![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome GWP:)
Aniu, znalazłam nową próbkę GWP kremu Lancome Renergie Double Performance Treatment Anti-Wrinkle Firming , słiczek 14 g. Kod z opakowania to:7A353
![]() Marsi, muszę zrezygnować z paletki, dostałam od Mamy TŻ sporo cieni i nie wiem, kiedy bym zużyła ![]() Zajrzałam u Ciebie do 2. linka i podobają mi się buciki, ale poza wątkiem miałabym jeszcze tylko jakąś 1/4 flaszki Light Blue 30ml, nową, sporą kosmetyczkę Lancome w kolorze różowym i bardzo mało używany błyszczyk Lumene Star Gloss nr 31 Whispering Trees (kolor transparenty z bardzo drobnymi drobinkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to zostańmy jednak przy miniaturkach tuszu ![]() Czyli ode mnie do Ciebie poleciałyby:
Daj mi jeszcze znać, czy robić Ci próbkę tego najjaśniejszego kompaktu Chanel. I przechodzimy na PW, w celu ustalenia szczegółów "spedycji paczuszek" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O, mam jeszcze tak ze 2 ml robionej próbeczki Balmain Vent Vert , cytat z wp.pl:"Vent Vert Balmain. Pierwsza kompozycja wymyślona przez kobietę perfumiarza, Germaine Cellier. Owocowe Vent Vert z 1947 roku zapoczątkowały modę na świeże, tak zwane zielone zapachy. " I nuty za basenotes.net: Top Notes Galbanum, Citrus, Gardenia, Peach Middle Notes Rose, Muguet, Hyacinth, Orrs, Jasmin Base Notes Oakmoss, Vetiver, Styrax, Musk Mogę dorzucić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Voodia , a moze u mnie znalazlabys cos za ten mini sloiczek Lancoma?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112128 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
a co bys chciala za pedzelki?
moze znajdziesz cos w linku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112620 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po prostu atomizerek o pojemnosci 1.5 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.