![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znajdę męża w 2017 r ;)
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;69132661]niekoniecznie
![]() ![]() ![]() Ale pozostała czwórka nadal do wzięcia? ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak już facet jest ogarnięty to z kolei często narcyz i casanova ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a) egoistą b)zakompleksionym dupkiem i chce żeby piórkiem łechtać jego ego c)inne ![]() Naprawdę... I potem to słuchanie...bla bla taka dziewczyna i nikogo nie ma bla bla ![]() Ps. Ja zaliczyłam w 2016 hm...jeden pseudozwiązek...i jeszcze odbija mi się on czkawką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
A bo jak się wydaje Tobie, że jesteś w związku, a druga osoba nie wie co to jest, bo do tej pory miał same "koleżanki", to choćby nie wiem co chleba z tej mąki nie będzie.
![]() Biorąc oczywiście pod uwagę oczekiwania. Tak w dużym skrócie. Alarm powinien mi się włączyć wcześniej. ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
lokalna gwiazda
|
Za dawnych
![]() A teraz czytam na Wizażu - nie mów chłopakowi wprost, że ci się spodobał, bo go wystraszysz. No, ludzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 11226b0276f78d64b3d29eb6a9087183b198e14e_67db5a9070ca8 Czas edycji: 2025-03-19 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Moja impreza 4/10. 4 bo sporo wypiłam, to i się wytańczyłam, a że alko znieczulił, to nawet masa beznadziejnych kolesi dookoła mnie nie dołowała.
Oczywiście znowu tęsknie za byłym, samotność tak mnie dobija, że chcę napisać do człowieka, przez którego w jakiejś mierze jestem nieszczęśliwa i samotna- chore. Tyle miesięcy minęło od rozstania, a ja wciąż tęsknię, gsy jest mi źle. A źle jest mi bardzo często.. Na fb wysyp zdjęć z super imprez, pary, pary, miłość, oświadczyny...aż mi się niedobrze zrobiło i dopadł mnie strach i lęk przed....własnym życiem. Nie układa sie dobrze i dobrze nie rokuje:-( Pisałam z jednym prawnikiem, rodzina koleżanki. 32 lata bodajże. Ale co z tego, mieszka w innym mieście, 300 km ode mnie...niby chce się spotkać, ale co z tego...fakt faktem, milo bylo chociaz popisac z facetem będącym materiałem na faceta, bo nawet to mi się nie zdarza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja na imprezie sylwestrowej spotkałam mój ideał :P znamy się z widzenia, znajomi chcieli nas zeswatać...... ale wczoraj on przyszedł spóźniony, było trochę ludzi i do północy nie mieliśmy okazji zamienić słowa, po północy , pod wpływem % już zaczęłam konwersację z innym ... ale w gruncie rzeczy nie w moim typie... na koniec wymieniłam się z tym drugim numerem telefonu..... na oczach mojego ideału..... dzisiaj cały dzień mam wyrzuty sumienia, że nie miałam odwagi jakoś pokazać temu pierwszemu, że mi zależy....... Głupia jestem..... bo z tej drugiej znajomości i tak nic nie będzie...... ale w sumie jakby mojemu ideałowi zależało, to może sam starałby się nawiązać kontakt...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Napisz do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Ale mam noworocznego dola, lewo powstrzymuje sie od placzu. Wzielam tabsy uspokajajce, ostatnio czesto mam takie jakby napady lękowe. Boje się, ze zawsze bede sama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Też mam doła... Mniejszego niż ostatnio jak ryczałam do 4 nad ranem w poduszkę no ale jednak. Nie wiem co mam zrobić. Tkwię w relacji bez przyszłości. Skończyłabym to gdyby nie to, że się zakochałam... Myślałam, że nie, ale ciągle o nim myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Tez tesknie za byłym 😢 Mineły 2 tygodnie od nasze rozstania. Wyslal mi zyczenia na swieta, ja na Sylwka jemu wyslalam, tylko podziekowal. Ciagle sie ludze ze kiedys napisze ze teskni. Tak nam bylo dobrze. Strasznie go kocham 😢😢😢
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Czuje ze juz nikogo takiego nie poznam. Tak mocno mnie tulil i mowil ze tak idealnie sie dobralismy ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Nie wiem co ze soba zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
lokalna gwiazda
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;69153651]Napisz do niego.[/QUOTE]
No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=n1MM_6JRD4A
https://www.youtube.com/watch?v=-Zc8ZRedRvc&t=629s Dziewczyny które mają doła, bardzo polecam ten wywiad, zwłaszcza drugą część. Zapomniałam o tym, teraz sobie właśnie przypomniałam i oglądam i czuję się trochę lepiej. Już nie siedzę, nie dołuję zastanawiając się dlaczego on mnie nie chce tylko zastanawiam się za co mam się zabrać bo tyle rzeczy do zrobienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniec końców było to dla mnie przedłużanie własnej agonii, oszukiwanie się a nawet brak szacunku do siebie. To bylo poniżające, on odszedł, zranił mnie, a ja wiecznieszukałam kontaktu, tuliłam się do niego, całowałam...porażka. Kolejna sprawa-musisz zdać sobie sprawę, że on może w końcu kogoś znaleźć i i tak będziesz musiała zrezygnować ze spotkan z nim |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pomimo pozostawania w przerażającym stanie singla nie szukam męża ani nawet chłopaka. Liczę, że mi nic nie odwali i przywitam kolejny rok z czystą głową, wolna od głupich zauroczeń ![]() ![]() W ubiegłym roku wydawało mi się, że jestem blisko związku, na szczęście trafiłam na swoją męską wersję i właściwie stoimy w miejscu ![]() ![]() Trochę piszę żartem, ale na chwilę obecną nie widzę żadnych plusów związku poza seksem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Naomi, zazdro, ja nie widzę żadnych zalet bycia singlem, żadnych....