![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 cz.5 - porodówka
😉😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wyszłabym w sumie do baru gdzieś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie za to wkurza, jak coniektórzy, a w zasadzie więszkość osób, co pytają się, "co będzie?"(a ja odpowiadam, że no dziecko ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Kciuki za ktg 😀 Wysłane za pomocą mTalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tez chce wytrzymac do lipcowej wyplaty...20% to duzo siana... ![]() napisz potem nam ze jest ok ![]() ![]() Cytat:
![]() to samo sobie pomyślalam ![]() dobra kolejne pytanie w stylu "obudzial sie z wyprawka" ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
No kurczę jest sporo, szczególnie jak przed pójściem na L4 człowiek się nie mógł doprosić podwyżki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bartosz lub Piotr, z czego całą ciąże myslalam sobie o Bartusiu, ale mąż tak średnio i mu się podoba Piotruś i powiem Wam, że zaczynam się przekonywać do niego ![]() ![]() ![]() Także Martoolka możesz mi wpisać Piotrusia zeby juz nie bylo ![]() choc ostatnio sobie siedze i mowie do brzucha: " Bartuś, a co Ty na imię Piotruś?" no mąż ryknął ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Hejo.
Przyszła do mnie właśnie paczka z gemini. Duży plus dla nich za bardzo dokładnie zabezpieczone rzeczy ![]() Tak więc torba do końca spakowana. Mogę rodzić (żartuję). Od rana bardzo aktywny dzień a teraz leżę na kanapie bo tak mnie kręgosłup w odcinku piersiowym boli że ciężko wytrzymać. Teściowa moja wzięła sobie pod opiekę 5 dzieci i nie ma szans na drzemkę bo krzyki, piski takie jakbym w przedszkolu była. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
witam w ten piękny słoneczny dzień
![]() jestem przeszczęśliwa bo już przywieźli pralkę i mogę jechać na pokaz tańca na zakończenie półkolonii mojej córeczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam właśnie zawsze ciążowy problem z odcinkiem lędźwiowym i kością ogonową ![]() powodzenia i czekam niecierpliwie na wieści ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziś zadzwoniła psiapsiółka z Gdyni, zaprosiła mnie na surprise party - 40 naszej koleżanki z Krakowa, to będzie garden party, z noclegiem u niej, 1 sierpnia ![]() ![]() ![]()
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2017-07-07 o 11:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ktg dzisiaj duzo lepsze, bez spadkow tetna. Wiciu zdecydowanie nie lubi ktg, tak szalal ze myslalam, ze wyskoczy bokiem ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- ItaKasia jak pralke wzielas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Hej, hej.
To już sobie leżę podpięta pod ktg... właśnie przynieśli obiad i będę jadla zimny bo jeszcze z 40 minut badania - ot logika Przyjęcie na oddział trwało jedynie 1.5 h... masakra 😂😂😂 Później jak mnie odepną to ponadrabiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Igor też próbuje żebrami wyjść ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie, o dziwo, też mnóstwo energii pomimo niewyspania. Zdążyłam wziąć prysznic, ogarnąć się, pójść pieszo do Pepco (1,5 km w jedną stronę), odstawić zakupy, pójść do Biedry i zrobić zakupy spożywcze, zebrać i poskładać pranie, a teraz zabieram się za drugie pranie i rosół ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Tyle czekałaś czy tyle formularzy Ci dali do wypełnienia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj, rozumiem Cię z tą imprezą... Moja przyjaciółka ma wesele 14 lipca w sopocie. Mój kumpel - 22 lipca na Podlasiu. Obydwie lokalizacje kuszą strasznie do odwiedzin, imprezy zapowiadają się przednie, a ja nie czuję się na siłach uczestniczyć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Z kuraka czy wołowy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||||||
Raczkowanie
|
Dobry
![]() Mocne kciuki za wizyty! Cytat:
Ciąża jednak robi coś z głową. To się nie da ukryć ![]() Cytat:
![]() Może się bał że będzie musiał odbierać poród w windzie ![]() Cytat:
Ze dwa tyg temu w galerii wszyscy których mijałam, niezależnie od wieku i płci, tak się przypatrywali mojemu brzucholowi jakby miał zaraz z niego kosmita jakiś wyskoczyć. Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio się zastanawiałam czy jak się objawie w szpitalu ze skurczami np.co 3 minuty to tez tyle to będzie trwało? Cytat:
![]() CC, zdradź sekret jak to się robi, że się tyle robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja córa śpi już jakiś czas. ja jeszcze 5 minut poleże i muszę wziąć się za pranie. Ogarniecie zmywarki i chciałam jeszcze raz zobaczyć co mi brakuje jeszcze w torbie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze widze ze maja byc pampersy zielone w lidlu w dobrych cenach? Kupujecie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
U nas z imieniem też ciężko było, miał być już Franek lub Janek. Stanęło na jakiś czas na Dominiku
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie coś dół złapał. Tak czekaliśmy na tę ciążę, tak się staraliśmy,a teraz mi tak ciężko i już mam dość ![]() ![]() Edytowane przez sharlotka87 Czas edycji: 2017-07-07 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
I ja się witam w nowym wątku😘
Dzisiaj aktywnie, fajna pogoda nie za cieplo nie za zimno to można spacerować😀 Byłam dzisiaj w Smyku i jest 50% na niektore rzeczy, chyba od dzisiaj bo jeszcze nie na wszystkim mieli pozmieniane metki. Ja akurat byłam po rzeczy dla synka mojej kuzynki bo przyjechała z Anglii na tydzień i sie pochwaliła ze w listopadzie rodzi😊 Dobrze że jeszcze nie dostałam swojej wypłaty bo było tyle ślicznych rzeczy że nakupowalabym i dla jej synka i dla mojej córeczki😂 Ale zadzwoniłam do mojego TŻ i mnie trochę sprowadził na ziemię bo zaczął się śmiać i powiedział żebym się tak nie podniecala i się ogarnęła bo jeszcze jedna paczka nie z ubrankami nie zdążyła przyjść a ja już chce kolejne kupować😂 Muszą mi chyba odciąć internety bo już nic nie miałam kupować a wczoraj zamówiłam paczkę ciuszków😝 A to moje łowy dla synka kuzynki (kupiłam troszkę większe bo pajacyk jest w rozmiarze 62 a komplet 68, ale przynajmniej mam pewność że kiedyś to ubierze😝 ![]() sketch-1499435745025.png sketch-1499435772124.png Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż właśnie z tych, co go nie kręci. Pożyjemy, zobaczymy. Dopóki nie ma aktu urodzenia jest niewiadoma😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wracam z wizyty, szyjka sie wydluzyla do 3,59cm !!! Hania wielka, strasznie urosła! 2208g
![]() Luteina dalej ma byc brana, ale generalnie moge wracac powoli do normalnego trybu zycia! Tak sie cieszę, ze az mi sie plakac chce!!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.