Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-26, 16:42   #61
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:)

up!
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-27, 20:02   #62
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Zrobiłam małą dokładkę
Podnoszę wątek
Stary 2006-05-27, 22:01   #63
Basia39
Zakorzenienie

Przekupka: 137 pkt / 99% pozyt.

Aniu hej
interesują mnie:

*Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; nowy, nieotwierany (kartonik, ulotka); termin przydatności: maj 2008; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!!
*Avene - Masque apaisant hydratant; maseczka kojąco-nawilżająca do skóry wrażliwej; nowA, nieotwieranA (kartonik, ulotka); termin przydatności: sierpień 2007; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!!
*Lancome – tusz do rzęs L'Extreme; kolor czarny; miniaturka 2 ml; nowy, ani razu nie otwierany

i powiedz mi jaki to jest kolorek tego Juicy Tubes?

Acha zapomniałam Jutro napiszę co ew. mogłabym zaproponować w zamian, idę spać
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-28, 10:01   #64
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Basia39
Aniu hej
interesują mnie:

*Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; nowy, nieotwierany (kartonik, ulotka); termin przydatności: maj 2008; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!!
*Avene - Masque apaisant hydratant; maseczka kojąco-nawilżająca do skóry wrażliwej; nowA, nieotwieranA (kartonik, ulotka); termin przydatności: sierpień 2007; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!!
*Lancome – tusz do rzęs L'Extreme; kolor czarny; miniaturka 2 ml; nowy, ani razu nie otwierany

i powiedz mi jaki to jest kolorek tego Juicy Tubes?

Acha zapomniałam Jutro napiszę co ew. mogłabym zaproponować w zamian, idę spać
Witaj, Basieńko
kolorek JT jest chyba dość wiernie oddany na fotkach .
Robiłam je przy świetle słonecznym, więc widać nawet, jaki jest kolor połysku.
Jak dla mnie ten błyszczyk jest koralowy, a połysk - złotawy.
Jeśli chcesz - mogę dołączyć jakieś fotki błyszczyka robione w innym oświetleniu .
Stary 2006-05-28, 10:28   #65
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania
Witaj, Basieńko
kolorek JT jest chyba dość wiernie oddany na fotkach .
Robiłam je przy świetle słonecznym, więc widać nawet, jaki jest kolor połysku.
Jak dla mnie ten błyszczyk jest koralowy, a połysk - złotawy.
Jeśli chcesz - mogę dołączyć jakieś fotki błyszczyka robione w innym oświetleniu .
Ojej przepraszam, ja nie zauważyłam tych fotek po prostu, późno było Już widzę kolorek, nie potrzeba dodatkowych fotek, troszkę szkoda, że koralowy kurcze, szukam jakiegoś w chłodnych odcieniach różu i miałam nadzieję, że może to będzie jakiś taki właśnie kolorek ...

Ponieważ nie mam niczego z Twojej listy żadnego kosmetyku chciałam zaproponować zapach, ten o któy pytałaś ostatnio , ale miałam nadzieję na ten błyszczyk. Aniu muszę przemysleć sprawę. A byłabys tym zapachem zaintersowana?
Stary 2006-05-28, 14:07   #66
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Basia39
Ojej przepraszam, ja nie zauważyłam tych fotek po prostu, późno było Już widzę kolorek, nie potrzeba dodatkowych fotek, troszkę szkoda, że koralowy kurcze, szukam jakiegoś w chłodnych odcieniach różu i miałam nadzieję, że może to będzie jakiś taki właśnie kolorek ...

Ponieważ nie mam niczego z Twojej listy żadnego kosmetyku chciałam zaproponować zapach, ten o któy pytałaś ostatnio , ale miałam nadzieję na ten błyszczyk. Aniu muszę przemysleć sprawę. A byłabys tym zapachem zaintersowana?
Basiu kochana,
jeśli chodzi o ten zapach, to zależało mi właśnie na próbeczce, a nie na większej ilości .
Jedyne moje doświadczenie z tym zapachem to było powąchanie pustego flakonika po nim. Cień zapachu, który pozostał na flakoniku, bardzo mi się podobał, fakt . Ale przed wejściem w posiadania większej ilości musiałabym jednak przetestować zapach na skórze i troszkę w nim pochodzić.
Niestety wiem, że w Krakowie nie mam szans na przetestowanie tego pachnidełka - nie ma go w żadnej perfumerii, do której udało mi się dotrzeć (szukałam w Sephorze, Douglasie, Marionnaud i Galerii Centrum) .
Na podejmowanie decyzji "w ciemno" raczej sie nie zdecyduję Ostatnio, w ramach wymian, przybyło mi sporo "nietrafionych" kosmetyków - chyba powinnam być bardziej rozważna .

