Rozstanie z facetem XXXVII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-06, 12:25   #61
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXVII

Zostawiają sobie otwartą furtkę.Łaskawcy.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 12:28   #62
qayqa
Zadomowienie

A ja bym napisala i jednemu i drugiemu zeby dali sobie spokoj i odciela bym sie na amen.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
qayqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 12:44   #63
just_wlosy
Zadomowienie

[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70618896]ja pierdziele... witaj w klubie ,bo i moj napisal ,ze przez wzglad na to ile bylismy i co laczylo chce miec ze mna kontakt
NIECH ONI WSZYSCY SPADAJA NA INNA PLANETE.
Ja nie rozumiem ich działania, co to do cholery jasnej ma znaczyc ?[/QUOTE]
Myślę sobie też że faceci mają łatwość stawiania sobie grubej kreski i życia jakby nigdy nic się nie stało, nic nie łączyło itp.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mayla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam mega dola. Eks pisze do mnie mega ozieble, ledwo odpowiada na pytania techniczne (jestem nadal w naszym wspolnym mieszkaniu i wyprowadzam sie w niedlugo i sa rozne sprawy..), jest chlodny, niedostepny. A z drugiej strony napisal, ze mozna sie niedlugo spotkac jak przyjaciele i podal przyszly tydzien! Czy ktos moze mi wyjasnic o co TUTAJ chodzi?!!

Może mu się wydaje, że chcesz wrócić wtf?
Nie no, farsa jakaś!

just_wlosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 13:38   #64
sandrasandia
Raczkowanie

Dziękuję za życzenia lipa że takie zdołowane nastroje tu panują :/ oby mnie nie złapało, te zjazdy mają tendencję do pojawiania się znikąd i nie wiadomo kiedy. A tym Waszym dwóm co to w koleżeńskich stosunkach chcą być i się spotykać i drugą opcję sobie robić, ja bym też powiedziała stanowcze NIE.

sandrasandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 13:55   #65
Zalamana121
Raczkowanie

Sandra najlepszego
Ja dostalam odp meza na pozew, same sciemy, podobno mialam kontakty z wieloma mezczyznami :/ na 16 jade do prawniczki, zawioze wszystko co mam na niego. Masakra. Napisal ze jak byla policja to dziecko sie ode mnie wyrywalo do niego, wezwal policjantow na swiadkow, sam sobie strzeli w kolano :/
Zalamana121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 14:29   #66
Tristher
Raczkowanie

GG do Tristher

sandrasandia wszystkiego najlepszego

No mój facet raz udawał oziębłego, że niby sobie dobrze radzi w życiu, raz mi pisał, że codziennie o mnie śni i ciagle mnie kocha, a potem mnie obrażał. Jednak nie rozstaliśmy się przez wypalenie, ale przez to, że był chorobliwie zazdrosny i mnie potrafił prześladować, szantażował mnie emocjonalnie itp.
Tristher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 14:34   #67
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

Ja zwariuje... wiecie , że dziwna jest we mnie myśl ze to wszystko sen, że to nie może się tak zakończyć. po prostu nie może.... ale to chyba czas niedowierzania... i nadziei która umiera ostatnia

jeszcze dla pocieszenia w kolko słucham Adele water under the bridge - słowa takie trafne...
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 14:38   #68
qayqa
Zadomowienie

[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70624981]Ja zwariuje... wiecie , że dziwna jest we mnie myśl ze to wszystko sen, że to nie może się tak zakończyć. po prostu nie może.... ale to chyba czas niedowierzania... i nadziei która umiera ostatnia

jeszcze dla pocieszenia w kolko słucham Adele water under the bridge - słowa takie trafne...[/QUOTE]

Mumika rozumiem Cie i to uczucie szoku j niedowierzania jeszcze potrwa.. Wiem ze to malo pocieszajace ale naprawde ten facet to kawal dupka. Zdradzil Cie, ranil i wykorzystywal, dla kogo? Dla nowej panienki z pracy? A gdzie szacunek gdzie te 8 lat ktore przezyliscie razem, nikt kto szczerze kocha nie funduje drugiej osobie takiego cierpienia. Bedzie bardzo ciezko ale wyjdziesz z tego naprawde w to wierze. Nie bede Ci podsuwac pomyslow co powinnas mu nqpisac a co nie ale wiem jedno - on nie zasluguje na Ciebie, w zadnej postaci. Ani partnerki ani przyjaciolki ani kolezanki.

