|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVII
Zostawiają sobie otwartą furtkę.Łaskawcy.
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym napisala i jednemu i drugiemu zeby dali sobie spokoj i odciela bym sie na amen.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70618896]ja pierdziele... witaj w klubie ,bo i moj napisal ,ze przez wzglad na to ile bylismy i co laczylo chce miec ze mna kontakt
NIECH ONI WSZYSCY SPADAJA NA INNA PLANETE. Ja nie rozumiem ich działania, co to do cholery jasnej ma znaczyc ?[/QUOTE] Myślę sobie też że faceci mają łatwość stawiania sobie grubej kreski i życia jakby nigdy nic się nie stało, nic nie łączyło itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Nie no, farsa jakaś! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za życzenia
lipa że takie zdołowane nastroje tu panują :/ oby mnie nie złapało, te zjazdy mają tendencję do pojawiania się znikąd i nie wiadomo kiedy. A tym Waszym dwóm co to w koleżeńskich stosunkach chcą być i się spotykać i drugą opcję sobie robić, ja bym też powiedziała stanowcze NIE.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Sandra najlepszego
![]() Ja dostalam odp meza na pozew, same sciemy, podobno mialam kontakty z wieloma mezczyznami :/ na 16 jade do prawniczki, zawioze wszystko co mam na niego. Masakra. Napisal ze jak byla policja to dziecko sie ode mnie wyrywalo do niego, wezwal policjantow na swiadkow, sam sobie strzeli w kolano :/ |
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
sandrasandia wszystkiego najlepszego
No mój facet raz udawał oziębłego, że niby sobie dobrze radzi w życiu, raz mi pisał, że codziennie o mnie śni i ciagle mnie kocha, a potem mnie obrażał. Jednak nie rozstaliśmy się przez wypalenie, ale przez to, że był chorobliwie zazdrosny i mnie potrafił prześladować, szantażował mnie emocjonalnie itp. |
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Ja zwariuje... wiecie , że dziwna jest we mnie myśl ze to wszystko sen, że to nie może się tak zakończyć. po prostu nie może.... ale to chyba czas niedowierzania... i nadziei która umiera ostatnia
jeszcze dla pocieszenia w kolko słucham Adele water under the bridge - słowa takie trafne... |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70624981]Ja zwariuje... wiecie , że dziwna jest we mnie myśl ze to wszystko sen, że to nie może się tak zakończyć. po prostu nie może.... ale to chyba czas niedowierzania... i nadziei która umiera ostatnia
jeszcze dla pocieszenia w kolko słucham Adele water under the bridge - słowa takie trafne...[/QUOTE] Mumika rozumiem Cie i to uczucie szoku j niedowierzania jeszcze potrwa.. Wiem ze to malo pocieszajace ale naprawde ten facet to kawal dupka. Zdradzil Cie, ranil i wykorzystywal, dla kogo? Dla nowej panienki z pracy? A gdzie szacunek gdzie te 8 lat ktore przezyliscie razem, nikt kto szczerze kocha nie funduje drugiej osobie takiego cierpienia. Bedzie bardzo ciezko ale wyjdziesz z tego naprawde w to wierze. Nie bede Ci podsuwac pomyslow co powinnas mu nqpisac a co nie ale wiem jedno - on nie zasluguje na Ciebie, w zadnej postaci. Ani partnerki ani przyjaciolki ani kolezanki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
qayqa ... wiem
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Mariola, może on rzeczywiście wierzy że tak było?
dobrze, niech wzywa ich na świadków, a oni powiedzą prawdę. Strzał w kolano, tak jak mówisz.
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
W radiu usłyszałam...., że to nie była miłość, a perfekcyjna iluzja. Nie przepadam za tą wokalistką, ale piosenka ma coś w sobie Dała mi kopa na resztę dnia, bo z rana tak jak Wy miałam lekkiego doła ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#72 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70605241]ze to nie jest tak ze te 8 lat nie znaczylo, bo byly cudowne i dalam mu wszystko, ze to tylko i wylacznie on sie pogubil ze chce ze mna trzymac kontakt .. i chce porozmawiac i zobacyzc sie w tym tygodniu ....i ze znikim juz sie nie spotyka.... nie bardzo to wszystko czuje.... ale po co on to pisal... cala sie trzese...[/QUOTE] Zrób jak czujesz. Mnie takie spotkania i zapewnienia o "już" cuchną na odległość, ale domyślam się, że masz potrzebę wysłuchania go (skoro prosi) i zamknięcia sprawy. Bądź silna. Niezależnie od tego, jakie uczucia się w Tobie obudzą, gorąco polecam brak kontaktu fizycznego. Jaśniej się wtedy myśli ![]() Jeden zakończyłam po 3 latach, ale już po roku byłam pewna, że to nie to. Byłam z nim, bo było miło, ale związek przypominał koleżeństwo, a nie partnerstwo. Ciągle się łudziłam, że poczuję coś więcej. Odeszłam, jak zaczęli podobać mi się inni, bo wtedy całkowicie straciłam nadzieję. Uważam, że zmarnowałam mu czas, powinnam była odejść po roku.