Te kosmetyki, które Ci wpadły w oko, najchętniej wymieniłabym na jakąś pielęgnację Clinique lub EL, linie odnawiające, przeciwzmarszczkowe lub ujędrniające. Zapach też mogę rozważyć, ale - jeśli nie z mojej listy - to taki, który jestem w stanie przetestować.
Jestem również bardzo zainteresowana preparatami pielęgnacyjnymi oraz zapachami dla mężczyzn.
Stary 2006-05-28, 14:42   #67
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:
Te kosmetyki, które Ci wpadły w oko, najchętniej wymieniłabym na jakąś pielęgnację Clinique lub EL, linie odnawiające, przeciwzmarszczkowe lub ujędrniające. Zapach też mogę rozważyć, ale - jeśli nie z mojej listy - to taki, który jestem w stanie przetestować.
Jestem również bardzo zainteresowana preparatami pielęgnacyjnymi oraz zapachami dla mężczyzn.
Rozumiem Aniu
Niestety nie mam żadnych kosmetyków Clonique, czy EL, już nie wspomnę o konkretnych liniach. Zapachów, które ew. skłonna byłabym oddać (mam takie trzy) również nie poniuchasz w polskich perfumeriach. Tak, że muszę podziękować w takim razie, bo naprawdę nic nie wyszperam. Dzięki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-28, 19:39   #68
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Basia39
Rozumiem Aniu
Niestety nie mam żadnych kosmetyków Clonique, czy EL, już nie wspomnę o konkretnych liniach. Zapachów, które ew. skłonna byłabym oddać (mam takie trzy) również nie poniuchasz w polskich perfumeriach. Tak, że muszę podziękować w takim razie, bo naprawdę nic nie wyszperam. Dzięki
Basiu ,
gdybyś wzbogaciła się o coś dla Ciebie zbędnego - daj znać .
Kosmetyki z mojego kramiku nie znikają zbyt szybko, ponieważ na wymianę szukam konkretnych rzeczy i raczej ciężko mnie skusić na cokolwiek spoza mojej listy.
Gdybym u Ciebie zobaczyła coś, co wpadnie mi w oko - na pewno nie zapomnę, że interesuje Cię u mnie krem i maseczka. I tusz .
Pozdrawiam
Stary 2006-05-29, 21:09   #69
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

hop
Stary 2006-05-30, 23:05   #70
geonia
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

ZAPACHY
  • (!!!) Calvin Klein - Eternity Summer wersja limitowana 2005; flakonik o pojemności 100 ml; psiknięty parę razy; mam kartonik
PIELĘGNACJA
  • Kerastase - Lumiere Nutri-Sculpt; nawilżający preparat nabłyszczający; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce
  • Clinique Moisture Surge - lekki intensywnie nawilżający krem-żel do każdego typu skóry odwodnionej; nowy; słoiczek 30 ml (not for sale)
  • A-Derma - Exomega Huile Nettoy; nie zawierający mydła olejek pod prysznic i do kąpieli; z wymiany z agna_iolanthe; nowy, nieużywany; mam kartonik
  • (!!!) La Roche Posay – Toleriane Gel; nie zawierający mydła żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej; tuba 150 ml nowy, oryginalnie zafoliowany
  • (!!!) Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; nowy, nieotwierany (kartonik, ulotka); termin przydatności: maj 2008; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!! - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • (!!!) Avene - Masque apaisant hydratant; maseczka kojąco-nawilżająca do skóry wrażliwej; nowA, nieotwieranA (kartonik, ulotka); termin przydatności: sierpień 2007; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!! - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • La Roche Posay - Toleriane Riche kojący krem ochronny o bogatej konsystencji; 3 tubki w kartonikach po 5 ml każda tubka; 1 tubka - wymiana z kinga łazarewicz; 2 tubki - nadal aktualne!!!
  • Avene -płyn micelarny; 2 buteleczki-miniaturki, każda buteleczka 25 ml - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • Avene - Istheal + Cream; 2 tubki-miniaturki każda tubka 5 ml; w kartonikach, oryginalnie "zaspawane" - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • Avene Tinted Cream SPF 50+; 2 nowe tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach) + 1 tubka 5 ml wyciśnięta 1 kropelka w celach testowych (w kartoniku) - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • Avene - Creme nutritive compensatrice; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach) - REZERWACJA DLA MARLAKA!!!
  • Avene - Creme pour peaux intolerantes; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach); 1 tubka - wymiana z kinga łazarewicz; 1 tubka - nadal aktualna!!!
  • Avene – mleczko do demakijażu; przeznaczone dla skóry suchej i wrażliwej; buteleczka 25 ml
Aniu interesuja mnie te pozycje. Jutro napiszę co mam na wymianę. Najbardziej zalezy mi na produktach Avene, które zaznaczylas na czerwono
geonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-31, 10:27   #71
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez geonia
Aniu interesuja mnie te pozycje. Jutro napiszę co mam na wymianę. Najbardziej zalezy mi na produktach Avene, które zaznaczylas na czerwono
Geoniu,
część kosmetyków, które Cię zainteresowały (w tym najbardziej Cię interesujące produkty Avene'a), jest zarezerwowana dla MarlaKa.
Kwestia rezerwacji wyjaśni się najprawdopodobniej do soboty .

Na dzisiaj "bezwarunkowo" wolne są:
  • (!!!) Calvin Klein - Eternity Summer wersja limitowana 2005; flakonik o pojemności 100 ml; psiknięty parę razy; mam kartonik
  • Kerastase - Lumiere Nutri-Sculpt; nawilżający preparat nabłyszczający; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce
  • Clinique Moisture Surge - lekki intensywnie nawilżający krem-żel do każdego typu skóry odwodnionej; nowy; słoiczek 30 ml (not for sale)
  • A-Derma - Exomega Huile Nettoy; nie zawierający mydła olejek pod prysznic i do kąpieli; z wymiany z agna_iolanthe; nowy, nieużywany; mam kartonik
  • (!!!) La Roche Posay – Toleriane Gel; nie zawierający mydła żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej; tuba 150 ml nowy, oryginalnie zafoliowany
  • La Roche Posay - Toleriane Riche kojący krem ochronny o bogatej konsystencji; 2 tubki w kartonikach po 5 ml każda tubka
  • Avene - Creme pour peaux intolerantes; tubka-miniaturka 5 ml; nowa, nieużywana (w kartoniku)
  • Avene – mleczko do demakijażu; przeznaczone dla skóry suchej i wrażliwej; buteleczka 25 ml
CK Eternity Summer wymieniłabym najchętniej na jakiś inny zapach.
Kosmetyki pielęgnacyjne - na inne pielęgnacyjne lub ewentualnie kolorówkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 23:39   #72
kinga łazarewicz
Rozeznanie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

Aniu interesuje mnie Kerastase
kinga łazarewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 13:13   #73
Zakupoholiczka:)
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
KOLORÓWKA
  • (!!!) Lancome - pomadka Le Rouge Absolu; kolor 06 Rose Nu GWP, 1/2 pełnowymiarowej pomadki, jeden raz delikatnie maźnięta pędzelkiem dla wypróbowania koloru
  • (!!!) Christan Dior - Dior Addict Lip Fluid; kolor 746 Soft Beige; pomadka w płynie; nowa, ani razu nie otwierana
  • Christian Dior – Diortwist; paletka trzech pomadek; kolor 620 Conspiracy; zużycie: srebrzysty róż - 30%, naturalny brąz - 10%; czerwone wino - kilka razy maźnięte
  • Helena Rubinstein - ciment for Eyes; kolor 41 Iridescent Pink (jasny opalizujący róż); zużycie minimalne – widoczne na fotce
  • Clinique - cień High Impact; kolor 01 Sugar Sugar (biały, z delikatnym perłowym połyskiem); nowy, nieużywany

Pewnie i tak nic ci się u mnie nie spodoba, ale spróbuję i zapytam - znajdziesz coś u mnie??

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1979737

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321&page=3
Zakupoholiczka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 13:57   #74
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Zakupoholiczka:)
Pewnie i tak nic ci się u mnie nie spodoba, ale spróbuję i zapytam - znajdziesz coś u mnie??

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1979737

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321&page=3
Przykro mi, ale faktycznie nic u Ciebie nie wpadło mi w oko
Pozdrawiam
Stary 2006-06-03, 14:06   #75
cheer
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Czy byłabyś zainteresowana wymianą na Aqua Allegoria Guerlaina albo L'Air du Temps Niny Ricci??
Zajrzyj do mnie
Stary 2006-06-03, 14:37   #76
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez cheer
Czy byłabyś zainteresowana wymianą na Aqua Allegoria Guerlaina albo L'Air du Temps Niny Ricci??
Zajrzyj do mnie
Niestety, żaden z tych zapachów mnie nie interesuje
Stary 2006-06-03, 17:38   #77
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez kinga łazarewicz
Aniu interesuje mnie Kerastase
Kinga,
wstępne zainteresowanie Kerastase wyraziła również Geonia i właśnie czekam na przysłanie przez nią listy jej kosmetyków do wymiany.
Dostanę ją najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj .

Rozumiem, że z kosmetyków które mnie interesowały u Ciebie aktualnie "do wzięcia" są jeszcze tylko Superdefense i mydełko, czy tak? Miniaturka Happy to be leci do contax, o ile się nie mylę?

Czy będziesz jeszcze robić jakieś dokładki w swoim wątku najblizszym czasie?
Ja dzisiaj dorzuciłam parę rzeczy - rzuć jeszcze raz okiem na pierwszy post .
Stary 2006-06-03, 18:54   #78
geonia
Zadomowienie

Aniu, podaję wstępna listę:

ZAPACHY
- Madness Chopard
- GUCCI ENVY
- Arden Beauty E.A.

KOLORÓWKA

- ESTEE LAUDER - podkład indywidualist fresco 01
- La roche-Posay Unifiance nr 23
- cień Collistar nr 15
- poczwórne cienie Gueralin nr 201
- paletka cieni Bi-Kor

PIELĘGNACJA
- Clinique - krem Superdefense 7 ml
- Clinique DDML 30 ml
- Yves Rocher hamamelis - dezodorant w kulce
- -II- lawendowy krem do stóp
- Photoderm AKN spray spf 30 BIO DERMA- użyty 2 razy

WŁOSY
- Matrix spray do wygładzania włosów 250 ml- ubytek kilka psików

Na razie tyle, ewentualnie bede edytować
Stary 2006-06-03, 19:10   #79
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Geoniu,
czy możesz podać więcej szczegółów - stopień zużycia, gdzie kupione, kod z opakowania - dotyczących następujących kosmetyków z Twojej listy:
- GUCCI ENVY
- poczwórne cienie Guerlain nr 201 - czy masz mozliwość zrobienia fotki? usiłowałam znaleźć jakieś zdjęcie w sieci, ale mi się nie udało t0 chyba jakaś limitowanka
- Clinique - krem Superdefense 7 ml - która wersja? tzn. do jakiej skóry?
- Clinique DDML 30 ml - to tubka czy buteleczka?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-03, 19:21   #80
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Geoniu,
czy możesz podać więcej szczegółów - stopień zużycia, gdzie kupione, kod z opakowania - dotyczących następujących kosmetyków z Twojej listy:
- GUCCI ENVY-30 ml ubytek 1/3 - z wymiany z Farraige, nawet pytałas ją o tę wodę, niestety to nie mój zapach i musi iśc dalej w świat
- poczwórne cienie Guerlain nr 201 - czy masz mozliwość zrobienia fotki? usiłowałam znaleźć jakieś zdjęcie w sieci, ale mi się nie udało t0 chyba jakaś limitowanka - fotki moge zrobić, ale jutro, jest to zestaw czarny, biały, fiolet i śliczny róż opalizujacy- ubytek minimalny
- Clinique - krem Superdefense 7 ml - która wersja? tzn. do jakiej skóry?- skóra mieszana i normalna
- Clinique DDML 30 ml - to tubka czy buteleczka?
- tubka

Jak cos jeszcze znajde , to dopiszę

Aha, cienie kupione w Douglas, a Clinique w salonie firmowym w Starym Browarze w Poznaniu

Mam jeszcze nowy błyszczyk Lancome star gloss nr 321- kupiony tez w firmowej perfumerii. Zreszta ja na allegro nie kupuję kolorówki, a perfumy mam chyba 4 sztuki z tego żródła .Reszta z perfumerii
Stary 2006-06-03, 19:35   #81
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Jeśli chodzi o cienie - chętnie zobaczę fotkę

Superdefense jest w trzech wersjach: 1) do skóry bardzo suchej, 2) do skóry normalnej w kierunku suchej, 3) do skóry normalnej w kierunku tłustej - to którą masz z tych trzech wersję?

