![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza depilacja plastrami woskowymi
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do innych produktow tej firmy (mleczek, olejkow itp...) to mialam z nimi do czynienia na pracowni ![]() Poza tym: wiadomo, ze jesli bedziesz robila tylko depilacje okolicy bikini, to z czasem bol zacznie malec a wloski beda slabsze i ciensze, tylko nalezy pamietac ze to nie są nogi czy rece i traktowac te okolice z naprawde duza ostroznoscia! Nie robic nic na sile przedewszystkim! Jesli skora daje jakies odczyny alergiczne czy tak jak u ciebi since radze sie skontaktowac z kims kto moglby to ocenic i wtedy doradzic ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja już prawie dwa lata robię bikini tą pasta cukrową - jest lepiej niż na początku, ale nie idealnie. Gdyby mi wszystko schodziło po dwóch dniach, to nie byłoby żadnego problemu, ale nie schodzi
![]() Masz rację, przejdę się po prostu do kosmetyczki w najbliższym czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj miałam swoją pierwszą przygodę z woskiem, nigdy wczesniej nie uzywałam ani depilatora ani wosku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
moja pierwsza depilacja plastrami z woskiem wygladala tak ze albo nie przykleilam wystarczajaco dokladnie by wszystkie wloski wyrwac albo przykleilam zbyt mocno ze wosk mi zostal na skorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale plastry Tanita to faktycznie nieporozumienie. Sa tandetne! Ja przezylam wiele eksperymentow, od maszynki, przez kremy do depilacji, depilator, plastry i wszystkie drogi prowadzily do maszynki, do momentu kiedy kolezanka wpadla do mnie na weekend z plastrami, ale dobrej marki Veet. Kosztuja 9, 10pln, (6 w opakowaniu). Moje uwagi: Maszynka - co drugi dzien w uzyciu, zapomnisz ogolic nogi, nei wyjdziesz na plaze Kremy - jedyny efekt to paskudny zapach Depilator - Ała!! Nigdy wiecej Plastry tanita, sensual, joanna - tylko czesc woskow wychodzi. Plastry Veet - na poczatku bez rewelacji, po przyuczeniu NAJLEPSZA BRON W WLANCE Z WLOSKAMI!! A teraz kilka przykazan plastrow z woskiem: 1) Wczesniej dokladnie umyj i osusz miejsca, ktore chcesz depilowac 2) Przypatrz sie dokladnie w jakim kierunku rosna Twoje wloski, musisz przyklejac plastry zgodnie z ich wzrostem, wyrywac pod wlos 3) Umyj nogi oliwka/olejem, nastepnie woda, a pozniej ekstremalna dawka balsami i zero kropek. Moze inne plastry dobrze stwosowane tez daja rezultaty, ale wole doplacic 2pln i cieszyc sie wygoda. Paczka wystarcza mi na trzy miesiace, wiec dla mnie to tania i skuteczna metoda. Tylko... DEPILACJI PLASTRAMI TRZEBA SIE NAUCZYC Tylko wtedy efekty beda zadowalajace |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A po jakim czasie po depilacji plastrami Veet można się opalać?
P.S. Te plastry w ogóle nie wzięły mi pach. ;/ Nie wiem czy włosy są zbyt mocne,czy to ze względu na to,że nie miałam jak przytrzymać skóry przy odrywaniu wosku czy jeszcze z jakiegoś innego powodu. Długość włosów raczej odpowiednia. ;P Może za którymś razem się uda. Póki co z pachami pójdę za kilka dni do kosmetyczki. Może później faktycznie będą słabsze i uda mi się z nimi samej w domu poradzić. Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2009-07-08 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Jak narazie jestem w fazie zapuszczania włosków zobaczymy jak to będzie ;D
Edytowane przez Duffy_ Czas edycji: 2010-07-22 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Pasta cukrowa jest niezawodna
![]() tylko nie mogę sie przełamać aby wydepilować nią bikini, bo ból w tak delikatnym miejscu musi być straszny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ey dziewczyny powiedzcie mi czy np. po opalaniu na plaży wieczorem można wydepilować nogi pastą cukrową.?
Czy boli depilacja okolic bikini pastą cukrową.? ; )) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Ja jestem najbardziej zadowolona z plastrów Joanny, bo muszę wyrywać często wąsik, a chodząc do kosmetyczki marnowałabym dużo czasu... dlatego nauczyłam się obslugiwać plastry sensual i jestem mega zadowolona. Efekt tak na prawdę zalezy od wprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, mam z reguły jasne włosy (na dłoniach ich np. nie widać prawie w ogóle) ale kilka razy ogoliłam je z dwa lata temu maszynką do golenia i zrobiły się ciemniejsze i mocniejsze, czy jeżeli zrobię sobie depilację woskiem u kosmetyczki np. z 5 razy to czy te włoski zrobią się słabsze i jaśniejsze do takiego stopnia że nie będę musiała ich tak często depilować (czy nawet w ogóle) mam 16 lat i to trochę męczące a raczej jeżeli chodzi o takie sprawy jestem osoba leniwą ale przez te moja włoski mam problemy na wf a w długich spodenkach grzać się nie będę :C
Jeżeli w złym wątku to przepraszam nie wiedzialam gdzie umieścić to pytanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
tak automatycznie słabsze będą rosły, ale nie wiem czy na 5 razach sie skończy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.