|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tracimy wspólnie kilogramy do wakacji :) cz.3
Moje:
1. Dwie kromki swojego chleba z pastą z jajka na twardo i awokado i świeżym ogórkiem 2. Jogurcik Zuzy 3. Kanapka z sałata lodową i pastą jw 4. Jedna tortilla z sałatą, ogórkiem, kurczakiem i jogurtem naruralnym i dwa puste naleśniki 5. Kefir Dziś bez ćwiczeń. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że dosyć często pojawia się u Was awokado. Ja raz kupiłam i było paskudne. Moze dlatego, że wyjęłam je ze skórki i spróbowałam. Było tłuste i miało mdły smak. Chyba zrobię jeszcze jedno podejście
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Was poczytam i cos napisze wysyłam zdjecie kwiatków od Tz i ide posprzątać moj burdel od wczorajeszego powrotu z Włoch.. i zrobie sobie herbatke i odpalę nawet laptopa
ImageUploadedByWizaz Forum1496081453.991463.jpg
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka - cudne kwiaty!
Kasia - bo awokada nie je się samego jak np. jabłka, to jest dodatek albo baza np do past a przez ten "mdły" smak jest uniwersalne i "przejmuje" smak dodatkow. Tluste jest to fakt - ale to zdrowe tluszcze - pasta np z awokado i jajka jest idealna na kanapkę zamiast maselka ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiak, awokado jest super, nauczylam sie na nim i juz kilka miesiecy nie jem masla/margaryny.
Beti, pieknie kwiaty, kolorowe ! U mnie: - omlet z platkami orkiszowymi, jogurtem naturalnym, kakaem gorzkim, bananem, platkami migdalow - frytki domowe z piekarnika z majerankiem - wieeelki kawalek sernika, niestety ! - nozka z kurczaka gotowana, ogorek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia pamiętaj że awokado musi być miękkie. Inaczej jest bardzo gorzkie. Jak będzie miękkie wyjmij że skórki zmieszaj z solą i odrobiną soku z cytryny i smaruj na kanapkę np pod pomidorka.mniam
![]() Dziś byłam u lekarza medycyny pracy...na darmo. Zapomnieli mi podbić pieczątkę sklepu... dopiero w czwartek może uda mi się załatwić... Przynajmniej kupiliśmy płytki na podłogę do kuchni takie wielkie beżowe z białym i na ścianę czerwone...i zamówilismy wzorek do czerwonych taka kostkę szaro czerwona cienka ☺ jak będę na tamtym mieszkaniu może zrobię zdjęcie i pokaże wam😊 A wieczorem grill. Dopiero wróciliśmy...padam na pysk łeb mnie boli okropnie duszno u nas. Zła jestem że z tym lekarzem nic nie zalatwilam😤 chciałam od czwartku już być w biedronce a tu nie wiem czy na piątek się wyrobie 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyszło sprzątanie bo sie zagadałam przez telefon z mamusia.
