komu sie udalo??wpisujcie sie!!! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-16, 21:27   #61
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86
Dot.: komu sie udalo??wpisujcie sie!!!

Cytat:
Napisane przez iwciunia
Izunia wyglądasz świetnie Myślę, że 47 to będzie za mało Gratuluję
Dziekuje Nie wiem czy to 47 to dobry pomysl ale do 50 to bym chciala sie odchudzic , teraz mam jeszcze niepotrzebne waleczki

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-16, 22:02   #62
adulka.p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Dziekuje Nie wiem czy to 47 to dobry pomysl ale do 50 to bym chciala sie odchudzic , teraz mam jeszcze niepotrzebne waleczki
gratuluje!!!!jestem pełna podziwu,ze Ty i inne dziewczyny potraficie sie tak zawziac za siebie ja także uwazam,ze 47 kg to za malo tak do 53 max;] buźki i trzymajcie za mnie kciuki,bo sie zmotywowalam;] a moja zmora nie jest waga,ale brzuszek i boczi<ooo takaaki duze> wiec jak jakies cwiczonka DZIAŁAJĄCE znacie to prosze o rady

Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.
adulka.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-16, 22:18   #63
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Dziekuje. Widzisz jak nie masz problemow z wieksza iloscia kilogramow to masz szczescie i wierze ,ze uda Ci sie to pokonac
Co do cwiczen to ostatnio czytalam zbior cwiczen zrobiony przez Suzane i musze przyznac ,ze to calkiem fajna kopalnia pomyslow

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131

Ok edytuje ,zeby dac nowe fotki , mysle ze troche widac .

Faith Resnick

Edytowane przez Izunia86
Czas edycji: 2006-06-25 o 10:36
Stary 2006-06-25, 10:45   #64
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Dziewczynki moze ktoras sie jeszcze wpisze , motywacja zawsze potrzebna

Faith Resnick
Stary 2006-06-25, 16:43   #65
smileofangel
Zakorzenienie

Heloł to ja sie wpisze przez ostatnie 5tyg schudlam 7kg nie jest to jeszcze wiele ale jestem z siebie dumna i chce jeszcze schudnac drugie tyle mam teraz 167cm i 62kg... dodam ze mam charakter podobny do dorci pelne samozaparcie i mam nadzieje ze mi sie uda puki co nic mnie nie rusza slodycze, weglowodany, tluszcze itp...
Stary 2006-06-25, 19:34   #66
dorcius
Rozeznanie

GG do dorcius

powodzenia,nie załamuj sie i trwaj w postanowieniach;-)
dorcius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-25, 20:32   #67
Ray
Zakorzenienie

ja narazuie efekty mam male w 1,5 mc schudlam 3 kg ale nie stosuje drastycznej diety moze dla tego ale moge pochwalic sie moja mama ktora po 3 ciazy przytyla duzo miala wtedy 35 lat po 5 latach czyli po 40 wziela sie za siebie a wiecie w tym wieku ciezko... z rozmiaru 44 wchodzi w moje ciuchy rozmair 38 otorz nie jadla ziemniakow kolacji i biegala codziennie wieczorem sobie 15 min
Stary 2006-06-26, 01:49   #68
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Smileofangel bardzo ladnie schudlas ,ja tez mam teraz samozaparcie , nie dam sie nikomu namowic na nawet jedna nadprogramowa przekaske Teraz sobie postanowilam ,ze spelnie swoje marzenie i pozbede sie wszelkich zatruwajacych mi zycie klopocikow przez te zbedne kilogramy

Ray Jakbys nic nie schudla to moglabys sie dolowac ale po malutku po malutku do celu . A Twoja mama fantastycznie pozbyla sie kilogramow , jestem pewna ,ze efekt byl zdumiewajacy , tym bardziej ze osobie nie majacej juz 30 lat trudniej pozbyc sie nadwagi , wiem bo moja mama sie odchudza , narazie jest silna ale idzie jej troche ciezej niz mlodszym .

Faith Resnick
Stary 2006-08-10, 20:19   #69
czarnulka19zg
Przyczajenie

Ja schudlam 20kg w niecale 6 miesiecy, nie bede pisac w jaki sposob to zrobilam bo zostane tutaj potepiona Chcialam wkleic zdjecia ale zajmuja za duzo i nie moge ich tutaj zemiscic, moze zna ktos sposob zeby pokazac te zdjecia ale nie tutaj??
czarnulka19zg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 20:21   #70
czarnulka19zg
Przyczajenie

wkleilam zdjecia jak wygladam teraz ale nie moge wkleic tych zdjec jak wygladalam wczesniej i w sumie moja odpowiedz jest bez sensu. jak moge wam w inny sposoc pokazac reszte zdjec ??
Stary 2006-08-11, 12:31   #71
czarnulka19zg
Przyczajenie

slabo widac ale mysle ze bedzie widac roznice Załącznik 529072

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-17, 21:55   #72
sakuradb
Raczkowanie

