|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: =] Dzienniczek Odchudzania->01.05.-01.07<-Dwa Miesiące Harówy !!
Cytat:
Co do maślanki trudno tak jednoznacznie stwierdzić. Ja to oceniam po sprawdzeniu informacji znajdujących się na etykiecie. Przy czym nie warto patrzeć na same kalorie tylko na proporcje węglowodanów, tych ma być jak najmniej, białka i tłuszczu. Napewno kefir jest dozwolony. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Powitałam dzisiejszy dzionek takim samym śniadaniem jakie jadłam wczoraj ![]() Czytałam we wcześniejszych postach o kłopotach związanych ze słodzeniem herbaty bądź kawy... więc moje zdanie na ten temat jest następujace: A PO CO W OGÓLE CUKIER LUB SŁODZIK ?? ![]() Zrezygnowałam ze słodzenia grubo ponad rok temu- i żyję ![]() ![]() Problemu z kawą nie mam, bo nie jej nie pijam ![]() Od cukru można się odzwyczaić ... troche silnej woli i po wszystkim ![]() ![]() ![]() Oprócz tego zrezygnowałam ze wszystkich smarowideł typu: masło, margaryna itp. (Też grubo ponad rok temu) ... i jeżeli o to chodzi ciężej przeszłaby mi teraz przez gardło kanapka posmarowana masłem niż słodzona herbata ... bleeeee .... ![]() O obiedzie dzisiejszym jeszcze nie myślałam, ale najprawdopodobniej zrobię sobie ryż na zielono z ziołami - koperek, pietruszka, tymianek, bazylia... oregano mam tylko suszone, ale tez dorzuce troszeczke ![]() ![]() Czuję dzisiaj lekkie zakwasiki ![]() ![]() A co tam u Was babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Cześc metafora...
Ja jeszcze nie po śniadanku ![]() Masłem to ja też nie smaruje chleba od jakis 2 miesiecy. Raz mama mi posmarowała to bŁeeeeeeeeeeeee jakie to dopiero wtedy tłuste sie wydawało. To wiec tak ja sie rano zważyłam i jest 75.5 kg. Dobra przyjmijmy ze 75kg bo wczoraj wieczorem sie obżarłam. 1 lipca ma być 66 kg i miejmy nadzieje że mi sie uda. Teraz wy swoje cele napiszcie ![]() Pozdraiwam ppapa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Mój cel to zrzucić 5 kg (moja waga waha się 57-59 kg). Na mojej drobnej budowie będzie to wyglądać lepiej
![]() Poza tym chcę zgubić: - w talii - min. 6 cm ![]() - pupa - 2 cm - biodra - 2 cm - uda - 2 cm - ramiona - 1 cm - łydki - 1 cm - chcę jeszcze wyrzeźbić ładniej plecy - bo jak się pożądnie wyprostuję to zaczynają mi się robić małe fałdki ![]() - w biuście mogłoby przybyć co nieco ![]() To by było w sumie na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
♥
|
siemka e taz sie dołanczam a wiec mam 160 wzrostu i waze ee 3 tygodnie temu wazyłam 49 tereaz aktualnie nie wiem bo mi sie w wadze baterie wyczerpały hehe
![]() a dzisiaj zjadłam narazie sniadanko : kromke chelba ciemnego z szynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Bo kupiałam sobie dzisiaj tzn mama mi kupiła dla odmiany Cappuccino z magnesem.
I tam pisze że porcja-13 gram ma 52 kcal. A pisze że trzeba na jedena filiżanke zasypać 7 łyżeczkami. Czyli takie Cappuccino ma 364 kcal ![]() ![]() Bo tak wogóle to dziwne że według tych co to Cappuccino robia to łyżeczka ma 13 gram a wedługi nnych źródel 5 gram ......... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
♥
|
nastolatka jedna porcja czyli jedna szklana z tymi 7 łyzeczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześc Witamy
![]() Też bym chciała mine qmpeli zobaczyć ![]() ![]() I troche sie o to Cappuccino boje....bo wiecie jak sie kcal liczy no to ważne a 13 gram to według mnie ma czubata łyżeczka a pisze że 7 takich.hmmmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dołaczam się..juz kolejny watek , ale to zawsze jakas mobilizacja.
Aktualnie : waga 54 kg ,wzrost 165 cm Cel: 51 kg , i kilka centymetrow mniej tu i ówdzie ![]() Dzisiejsze śniadanko : kromka razowego z szyneczką ,pomidorem i rzodkiewka,herbata niesłodzona i banan. Będę z wami do 1 lipca , choć chciałabym efekt już widzieć pod koniec maja.
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Hej Nastka mam dokladnie takie same wymiaryu jak Ty
![]() Ja dziś zjadłam: Kromke chleba razowego z zerem żółtym i ogórkiem kubek mleka z otrębami i platkami owsianymi i do tego herbata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny !
