![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:)
Aniu hej
![]() interesują mnie: *Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; nowy, nieotwierany (kartonik, ulotka); termin przydatności: maj 2008; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!! *Avene - Masque apaisant hydratant; maseczka kojąco-nawilżająca do skóry wrażliwej; nowA, nieotwieranA (kartonik, ulotka); termin przydatności: sierpień 2007; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!! *Lancome – tusz do rzęs L'Extreme; kolor czarny; miniaturka 2 ml; nowy, ani razu nie otwierany i powiedz mi jaki to jest kolorek tego Juicy Tubes? Acha zapomniałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kolorek JT jest chyba dość wiernie oddany na fotkach ![]() Robiłam je przy świetle słonecznym, więc widać nawet, jaki jest kolor połysku. Jak dla mnie ten błyszczyk jest koralowy, a połysk - złotawy. Jeśli chcesz - mogę dołączyć jakieś fotki błyszczyka robione w innym oświetleniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ nie mam niczego z Twojej listy żadnego kosmetyku chciałam zaproponować zapach, ten o któy pytałaś ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o ten zapach, to zależało mi właśnie na próbeczce, a nie na większej ilości ![]() Jedyne moje doświadczenie z tym zapachem to było powąchanie pustego flakonika po nim. Cień zapachu, który pozostał na flakoniku, bardzo mi się podobał, fakt ![]() Niestety wiem, że w Krakowie nie mam szans na przetestowanie tego pachnidełka - nie ma go w żadnej perfumerii, do której udało mi się dotrzeć (szukałam w Sephorze, Douglasie, Marionnaud i Galerii Centrum) ![]() Na podejmowanie decyzji "w ciemno" raczej sie nie zdecyduję ![]() ![]() Te kosmetyki, które Ci wpadły w oko, najchętniej wymieniłabym na jakąś pielęgnację Clinique lub EL, linie odnawiające, przeciwzmarszczkowe lub ujędrniające. Zapach też mogę rozważyć, ale - jeśli nie z mojej listy - to taki, który jestem w stanie przetestować. Jestem również bardzo zainteresowana preparatami pielęgnacyjnymi oraz zapachami dla mężczyzn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam żadnych kosmetyków Clonique, czy EL, już nie wspomnę o konkretnych liniach. Zapachów, które ew. skłonna byłabym oddać (mam takie trzy) również nie poniuchasz w polskich perfumeriach. Tak, że muszę podziękować w takim razie, bo naprawdę nic nie wyszperam. Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gdybyś wzbogaciła się o coś dla Ciebie zbędnego - daj znać ![]() Kosmetyki z mojego kramiku nie znikają zbyt szybko, ponieważ na wymianę szukam konkretnych rzeczy i raczej ciężko mnie skusić na cokolwiek spoza mojej listy. Gdybym u Ciebie zobaczyła coś, co wpadnie mi w oko - na pewno nie zapomnę, że interesuje Cię u mnie krem i maseczka. I tusz ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
część kosmetyków, które Cię zainteresowały (w tym najbardziej Cię interesujące produkty Avene'a), jest zarezerwowana dla MarlaKa. Kwestia rezerwacji wyjaśni się najprawdopodobniej do soboty ![]() Na dzisiaj "bezwarunkowo" wolne są:
Kosmetyki pielęgnacyjne - na inne pielęgnacyjne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Aniu interesuje mnie Kerastase
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie i tak nic ci się u mnie nie spodoba, ale spróbuję i zapytam - znajdziesz coś u mnie?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1979737 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321&page=3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wstępne zainteresowanie Kerastase wyraziła również Geonia i właśnie czekam na przysłanie przez nią listy jej kosmetyków do wymiany. Dostanę ją najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj ![]() Rozumiem, że z kosmetyków które mnie interesowały u Ciebie aktualnie "do wzięcia" są jeszcze tylko Superdefense i mydełko, czy tak? Miniaturka Happy to be leci do contax, o ile się nie mylę? Czy będziesz jeszcze robić jakieś dokładki w swoim wątku najblizszym czasie? Ja dzisiaj dorzuciłam parę rzeczy - rzuć jeszcze raz okiem na pierwszy post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Aniu, podaję wstępna listę:
ZAPACHY - Madness Chopard - GUCCI ENVY - Arden Beauty E.A. KOLORÓWKA - ESTEE LAUDER - podkład indywidualist fresco 01 - La roche-Posay Unifiance nr 23 - cień Collistar nr 15 - poczwórne cienie Gueralin nr 201 - paletka cieni Bi-Kor PIELĘGNACJA - Clinique - krem Superdefense 7 ml - Clinique DDML 30 ml - Yves Rocher hamamelis - dezodorant w kulce - -II- lawendowy krem do stóp - Photoderm AKN spray spf 30 BIO DERMA- użyty 2 razy WŁOSY - Matrix spray do wygładzania włosów 250 ml- ubytek kilka psików ![]() Na razie tyle, ewentualnie bede edytować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Geoniu,
czy możesz podać więcej szczegółów - stopień zużycia, gdzie kupione, kod z opakowania - dotyczących następujących kosmetyków z Twojej listy: - GUCCI ENVY - poczwórne cienie Guerlain nr 201 - czy masz mozliwość zrobienia fotki? usiłowałam znaleźć jakieś zdjęcie w sieci, ale mi się nie udało ![]() ![]() - Clinique - krem Superdefense 7 ml - która wersja? tzn. do jakiej skóry? - Clinique DDML 30 ml - to tubka czy buteleczka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak cos jeszcze znajde , to dopiszę ![]() Aha, cienie kupione w Douglas, a Clinique w salonie firmowym w Starym Browarze w Poznaniu Mam jeszcze nowy błyszczyk Lancome star gloss nr 321- kupiony tez w firmowej perfumerii. Zreszta ja na allegro nie kupuję kolorówki, a perfumy mam chyba 4 sztuki z tego żródła .Reszta z perfumerii |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o cienie - chętnie zobaczę fotkę
![]() Superdefense jest w trzech wersjach: 1) do skóry bardzo suchej, 2) do skóry normalnej w kierunku suchej, 3) do skóry normalnej w kierunku tłustej - to którą masz z tych trzech wersję? Byłabym wdzięczna za podanie kodów z opakowań dwóch w/w rzeczy oraz z tubki z DDML (DDML gromadzę na zapas, więc zależy mi, żeby był jak najświeższy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
superdefense- normal to dry skin/ hydratant triple action peaux C85 DDML- E 95 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może lepiej na mail'a (astronomiczna.ania@interi a.pl), bo żeby móc wkleic do wątku trzeba zmniejszyć wielkość liku tak bardzo, że zdjęcia baaardzo tracą na jakości. Superdefense w wersji, którą masz, interesuje mnie jak najbardziej ![]() Odnośnie tego drugiego Clinique'a - chciałam się jeszcze ostatecznie upewnić, czy posiadany przez Ciebie produkt to na pewno lotion, a nie żel (pytam, ponieważ Clinique ostatnio pakuje lotion tylko w buteleczki, również ten w zestawach). Envy powącham sobie jutro w Sephorze. Zawsze mi się ten zapach podobał, z tym, że ostatnio przybyło mi tyle pachnideł, że ich ilość mnie frustruje. Więc nad Envy pomyślę ![]() Do jutra, Geoniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DDML to lotion w tubce. Nieużywany, mam sporo próbeczek DDML, w takich jednorazowych zgrzewkach, więc tego chce sie pozbyć, a kremów mam zapas chyba tez na rok ![]() Ewentualnie dopisze jutro , gdybym miała jeszcze coś zbędnego Papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych z listy to mam tylko Amor Aor,ale razej nie chciałabym się go pozbywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie active-c w miniaturkach i LRP dermo-pediatrics - wybierz sobie coś ode mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- po pierwsze - widzę, że jesteś zdecydowana wymienić go tylko na ściśle określone kosmetyki, których ja nie mam - po drugie - nie znam tego produktu, a kilka recenzentek na KWC wspomina o specyficznym zapachu pudru Jeśli w ogóle rozważałabyś wymianę kosmetyków, które Ci u mnie wpadły w oko, na ten puder - musiałabym pójść do apteki, która sprzedaje kosmetyki Hauschki (na stronie firmowej widzę, że jest jedna taka w Krakowie) i sprawdzić, czy byłabym w stanie zaakceptować ten zapach i czy nie jest on przypadkiem tak intensywny, że będzie się "gryzł" z używanymi przeze mnie pachnidełkami. A może masz jeszcze jakieś inne drobiazgi do wymiany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.