Czesc dziewczyny ja w ciagu 4 miesiecy schudlam 15 kg i stracilam ponad 100 cm w obwodach nie poddaje sie walcze dalej wam też tego życze A co do sposobow osiagniecia hehe duzo rowerka cwiczen i mniejsze ilosci jedzenia nie stosowalam zadnej! diety
sakuradb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 09:24   #73
diana
Raczkowanie

czesc dziewczyny to ja tez sie wpisze
w grudniu 2005 zaczynalam odchudzanie wazac 74,5 kg przy wzroscie 163cm teraz waze 59 kg chcialabym aby moja waga byla w przedziale 50-55 niestete od 2 miesiecy nie chudne ( ale sie nie poddaje czego i wam zycze buziolki
diana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 09:39   #74
karolinka86
Zakorzenienie

Powiem wam ze jak kolo maja bylam u lekarza to dal mi on mieszanke ziolowa,ktora miala poprawic przemiane materii i wspomoc odchudzanie.Mialam pic szklanke naparu 2razy dziennie przed posilkiem.Malo w to wierzylam ale jednak dalo skutek!!Ludzie ktorzy nic nie wiedzieli o tym zaczeli prawic mi komplementy ze zeszczuplalam!!Ubrania tez staly sie luzniejsze!!Czy ktoras z Was tez doswiadczyla tego co ja?Ziola dzialaja skutecznie ale powoli.Zastanawiam sie czy dla wiekszego efektu moge jeszcze pic jakies herbatki?Np.taka co ma3etapy(nie pamietam nazwy)spalanie,oczyszczan ie,odchudzanie?Albo La karnita?Jak myslicie??

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 06:26   #75
czarnulka19zg
Przyczajenie

Tez tak mam ze od czasu kiedys schudlamte 20 kg i waze teraz 58 nie moge schudnac ani kilograma, cp bymnie robila czego bym nie stosowala waga ani drgnie, no ale nadal mam nadzieje ze misie uda zejsc do 50-55 i tobie tez tego zycze buzka i pozdrawiam.
Stary 2006-10-23, 13:09   #76
emmos
Zakorzenienie

Hej dziewoje Przede wszystkim wielkie gratulacje dla Was!!!

U mnie bylo tak. Cale zycie powtarzalam,ze musze schudnac. Zawsze jednak konczylo sie na gadaniu W kwietniu trafilam na wizaz i pod wplywem Wizazanek, ktorym sie udalo wzielam sie za siebie Do czerwca schudlam z 58 do 53 (moj ideal to 50).Tak wiec do szczescia brakowalo mi tylko 3 kg. Potem wyjechalam do Anglii na 3 miesiace. Wszystko wrocilo i to z nadwyzka Teraz jest 60 kg przy wzroscie 163 cm. Czuje sie fatalnie,ale najgorsze jest to, ze nie potrafie znowu wziac sie za siebie.Nie moge sie zmotywowac obzeram sie i nie cwicze powtarzam tylko ze od jutra zaczne.nie wiem co mam ze soba zrobic a tak juz bylo pieknie...
Stary 2006-10-25, 14:51   #77
smileofangel
Zakorzenienie

ja schudlam ponad 10kg pewnie z 12 wyrobilam kilka kg miesni i chce schudnac jeszcze 5kg tluszczu i wybudowac troche tk miesniowej ;] walcze choc juz nie tak intensywnie i z uporem maniaka bo osiagnelam co chcialam teraz sie dokonale ;]
Stary 2007-04-04, 14:35   #78
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcius Pokaż wiadomość
Na poczatku bylo super wg.mnie ale na tych fotkach koncowych to juz chyba troszke przesadzials A jaki rozmiar nosilas gdy zaczelas sie odchudzac?

Cytat:
Napisane przez Izunia86 Pokaż wiadomość
Zamieszczam zdjecia. Odrazu podkreslam ,ze nie jestem po odchudzaniu ale w trakcie Zdjecia pierwsze to wtedy gdy wazylam ok 75 kilo a bylo to w styczniu tego roku .Nastepne zdjecia z dzisiaj , schudlam od stycznia 15 kg . Nie wiem czy widac duza roznice ale moim zdabiem troche widac Zdjecia kiepskie bo robione kom. Ale niedlugo wkleje dobrej jakosci , jak tylko wybierzemy sie z TZ na spacer .
Mam zamiar schudnac do 50 najmniej a jak sie da to do 47 . Mam 160 wzrostu .
Super zmiana!!tylko dlaczego nie widze Twoich fotek? Tez chce tak schudnac!!!
Cytat:
Napisane przez sakuradb Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz ja odchudzam sie od 2 miesiecy, efekty sa lecz jeszcze nie zadawalajace najbardziej wkurza mnie to ze mam 35 cm roznice miedzy biodrami a talia i nie wiem co mam zrobic. Moim utrapieniem sa nogi wiec robie wszystko by je wspomoc mam nadzieje ze odniose sukces hehe ale i tak juz go w pewnym sensie odnioslam bo przez okres 2 miesiecy w talii spadlo mi 17 cm a w biodrach 13 w udzie 8 wiec mimo wszystko jestem zadowolona
Extra!17 cm.w 2 mies?Niesamowite!!A nie mialas potem efektu jo jo?