![]() Moje śniadanko dzisiaj to kromeczka chlebka z serkiem topionym i 200ml mleka z mussli. ![]() Nie wiem co na obiadek zaamkać ![]() a dzisiaj ide zaqpić hula hOpa (; i skakanke bo brzuszki to za mało. ![]() Pozdrowiam 3majcie się ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Z tym Cappuccino to się zupełnie nie orientuję, bo nie pijam
![]() Za to magnezu łykam sporo- codziennie rozpuszczam sobie w mineralce musującą tabletę z magnezem ![]() ![]() Z życzeniami wytrwałości witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() I z burczeniem w brzuchu zmykam na obiad (ryż z ziołami i pomidorem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Również życze wytrwałości. Wieczorem może mała niespodzianka ,dla was ale to sie okaże. Ale ja to durnowata jestem heh , bo ściagłam callanetics na rano a zdecydowałam ostatecznie że bede 8min codziennie ćwiczyć Hahahaha.
mam nadzieje że na dobrych chęciach sie nie skończy. Wiecie co, dzisiaj ide do sąsiadki na kawe ( placki po komunii beda it itd) i co mam zrobić, a bardzo chce isc na pirdołki heh. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Dobijam do waszego grona
![]() Dzisiaj zaczynam dietę-do 12maja musze schudnac 4 kg! dlaczego?otoz w piatek 12-tego,sciagaja mi gips-złamałam palec u stopy w niedziele wielkanocną. ![]() Chce kupic jeansy 28/34.. Mam 176cm wzrostu,waga 64kg. Dziś pierwszy dzień: kawa kromka razowego z pomidorem i bazylią(bez smarowania oczywiscie) pozniej na obiadek szpinaczek zjem i jogurt o 18. moze troche przesadzam ale nie ruszając sie z domu nie potrzebuje tylu kalorii. pozdrawiam drogie panie!!
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Załączam zdjęcie mojego obiadku
![]() Po to by zwykły ryż przestał się kojarzyć tylko z mdłymi, białymi ziarenkami ![]() ( Ryż paraboiled ugotowany z curry, zioła prowansalskie, pomidor, ogórek, kilka kropel soku z cytryny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
A właśnie... jak to jest z tymi węglowodanami?
Ile to jest mało, a ile dużo? Bo się w tym nie moge połapać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
I jeszcze jedno mi się nasunęło na myśl ....
Jak tu pójść na imprezę skoro małe piwo (0,33l) ma ok. 230 kcal ![]() ![]() Co jak co ,ale tego sobie nie odpuszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No no wygląda apetycznie.A co to właściwie za ryż, jakiś wskazany do diety? Ja narazie jem biały i dzisiaj zjadłam na słoodko tzn z jogurtem ale jakos mi za bardzo nie podchodzi i bede juz jadła z surówką. A chce sobie kupić ciemny ale wlasnie ten paraboiled cos mnie ciekawi.
Tez bym sobie fot napstrykala tego i tego ale cyfre bede miala dopiero chyba w czerwcu Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
metafora ja tez mam problem z imprezami
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Ryż paraboiled jest zdrowszy, bo nie jest łuskany czy jakos tak
![]() Musiałabym przestudiowac pudełko by więcej o nim powiedzieć ![]() Jakoś kaloryczność piwa mnie nie przeraża... ciiiiii.... niby nic o tym nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cyfrówki się jeszcze nie dorobiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
do wszystkich dziecwyzn które ćwiczą A6W.Sama zrobiłam całą i muszę wam powiedzieć że to działa tylko na górną partię mięśni brzucha(no cóż bynamniej mi nie o to chodziło
![]() ![]() pozdrawiam i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Hmmm..... może to dziwnie zabrzmi, ale ucieszyłaś mnie tą wiadomością
![]() Jak czytałam na czym polega A6W to troche się bałam, że nie dam rady, że to duży wycisk - więc stwierdziłam, że zostanę przy 8minABS ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaka masz ta kome? foty nie złe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, dołączę do Was
![]() mam 163 cm wzrostu i ważę 57 kg :/ najlepiej się czułam jak ważyłam 50, ale teraz mi juz 52 wystarczą ![]() ![]() ![]() Słodzić się oduczyłam już pół roku temu, ale ta czekolada ehhh... będę walczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
no to cappuccino mnie odstraszyło i to jeszcze jak. Pije już bez cukru: herbata z cytrynką .Lecz przed chwilą mama mi osłodziła
![]() Ale jestem strasznie wsciekła...buuu. Bo odwiedził nas wuja znad morza ( ja z Wlkp) no i biba wielka niespodziewana. I wtrąbiłam 4 kawałki babki, no pycha ona była. Wuja powiedział mi że ładnie zeszczuplaŁAM.ale teraz co mam zrobić? Odkręcić to jazdą na rowerku godzinke? No kolacji juz nie jem ani nic. Wiec chyba z 1500 kcal dzisiaj było....a miało byc równe 1200 kcal, kurde tak mi dobrze szło. Buuuuuuuuuuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.