![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe różności
TM Miroir des Voluptes - coś byś znalazła u mnie? Jakbyś była zainteresowana to mogę jeszcze poszukać srebrnej biżuterii i koralików do wykorzystania
![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
dodałam zdjecia pudelka (na koncu wątku), ale niestety stało w szafie nieużywane i nie wiedziałam, ze jest pekniete lusterko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
mam tez mało używane kredki gdybys potrzebowała, pomyslałam o tym ze względu na kolorowanki
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- kredki firmy Bic 12 kolorow, sa lekko uzywane-chyba nawet nigdy nie temperowane(oczywiscie przesle zdjecie zebys ocenila zuzycie ![]() ![]() w jednym kartonie juz zapakowalam: -lampa Uv -pudełko na herbaty bez szybki -teczka na zeszyty -pudełko w napisy nowe -pudełko fioletowe paski -pojemnik na długopisy fioletowe paski -legginsy Gatta 2 szt. -odzywka Eveline ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- zdjecie kredek juz wstawione ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- chyba poszukam wiekszego kartonu ;d (to pudelko z peknietym lusterkiem-nie wiem czy widzialas, ze nie ma w jednej szufladce tego czegos za co sie otwiera (nie wiem jak to nazwac)-to widac na zdjeciu, ale tak na wszelki wypadek mowie ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-02-05 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Irysko,
Ja na razie się wstrzymam. Nie znam Miroir, i liczyłam głównie na Alien'a. Poczytam i dam znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Pokombinuje z kartonem
![]() ![]() Jesli chcesz to kolezanka ma półfabrykaty biżuterii, mogłabym jej to wysłać w jednej paczce gdybyście cos u siebie wybrały. Moze zrobic jutro zdjecie jesli chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Ok, czyli dolozyc jeszcze jedna odzywkę i pudelko biale w kwiaty tak?
![]() Swieca została mi jedna, ale nie mam przy sobie i znowu trzeba by dlugo czekac ![]() Z Shalimarem nie ma sprawy wierze na słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Coś za aliena?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jakiego rozmiaru spódnicy / sukienki tiulowej szukasz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Oj to nie mam niestety, w tym rozmiarze mam tylko czarna rozkloszowana podszyta koronką z simple wish.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.