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Ziola dzialaja skutecznie ale powoli.Zastanawiam sie czy dla wiekszego efektu moge jeszcze pic jakies herbatki?Np.taka co ma3etapy(nie pamietam nazwy)spalanie,oczyszczan ie,odchudzanie?Albo La karnita?Jak myslicie??
Ktos umie odpowiedziec na to pytanko?

Juz jakis czas pije ziola i naprawde poprawily mi metabolizm!Poza tym jem normalnie,czasem siegne po cos slodkiego. Coraz wiecej ludzi mowi mi ze schudlam, co mnie bardzo cieszy Moim marzeniem jest miec rozmiar 38 tylko ciekawe czy to mozliwe...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 12:45   #79
iwONKA595
Zadomowienie

ja tez schudlam 10kg w ciagu roku co na przestrzeni czasu nie jest duzo ale efekty widac absolutnie nie stosowalam zadnej diety, jestem uzalezniona od slodyczy , po prostu zapisalam sie na silownie i latam tam srednio 5-6 razy w tyg. kocham silownie!no a ze widac efekty to chce mi sie tam biegac jeszcze bardziej.
zamierzam zrzucic jeszcze 5 kg do lata, mam nadzieje ze sie uda.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 14:17   #80
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu

heh mi się "udało"... powiedzmy z osoby przewrażliwionej na punkcie jedzenia i mającej napady kompulsów stałam się normalnie obżerającą się dziewczyną :P heh mój przepis na zgubienie kilku kg (ja w sumie najwięcej w swojej karierze wazyłam 62kg :-O ) to zdrowy tryb życia, wiara w sukces i optymizm... i zero zwątpienia. nie stosowałam zadnej diety, tylko po prostu nie słodziłam, staralam się nie jeść po 18,19, jeść regularnie... troszke ćwiczyłam, albo np. tańczyłam sobie w domku przy muzyczce no i schudłam do ok. 52kg... później był okres buntu heh, imprezy no i ważyłam 47kg ale bardzo źle się czułam w tej wadze, wszystko na mnie wisiało. później olałam system i jem normalnie az do teraz. o dziwo waga utrzymuje się 51-53kg, przy wzroście 168cm. żadne cudowne diety i rygorystyczne zakazy nie uczyniły mnie szczupłą. skończyłam z chorym podejściem do żywienia i teraz jest ok. wprawdzie super figury nie mam, bo i boczki są i brzuszek nie jest super płaski ale dobrze mi z tym, więc się nie zadręczam. a wszystko dlatego, że lubie jeść ale staram się nie przesadzać i ćwiczyć. od miesiąca wzięłam się za siebie i robie A6W, brzuszki, hula hop.. efekty sa maluteńkie bo jak jadłam tak jem dalej... jednak diety to ne dla mnie. wolę powolutku iść do celu bez zbędnych wyrzeczeń a przez to być konsekwentna.
izuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 14:29   #81
ryba_22
Raczkowanie

ja sie odchudzam od zawsze chyba Teraz mam 23 lata, 164 cm wzrostu i waze 55-56 kg. W podstawowce w 7 klasie wazylam 73!! Wtedy sie za siebie wzielam i schudlam do 60. I od razu mowie ze przyniosło to tez negatywne skutki zdrowotne ale zle sie do tego zabralam. Przez kilka lat waga mi sie wahala w zaleznosci od tego czy sie odchudzalam czy nie od 57 kg do 63. Od poczatku roku wzielam sie znowu za siebie ale mądrze. Postawilam na treningi. Diete zmienilam troszke. Tzn rzucilam słodycze, slodzenie herbaty itd. Pływam na basenie minimum 3 razy w tygodniu na czczo i dzieki temu chudne bardzo powoli ale przybieram za to w mieśniach. Ubrania wisza na mnie jakbym 10 kg schudla a schudlam przez pływanie tylko 4 kg. Cóż trzymam sie tego ze mięśnie są cieższe od tłuszczu Powodzenia!
ryba_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości