![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od 2010 roku się znamy i nadal wspólnie odchudzamy ;) cz. 8
Cytat:
![]() Chyba powinno byc bardziej stabilne biorac pod uwage ze ponad rok regularnie biegam ale co tam ![]() Jakie masz? ![]() Ja Kadarke sacze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakieś Pinot Noir wytrawne bułgarskie, fujjj, niedobre ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale u mnie wysoka waga to to tez pewnie robi swoje:/ Ale jak wytrwane to chociaz zdrowe ![]() A jakie masz ulubione? U mnie najczęściej Kadarka,bo wg mnie dobre,a tanie i duze ![]() Najbardziej lubie Mogen Davida ale to w sumie wchodzi jak soczek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() No zdrowe zdrowe, aczkolwiek wolę półwytrawne ![]() Dokładnej nazwy nie pamiętam... Kagor coś tam ![]() ![]() ![]() Ufff, gorąąąąco ![]() ![]() ![]() Co porabiacie? ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() A w ogóle karmisz ja jeszcze? ![]() U mnie tez goraco. Choc lepiej trochę niz ostatnio ![]() ![]() Fajnie! ![]() Ja rano bylam biegać. Potem przeszlam sie po spodnie bo oczywiscie wszystkie mi sie poprzecieraly w jednym czasie ![]() A teraz lenie sie przed tv,jakas zamula mnie zlapala. Probowalam sie nawet zdrzemnac chwile ale nic z tego.. goraco :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My byliśmy na zakupach, potem też właśnie na lodach ![]() ![]() Obiad się gotuje ![]() Ania ja też mam zawsze taki sam problem ze spodniami ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Asia na jakich zakupach byliscie? Co kupiliscie?
![]() Ja dzisiaj tylko te spodnie kupowalam,niedaleko siebie. Ale jutro moze sie przejade gdzies dalej do jakiejś galeri,bo przydaloby mi sie cos nowego. Caly czas w tym samym chodze :| a tak nie lubie zakupow.. zawsze jak chce cos kupic to nic mi sie nie podoba. Zreszta w niczym sie sobie teraz nie podobam :/ Co tam pichcisz na obiad? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ania, w sumie to tylko zakupy spożywcze
![]() ![]() Ja już dużo nie uchodze, stopy Mi tak puchna teraz, że masakra ![]() ![]() Łososia robiłam bo z wczoraj został kawałek jeszcze, ziemniaki i mizeria ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Asia ciąża+takie upały to w sumie nic dziwnego,że stopy puchną
![]() może spróbuj pić pokrzywę, może to trochę pomoże ![]() dzisiejsze podsumowanie: I skyr naturalny z bananem i nerkowcami bieganie - 10km II koktajl białkowy (mleko, białko, lód) III ryż z piersią kurczaka, pieczarkami, cebulą i ketchupem z cukinii; pomidor IV twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewkami i słonecznikiem; świeży sok z marchwi V zupa krem z cukinii, 2 jajka na twardo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie to też się zbiegło z tym, że przestałam Ją karmić w dzień. Tzn. ma do drzemki tylko i w nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My rano byliśmy w kościele, Mała już sama chce iść do Bozi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ogolnie bardzo dobrze ![]() Choc czas wyszedl slaby -1h20. No ale nie wiem u mnie jakos tak dziwnie psychika dziala w czasie biegu, w nogach mam jeszcze siłę,ale jakos tak w pewnym momencie i tak przechodze na chwile do marszu,mimo ze wiem ze mam sile biec dalej. Dziwnie tak :/ A jeszcze wczoraj,jak to 10km,to mam taka trasę ze cala w pelnym sloncu. Cienia praktycznie wcale. A goraco bylo,wiec to tez dodatkowo jakos tak dzialalo na mnie ze nie chcialam przedobrzyc. No i pod koniec juz zmeczona bylam i pic mi sie chcialo. Ale ogolnie jak na taka pogodę i ze ostatnio biegalam max 6km i w sumie na luzie bylo kompletnym to jestem zadowolona ![]() Twoi rodzice czy tesciowie? Na dlugo? ![]() A jak w ogole wczoraj ten festiwal baniek? ![]() Ja mialam dzisiaj jechac do jakiejs galeri czy cos,ale ze wczoraj te spodnie juz kupilam,a to w sumie bylo najbardziej pilne,to dzisiaj jak wstalam to stwierdzilam,ze jednak nie chce mi sie nigdzie jechac ![]() Poszlam tylko na zakupy do Biedry, potem pocwiczylam, przygotowalam juz sobie nawet jedzenie na jutro do pracy. Wiec teraz juz niedzielne lenistwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie:
