|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 9
To pewnie zostane zlinczowana...ale ja za to mam problem z zagospodarowaniem łazienki 27m2
Co prawda taki metraż po podłodze bo tam są skosy, ale będę miała łazienkę wielkości jedynego pokoju w obecnym mieszkaniu ![]() Ale jak mamy stan zero to po fundamentach kuchnia i salon wydają się małe. Gdyby nie to że widziałam taki sam dom wybudowany to bym się poważnie zastanawiała czy budowlańcy dobrze fundamenty zrobili. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2016-12-13 o 23:38 |
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toz to salony, nie łazienka . Niewiele wiecej ma całe mieszkanie, w którym mieszkamy Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salon czy kuchnie wiem jak chcę. Sypialnie też. Natomiast łazienka to dla mnie kosmos. W ogóle nie mam wizji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Magda a robiłaś przerwę teraz jakoś?
Ja słyszałam że powinno się co 4 razy zrobić przerwę chociaż na kilka dni ż hybryda i ze taka nadwrażliwość powstaje jak się robi ciagiem ale nie wiem czy to prawda czy mit. Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
salon z aneksem kuchennym, sypialnia i łazienka, myśle ze poniżej 40m2 . Ale jak mam sobie wyobrazić niewiele mniejsza łazienkę to hm............ ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
. A serio, wcale to nie jest śmieszne . Głupia ciągnęłam prawie bez przerwy hybrydy od mniej wiecej Wielkanocy do października........ teraz ponad miesiąc przerwy. W ogole myslalam, ze np. przez to, ze ciagle mam pouszkadzane skorki to gdzieś tam sobie nachlapalam hybryd i przez taki kontakt miałam reakcje alergiczna. No, ale teraz miałam ponad miesiąc przerwy, skorki przygotowałam 2 dni wczesniej, zeby nie było świeżo wycinane, mało tego bardzo delikatnie je robiłam, wiec były całkiem ok, w całości używałam OPI i to cienkie warstwy, bez primera, bez harda. I fakt, słabsze, ale pieczenie, swędzenie, zaczerwienione, lekko opuchnięte skorki sa .Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile dałabym za pokój z aneksem i sypialnie. Ale remont był jak my byliśmy na studiach i nie miał być to generalny remont. Trochę po kosztach i swoimi siłami. Miało być tak tylko żeby dało się mieszkać. Po drodze odpadło wszystko ze ścian, parapety itd więc ścianę działową wystarczyło dobrze kopnąć, ale jakoś nikogo nie oświeciło No i kwestia, że jedno okno jest w kuchni, drugie w pokoju a drzwi wejściowe naprzeciwko okien, więc mieszkanie jest mega do niczego...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo opuszki mi sie swietnie zagoiły, wiec liczyłam, ze moge spróbować, a tu zonk ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#70 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Pisałam kiedyś, że mój TŻ potrzebował lampy UV do utwardzania swojej elektroniki, no i kupił, a że kocha żonę, to wziął cały zestaw z lakierami Oczywiście nie miał pojęcia, że to są "inne" lakiery niż do tej pory używałam To stwierdziłam, że jak mam to wypróbuję Tylko żeby jeszcze chciał mi je nakładać... Cierpliwości starcza mi tylko na jedną rękę![]() Hmm, no to widocznie uczula Cię składnik, który jest w każdej hybrydzie... To nic więcej mądrego nie napiszę ![]() Cytat:
Moja obecna ma niecałe 4 m2 i uwielbiam jej powierzchnię. Jeśli będę kiedyś się budować, to też będę chciała taką (jeśli będę chciała prysznic tak jak teraz, jak wanna, to 1-2 m2 więcej). W ogóle nie odczuwam, że mam w niej mało miejsca, wszystko się mieści, poruszam się swobodnie. A płytek wyszło mało, no i mniej do mycia
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zagłębię się jutro gdzie ten komin się czai i pomyślę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
#73 |
|
na przekór do celu
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;68596991]Istapp robiła torta. Wyszedł do
Zagłębię się jutro gdzie ten komin się czai i pomyślę [/QUOTE]Przywołałam Cię letepatycznie ![]() I pokaż później tego dupnego torta, pewnie i tak kopara w dół będzie