Dokładnie Kasia jak piszą dziewczyny. Zrob np sobie kanapkę z posmarowanym awokado jak np almette połóż plastry pomidora, porządnie posól i popierz. Awokado jest bardzo zdrowe. Ja robie pasty (przepisy znajdziesz w Google) dodaje do sałatek albo na kanapkę. Po pracy poszłam z koleżanka wyprowadzić konia i podjechalysmy popływać z wielkimi różowymi kółkami ![]() W domku zjadłam cos i telefonowalam. Smutno samej w takim dużym domu ;( Zrobiłam sobie maseczkę i bede szperać cos w necie i chyba zasypiać. Musze podładować swoje baterie troche za pomocą dłuższego snu
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, zazdro plywania, nie umiem, panicznie boje sie wody. Ale w tym roku znowu podejme wyzwanie nauczenia sie
![]() Agus, ale bedziesz miala slicznie 😊 W Hebe jest promocja na kosmetyki Nacomi 1+1 za jeden grosz. Jesli lubicie ich kosmetyki to warto skorzystac. Tz kupil mi glinke zielona i olejek jojoba. U nas nie ma Hebe, zreszta nic nie ma 😳 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Uff a ja dzisiaj miałam dość tej duchoty, było jakieś32 stopnie
Nie chcę deszczu jak niektóre z was ale temperaturę tak 24-26 maks Ja dzisiaj myłam okna w salonie i powiesiłam nowe firanki, co ja się z nimi nagłówkowałam ![]() Nie byłam biegać, za gorąco było nawet o 9tej rano ![]() Ja awokado w życiu też dwa razy kupiłam i było ochydne, ale to kosztowałam tak bez niczego, a drugim razem to czekałam aż dojrzeje i zamiast tego to mi zgniło ![]() Idę spać BRANOC ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Beatka bukiet śliczny
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Kasia podbijam avocado naprawdę jest cudowne jak już się do niego przekonasz i tak jak piszą dziewczyny nie samo
chociaż pasty z niego nie robiłam, muszę spróbować.U mnie dziś dzień 1. south beach ![]() 1. serek wiejski z pomidorem, ogórkiem zielonym i papryką 2. dwa jajka na twardo, 2 ogóreczki korniszone 3. pieczona pierś z kurczaka z czerwoną cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżą bazylią i szparagami 4. smoothie ze szpinaku Bez aktywności, kostka dalej lekko spuchnięta ![]() PS. Dostałam bukiet róż! ![]() Buziaki i dobrej nocy! |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie przepadam za awokado, ani w wersji na chleb ani pasty mi nie smakuje.
Dziś jadłam grzecznie, wpadły tylko 3 kostki czekolady. Byłam z TZ na basenie, sporo poplywalismy, potem sauna, odpoczynek kładę się spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry perełki ! Wstaje, wskakuje pod prysznic !
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Popedałowałam na rowerku, uciekam do piekarni
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Ruda, przybijam piatke z kostka, masakra. Bierzesz cos na nia?smarujesz? Ja smaruje codziennie ale nic nie pomaga. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale upał - cudownie ruszam na uczelnie, potem w przerwie siłownia i znowu uczelnia Sysa czym smarujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Beatka - widzę, że się wyspałaś ![]() Daga - bardzo fajny plan dnia! Syska - oszczędzaj nóżkę U nas dość ciepło - na pewno nie gorąco, ma dojść max do 20 stopni, bez słoneczka ale nie jest źle. Miłego dnia!
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa ibuprofenem lecz jeśli to stan zapalny
Ja sobie chłodze wodę w kuble lodu w pracy ;D Aza- ciekawy dzien przed tobą! Madzia juz pilna dziewucha ! A ja.... czekam na @
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Łeb mnie boli nadal:/ brałam o 4 rano 2 tabletki ale jest tylko trochę lepiej . U nas pogoda od rana piękna. Już jest ponad 20 stopni☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, rob test !!!!
![]() Musze kupic, aaaa, zal. Daga, mama mi dala jakas masc z sadla bobra czy czegos takiego bo jej powiedzialam, ze zle stanelam w pracy. Jakbym sie przyznala, ze od biegania to by sie zaczelo, ze po co biegam, odchudzam sie tylko itd. Szkoda sluchac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
mozna dołaczyc ? Olusiaa_ 167 cm/ 67 kg/67kg/ 60 kg Edytowane przez Olusiaa_ Czas edycji: 2017-05-30 o 09:30 |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Beata ile Ci się spóźnia? Rób test!
Sysa mnie altacet pomagał na skręcenie kostki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ale czesto Cie boli glowa...
Olusia, witaj, napiszesz cos wiecej o sobie? Dlugo sie odchudzasz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia - pewnie że można! Opowiadaj co i jak u Ciebie.
Syska - tez o altacecie pomyślałam.
