|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Portreciki :P
Minoda to nasz aniołek
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
oo! chwilę mnie nie było a tu o! beze mnie się całujecie ??
![]() to macie podkarmie Was troszkę[oczywiście te które mogę już i jeszcze ], jak brzuszki po świętach ?? ![]() ![]() Megi no bo czyż ten av nie jest śliczny ![]() Trust ! Ty też się pozmieniałas ![]() Minoda pewnie, że czekamy, rozumiemy, że przecież masz co robić w domu a nie tylko malować, rysować itepe itede
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
teraz Cię lepiej widać
![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
nikki999 uważaj bo wpadnę w samouwielbienie
![]() Minoda
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
chyba w samoWasObojgaaUwielbienie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Nikki mam juz dla Ciebie portrecik
Tylko załaduje go tu pewnie jutro albo w najbliższym czasie , bo dzisiaj nie mam jak...
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Minoda- jak mogłaś to napisać
teraz spać nie będę mogła ![]() a tak na powaznie bardzo się cieszę i już nie mogę doczekać !! a może jakieś szczegóły? wykonany ołówkiem czy czym? Dziekuje, dziekuje, dziekuje ![]()
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wyszło mi narysowanie Ciebie z twoim słońcem, wiec narysowałam sama twoja buźke.... Szkicowałam ołówkiem, ale poprawiłam weglem, obrazeczek wyszedł wyraźniejszy:P kolczyk (z gwiazdkami) masz zrobiony konturówka złota... I własnie sie chciałam zapytać, czy chcesz tam jakis napis czy cus..... Bo moge dopisać:P Tylko w takim układzie prosiłabym o treśc textu:P |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
a masz tą niby nieudaną próbe?
mogłabym zobaczyć najpierw rysuneczek? wtedy powiem Ci gdzie dokładnie miałby być ten możliwy napis
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Minoda - Ty zdolniacho
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Hejka! Minoda, zdolniacho jedna. Dawno nie zaglądałam tu...
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo to ja też się już nie mogę doczekać portretu nikki999
Minoda ty to już hurtownię tych portretów możesz otworzyć Pozdrawiam
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Megi Ty nie możesz ??
to co ja czuje?? ![]() chyba galerię, nie hurtownię
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Obiecany portrecik
( Nikki to dla CiebieNareszcie udało się go tutaj umieścić Oceniajcie Nikki niestety nie mam tego nieudanego portretu, bo podałam niechcący jak spryskałam lakierem do włosów, żeby sie nie rozmazał wegiel, no i mi sie fukneło za dużo, papier namoczył się i sie podarł najzwyczajniej w świecie, ale to może i lepiej, bo pracka serio była lipna:P Jak bede miała czas, to moze cos jeszcze spróbuje, narazie mam dokończyc pracki zaczete 2 miechy temu straszna jestem, wiem:P
Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-04-20 o 18:34 |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawo Minoda !!!! kolejne arcydzieło !!!!
Ciekawe jaka będzie Twoja następna praca Jesteś kolejnym wcieleniem Picasso ![]() nikki999 masz rację galerię
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm, śliczne
Bardzo mi się podoba i te złote gwiazdki, normalnie cudo :P
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jak chcesz, to tez możesz mieć takie gwiazdki , albo cos tam według mojej inwencji, ja często coś dodaje sobie do portrecików Akurat Nikki miała coś podobnego w uszkach
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętasz
![]() Ale o ile ja dobrze pamiętam to na moim zdjęciu nie ma nic ciekawego :P Ale jak chcesz, mogę wysłać Ci jakieś inne, z detalem ![]() No chyba, że wymyslisz coś do tego, ale zawsze mieć lepiej wybór z kilku zdjęć
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu ciezko utrafić patrząc na jedno zdjęcie:P Także czekam, w wolnej chwilce coś narysuje
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
No to własnie przegrałam trochę zdjęć z płytki ;P
W sumie stare, ale jestem ciągle taka sama, więc looz Teraz to nawet nie mam ochoty się fotografować :PDwa sa z kolezanką i przyjaciółką, a reszta sama ;P EDIT: Poszło ;P
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Minoda, a ja mam takie skromne pytanie, czy zdążyłabyś z tym portrecikiem do przyszłej środy, w ostateczności do czwartku. Jak nie, to nie będe zawrać głowy. I tak jestem wdzięczna za zainteresowanie.
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
Będe wdzieczna bardzo. Jak Ci się uda, będziesz wielka i normalnie wirtualnie CIę uściskam...
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
i jak zwykle ja na końcu
ale zaraz tu trzasnę komencika ![]() oooo ja ale śliczna dziewczyna kto to ? a tak serio ślicznie Ci to wyszło, wiesz co tak myślałam nad napisem może po prostu natalia? w pionie np.? Dziekuje najpiękniej ja teraz się kształcę w rysowaniu twarzy tak jak pisałam [boże cały czas sie powtarzam... ] z tej stronki i mam zamiar list gończy zrobić mojemu TŻ biedactwo z niego taką jędze ma i tu krzyczę na Ciebie NIE PISZ TAK BO żADNA Z TWOICHPRAC NIE JEST LIPNA ![]() Megi dziękuję Trust pewnie, że cudo
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jush na mnie nie krzykaj, bo sie w sobie zamknem
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Minodo aniołku nasz
masz talenta i tyle ci powiem zresztą ty to wiesz ale ja moge ci to powtarzac na każdym kroku!
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Minoda już nie krzyczeM
a Ty już nie bij ![]() ![]() Dioda ![]() EDIT: wiecie co? ja mam jeszcze do zrobienia na jutro kartkę wielkanocną [
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

], jak brzuszki po świętach ??
no bo czyż ten av nie jest śliczny

straszna jestem, wiem:P
Ciekawe jaka będzie Twoja następna praca
] z tej stronki