kopiujac po prostu model wiadomosci napisany do miss_seepy. W ten sposob moze w jakis drobny sposob ulatwie Wam i tak ciezka juz prace.

Stary 2006-03-26, 23:30   #75
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomadka po prostu..daje z siebie 110% procent, wklada cale serce w swoja prace i zalezy jej na porzadku na forum, znajduje w sobie energie, by te posty edytowac.
ŁOoo nie przesadzajmy, aż takim tytanem porządku i pracy to nie jestem.

Staram się tylko trzymać rękę na pulsie.
Stary 2006-03-26, 23:37   #76
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
ŁOoo nie przesadzajmy, aż takim tytanem porządku i pracy to nie jestem.

Staram się tylko trzymać rękę na pulsie.

Stary 2006-03-27, 09:09   #77
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisia
Yen, podoba mi sie twoj tok myslenia Bede starala sie pisac PW jezeli cos przyuwaze, kopiujac po prostu model wiadomosci napisany do miss_seepy. W ten sposob moze w jakis drobny sposob ulatwie Wam i tak ciezka juz prace.
To dobry sposób.

Możesz nawet prosić moderatorów, aby ingerowali, bo "coś tam" zauważyłaś - ale po prostu:
1) nie każdy mod ma czas czytać wszystkie posty (na przykład jak obsługuje 5 forów )
2) każdemu z nas coś innego przeszkadza (mnie post pod postem nie razi a inne rzeczy tak i to je poprawiam )

W moim przypadku w grę wchodzi jeszcze dodatkowa kwestia - mam psychiczne opory jeśli idzie o edytowanie czyichś wypowiedzi (chyba z tym problemem powinnam udać się na "intymne" ) Naprawdę, nawet jeśli muszę grzebać w sprawach ewidentnych (usunięcie linków reklamowych) to jakoś tak mi "głupio" i czuję się nieswojo.

W każdym razie każdy mod na swój sposób (bo każdy ma inne "koniki" - np. Pomadka "połącz posty" ) ale dbamy o nasze fora Nic tak nam nie pomaga w utrzymaniu ładu jak wasze uwagi i "donosy" oby nie były przedstawiane w formie złośliwej pretensji (tu odwołuję się do własnych doświadczeń), bo na pewno żadna z nas nie sprząta na forum na złość użytkownikom.

Kilka razy zdarzyło mi się dostać niemiłe PW o treści "a czemu zwróciłaś mi uwagę na podpis a Zosi nie" (to była ugrzeczniona forma) - tymczasem my nie jesteśmy w stanie wszędzie wetknąć naszych nosów dlatego oczekujemy wsparcia (linków, uwag) a nie tylko narzekań (absolutnie nie odnosi się to do Ciebie Jowisiu - po prostu wątek potoczył się tak, iż warto poruszyć tę kwestię - widzę wszak, że Tobie chodziło o rozwiązanie pewnej kwestii a nie o atak dla odreagowania frustracji). Pewnego dnia wyrosło przede mną zadanie pt.: "poprzerzucanie postów z głównego forum ZTS na >Dom i Ogród<, >Decoupage<, >Biżuterię< i >Druty<". Trochę pracy mnie to kosztowało i przyznam, że zrobiło mi się autentycznie przykro, kiedy ukoronowaniem porządków w archiwum ZTS było takie mniej więcej PW "a dlaczego!!!!! przerzuciłaś!!!! mój!!!! wątek o Szydełku na Dom i Ogród jak ja tak nie lubię sprzątać!!! co tu się w ogóle dzieje!!!!??????" (I to od stałej uzytkowniczki, która wiedziała co się święci. Przerzuciłam ok. 1500 wątków, mogłam się chyba pomylić. Mam chyba prawo się pomylić przerzucają jeden). Otóż takie podejście do sprawy raczej zniechęca nas (mnie) do czynów społecznych.

Chyba za bardzo się rozpisałam Niemniej chodziło mi o to, że z jednej strony żadna z nas nie jest święta krową i raczej oczekujemy uwag niż się ich boimy. Natomiast musicie pamiętać, że jesteśmy tylko ludźmi a narzekanie na nas raczej nas zniechęca niż motywuje. Pomagajcie nam, doradzajcie co możemy zmienić a będziemy się uwijać jak mrówki Szczerze kawa na ławę, ale ze szczyptą empatii

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2006-03-27, 09:14   #78
FEMME_BANALE
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Post pod postem..?!

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Femme jeszcze tytułem małego sprostowania: oskarżasz, atakujesz, ponizej pasa, ucieka, wymiguję, to są zbyt poważne słowa do tak błahej sprawy.

Kwestię "nadgoliwości" wyjaśniłam odpsując na Twoją wiadomość.
Dziekuje i przepraszam za to o czym mi napisalas w privie.

"I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES
I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE
IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk
FEMME_BANALE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 17:52   #79
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez sarenka
To dobry sposób.

