|
|
#61 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Nie kojarzę kto inny miał jeszcze ciemniejszy. Black chyba ciemny róż?Cytat:
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BTW a jakie macie nosidełka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#64 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7243963 2]Jeszcze 2 tygodnie i moge choc znając swoje szczęście bede chodzić 2 tygodnie po terminie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Oho to później będziesz rodzić takiego klocuszka 😀😀😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Felliciti - O właśnie nie bordo a śliwka
to jeszcze dobrze kojarzę, już wszystko wiem.Mohnka - Z kartą rossne jest 2+2 a bez karty 2+1 ☺ w każdej chwili można założyć taka kartę ale trzeba podejść do Rosmanna. Jeśli nie masz a chcesz zrobić zamówienie internetowo z chęcią udostępnię Ci moją kartę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Melduje sie dziewuszki i melduje ze ide do położnej ;*
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ukrajinka - Właściwie pytanie było skierowane do wszystkich ☺ i tako szampon używa się od pierwszych dni życia mimo że np maleństwo nie ma włosków? Bo ja jestem zielona!
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zobaczymy za tydzień ile mniej więcej będzie ważyć ciekawe czy 2,5 kg ma
|
|
|
|
|
#77 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja.
Justyna, ja Ci powiem tak - z perspektywy młodej mamy. Jeśli masz głowę na karku, to możesz zrobić naprawdę wiele. Ja pisałam egzaminy na pierwszym roku studiów kilka dni przed terminem porodu. Będąc w połowie ciąży robiłam kurs wizażu z ministerstwa edukacji narodowej (bo teraz to te kursy to pic na wodę, każda wizażystka może wydać dyplom - ja też, ale ja mam oficjalny kurs z MENu). Jak córka moja miała 1,5 roku otworzyłam firmę i zrobiłam szkolenie fotograficzne również z oficjalnym dyplomem. W międzyczasie robiłam technika usług kosmetycznych. Mąż też studiował, ale dawaliśmy ze wszystkim radę. Mimo że ja miałam tyle obowiązków na głowie, to znalazło się miejsce, aby mój mąż zrobił kurs na spawacza i uprawnienia na spawalnika. Od września wybieram się na kosmetologię, o ile nie wyjedziemy do Szwajcarii, do czego dąży mój mąż akurat i ja w sumie popieram tę ideę. Zaczynaliśmy z niczym. Jeżdżąc starym Fiatem Uno, mieszkając kątem u rodziców. Teraz powoli zaczynamy budowę domu (póki co papierologia), myślimy o kupnie mieszkania, zaraz kupujemy drugi samochód, a na początku przyszłego roku bierzemy w leasing nowe auto z salonu. Nie przechwalam się, nie o to mi chodzi - żeby nikt źle nie zrozumiał! Chcę po prostu zaznaczyć, że MOŻNA. Można przenosić góry, naprawdę. Tylko trzeba chcieć i umieć się zorganizować. U nas pomogli moi rodzice, tzn zaopiekowali się córką, kiedy trzeba było. Ale resztę osiągnęliśmy sami, zapracowaliśmy własną ciężką pracą i naszymi ambicjami. Także naprawdę - da się. Da się wiele. I nawet partner nie musi Ci w tym pomagać - kobiety to silne bestie, które dają radę z największymi przeciwnościami losu (ja męża mam, ale od roku praktycznie cały czas w delegacji, także poznałam smak macierzyństwa w pojedynkę - nie jest łatwo, ale można wszystko, serio). Więc - głowa do góry! Będzie dobrze. Poradzisz sobie. Cytat:
Ja ostatnio szukałam Ciebie, bo chciałam zobaczyć, na kiedy dokładnie masz TP i patrzę, a tu nie ma Mohnki, niemożliwe. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2017-03-31 o 13:01 |
|||
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Justyna ale pytasz o Raszei czy o Polna? Z Polnej raczej nie odsylaja bo maja 8 porodowek, z Raszei podobno zdarza sie odsylac bo maja tylko 4 ale kolezanka mowila ze jak sie pojedzie z rozhulana akcja porodowa to nie odesla bo maja jeszcze jedna rezerwowa na takie sytuacje