1. omlet owsiany z maslem orzechowym i bananem Chodakowska-Bikini 2. Bulka z serem blue, pomidorkami koktajlowymi i czerwona cebulą (zapieczone w piekarniku) 3. Jogurt grecki naturalny z borowkami amerykańskimi i nerkowcami 4. Jajko sadzone,pieczone ziemniaki(+ketchup z cukinii), ogorki kiszone Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co tu tak cicho? Gdzie sie podziewacie ![]() Ja dzisiaj w pracy,a po pojechalam do rodzicow,a w zasadzie do kota ![]() ![]() W czerwcu tez przyjezdzalam do kota przez prawie 2tyg bo rodzice wyjechali. W lipcu brat wyjechal,wiec do jego kotow jezdzilam. A teraz znow rodzice wyjechali i znowu kot na mojej glowie. Kocia opiekunka na caly etat ![]() Dzisiaj bez ćwiczeń,ale chyba zrobie sobie spacerek od rodzicow. I zamiast tramwajem przejde sie na pieszo, to ruch bedzie ![]() Dzisiejsze podsumowanie: I 2 jajka na twardo, papryka, ogorki kiszone II mleczko kokosowe z nasionami chia i borowkami amerykańskimi III sałatka (pierś z kurczaka, makaron, papryka, cukinia, pomidorki koktajlowe, pestki dyni) IV bób Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teściowie, na tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Festiwal to za duże słowo ![]() ![]() ![]() A zakupy to spożywcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kociara z Ciebie ![]() ![]() Smaczne jedzonko u Ciebie ![]() ![]() Asia, gdzie Ty????? ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My przez weekend głównie w domu, jedynie zakupy i galeria ![]() Wczoraj też byłam w domu bo coś źle się czułam, ciśnienie mi skakało bardzo.. Dzisiaj mam wizytę o 17 to zobaczę jak sytuacja wygląda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, ze dziadki przyjechały, troche odetchniesz ![]() Bikini ogolnie spoko, zmeczylam sie. Ale szczerze ![]() ![]() Jednak wole te jej starsze programy ![]() Musze Rewolucje jeszcze wyprobowac,bo przyjaciolka mi ostatnio mowila ze z tych nowszych to jest najlepsze, a mamy podobny gust treningowy, wiec musze sprawdzic jak to ![]() A nad morze pojechali na kilka dni ![]() Cytat:
![]() Daj znac po ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Asia jak u lekarza?
![]() Justyna udało sie pobiegać? ![]() Podsumowanie: 1. 2jajka na twardo, papryka, ogórki kiszone 2. Jogurt grecki naturalny z nektarynka i 1/2 gruszki 3. Salatka (bulgur, hummus, pieczarki,cebula, papryka, cukinia, suszone pomidory, ketchup z cukini) 4. Koktajl (mleko, białko, lód) Trampoliny (50min) sok warzywny 5. Bób Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ania, ![]() ![]() Jak było na trampolinach? ![]() U lekarza ok, a dzisiaj byłam w szpitalu na ktg. Gorąco u Mnie, ledwo dojechałam do domu ![]() Teraz leżę bo mnie dosłownie wszystko boli ![]() Justyna jak Ty funkcjonowalas pod koniec? ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Asia u mnie tez gorąco ![]() A na trampolinach fajnie ![]() Juz w tamtym roku na tym bylam kilka razy,duzo tak naprawde zalezy od osoby która prowadzi ![]() ![]() Ja dzisiaj praca,po bylam u kota. Potem jeszcze szybkie zakupy w biedrze. Wrocilam do domu, ogarnelam jedzenie na jutro,wykapalam sie. I w sumie dopiero teraz na spokojnie usiadlam na ![]() Dzisiejsze podsumowanie: 1. 2jajka na twardo, ogorki kiszone 2. Jogurt naturalny z nasionami chia, nektarynka i 1/2 gruszki 3. Sałatka (pierś z kurczaka, kuskus, pomidorki cherry, papryka, cukinia, slonecznik) 4. Bób Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() co tu tak cicho? ![]() ![]() u mnie dzisiaj w nocy i nad ranem taka burza była ![]() rano jak wstałam i zobaczyłam co się dzieję za oknem to byłam lekko przerażona jak ja dotrę do pracy ![]() ![]() ale ogólnie masakra-drzewa powyrywane, poblokowane ulicy właśnie przez jakieś drzewa/gałęzie powyrywane, problemy z prądem, więc automatycznie i problemy z tramwajami, pozalewane ulice itd itp. a potem w ciągu dnia oczywiście mega duchota ![]() a dzisiaj w nocy znów mają być burzę ![]() dzisiejsze podsumowanie: I omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem II twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewkami i słonecznikiem III sałatka (bulgur, hummus, papryka, cukinia, pieczarki, cebula, suszone pomidory, ketchup z cukinii) IV jogurt naturalny z malinami i borówkami amerykańskimi bieganie -5,4km V bób |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ania, ![]() ![]() U Mnie wczoraj była mama, a popołudniu byliśmy na zakupach i tak dzień zleciał.. Dzisiaj od rana ogarniam trochę mieszkanie, muszę jeszcze pranie zrobić ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tez musze ogarnac mieszkanie i pranie zrobić. Ale nie wiem czy dzisiaj czy kiedy ![]() Siedzę w pracy i taka nuda.. a jeszcze tak daleko do 16 :| Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie:
I omlet owsiany z masłem orzechowym, bananem i malinami II jogurt grecki naturalny z malinami i borówkami amerykańskimi III sałatka (bulgur, hummus, czerwona fasola); pomidorki cherry IV jajko na twardo, pomidor Chodakowska -Turbo Wyzwanie V pierś z kurczaka z pieczarkami, cebulą i ketchupem z cukinii; ogórki kiszone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Hej, mogę się przyłączyć?
