|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejna zacna osoba w rządzie...
Bez komentarza
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie 19 lat to nie taki całkiem młody - głupi człowiek, ale niepodoba mi się to, że zdjęcie pokazało się kilka lat temu na okładce "Polityki" (moee dziękuję za podopowiedź . To znaczy, że nie był podwórkowym chuliganem, ale musiał się wykazać czyś więcej skoro taki tygodnik wsadził go na pierwszą stronę. Podejrzewam, że zdjęcie zostało umieszczone nie dlatego, że ten chłopczyna miał zostać ministrem, albo był w czymś wybitny, ot zdjęcie przedstawiało "aktywnych" łobuzów.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Fotogeniczny to on nie jest...
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
jak ostatnio usłyszałam, jak poseł Gosiewski, pytany o rekonstukcję rządu, płynnie odpowiedział, a następnie powiedział swojemu asystentowi "ty weź się dowiedz co to ta rekonstrukcja", to odrzuciłam wszystkie złudzenia i już nic mnie nie dziwi :/
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
jakie zeby
uuuuuuuco tu duzo mowic, na zdjeciu wyglada jak szczyl.Jego koledzy duzo gorzej A jacy czerwoni wszyscy chyba przedobrzyli z procentami wlasciwie to nie wierze ze ludzie sie zmieniaja.Jednakze jak sie jest nastolatkiem (19 lat) robi sie glupie rzeczy. dajmy mu szanse skoro juz jest w rzadzie martwie sie tylko jednym...ze szybko przestanie byc tym ministrem, on na odchodne oczywiscie dostanie ladna sumke...a rzad znowu powie ze nie ma na podwyzki np.dla lekarzy
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
no nastepny wątek na usmiechnij się
co tu duzo gadać pozostaje tylko I bądź tu dumny ze swojego pochodzenia |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Chwilę przed powstaniem tego wątku wspomniałam o tym zdjęciu tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...57#post1782357 - tyle że nie znalazłam go w necie i usiłowałam je opisać (co nie było zresztą łatwe
).Jeśli, _Ya, nie masz nic przeciwko, to pozwól, że zobrazuję je tam linkiem do tego tematu ![]() Tak poza tym - to nie wierzę w AŻ tak ogromne zmiany. Jeśli p.minister przebywał w tak doborowym towarzystwie i zachowywał się tak parę lat temu, to siłą rzeczy, przy chęci największych zmian, musiało w nim coś z tego zostać. Ale choćby przy całym Lepperze, do którego już przywykliśmy, to zdjęcie może wcale nie dziwić. Endriu miałby pewnie podobnych parę albumów
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten z lewej ma szpppare...jak na zeton Nasz Minister to taki nie wprawiony przy nim. jestem okropna
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to już szczyt żeby w rządzie byli tzw "dresy" i "kibole"
. W takim razie prawdopodobne jest to ze za kilka lat zobacze bezzębnych blokersów z mojego na scenie politycznej... paranoja
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesoły Romek ministrem oświaty?
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie interesowałam się polityką , ale to mnie po prostu powaliło.... tego już za dużo ... nie zdziwi mnie nic , nawet to że podstawą przyjęcia dziecka do szkoły podstawowej będzie zaświadczenie o chrzcie , do gimnazjum zaświadczenie o komunii do liceum zaświadczenie od bierzmowania . Podstawą do wyrzucenia dziecka z listy uczniów będzie to iż wychowuje go samotna matka , a podczas mszy w niedziele bedzie sprawdzana obecność....
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest parodia, nie rząd
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to dziękuje wszem i wobec ze rodzice zaplanowali mnie w 83 roku i w przyszłym roku kończę studia i wszystkie działania Romka mnie ominą ![]() A jak moje dzieci pójda do przedszkola a potem do szkoły to Romek napewno nei bedzie ministrem, mam tylko nadzieje ze nie wyrzadzi szkód nieodwracalnych ![]() A co do jego kandydatury to przydałby mi sie tu emotek który sie wieszam, ale nie wiem jak
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
We wtorek spod bramy UW ma iść marsz protestacyjny. O 12. Wybieram się, żeby chociaż w ten sposób pokazać co myślę... Wrrrr
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak dalej będzie to cały świat będzie się z nas śmiał. Porażka
