![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki a poped seksualny
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Nom i Stedirilu nie bedzie juz... zrezygnowali bo im sie nie oplacalo
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niezgodze sie z tym ze to kwestia podejscia itd. Moj facet zaspokaja mnie w 100% a sex mioedzy nami jest idealny. Ale co z tego skoro tuz przed okresem robie sie nerwowa drazliwa, a o sexie nawet nei chce mi sie myslec, zwykly dotyk z jego strony mnei drazni. Za to tuz po okresie jest calkowicie na odwroc w lozku jest idealnie ja mam ochote wszystko jest ok . Acha nie biore tabl;etek, bo po nich mialam niesamowita depresje i bylam nie do wytrzymania o sexie nie bylo mowy. Moj facet stwierdzil ze on woli juz sie nie kochac, skoro i tak teog nie robimy, ale zebym byla normalna i kazal mi odstawic. A moje obserwacje libido- okres prowadze od jakis 7-8 miesiecy. W sumie to wiem kieyd dostane okres po tym jaka mam ochote na sex ![]() Ponawiam pytanie o to ile kosztuja te badania na hormony!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
I ja placilam po 25 zl za hormony, tylko testosteron kosztowal 3 zl wiecej
![]()
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mi libido wręcz wzrosło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja biore tabletki od 8 lat. Nigdy nie narzekalam i nie narzekam na libido. Kiedys bralam Cilest, ale mi nie sluzyl, od kilku lat biore Rigevidon i jestem bardzo zadowolona. No i brak obaw przed niechciana ciaza tez pomaga
![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Ja też odstawilam tabletki, bo po co brać, skoro ochoty nie ma wcale...
U mnie prawdziwe efekty uboczne były widoczne dopiero po pewnym czasie. Zawroty głowy, omdlenia, migreny, mdłości, depresje, zero nawilżenia to wszystko pikuś. Teraz widzę, jak wiele sobie spaprałam w organiźmie. Odstawiłam, bo miałam dość niszczenia sobie zdrowia. Postawilam faceta przed faktem dokonanym. Strasznie się obraził i teraz wyrzuca mi, że nie możemy się kochać 70% skutecznośi prezerwatyw to la mnie za mało). Cóź, takie doswiadczenie też może nauczyć wiele o partnerze i o tym, jak Cie naprawde traktuje... A szkoda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Też się boję, ze libido mi spadnie po Cileście!!!!!! AAAAAA!!! Czy jest na to rada jakaś??? Chętnie skorzystam z rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Chyba sama musisz sie przekonać jak bedziesz się czuła po Cilescie;-) I nie używa tylu znaków zapytania i wykrzykników, proszę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
yasmine?
czy jakoś tak to się pisze - podobno nie zatryzmują wody - nie wpływają ubocznie na psyche brałam przed ciażą - triqular i triregol - sczerze - to libido było takie tyciusieńkie - ale teraz znowu chciałabym wrócic do hormonów |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Tabletki a libido
Witam wszystkich serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabletki a libido
Witam ja tez mieszkam w Niemczech i chodzilam tu do 2 lekarzy Polakow i jestem z obu bardzo zadowolona.
Ja tez mam problem z libido. Jestem w tej dobrej sytuacji, ze juz urodzilam interesujaca mnie ilosc dzieci ![]() Bralam rozne tabletki. Po 3-fazowych czulam sie idealnie, a z lozka moglabym wcale nie wychodzic. Moj TZ za mna nie nadazal ![]() Zmienialam kilka razy pigulki, ale nie za szybko. Czekalam zawsze jakies pol roku czy moze tabletki dobrze sie przyjma. W koncu wybralam sie do ginekologa z lista wszystkich pigulek, ktore w zyciu zazywalam. Obok wpisalam wszystko co sie ze mna dzialo, a wiec skutki uboczne. Kazalam mu wyszukac idealne dla mnie pigulki. Chcialam nawet zdecydowac sie na spirale MIRENE, ale ona tez zawiera Levonogestrel, a ten hormon powodowal u mnie zwiekszenie apetytu, wiec zrezygnowalam. Moj gin w koncu porownal sklad wszystkich moich pigulek. Jest tyle roznych pigulek, ze na prawde jest w czym przebierac. Teraz moje pigulki biore 3 lata i jestem z nich bardzo zadowolona, mimo ze spadek libido tez odczuwam, ale nie tak mocno jak przy moich poprzednich pigulkach. Dobor antykoncepcji to sprawa indywidualna. Nieraz niestety bez metody prob i bledow sie nie obedzie. Ale mysle, ze podstawa to znalezc lekarza, ktoremu mozna zaufac i pogadac z nim o swoich watpliwosciach i problemach. Zycze powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za rady, na pewno udam sie do lekarza tez tak myslalam ze to nie możliwe zeby wszystkie mialy takie dzialanie na mnie, ale mam za soba trzy rodzaje tabletek no moze 4 bo bralam tez cilest ale tylko jedno opakowanie bo zle sie czulam.Wiec bedzie trudniej ale jak nie sprobuje bedzie gorzej dziekuje za wsparcie duchowe.Pozdrowienia dla pociech.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
A tak przy okazji jestem z Krefeld to nie daleko do Koln
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dzastina jeśli się zdecydujesz na pigułki, to pamiętaj, że skutki uboczne i działania nieporządane pojawiają się nawet przez 3 opakowania, a więc dopiero po skończonym 4 opakowaniu można mieć jakiekolwiek pojęcie, czy pigułki są OK czy też nie.