Mój dawny wątek umiera, a bardzo potrzebuję grupy wsparcia, bo od pół roku nie mogę się pozbierać... Po drugim porodzie schudłam prawie 20kg i przez rok-dwa utrzymywałam wagę, dobrze wyglądałam i świetnie się czułam, a potem... zaczęłam się obżerać (dosłownie) i jestem w połowie drogi do punktu wyjścia ![]() Ogólnie ćwiczę regularnie i jem zdrowo, tylko straszne ilości, i to mnie gubi. Ale już mam tak siebie dosyć że chyba jetem gotowa wziąć się w garść...
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Od rana u mnie pada. Ale chociaż w końcu jest chłodniej ![]() Psotka witamy ![]() Jak masz na imię? Bo tu raczej po imieniu sie do siebie zwracamy ![]() Moze pisz wieczorami swoje podsumowanie-tak jak ja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak tak, byłam już 2 razy ![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że ja do końca dobrze się czułam ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za wszystkie aktywności ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja melduję swoje aktywności: wtorek- Detocell Academy i 7 km biegu środa- Secret czwartek- Skalpel Wyzwanie i 5 km biegu piątek- Rewolucja
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj robilam Rewolucje i mi sie podobało najbardziej z tych jej nowszych treningow ![]() Faktycznie trochę długie,ale właśnie przez to ze podzielone na 5 serii na różne partie,to szybko i przyjemnie lecialo ![]() Super. Idziesz jak burza ![]() A w te dni jak cwiczysz z Ewka i biegasz to jak? Jedno po drugim od razu? ![]() ![]() Dzisiejsze podsumowanie: 1. Jajecznica ze szczypiorkiem, ciemna bułka, świeży sok z marchwi Chodakowska - Rewolucja 2. Twarożek (biały ser+jogurt nat+ banan + nerkowce) 3. Pierś z kurczaka, zupa krem z cukinii 4. Serek wiejski z papryką, ogórkiem kiszonym i słonecznikiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A tu znowu cisza..
Dzisiejsze podsumowanie: 1. Omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem Bieganie-10km 2. Koktajl (kefir+ białko), banan 3. Makaron z piersią kurczaka, pieczarkami,cebulą, cukinią, suszonymi pomidorami+ trochę serka topionego i ketchupu z cukinii; świeży sok z buraków, marchwi, jabłek i selera naciowego 4. 2jajka na twardo, papryka, ogórki kiszone Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2017-08-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ania, ![]() ![]() ![]() ![]() Justyna, ![]() ![]() ![]() My weekend w domu, wczoraj zakupy, sprzatanie, a dzisiaj galeria, Kościół, potem cały czas w domu i tak dzień zlecial ![]()
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Biegałam bezpośrednio po ćwiczeniach akurat bo tak miałam czas, ale przyznam, że to trochę hardcore... nogi momentami odmawiały posłuszeństwa... także już albo to albo to następnym razem ![]() Za ćwiczenia ![]() I ładne jedzonko ![]() ![]() Cytat:
![]() Za 10 km ![]() Cytat:
![]() Jak się czujesz? ![]() My też rano w kościele, później obiad, później ogarnianie ciuchów... ![]() ![]() Także melduję Turbo Wyzwanie i 15 min aerobiku ![]() ![]() Teściowie pojechali po obiedzie, a jutro my do Nich jedziemy, zostajemy do niedzieli, a w niedzielę w góry ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.