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam Skalpel
![]() Mój plan ogólnie na ćwiczenia Ewki jest taki: I dzień Killer, II dzień Skalpel, III dzień Killer, rest i powtórka wszystkiego A do tego ćwiczenia z Mel B na ramiona 1-2 razy w tygodniu, i na pośladki, Tiffoczki jak mi się zachce Bieżnia i bieganie to te jak mi się zachce ![]() Mój wczoraj w końcu poszedł pierwszy raz na siłownię. Mieli fajną ofertę to go zmotywowało. Miał iść z kolegą ale ten coś się wybrać od świąt nie może ![]() Dziewczyny stosuje któraś z was takie szczotki-masażery z naturalnego włosia na cellulit itp? Pomaga? Chciałabym dzisiaj kupić, bo porobił mi się okropnie, myślicie, że w DMie czy Rossmanie znajdę takie coś? A ja wczoraj pomyłam okno w salonie, powiesiłam nowe firanki i na początku się załamałam jak zobaczyłam efekt, na oknie wydawały mi się za krótkie, źle coś pomierzyłam Beatka W czym ja taka pilna? ![]() No no coś się święci Będzie zakaz ćwiczeń, tylko zdrowe odżywianie ![]() Aguś bidulo Ciebie coś nie za często głowa boli? Teraz masz plastry zamiast tabletek czy się mylę? I nadal to samo? ![]() Syska z sadła bobra? eee pierwsze słyszę Zwichnęłaś tą kostkę czy co? Moja siostra kiedyś ze mną biegała i podczas biegu krzywo stanęła i kurcze do teraz ją boli, jakieś 1,5 roku. Już jest lepiej ale nie przeszło w całości, a była u różnych lekarzy z tym. Olusia Oczywiście, że można ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Dziewczyny ile wy pijecie wody podczas takich upałów? Ja to chyba wczoraj ponad 3 litry wypiłam, a jak mi smakuje bo teraz rozrabiam sobie pół dzbanka gazowanej wody z połową niegazowanej (nie mam takiej lekko gazowanej), dodaję pełno kostek lodu i dużo cytryny. A dzisiaj polecę jeszcze kupić sobie miętę, bo imbir mi nie podchodzi (kiedyś próbowałam)
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
mam 31 lat i pracuję w biurze, 8 h przed kompem, moja zmora jest brak ruchu, do pracy dojezdzam samochodem... teraz odkad zrobilo sie cieplo zaczelam jezdzic na rowerze ![]() w sumie to ciągle się odchudzam :P a potem sobie folguję i tyję i tak w kołko... |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia to pasujesz do nas - niestety większośc ż nas odchudza się od dawna dawna i czasem pójdzie w dół czasem w górę
Madzia brawa!!! Super plan ambitny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly ja piję ok 2 litrów + 2 kawy
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- aza taka nasza kobieca przypadłość no i tez mam problem co weekend :P obiad u mamy, grill, piwko, ech, czasem mam wrazenie, ze co schudnę w tygodniu, nadrobię w weekend, wrrr |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Tracimy wspólnie kilogramy do wakacji :) cz.3
Test kupie w piątek. Daje sobie czas jeszcze
poza tym strasznie drogi jest ![]() Drugi dzien brak .. :p Madzia, nie zamierzam w ciąży rezygnować z ćwiczeń. Bedzie w dalszym ciagu rower, bieganie, czy siłownia Zakładając ze wszytsko bedzie z bejbusiem ( żadna ciąża zagrożona) Hej Ola! Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2017-05-30 o 10:04 |
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
znajdzie się miejsce dla nowej duszyczki?
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia - bo schudnąć to jedno a utrzymać wagę to drugie. Obie rzeczy trudne ale wszystko jest do zrobienia
Opowiedz jak wygląda Twój dzień, coś ćwiczysz poza rowerem? Madzia - Chodagang Polecam najnowszy program Ewki - cudeńko ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Zawsze! Uwielbiamy świeżą krew ![]() Opowiedz o sobie troszkę
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Nie chcę deszczu jak niektóre z was ale temperaturę tak 24-26 maks