Stary 2017-02-06, 14:45   #69
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

qayqa ... wiem
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 14:47   #70
michalova
Wtajemniczenie

Mariola, może on rzeczywiście wierzy że tak było? dobrze, niech wzywa ich na świadków, a oni powiedzą prawdę. Strzał w kolano, tak jak mówisz.
Stary 2017-02-06, 14:54   #71
just_wlosy
Zadomowienie

W radiu usłyszałam...., że to nie była miłość, a perfekcyjna iluzja.
Nie przepadam za tą wokalistką, ale piosenka ma coś w sobie Dała mi kopa na resztę dnia, bo z rana tak jak Wy miałam lekkiego doła

Pozdrawiam
Stary 2017-02-06, 14:58   #72
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez sandrasandia Pokaż wiadomość
Ja staram się dzisiaj mieć dobry dzień w planach zrobienie nowej hybrydy a wieczorem opicie końca sesji. Aha no i kończę dzisiaj 22 lata, więc to musi być dobry dzień przesyłam Wam wszystkim moja pozytywną energię póki jest xd
Wszystkiego dobrego! Spełnienia w pracy i miłości
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70605241]ze to nie jest tak ze te 8 lat nie znaczylo, bo byly cudowne i dalam mu wszystko, ze to tylko i wylacznie on sie pogubil ze chce ze mna trzymac kontakt .. i chce porozmawiac i zobacyzc sie w tym tygodniu ....i ze znikim juz sie nie spotyka....
nie bardzo to wszystko czuje.... ale po co on to pisal... cala sie trzese...[/QUOTE]
Zrób jak czujesz. Mnie takie spotkania i zapewnienia o "już" cuchną na odległość, ale domyślam się, że masz potrzebę wysłuchania go (skoro prosi) i zamknięcia sprawy.

Bądź silna. Niezależnie od tego, jakie uczucia się w Tobie obudzą, gorąco polecam brak kontaktu fizycznego. Jaśniej się wtedy myśli
Cytat:
Napisane przez gallina1 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was zakończyła długi związek z powodu wypalenia uczucia? Kiedy być pewnym, że to już nie to? 😓
Jeden zakończyłam po 3 latach, ale już po roku byłam pewna, że to nie to. Byłam z nim, bo było miło, ale związek przypominał koleżeństwo, a nie partnerstwo. Ciągle się łudziłam, że poczuję coś więcej. Odeszłam, jak zaczęli podobać mi się inni, bo wtedy całkowicie straciłam nadzieję. Uważam, że zmarnowałam mu czas, powinnam była odejść po roku.
Stary 2017-02-06, 16:27   #73
mon_92
Raczkowanie

sandrasandia dużo, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, żadnych problemów i mnóstwa uśmiechu na co dzień
mon_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 16:51   #74
mayla
Rozeznanie

Rozstanie z facetem XXXVII

Dziewczyny, prosze czy ktoras z Was ma teorie o co moze chodzic mojemu eks? Od zerwania mamy jakis tam kontakt smsowy, ale on jest mega chlodny, dosc obojetny. Zerwalismy ponad miesiac temu i ja jeszcze wtedy chcialam dawac szanse, namawialam, prosilam, ale on bardzo stanowczo odmowil. Od tamtej pory jakis tam kontakt jest, ale chlodny z jego strony. Teraz jak zapytalam czemu chce sie spotkac, to odpowiedzial, ze bo dosc dlugo mnie nie widzial. Kurcze, jakies teorie????

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Edit: Sandra, DUUUUZO szczescia

Edytowane przez mayla
Czas edycji: 2017-02-06 o 16:52
mayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 18:06   #75
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Teraz jak zapytalam czemu chce sie spotkac, to odpowiedzial, ze bo dosc dlugo mnie nie widzial. Kurcze, jakies teorie????
Będę tendencyjna - szuka romantycznych uniesień? Nudzi mu się? Inne nie dorastają Ci do pięt?
Stary 2017-02-06, 18:14   #76
Zalamana121
Raczkowanie

Mayla moze jak to facet ma spozniony zaplon i dopiero teraz zrozumial ze jednak teskni? Kto ich tam wie :/
Prawniczka mowi ze bedzie ciezko bo ja mam dowodu na jego glupote dopiero po tym jak dowiedzial sie o zdradzie a wczesniej niewiele, no ale zobaczymy. Jeszcze tylko troche ponad miesiac
Stary 2017-02-06, 20:21   #77
qayqa
Zadomowienie

Mayla moze sprawdza grunt.. A ta obojetnosc i chlod jest celowo moim zdaniem bo skoro pisze to czegos mu brak ... Pytanie czy chcesz sie w tym babrac...?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Zalamana121 Pokaż wiadomość
Mayla moze jak to facet ma spozniony zaplon i dopiero teraz zrozumial ze jednak teskni? Kto ich tam wie :/

Prawniczka mowi ze bedzie ciezko bo ja mam dowodu na jego glupote dopiero po tym jak dowiedzial sie o zdradzie a wczesniej niewiele, no ale zobaczymy. Jeszcze tylko troche ponad miesiac

Zalamana a czy prawniczka jakos Cie przygotowuje do tej rozprawy? Wiesz naprawde pytaja o sprawy intymne, beda wtcuagac z Ciebie czemu doszlo do zdrady itd mam nadzieje ze bedziesz silna i dasz rade obawiam skie ze w waszym przypadku na 1 rozprawie sie nie skonczy