Przez pierwsze 3 miesiące możesz mieć mdłości czy wymioty, bóle podbrzusza, bóle głowy, brak apetytu lub wręcz wzrost apetytu. Ja miałam zawsze wszystkie możliwe działania uboczne. Teraz po 3 latach stosowania moich obecnych pigułek mam tylko potworne migreny w przerwie 7-dniowej, ale nie mam innych skutków ubocznych, więc nie rezygnuję z piguł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
To widze ze wiele miesiecy szukania, ale dzieki nie wiedzialam ze trzeba czekac do 4 miesiecy,zrezygnowac nie zrezygnuje, mialam taki moment ze myslalam o spirali ale nie mirenie bo ona z hormonami, tylko takiej bez hormonow ale poczytalam i wiem ze to nie mozliwe wiec musze jakos ten problem rozwiazac przy pomocy pigul.Jestem w niemczech od pol roku ale w krefeld jest przychodnia z polskimi lekarzami nie umiem dobrze jezyka zeby isc do niemieckiego gin, jakos dam rade dobrze ze sa szanse wogole na zmiany.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dzieki nie wiedzialam ze trzeba 4 miesiace czekac, nie zrezygnuje z tabletek, mialam tylko taki moment ze chcialam je na spirale zamienic ale taka bez hormonow, poczytalam i wiem ze to nie mozliwe, W krefeld jest polska przychodnia to mi ulatwi sprawe bo jestem tu od pol roku i nie umiem dobrze jezyka.Ale dzieki Tobie wiem ze sa jakies szanse na zmiany, nawet nie wiesz jak to mnie cieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
O wyslalam dwa podobne teksty bo 1 mi sie nie ukazal komp mi muli cos. Sorrki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja brałam tabletki jednofazowe przez 3 lata. Potem zrobiła sobie przerwe "zdrowotna" i stwierdziałam, że dopiero po odstawieniu poczułam co to jest chęć na seks!!! Przez 3 lata wydawalo mi sie że tak musi być bo moj organizm jest "mało wymagający"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Moniczko wiesz ja nie jestem na tyle odwazna zeby ufac swojemu organizmowi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() libido mi skoczylo az TZ uciekał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj Paula zazdroszczę Ci Twojego libido
![]() Cytat:
![]() Ja też odstawiłam pigułki, żeby wyleczyć m.in. libido. Mimo ogromnej wiedzy na temat Naturalnego Planowania Rodziny, codziennego nanoszenia danych do specjalnej tabelki itp. zaszłam w ciążę ![]() ![]() Niestety to bardzo ryzykowna metoda. No chyba, że komuś nie przeszkadzają prezerwatywy, można się nimi w niepewne dni zabezpieczyć ... to czemu nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Hallo dziewczynki czy jest nas tak malo z tym problemem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
heh.... ja teraz doszlam ze chyba moj problem dotyczy tabletek heh... szczerze ja nie mam porownania bo odkad zaczelam wspolzyc biore pigulki... i nie wiem jak to jest miec mega ochote..
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ray ja mam identycznie, seks moglby nie istniec ja nawet nie zauwazylam zmian i bylo mi z tym dobrze dopuki moj tz nie zaczal sie skarzyc mowi ze mnie nie poznaje, zaczelam sobie przypominac jak to bylo na poczatku i rzeczywiscie bylam inna kobieta, lubialam sie seksi ubrac i wogole a teraz
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dzieki za to ze piszecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.