|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Witam się w nowym wątku!
I od razu łączę się w bólu z wszystkimi chorujacymi - mam właśnie ekstremalny katar i mam nadzieję, że nic więcej się nie rozwinie... Cytat:
Co do kształtu brzucha, to też bym bardziej obstawiał budowę ciała. Ja w pierwszej ciąży miałam na boki i był chłopiec, teraz tak samo, płci nie znam jeszcze. Od wczoraj czuję ruchy 😍 fantastyczne uczucie. Najbardziej czuję jak się najem. A dziś skończyłam 19 tc. Sylwestra na spokojnie spędzamy z dwójką znajomych i ich córeczka. Mam nadzieję, że katar da mi żyć... A dziś spałam do 10, bo synek u babci nocował. Ale jestem wyspana 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ania, bardzo mi przykro i mam nadzieje, ze leki Ci pomoga.
Vikunia, ja w poprzedniej ciazy przytylam 13kg, a spadlo mi potem 17 i to mega szybko. Po porodzie juz mialam -10. Tez jem zdrowo i objawem noemalnym jest lapanie w ciazy kilogramow, byle nie za duzo. Ja mam niedowage normalnie i mi polozna powiedziala, ze takie 12-14 kg to minimum. Inez, zdrowia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Witam w nowym wątku
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom Ściskam mocno ania9o. Musi być dobrze. Najgorsze to leżenie w szpitalu. Wiadomo,zawsze lepiej w swoim domu. Niech czas szybko leci. Mi sie na koniec roku sfajczyła,ładowarka od lapka. Nie idzie na tym telefonie normalnie obsługiwać forum. Ehhh jestem wnerwiona na maxa. W czwartek wizytowałam. Mała waży 511 🙂 Tak pisałyście o tej szyjce,ze tez doktorka pocisnęłam czy sie czasem nie skraca itd. Pomierzył i wszystko git. Fotelik i wózek to zadanie męża. On ma wyborem modelu sie zająć,ja tylko kolor. |
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taka lekka niedowage. Ale jak czytam, ze wy jeszcze nic nie przytylyscie, Album 2kg to czuje sie jak slon ![]() ![]() .Wysłać chłopa do sklepu... poprosiłam małża, zeby poszedl do masarni i kupił 600g mieszanego na stroganoffa. Wraca i mowi, ze wzial do tegthe kilka kabanosow i zaplacil 30€, a ja w szoku, bo mieso kosztuje nie wiecej niz 13€. Biore rachunek, a tam sałatki, sledziki, szyneczki, chleb i inne cuda ![]() ![]() . Mój małż w ogóle się nie zorientował, że dostał rachunek na pół metra, a wział dwie rzeczy. Wysłałam go z powrotem u mu oddali różnicę. ![]() ![]() Kupiłam sobie winko bezalkoholowe! Można pić bezkarnie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pij na zdrowie ja tez muszę skoczyć po jakieś " piwa " 0% |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie bede raczyc herbata z miodem, cytryna, imbirem i malinami i co by nie bylo zbyt romantycznie zjem troche czochu wieczorem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że większość z nas ma w planach sylwestra ala dom spokojnej starości
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może przyjdą jeszcze czasy na dzikie imprezy... I kinderbale 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku 🤗
Super pierwszy post! Ania - trzymaj się tak jakoś, dacie radę z maleństwem i wszystko będzie dobrze, innej opcji nie widzę ![]() Dla wszystkich chorowitków wysyłam dużo ciepełka i całusów, zdrowiejcie czym prędzej! ![]() Mnie odpukać nie złapała jeszcze żadna choroba i oby tak dalej. W nocy spać nie mogłam.. czytałam książkę do 3:30 a teraz jestem nieprzytomna.. Ogólnie jak ktoś lubi łatwe lekkie szybkie książki, obyczajowe, romansidła to polecam "Pozwól się uwieść". Ja w ciąży tylko takie książki mogę czytać, inne mi nie wchodzą..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#70 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
takie imprezy sa najlepsze :p Przynajmniej jutro będziemy wypoczęte a reszta bedzie leczyć kaca :p Pierwszy raz w życiu zrobiłam pizzę z patelni - pychota ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Efffpe - łoo pierwszy raz słyszę o pizzy z patelni, właśnie zaczęłam szukać w internetach i wygląda mega smacznie ♡ aż ślinka cieknie! Muszę koniecznie taka zrobić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I na prawdę jest dobra :p miałam dzis ochotę na śniadanie zjeść cos innego :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wcinam trzypiętrową kanapkę
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Efffpe - napewno nie przejdę obok takiej propozycji i zrobię pizze na patelni! 😀
Decorail - smacznego piętrowca! 😃 Ja zjadłam rano dwie bułki z serkiem i na to duużo cebuli, a fuj! Ciągle ją czuje w buzi, cóż za zapach i smak 😶 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
strasznie dużo naskrobałyście od wczoraj![]() Ania trzymaj się tam, a na pewno wszystko się poprawi i malutka wyjdzie o czasie ![]() Na dzisiejszy wieczór mam picollo wiśniowe, wieki tego nie piłam też mamy w planie pizze i posiadówkę przed tv Szcześliwego Nowego Roku mamuśki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O Boże wczoraj tez zrobiłam sobie chleb z pomidorem i cebula południa było mi nie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Lollipop - grunt, że tylko ładowarka - laptop Tz zalany przeze mnie padł... Nie mam szczęścia do laptopów - jeden mi ukradli, ale był ubezpieczony, więc dostałam drugiego, ale już nie ubezpieczałam (co może znów się stać?)... No i po paru miesiącach spłonął razem z naszym autem
![]() Więc niestety muszę naruszyć oszczędności i kupić nowy - jak nie urok to ***
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewoje
![]() Ja dzisiaj leniuchuję od rana. Od 17 dopiero zacznę robić jedzonko na sylwestra. Luby mi podarował 10 czerwonych róż na naszą rocznicę związku <3Kenaya ja też mam Picollo; z disnejowskim Dzwoneczkiem na "okładce"
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Jak lubicie takie śniadaniowe rzeczy z jajkiem, to ja mogę polecić szakszuke (czosnek i pomidory drobno pokrojone na oliwie, potem się do tego wbija jajka)- pycha, od paru miesięcy to u nas pozycja obowiązkowa w każdy weekend (bo wtedy jemy wspólne śniadania)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Do nas znajomy tez miał wpaść koło 18-19 bądź pózniej, ale okazuje sie ze bedzie za godzinę, bo mu sie nudzi :/ ja mam to gdzies, ani nie umylam włosów, nie mam nic uszykowane i chodze w dresie. Nawet obiadu nie zjedliśmy :| jeszcze sie nie zaczął ten cały sylwester a juz mam go dość.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#81 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Ty chyba ostatnio pisałaś ze zalałaś i suszysz póki Tz nie widzial? Cytat:
My na rocznice cieszyliśmy sie z 2 kresek,taki prezent ![]() Cytat:
My na pizzę jedziemy. Później w domu przy piccolo będę siedzieć. Czyli tak jak u Was ![]() Gornek znajomego zagoń do pomocy :yes: Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2016-12-31 o 14:36 |
|||
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Lollipop - przyznałam się mu w końcu - był zły na początku, ale już mu przeszło na szczęście :P
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Bedą z Tz odkurzać i śmieci wyniosą
mi sie piecze jabłecznik na jutro. Trele morele malinowy tez sie chłodzi, muszę jakos z psem wyjsc, bo non stop strzelają ale musi sie załatwić. Daje jej tabletki ziołowe uspokajające od czwartku i ciekawe czy cos dzisiaj pomoga. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Przysnelam po śniadaniu i właśnie sie obudziłam i jakos dziwnie słabo sie czuje mam nadzieje ze to tylko zmęczenie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Milena tz pierwsze propozycje to podał jeszcze Maksymilian.
Ja nie mam jakiś typów przy których bym się upierala. Podoba mi się też Piotr, Karol. O widzisz milutek podobnie myślimy ☺ Tz na początku jak go zapytałam to oczywiście, że jest czas na imię. A potem to już ni z gruszki ni z pietruszki co parę dni wyskakuje z propozycją 😆 z tym Gabrielem to ponoć dostał objawienie w kościele jak był 😂 Ania trzymaj się tam jakoś 😚 corunia pociesza mamę ☺ To prawda że na upadki trzeba bardzo uważać bo mogą być niebezpieczne. Kiwaczka ja mam podobnie z ciśnieniem. W domu bardzo niskie a u gin. W normie. Vikunia co to w ogóle za sytuacja? Czyżby kasjer zamierzał wziąć te produkty na wasz koszt? O rety decorail ale pech z tymi lapkami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Lick the lollipop to jest dopiero prezent!
takie wyjątkowe 2 kreseczki![]() Effpe ja też sie dzisiaj czuję słabo, głowa mnie trochę pobolewa, może coś z ciśnieniem się dzieje? |
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie Tz stwierdził ze mam wybierać sama, bo co chwile zmieniałam zdanie i sie wkurzył wczesniej zanim wgl "byliśmy" w ciazy mieliśmy umowę, ze on wybiera w przyszłości imię dla dziewczynki ja dla chłopca wiec mam okazje Gabriel mi sie podoba, ale Gabriel - nie Gabrys Piotr jest bardzo ładne i tu juz kilka razy padło Karol jest tez spoko a Maksymilian szczerze mi sie nie podoba ale tak jak mówiłam nie sugeruj sie, to tylko i wyłącznie moja osobista ocena prawda jest taka, ze jak nie nazwiemy to z czasem sie przyjmie i nie bedziemy sobie wyobrażać, ze mogłobyc jakieś inne imie wgl zaangażowanie Twojego tz jest godne podziwu mój wymyślił - Herkules i w sumie to ksywka mojego synka teraz - pol rodziny juz tak na niego mowi, nie mówiąc o znajomych ale chłopczyk raczej bedzie zadowolony |
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo mozliwe... Leżę w sypialni i nie moge wstać :p jak tak dalej bedzie to tu zostanę hahaha a muszę sałatkę zrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez cos slabo sie dzis czuje.. moze po obiedzie bedzie lepiej..
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

ja tez muszę skoczyć po jakieś " piwa " 0% 

<3