![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sadzicie o układzie mieszkanie za sex
A może to interes życia i będzie z tego big love :-D
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;69825231]wolalabym "dawać dupy" za poważne pieniądze a nie obiad i dach nad głową i kawałek koca
ale co kto woli ps.czy daje tanio czy drogo jak daje za pieniądze to wciaz jest to prostytucja[/QUOTE] Dla niektorych facetow małzenstwo to tez prostytucja, bo ją utrzymuje, kupuje różne rzeczy, prezenty itd tak gdzies czytałam taką głupote. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Najstarszy zawod swiata....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Twoje ciało, twoja sprawa, ale z biznesowego punktu widzenia bardzo kiepski pomysł. W praktyce mieszkasz z klientem, mogłabyś podpisać umowę o ilość stosunków w miesiącu, gdyby była ona z prawnego punktu widzenia coś warta (z ciekawości - wie ktoś?), inaczej taka sytuacja otwiera mu drogę do nadużyć (jesteś od niego uzależniona).
W niczym się to nie różni od prostytucji, wbrew temu co pisze stewardesa sam fakt że tobie taki jej rodzaj odpowiada nie zmienia stanu rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Podpisanie umowy prawie jak w Greyu
![]() Pomysł głupi, bo nieopłacalny. Chłop będzie chciał codziennie, czyli wyjdzie ci parę złoty za numerek. Prostytutka w godzinę zarobi tyle ile ty w tydzień na tym samym stanowisku ![]()
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2017-01-18 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;69825231]wolalabym "dawać dupy" za poważne pieniądze a nie obiad i dach nad głową i kawałek koca
ale co kto woli ps.czy daje tanio czy drogo jak daje za pieniądze to wciaz jest to prostytucja[/QUOTE]A każdy wolałby pracować za 10000 niż za 1500. Każdy wolałby pracować w lepszych warunkach i bardziej komfortowym biurze. Dlaczego akurat tutaj jest to polem do dyskusji i tak skrajnych reakcji, bo ona nie chce się starać o coś lepszego (o to, co Wizażanki uznały za lepsze)? Gdzie ja napisałam, że to nie jest prostytucja? Ani ja, ani autorka temu nie zaprzeczałyśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w jaki sposob to jest inne od ' zwyklej' prostytucji? Ty odpowiedziałaś: W taki, że to ona będzie to robić i taki rodzaj jej odpowiada, a inny nie. A dlaczego to jest polem do dyskusji? Bo autorka zadała pytanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Autorko kobieta biznesu z ciebie zadna, ale to juz wiemy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierze że mozna chciec zostac prostytutka. Co innego z przymusu bo to jednak szybka kasa w sytuacji choroby dziecka, długów, czy czegos jakas podbramkowa sytuacja. No ale kurcze jest masa mieszkan gdzie są "wspollokatorki" i nie trzeba sie prostytuować. Autorce po prostu nie chce sie pracowac. Po co skoro tu koles ją utrzyma. Gorzej jak sie zaangażujesz a dla niego bedzie to tylko seks. ![]() Autorko zamierzasz pracowac w tej Warszawie czy zawod "pani do towarzystwa" wystarczy? Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-01-18 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy chcesz przekonywac ze to ok sposob na zarabianie pieniedzy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
seks za pokój - obrzydliwe, spłoń na stosie ladacznico ekskluzywna prostytutka/utrzymanka przystojnego i bogatego mężczyzny - to to ja rozumiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie, to Tobie zależy na tym żeby przekonywać że nie jest ok. Dlatego, pomimo że autorka potwierdziła, że to rodzaj prostytucji, przekonywałaś ją dalej, że to prostytucja ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2017-01-18 o 13:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co d skrajnych wypowiedzi, poza nielicznymi to raczej żarty z domniemanego trolla, nie ma znowu po co węszyć za burzką |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wtf nie ogarniam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
ja mysle ze autorem topiku jest wlasnie taki pan ktory sprawdza jakie ma szanse na wynajem pokoju w swoim mieszkaniu na wlasnie takich zasadach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ty będziesz mogła do tego mieszkania przyprowadzać swojego chłopaka i koleżanki czy wynajmujący będzie twoim absolutnym właścicielem? Szaleństwo, znajdź pracę i zarób na wynajem, po co w ogóle przeprowadzasz się do Warszawy skoro cię na to nie stać?