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na znak wczepię sobie zdjecie Romka z czarna kokardką i na piechote pójde na uczelnię
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Giertych już kierował edukacją ... żony
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3326590.html Moja mama, która jest nauczycielką, usłyszała od swojej dyrektorki, kto ma być ministem edukacji to myślała, że to żart i stwierdziła, że nie podejrzewała swojej szefowej o takie poczucie humoru. Wiadomości szybko wyprowadziły ją z błedu
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sie do Warszawy przejadę bo to przekracza granice dobrego smaku
|
|
|
#82 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Xgosik, dzięki za mentalne wsparcie
I pójście na uczelnię na piechotę ![]() Martina, wpadnij we wtorek Przejdziesz się ze mną
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale.. matuła czeka ![]() obym ją zdała bo juz mnie Romka stanowisko przeraża
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje że coś się ruszy, bo skoro tak sięwszyscy zebrali... to musi oznaczać jedno - nikt nie chce Giertycha
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1318173,11,item.html no i sie zaczyna,chęć przywrócenia kar cielesnych w szkole
![]() Co prawda to nie jest to pomysł Romka,ale.... Jeslibym byla matką i ktokolwiek uderzyłby moje dziecko to by bez obrazen z tego nie wyszedł :[
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
paranoja parodia itp ... Żenada sie zaczyna robic
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mowicie, ze sie bedzie swiat z nas smial. Juz sie smieje. Az mi wstyd sie przyznac, ze jestem polka, i tlumacze im, jak wybory byly zazarte, ze polska podzielona na pol, ze strajki sa, ze manifestacje i ze wcale nie wszyscy slepo przyklaskuja prezydentowi! I ze przetrwamy to tak samo jak komunizm przetrwalismy. ZE polacy chca uciekac. Ze sa zbulwersowani. Ze to sie nam - klasie i inteligentnej i ludziom myslacym - w glowach nie miesci. A oni pytaja, dlaczego z tym nic nie zrobimy? Ze tutaj jak padaja jakies bezsensowne pomysly (typu ostatnio CPE- kontrakt pierwszego zatrudnienia) to ludzie na ulice wyjda i postawia na swoim. Bo przeciez to panstwo decyduje. A panstwo to lud. TO my, to wy. I nie moga zrozumiec. Wtedy im tlumacze, ze w poslce to tak dziwnie jest - jakby dwa swiaty i dwie spolecznosci zupelnie inaczej widzace swiat. I ze jest nas pol na pol.
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem to, ze mial wtedy 19 lat nieczego nie usprawiedliwia. ja mam 20 i jak pomysle ze jakis kretynski kibol mieszkajacy w poblizu mialby za 9 lat byc ministrem, to bardzo dziekuje... niestety, ale ludzie inteligentni i oswieceni nie bawia sie w jakies burdy na boiskach
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
moze nie ma takich protestow, jak byly we Farncji z ta umowa o prace, ale ja i tak jestem pod wielkim wrazeniem, ze W OGOLE jakie sprotesty maja miejsce. przeciez pierwszy odbyl sie juz tego samego dnia kiedy romek zostalmianowany lub zaraz nastepnego, nie pamietam dokladnie. w liceum, do ktorej chodzi moja siostra, uczniowie i niektorzy nauczyciele przychodza jutro ubrani na czarno na znak protestu.
co to za kraj, w ktorym czlowiek majacy na karku wyroki sadowe jest v-ce premierem, a honorowy prezes mlodziezy wszechpolskiej zostaje ministrem oswiaty? czy oni wszyscy maja nas za idiotow?! widac pis-owi tak zalezalo, aby dostawac diety poselskie przez najblizsza kadencje, ze wszystko im jedno,z kim tworza koalicje. liczy sie tylko to, ze utrzymaja sie na stolkach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

. To znaczy, że nie był podwórkowym chuliganem, ale musiał się wykazać czyś więcej skoro taki tygodnik wsadził go na pierwszą stronę. Podejrzewam, że zdjęcie zostało umieszczone nie dlatego, że ten chłopczyna miał zostać ministrem, albo był w czymś wybitny, ot zdjęcie przedstawiało "aktywnych" łobuzów.

uuuuuuu

. W takim razie prawdopodobne jest to ze za kilka lat zobacze bezzębnych blokersów z mojego na scenie politycznej... paranoja

koreopołudniowiczki .. łączmy się![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)