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
sandrasandia dużo, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, żadnych problemów i mnóstwa uśmiechu na co dzień
![]() |
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Rozstanie z facetem XXXVII
Dziewczyny, prosze czy ktoras z Was ma teorie o co moze chodzic mojemu eks? Od zerwania mamy jakis tam kontakt smsowy, ale on jest mega chlodny, dosc obojetny. Zerwalismy ponad miesiac temu i ja jeszcze wtedy chcialam dawac szanse, namawialam, prosilam, ale on bardzo stanowczo odmowil. Od tamtej pory jakis tam kontakt jest, ale chlodny z jego strony. Teraz jak zapytalam czemu chce sie spotkac, to odpowiedzial, ze bo dosc dlugo mnie nie widzial. Kurcze, jakies teorie????
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Edit: Sandra, DUUUUZO szczescia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez mayla Czas edycji: 2017-02-06 o 16:52 |
|
|
|
#75 |
|
Nie depcze krokusów
|
Będę tendencyjna - szuka romantycznych uniesień? Nudzi mu się? Inne nie dorastają Ci do pięt?
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Mayla moze jak to facet ma spozniony zaplon i dopiero teraz zrozumial ze jednak teskni? Kto ich tam wie :/
Prawniczka mowi ze bedzie ciezko bo ja mam dowodu na jego glupote dopiero po tym jak dowiedzial sie o zdradzie a wczesniej niewiele, no ale zobaczymy. Jeszcze tylko troche ponad miesiac
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Mayla moze sprawdza grunt.. A ta obojetnosc i chlod jest celowo moim zdaniem bo skoro pisze to czegos mu brak ... Pytanie czy chcesz sie w tym babrac...?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Zalamana a czy prawniczka jakos Cie przygotowuje do tej rozprawy? Wiesz naprawde pytaja o sprawy intymne, beda wtcuagac z Ciebie czemu doszlo do zdrady itd mam nadzieje ze bedziesz silna i dasz rade obawiam skie ze w waszym przypadku na 1 rozprawie sie nie skonczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno nie, mowila ze bedzie dobrze jak uda sie na 2. Na razie nie przygotowuje bo czekalysmy na jego odp, potem spr jak zareagowal na moje dowody, bo moze bedzie jednak chcial ugody. Trzeba czekac na razie.
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy dalej razem mieszkacie tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Mandy co tam u Ciebie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Zapytalam go wprost czy mysli, ZE jest dla nas Jeszcze jakas szansa, to powiedzial, ze nie.
Godzine pozniej napisal, ze ma problem w pracy i czy moge mu doradzic.. Nadal chce sie Tez spotkac PO przyjacielsku. NIC NIE ROZUMIEM. Zalamana, musisz znalezc dobrego prawnika, musisz byc przygotowana. A moze mozna jakos z nim osiagnac ugode? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj znowu kryzys
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Pseudo przyjaźń z ex to najgorsze co można zrobić.
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez just_wlosy Czas edycji: 2017-02-06 o 21:40 |
|
|
|
|
#87 |
|
Dzik
|
Dokładnie, to jak ostatni, krzywo doczepiony wagonik. No ale jest.
Mayla, dlaczego masz mu pomagać w rozwiązywaniu problemów? Sobie odpowiedz. Szczerze. Po co ewentualnie TOBIE ten kontakt i taki? Ja sie przyznam, że chciałam kiedyś przyjaźnic się z eksem, bo miałam lekkie wyrzuty sumienia, ze odeszlam. Bo on to ciężko przeżył. Rezultaty były oplakane, głównie dla mnie. Nie polecam, serio mądra przyjaźń z eks to niełatwa sprawa... Sent fra min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk |
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Tak, nadal mieszkamy razem :/
Mayla nie wiem, moze jak zobaczy co na niego mam to sie wystraszy i zgodzi, innej nadziei nie widze na ugode bo ja juz probowalam polubownie :/ |
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Nie Dziewczyny, ten temat pracy to byla krotka sprawa zalatwiona smsami. Spotkanie nie Ma zwiazku z ta sprawa, zle sie wyrazilam. Wiec nadal nie wiem o co chodzi eh.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktos moze mnie strzelic i wytlumaczyc po co rozpamietuje przeszlosc i sie doluje? Czy to powoli samotnosc zaczyna mnie nadgryzac...?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

lipa że takie zdołowane nastroje tu panują :/ oby mnie nie złapało, te zjazdy mają tendencję do pojawiania się znikąd i nie wiadomo kiedy. A tym Waszym dwóm co to w koleżeńskich stosunkach chcą być i się spotykać i drugą opcję sobie robić, ja bym też powiedziała stanowcze NIE.

Dała mi kopa na resztę dnia, bo z rana tak jak Wy miałam lekkiego doła 

w planach zrobienie nowej hybrydy a wieczorem opicie końca sesji. Aha no i kończę dzisiaj 22 lata, więc to musi być dobry dzień