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam dzisiaj znaleźć skład hybryd OPI, no za bambusa nie znajdę, a na butelce nie ma :/. A chciałam porównać ze składem Semilaca, co by cokolwiek konkretniej wytypować...no i jajo
.Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Vivienne
za twórczość ![]() Viva, wszystkie ubranka fajne. Mi się najbardziej podoba bluza z białym misiem, bo ma ciekawy nowoczesny krój. Ale z kotkiem i sukienka też bardzo ładne. Cokolwiek wybierzesz, będzie to dobry wybór. ![]() Ja z TŻem też raczej razem chodzimy po zakupy (w weekendy, bo w tygodniu zazwyczaj chodzę sama). Gdy TŻ idzie sam, to daje mi swój telefon i mu dokładnie piszę, co chcę. Jeśli coś, czego nie zna, to robię zdjęcie tej rzeczy lub prt scr z google. Jak ma wątpliwości albo nie może znaleźć produktu w sklepie, to do mnie dzwoni. Już dawno się nie zdarzyło, żeby coś źle kupił. Zwrot kasy dostaliśmy bez problemu. Nasza sytuacja była bardzo łatwa do rozpoznania dla banku, bo transakcje były w innym stanie, daleko od nas, a w międzyczasie TŻ płacił kartą u nas. Ogólnie banki zazwyczaj biorą na siebie ryzyko nieudanych lub fałszywych transakcji kartą kredytową. Nie wiem, jak jest z kartami debetowymi. Mój TŻ też kilka lat temu miał sytuację, że mu zablokowali kartę, gdy podróżował i musiał dzwonić do banku, żeby ją odblokować.
|
#77 |
|
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Orientujecie sie moze czy ten spieniacz do mleka z lidla jest w maire dobry? Nie pamietam firmy..
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze do tego obecna broda no niedźwiedź jak nic ![]() Cytat:
Cytat:
ciezko mi wyobrazić sobie taka łazienke może wanna w podlodze? Sauna?
|
|
#82 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dzień dobry
Cytat:
albo ja nie umiem A na prezenty może coś do domu? Fajne filiżanki lub kubki dla dwojga? Spieniacz do mleka lub mlynek do kawy? Poszewki na poduszki? Kulki do kąpieli? Kieliszki?
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2016-12-14 o 09:09 |
|
|
|
|
#83 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
wstałam jak człowiek, może ten dzień będzie jakoś wyglądał... Ostatnio wstawalam przed 12 i wieczorem nie mogłam zasnąć...
|
#86 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja hybrydy robię ciągiem już od prawie roku (miałam jedną przerwę na tydzień), także obym była wyjątkiem Istapp wszystkiego najlepszego dla męża!
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dopadło mnie chorubsko TŻ wyzdrowiał to mnie wzięło. Wcześniej nie czułam się też super, ale teraz gardło zawalone i katar ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
również wszystkiego najlepszego dla Twojego!![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Subskrybuję Nie mam na nic czasu W pracy młyn, w domu jakaś gęsta atmosfera..i jeszcze wyniki badań nie za ciekawe ![]() Kiepski ten koniec roku dla mnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Co prawda taki metraż po podłodze bo tam są skosy, ale będę miała łazienkę wielkości jedynego pokoju w obecnym mieszkaniu 

toz to salony, nie łazienka
. Niewiele wiecej ma całe mieszkanie, w którym mieszkamy 
. Głupia ciągnęłam prawie bez przerwy hybrydy od mniej wiecej Wielkanocy do października........ teraz ponad miesiąc przerwy. W ogole myslalam, ze np. przez to, ze ciagle mam pouszkadzane skorki to gdzieś tam sobie nachlapalam hybryd i przez taki kontakt miałam reakcje alergiczna. No, ale teraz miałam ponad miesiąc przerwy, skorki przygotowałam 2 dni wczesniej, zeby nie było świeżo wycinane, mało tego bardzo delikatnie je robiłam, wiec były całkiem ok, w całości używałam OPI i to cienkie warstwy, bez primera, bez harda. I fakt, słabsze, ale pieczenie, swędzenie, zaczerwienione, lekko opuchnięte skorki sa
). wanna max 140 cm, zostaje 60 na pralkę (ale to już na ścisk). umywalka szerokość 60cm, głębokość 50. wanna 140 (dłuższy bok) x 85cm. między wanną a umywalką zostaje ok 65 cm.

za twórczość