![]() Bambi ja mam dokladnie ten materac z ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/ ![]() Ale ekspress z tym rossmanem wlasnie dostalam smsa ze gotowe do odbioru w sklepie ale poprosze meza zeby odebral wracajac z pracy bo pokazuje ze waga prawie 6kg
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7244215 7]Podobno córcia ma być mała
zobaczymy za tydzień ile mniej więcej będzie ważyć ciekawe czy 2,5 kg ma [/QUOTE]U mnie niby jest już 2,5kg no ale nic dziwnego jak to 35+4 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o promocję to tylko na dziecięce kosmetyki w tym chusteczki, różne kremy itp. Każde produkty dziecięce w to wchodzą nie ważne jaka firma i nie ważne że są np w tej chwili na promocji 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#81 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pisałam w trzecim wątku o dodanie! I przepadło.. 😵Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Feliciti piekny wozek! Widac ten byl Wam pisany chociaz mi sie tez bardziej podoba ten pesto, taki niebanalny
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek wyjdzie na parę godzin z domu, a tu już wątek skończony i 3 strony nowego
O jaaa - jak powiem Tż, że jestem top gadułą to może mi nagrodę jakąś kupi Byłam w Rossmannie i kupiłam taki oto zestaw (z 15 min rozkminy co kupić, żeby wyszło najkorzystniej - normalnie osiągam szczyty intelektualne) - dwa dwupaki chusteczek nawilżanych Babydream + dwa kremy przeciw odparzeniom też Babydream - cena ta sama praktycznie, więc zapłaciłam za to 20 zł ![]() Zastanawiałam się nad pieluchami, bo podsłuchałam, hehe, że też są objęte tą promocją 2+2, a nie mamy żadnej paczki jeszcze, ale skonsultuję to z Tż. Pogoda nieziemska! Spociłam się okropnie - chyba więcej się pocę też ostatnio ![]() Talusia - ja daję na najwyższy poziom materac
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie błękitną hybrydę na akrylowej podstawie i mam spokój na bite 3 tygodnie, tralalala.
|
|
|
|
#86 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo w 32+5 ważyła 1902g
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - też mamy Cabriofixa
w weekend chcemy zrobić próbę montażu, bo w końcu po wydaniu kolejnych milionów monet u innego mechanika (odpukać!) mamy sprawne auto |
|
|
|
#89 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiwaczka nie jestes sama z problemem infekcji niestety, u mnie co prawda to pierwsza w ciazy, ale jednak. Lekarz uwaza, ze to grzybek, dostalam lek wczoraj i pobrala wymaz zeby wykluczyc inne przypadki. 😣
|
|
#90 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiałam się nad baza 🤔 Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

Nie kojarzę kto inny miał jeszcze ciemniejszy. Black chyba ciemny róż?

zgłupiałam..
choc znając swoje szczęście bede chodzić 2 tygodnie po terminie

Będąc w połowie ciąży robiłam kurs wizażu z ministerstwa edukacji narodowej (bo teraz to te kursy to pic na wodę, każda wizażystka może wydać dyplom - ja też, ale ja mam oficjalny kurs z MENu). Jak córka moja miała 1,5 roku otworzyłam firmę i zrobiłam szkolenie fotograficzne również z oficjalnym dyplomem. W międzyczasie robiłam technika usług kosmetycznych. Mąż też studiował, ale dawaliśmy ze wszystkim radę. Mimo że ja miałam tyle obowiązków na głowie, to znalazło się miejsce, aby mój mąż zrobił kurs na spawacza i uprawnienia na spawalnika. Od września wybieram się na kosmetologię, o ile nie wyjedziemy do Szwajcarii, do czego dąży mój mąż akurat i ja w sumie popieram tę ideę. 

pisałam w trzecim wątku o dodanie! I przepadło.. 😵