Możesz nawet prosić moderatorów, aby ingerowali, bo "coś tam" zauważyłaś - ale po prostu:
1) nie każdy mod ma czas czytać wszystkie posty (na przykład jak obsługuje 5 forów )
2) każdemu z nas coś innego przeszkadza (mnie post pod postem nie razi a inne rzeczy tak i to je poprawiam )
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez sarenka
W moim przypadku w grę wchodzi jeszcze dodatkowa kwestia - mam psychiczne opory jeśli idzie o edytowanie czyichś wypowiedzi (chyba z tym problemem powinnam udać się na "intymne" ) Naprawdę, nawet jeśli muszę grzebać w sprawach ewidentnych (usunięcie linków reklamowych) to jakoś tak mi "głupio" i czuję się nieswojo.
Ja szczerze mówiąc też, czuję się, jakbym ładowała się z butami "w kogoś", w czyjeś wypowiedzi, ciężko jest mi dokladnie określić to uczucie Chyba też powinnam udać sie na "intymne"

Cytat:
Napisane przez sarenka
Niemniej chodziło mi o to, że z jednej strony żadna z nas nie jest święta krową i raczej oczekujemy uwag niż się ich boimy. Natomiast musicie pamiętać, że jesteśmy tylko ludźmi a narzekanie na nas raczej nas zniechęca niż motywuje. Pomagajcie nam, doradzajcie co możemy zmienić a będziemy się uwijać jak mrówki Szczerze kawa na ławę, ale ze szczyptą empatii
Podpisuję się pod tym obiema łapkami

Stary 2006-03-27, 20:40   #80
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarenka
jeśli idzie o edytowanie czyichś wypowiedzi (chyba z tym problemem powinnam udać się na "intymne" )
++
Cytat:
Napisane przez Yenn
Chyba też powinnam udać sie na "intymne"
Zapraszam Was. Ale uwaga (!) bezlitośnie łączę posty.

Cytat:
Napisane przez sarenka
W moim przypadku w grę wchodzi jeszcze dodatkowa kwestia - mam psychiczne opory jeśli idzie o edytowanie czyichś wypowiedzi
++
Cytat:
Napisane przez Yenn
Ja szczerze mówiąc też, czuję się, jakbym ładowała się z butami "w kogoś", w czyjeś wypowiedzi, ciężko jest mi dokladnie określić to uczucie
No wyszłam na moda bez oporów.
A niech mnie chudy byk w ciasnej ulicy...
Stary 2006-03-27, 20:55   #81
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
No wyszłam na moda bez oporów.
A niech mnie chudy byk w ciasnej ulicy...
Pomadka!
Bez takich interpretacji proszę
Idź łączyć posty

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2006-03-27, 21:00   #82
Pomadka
Zakorzenienie

Talking Dot.: Post pod postem..?!

Cytat:
Napisane przez sarenka
Pomadka!
Auć, aleś mnie Sarenko zlała po tyłu! To pewnie za bezlitosne łączenie postów.
Cytat:
Bez takich interpretacji proszę
Idź łączyć posty
Mówisz i masz.

Stary 2006-04-09, 18:06   #83
rachela
Zakorzenienie

Pomocy... Sama swojego posta nie zgłoszę trójkącikiem
A nie wiem jakim cudem wysłał się dwa razy.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1608313

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-09, 18:09   #84
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Rachela, zrobione

Stary 2006-04-09, 18:14   #85
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD
Rachela, zrobione
Dzięki, Yen
Bardzo sprawnie moderujesz

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:18   #86
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez rachela
Dzięki, Yen
Bardzo sprawnie moderujesz
Dziękuję Ale Ty mi pomogłaś

Stary 2007-02-01, 18:54   #87
Rozterka
Rozeznanie

chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób można zgłaszać moderatorom post pod postem - zauwazyłam, że jednej użytkowniczce wysłało się 13 postów - w każdym nastepnym było o jedno słowo więcej
Nacisnęłam ikonkę "Zły post", ale tam pisze, że tak można zgłaszać tylko "spam, reklamy i problematyczne wiadomości (nieparlamentarne słownictwo, forumowe walki i trollowate wpisy)"

chodzi o wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=170760&page=2

posty nr: 48-60

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-01, 19:11   #88
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Rozterka Pokaż wiadomość
chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób można zgłaszać moderatorom post pod postem - zauwazyłam, że jednej użytkowniczce wysłało się 13 postów - w każdym nastepnym było o jedno słowo więcej
Nacisnęłam ikonkę "Zły post", ale tam pisze, że tak można zgłaszać tylko "spam, reklamy i problematyczne wiadomości (nieparlamentarne słownictwo, forumowe walki i trollowate wpisy)"

chodzi o wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=170760&page=2

posty nr: 48-60
można też tak zgłaszac, przynajmniej mnie użytkowniczki w ten sposób pokazują to co zauważą-reklamy, sprzeczki, wątek w niewłaściwym miejscu etc. etc.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-01, 19:22   #89
Rozterka
Rozeznanie

dzięki za odpowiedź

bałam się, że zrobie źle zgłaszając w ten sposób

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-01, 19:27   #90
201704240951
Konto usunięte

Zauważyłam w tych postach, że dziewczyna za każdym razem coś dopisywała.
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości