![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pasta do zębów a trądzik.....
Mam wiecznie tłusty podbródek na którym tworzą się jakieś zaskórniki i pryszcze z którymi nieustannie walcze. I muszę przyznać że pasta świetnie potrafi wysuszyć całe to cholerstwo
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Powiem tak ze swojego doswiadczenia pasta do zebow bardzo pomaga na tradzik ...Bynajmniej w moim przypadku.Szokuja mnie wpisy typu "nalozylam paste na cala twarz na noc a na drugi dzien dzialy sie z nia okropne rzeczy"ja nakladam paste do zebow na cala twarz oraz na cala noc i niemam zadnych problemow oczywiscie moze to zalezec od typu cery i jak cera to przyjmuje...Ja np. nakladam paste na zwilzona woda twarz.Nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze lepiej skutkuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Hej!Przeczytałam tutaj o nakładaniu pasty do zębów na pryszcze,postanowiłam spróbować i muszę przyznać że to rewelacyjny jak dla mnie sposób.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pasta do zębów na trądzik??!!
Witam ja ostatnio użyłam pasty do zębów nie punktowo tylko na całą twarz skutkiem tego jest schodząca skóra na policzkach...Smarowałam to kremem nivea,nivea soft,i różnymi nawilżającymi ale trwa to 2 dni i nic nie pomaga..
Może wy znacie jakieś kremy czy coś tego typu aby to szybko załagodzić.Zależy mi na czasie bo za 4 dni mam ważną impreze😐😣 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Próbowałam kiedyś, punktowo... bardzo wysusza i tyle. Rada na miarę smarowania się alkoholem... już lepiej kup bezacne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Smakowita ;)
|
Ja tez punktowo stosowalam, dzialanie srednie i bardzo wysusza skore do okola punktu na ktorym stosowalam. Juz lepsza byla masc cynkowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Stosuje tylko na ropne pryszcze, zeby mi pasta wyciagnela to, co jest w srodku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.