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie ja poznałam ostatnio fajnego faceta(i to przez Internet)... 9 lat starszego. I serio, wydaje się brać mnie na poważnie (albo udaje, żeby mnie wykorzystać :P). Ostatnio byliśmy np. w kinie i na kolacji. Potem mnie do domu odwiózł, mimo że mówiłam, że sama wrócę! No, tylko jest pewien mały problem.... Ja w lutym wyjeżdżam na 4 miesiące, a jak wrócę, to po miesiącu on wyjeżdża na pół roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to właśnie coś takiego przerabiam tylko, że my nigdy nie byliśmy razem. To od początku było tak że wiedziałam na czym stoję. I ciągnie się to już prawie półtora roku... I raz jest tak, że patrzę na niego i w głowie sobie mówię "uf jak dobrze że nie jesteśmy razem, wcale nie chcę teraz poważnego związku" a innego dnia po spotkaniu z nim ryczę w poduszkę i się zastanawiam dlaczego on nie chce być ze mną na poważnie... Więc ja sama nie wiem czego chcę. Raz mam takie doły a raz się cieszę że mam kogoś z kim utrzymuję taką relację. Do tego mam 22 lata i on był moim pierwszym jeśli chodzi o te rzeczy... Wcześniej miałam niby chłopaka ale wtedy jeszcze nie byłam gotowa a on naciskał na seks więc w niedługim czasie zerwaliśmy. Ten obecny za to szanował że nie chce i nie naciskał. Po bodajże 8 miesiącach spotykania się zgodziłam się aby to z nim zrobić. Ogólnie rzecz biorąc nie żałuję, ale mam takie wzloty i upadki jeśli chodzi o mój stan psychiczny. Po obejrzeniu filmików które wstawiłam wyżej jest mi lepiej. Bo myślę sobie "Hej, jesteś zdrowa, masz gdzie mieszkać, masz znajomych a poza tym spotykasz się z kimś i spędzasz miłe chwile. Chyba warto to docenić, bo niektórzy nawet takiej osoby nie mają" I wtedy mi mija ten mój stan "o bosze zakochałam się a on mnie nie chce" tylko zaczynam się cieszyć z tej relacji takiej jaka jest. Bo też bycia w związku sobie nie wyobrażam... Nie wyobrażam sobie poznawania rodziców, chodzenia na rodzinne spędy, dawania sobie durnych prezentów na święta etc. Pasuje mi bardzo że tego nie robimy. Tylko czasami mi przykro, że mimo czasu spędzonego razem i przegadanych godzin on dalej nawet nie pomyśli o tym, że mogłoby z tego być coś poważnego. Od razu mnie skreśla chyba przez mój wiek... A ostatnio na ulicy zagadał do mnie chłopak i spytał czy mam czas na kawę... Odmówiłam bo zgodnie z prawdą czasu nie miałam bo byłam umówiona z tamtym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do tych spotkań rodzinnych itd, to się zgadzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Poluzowałabym kontakty. To nie ma sensu. Bo zrozumiałam, że on nie chce, byś się w nim zakochała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też sobie wmawiałam po rozstaniu, że dobrze, że chociaż taka relacja, że mam się do kogo przytulić, z kim poszaleć, a potem wracałam do domu iryczałam. Popadałam ze skrajności w skrajność, raz chciałam utrzymać ten kontakt, raz zerwać. Prawda jest taka, że ciągle cierpiałam i odbijała mi szajba. Gdybyś naprawdę była usatysfakcjonowana z tej relacji, to nie płakałabyś w poduszki. Znam to i rozumiem, oszukiwanie samej siebie...W końcu i tak będziesz musiała to zakończyć, on znajdzie jakąś miłość, a Ty zostaniesz z poczuciem krzywdy. W takiej seks relacji nie ma nic złego tylko pod jednym warunkiem-gdy dwie osoby nic do siebie poza pociągiem seksualnym nie czują. Gdy jedna wykazuje uczucia wyższe, to tragedia i rozpacz murowana. Współczuję, doradzam to zakończyć, ale wiem jak bardzo ciężko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A z drugiej strony, może spotyka się z Tobą tylko dlatego, że mu z Tobą wygodnie. Dlaczego zatem nie szukasz kogoś innego? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Melduję się!
Rok 2017 będzie pełen sukcesów, bardzo w to wierzę. I jestem spokojna, wiem, że przyniesie mi coś dobrego. Może własnie człowieka, z którym spędzę resztę życia, kto wie. Póki co się rozglądam. ![]()
Wszyscy tego chcą. Czysta karta, nowy początek. Jakby tak miało być łatwiej. Spytaj o to gościa, który wtacza głaz pod górę. Nie ma nic łatwego w zaczynaniu od nowa... Absolutnie nic. co mnie nie zabije to mnie boli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Lua, tylko, ze on Cie niw kocha, wiec jak odejdziesz, to on plakac nie bedzie. A Ty jestes w nim zakochana, nie wiem na ile mocno. Wiec jak zakocha sie w innej, to bedzie bolalo. No, chyba, ze sie myle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.