Stary 2017-02-06, 20:34   #78
Zalamana121
Raczkowanie

Na pewno nie, mowila ze bedzie dobrze jak uda sie na 2. Na razie nie przygotowuje bo czekalysmy na jego odp, potem spr jak zareagowal na moje dowody, bo moze bedzie jednak chcial ugody. Trzeba czekac na razie.
Stary 2017-02-06, 20:45   #79
qayqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zalamana121 Pokaż wiadomość
Na pewno nie, mowila ze bedzie dobrze jak uda sie na 2. Na razie nie przygotowuje bo czekalysmy na jego odp, potem spr jak zareagowal na moje dowody, bo moze bedzie jednak chcial ugody. Trzeba czekac na razie.

Wy dalej razem mieszkacie tak?

Stary 2017-02-06, 20:46   #80
oh Mandy
Zakorzenienie

Melduję się w nowym wątku
Stary 2017-02-06, 21:02   #81
qayqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Melduję się w nowym wątku

Mandy co tam u Ciebie?

Stary 2017-02-06, 21:05   #82
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qayqa Pokaż wiadomość
Mandy co tam u Ciebie?

egzaminy na uczelni
Stary 2017-02-06, 21:09   #83
mayla
Rozeznanie

Zapytalam go wprost czy mysli, ZE jest dla nas Jeszcze jakas szansa, to powiedzial, ze nie.

Godzine pozniej napisal, ze ma problem w pracy i czy moge mu doradzic.. Nadal chce sie Tez spotkac PO przyjacielsku.

NIC NIE ROZUMIEM.

Zalamana, musisz znalezc dobrego prawnika, musisz byc przygotowana. A moze mozna jakos z nim osiagnac ugode?

Stary 2017-02-06, 21:15   #84
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapytalam go wprost czy mysli, ZE jest dla nas Jeszcze jakas szansa, to powiedzial, ze nie.

Godzine pozniej napisal, ze ma problem w pracy i czy moge mu doradzic.. Nadal chce sie Tez spotkac PO przyjacielsku.

NIC NIE ROZUMIEM.

Zalamana, musisz znalezc dobrego prawnika, musisz byc przygotowana. A moze mozna jakos z nim osiagnac ugode?

Dlaczego piszesz z nim o takich rzeczach? Krzywdzisz sie tym tylko. Powinniscie, jesli juz, to pisac tylko na tematy zwiazane z mieszkaniem. Nie zgadzaj sie na zadne spotkania, bo po co? Tylko bys sobie tym zrobila krzywde. Przyjazn z eksem, jesli ktoras ze stron jeszcze kocha, to naprawde cos okropnego.

Ja dzisiaj znowu kryzys Mialam sie dzisiaj wziac za siebie, rozpoczac cwiczenia, porobic troche projekt na studia, ale oczywiscie nic z tego...

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 21:25   #85
patisia123
Zakorzenienie

Pseudo przyjaźń z ex to najgorsze co można zrobić.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 21:39   #86
just_wlosy
Zadomowienie

Cytat:

NIC NIE ROZUMIEM.

Czyli wszystko jasne...potrzebuje po prostu tylko się doradzić. Chłopak sobie sam nie radzi...

Edytowane przez just_wlosy
Czas edycji: 2017-02-06 o 21:40
Stary 2017-02-06, 21:40   #87
magbeth
Dzik

Dokładnie, to jak ostatni, krzywo doczepiony wagonik. No ale jest.
Mayla, dlaczego masz mu pomagać w rozwiązywaniu problemów? Sobie odpowiedz. Szczerze. Po co ewentualnie TOBIE ten kontakt i taki?

Ja sie przyznam, że chciałam kiedyś przyjaźnic się z eksem, bo miałam lekkie wyrzuty sumienia, ze odeszlam. Bo on to ciężko przeżył. Rezultaty były oplakane, głównie dla mnie. Nie polecam, serio mądra przyjaźń z eks to niełatwa sprawa...

Sent fra min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 21:47   #88
Zalamana121
Raczkowanie

Tak, nadal mieszkamy razem :/
Mayla nie wiem, moze jak zobaczy co na niego mam to sie wystraszy i zgodzi, innej nadziei nie widze na ugode bo ja juz probowalam polubownie :/
Stary 2017-02-06, 21:50   #89
mayla
Rozeznanie

Nie Dziewczyny, ten temat pracy to byla krotka sprawa zalatwiona smsami. Spotkanie nie Ma zwiazku z ta sprawa, zle sie wyrazilam. Wiec nadal nie wiem o co chodzi eh.

Stary 2017-02-06, 22:23   #90
qayqa
Zadomowienie

Czy ktos moze mnie strzelic i wytlumaczyc po co rozpamietuje przeszlosc i sie doluje? Czy to powoli samotnosc zaczyna mnie nadgryzac...?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości