![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Profesjonalne Fotki :D
Tu jest link do wątku Shemreolin, która miała profesjonalną sesję zdjęciową. Napisz do niej PW, na pewno odpisze Ci lub dopisz się do tamtego wątku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ja+zdj%EAciowa A Paris, Monyczceee i Kasi_Katarzynce proponuję danie sobie po ignorze lub przeniesienie sie na Pw - zaśmiecacie wątek i staje się on bardzo nieczytelny, a atmosfera robi się bardzo nieprzyjemna.
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Monyczkaaa, Złoś Cię prosił, żebyś dała ignora Paris.
KasiaKatarzynka, Monyczkaaa, Paris, Wasze "przekomarzania" stają się nudne, a przede wszystkim uciążliwe dla otoczenia. Ostrzegam, jeżeli jeszcze raz natknę się na takie Wasze zachowanie i zaśmiecanie wątków personalnymi wycieczkami, to poniesiecie tego konsekwencje. Regulamin ogólny forum ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze kilka linków do wątków, może rady się przydadzą
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ja+zdj%EAciowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ja+zdj%EAciowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ja+zdj%EAciowa 2gi wątek dotyczy bielizny ![]() ![]() YenneferD cieszę się, że zareagowałaś.
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ja również nie chciałabym żadnej z was urazić,ale odnosze wrażenie,że próbujecie koniecznie zwrócić na siebie uwage,takie jest moje zdanie.
I chyba nie musiscie sie dowartosciowac poprzez upokorzenie Paris..? Poza tym zauwazylam,ze zazwyczaj jej wypowiedzi sa krytykowane i wysmiewane.Moze dajcie sobie troche luzu?Troche dystansu.. Pozdrawiam,i zycze troche milszej atmosfery! Ps.Ja rowniez jestem zaciekawiona prawdziwym tematem tego watku! ![]() Wiec dziewczyny najace dswiadczenie,wpisujcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że wchodząc na wątek o tytule "profesjonalne fotki" można znaleźć kilka postów o profesjonalnych fotkach i kilkadziesiąt takich, które nic nie wnoszą i irytują, jak sądzę, nie tylko mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
i szkoda, że ty nadal ciągniesz ten temat, zamiast poprostu nic nie pisać, albo napisać na temat
ale ty oczywiście nie zaśmiecasz tym wątku , taaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no cóż. Giganciarko! ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Mrs Mrau
|
zaraz będzie wszystko na mnie
![]() ja się w ogóle dziwię,że ten wątek nie zginął jeszcze w czeluściach wizażu ps.komu kanapkę z twarożkiem? właśnie ide zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Proszę zakończyć wycieczki personalne i dyskusje niezwiązane z tematem wątku. Jeżeli nie macie nic do powiedzenia nt profesjonalnych fotek, to pozwólcie umrzeć temu wątkowi śmiercią naturalną.
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.