![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SYLWIA ZAPRASZA - prostownica ceramiczna i inne cuda
Ekno, wszystko juz probowalam z tych probeczek, jak chcesz moge wycofac kredke z watku az bedziesz miala cos co Ci sie znudzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Nie sylwia...trudno
![]() ![]() Ale dziękuję bardzo i pogrążam się w żalu ![]() Acha...jeszcze mam dwie próbki bazy dax..z wielkim bólem, mogę je dorzucić, ale nie wiem czy to cię zainteresuje ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Enko, mysle ze kredka sobie u mnie jeszcze pobedzie, ja zawsze wymieniam sie na cos, do czego jestem w 100% przekonana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po pogrzebaniu, mam jeszcze: Vichy tonik Normaderm zielony 30 ml, zupelnie nowy Eris-krem na rozstępy 15 ml w tubce, zupelnie nowy 2 próbki podkladu Vichy Flexilift Teint, kolor naturalny beż maseczka w saszetce gleboko nawilzająca miodowo-melonowa, 2X15 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
8. Róż amerykańskiej firmy Covergirl-w rożku lekko ukruszony-kolor ciepły, brzoskwiniowa rudość ,a ja noszę zimne kolory. Jest cudny. 3 razy maźnięty.
Znajdziesz coś w zaman??
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha czy ja dobrze widzę na zdjęciu róż jest w prawym górnym rogu?? Jeszcze mi się podoba: 4. Lumene - kredka do brwi, 1 raz temperowana, super oceny KWC, kolor szaro-brązowy (bardzo naturalny), 2 Grey Brown. Z naklejką polskiego dystrybutora oraz szczoteczką do modelowania i czesania. Kupiona w GC.
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Bez probeczek się obejdzie do ciala
![]() Tak, roz Covergirl to ten prostokatny podluzny. Niestety za kredkę Lumene do brwi już nic nie widzę u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Jeśli pasuje Ci taka wymianka napisz mi adres na PW. Czyli za Twój róż mój spray do stóp i nivea
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() decupage wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578034 Edytowane przez junia1 Czas edycji: 2006-04-26 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
blyszczyk jest poki co zarezerwowany dla Kicala1, a nawt jak się zwolni, to niestety szukam tylko kosmetykow-w sumie dzinsy tez potrzebuję, ale nieprzecierane, klasyczne proste ciemnoniebieskie, rozmiar 40, polbiodrowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Wymienione z Buttercup w jej watku:
3. Diorkiss Lychee Rose 488 błyszczyk -jest cudny, pełnowymiarowy, ale w ciągu paru ostatniego czasu przybyło mi parę ulubionych. Ogromna pojemność jak na blyszczyk 18 ml. Zużycie to jakieś 5 ml z 18 ml-na pewno nie więcej. Napisy częściowo pościerane. Jest to brudny półtransparentny róż. 4. Lumene - kredka do brwi, 1 raz temperowana, super oceny KWC, kolor szaro-brązowy (bardzo naturalny), 2 Grey Brown. Z naklejką polskiego dystrybutora oraz szczoteczką do modelowania i czesania. Kupiona w GC. 5. Portfel Kerastase |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.