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To zmienia, że jej taka forma odpowiada. Inna nie. Więc nie wiem, na cholerę ją namawiać do robienia czegoś, czego nie chce. [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;69835391]ja mysle ze autorem topiku jest wlasnie taki pan ktory sprawdza jakie ma szanse na wynajem pokoju w swoim mieszkaniu na wlasnie takich zasadach[/QUOTE] Bardzo możliwe. Ale gdyby jednak nie - nie szłabym w to, pomijając kwestię, czy i komu by odpowiadała taka a nie inna forma prostytucji, to niejasny układ z kimś, kogo nie znasz, a od kogo będziesz zależna. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To, że jakaś forma prostytucji komuś pasuje, a inna nie, nie zmienia w żaden sposób definicji samego słowa. Poza tym poczytaj sobie moje posty i wskaż mi proszę, gdzie ją namawiam do czegoś. Bo zdaje się napisałaś jej to samo co ja. Poza tym, że ja zrezygnowałam z możliwości podkreślenia, że jestem inna i lepsza od wszystkich w tych swoich wizażowych związkach. O dziwo samoocena mi od tego nie spadła ani odrobinę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Moze lepiej znalezc bogatego sponsora, ktory mieszkanie wynajmie,da utrzymanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
niecnotliwa dziewica
|
Tak a propos:
Dam pracę młodej atrakcyjnej komunikatywnej kobiecie w charakterze asystentki .Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9 do 17 w Błoniu,koniecznie wskazana znajomość obsługi komputera ,inteligencja,miła aparycja i duże poczucie humoru, atutem będzie prawo jazdy kat b.Oferuje prace na pełen etat ,wynagrodzenie 4500 brutto ,służbowe mieszkanie,telefon.W zamian oczekuję że zaprosisz mnie dwa razy w miesiącu na kolację ze śniadaniem.Oczekuje spotkań w formie tradycyjnej bez żadnych udziwnień.
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
niecnotliwa dziewica
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;69877246]A są zdjęcia mieszkania? Bo to może być jakaś zagrzybiała klitka.[/QUOTE]
Mail jest, można poprosić o zdjęcia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co sądzicie o układzie mieszkanie za sex
To nie jest tak, że ja cały czas wybrzydzam i krytykuję oferty, ale pragnę zauważyć, że tutaj trzeba odwalać dwie prace za jedną stawkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
niecnotliwa dziewica
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;69877626]To nie jest tak, że ja cały czas wybrzydzam i krytykuję oferty, ale pragnę zauważyć, że tutaj trzeba odwalać dwie prace za jedną stawkę.[/QUOTE]
No ale wiesz - jeśli czynsz za mieszkanie opłaca, abonament za telefon opłaca, może jeszcze ryczałt za paliwo - to te dwa razy w miesiącu można się przemęczyć.... ![]() Ja bym sobie jeszcze zastrzegła, ze ta kolacja to ma być w lokalu i on płaci. Śniadanie - w ostateczności - mogłabym przygotować.....
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Asystentka/sekretarka pracująca 8 godzin dziennie, przez pięć dni w tygodniu, spokojnie może wyciągnąć te 4500 brutto i to bez konieczności świadczenia usług dodatkowych, poza godzinami pracy biurowej. Wszystko rozbija się o to mieszkanie, bo może się okazać, że to zapyziała nora, z grzybem, bez bieżącej wody i ogrzewania, i w sumie bilans zysków i strat wykaże, że to oferta porównywalna do tej z pokoikiem za seks. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Te ogloszenia to sciema. W Krakowie pojawiaja sie od kiedy pracuje. Kiedys nawet zadzwonilam i powiedzialam ze chce sie umowic na tozmowe. Facet sie zgodzil a potem juz nie zadzwonil
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Co postanowiłas autorko? Kiedy przeprowadzka?
![]() Nie ma to jak mieszkac w stolicy Woooow! Kolezanki na pewno beda zazdroscic tylko nie wspominaj ile Cie bedzie kosztował wynajem pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.