Byłabym wdzięczna za podanie kodów z opakowań dwóch w/w rzeczy oraz z tubki z DDML (DDML gromadzę na zapas, więc zależy mi, żeby był jak najświeższy )
Stary 2006-06-03, 19:53   #82
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi o cienie - chętnie zobaczę fotkę

Superdefense jest w trzech wersjach: 1) do skóry bardzo suchej, 2) do skóry normalnej w kierunku suchej, 3) do skóry normalnej w kierunku tłustej - to którą masz z tych trzech wersję?

Byłabym wdzięczna za podanie kodów z opakowań dwóch w/w rzeczy oraz z tubki z DDML (DDML gromadzę na zapas, więc zależy mi, żeby był jak najświeższy )
Fotke załącze jutro , kosmetyki Clinique pochodzą z zestawu promocyjnego, kupionego 2 tyg. temu. Podaje kody:
superdefense- normal to dry skin/ hydratant triple action peaux C85
DDML- E 95
Stary 2006-06-03, 20:04   #83
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez geonia
Fotke załącze jutro , kosmetyki Clinique pochodzą z zestawu promocyjnego, kupionego 2 tyg. temu. Podaje kody:
superdefense- normal to dry skin/ hydratant triple action peaux C85
DDML- E 95
To ja czekam na fotkę/fotki cieni w takim razie
Może lepiej na mail'a (astronomiczna.ania@interi a.pl), bo żeby móc wkleic do wątku trzeba zmniejszyć wielkość liku tak bardzo, że zdjęcia baaardzo tracą na jakości.

Superdefense w wersji, którą masz, interesuje mnie jak najbardziej

Odnośnie tego drugiego Clinique'a - chciałam się jeszcze ostatecznie upewnić, czy posiadany przez Ciebie produkt to na pewno lotion, a nie żel (pytam, ponieważ Clinique ostatnio pakuje lotion tylko w buteleczki, również ten w zestawach).

Envy powącham sobie jutro w Sephorze. Zawsze mi się ten zapach podobał, z tym, że ostatnio przybyło mi tyle pachnideł, że ich ilość mnie frustruje. Więc nad Envy pomyślę .

Do jutra, Geoniu
Stary 2006-06-03, 20:11   #84
geonia
Zadomowienie

Cytat:
To ja czekam na fotkę/fotki cieni w takim razie
Może lepiej na mail'a (astronomiczna.ania@interi a.pl), bo żeby móc wkleic do wątku trzeba zmniejszyć wielkość liku tak bardzo, że zdjęcia baaardzo tracą na jakości.

Superdefense w wersji, którą masz, interesuje mnie jak najbardziej

Odnośnie tego drugiego Clinique'a - chciałam się jeszcze ostatecznie upewnić, czy posiadany przez Ciebie produkt to na pewno lotion, a nie żel (pytam, ponieważ Clinique ostatnio pakuje lotion tylko w buteleczki, również ten w zestawach).

Envy powącham sobie jutro w Sephorze. Zawsze mi się ten zapach podobał, z tym, że ostatnio przybyło mi tyle pachnideł, że ich ilość mnie frustruje. Więc nad Envy pomyślę .

Do jutra, Geoniu
Ok, fotkę przesle na maila, jak jest słoneczko to wychodza ladniejsze zdjecia.
DDML to lotion w tubce. Nieużywany, mam sporo próbeczek DDML, w takich jednorazowych zgrzewkach, więc tego chce sie pozbyć, a kremów mam zapas chyba tez na rok
Ewentualnie dopisze jutro , gdybym miała jeszcze coś zbędnego

Papa
Stary 2006-06-04, 09:04   #85
burn-it-up
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do burn-it-up

Interesuje mnie
  • (!!!) Lanvin - Eclat D’Arpege; flakonik o pojemności 100 ml. zostało ok. 35 - 40 ml
Czego szukasz w zamian?
Stary 2006-06-04, 09:18   #86
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez burn-it-up
Interesuje mnie
  • (!!!) Lanvin - Eclat D’Arpege; flakonik o pojemności 100 ml. zostało ok. 35 - 40 ml
Czego szukasz w zamian?
Za Lanvin'a - najchętniej któryś z zapachów z mojej listy, albo inny ciekawy zapach, może być również męski
Stary 2006-06-04, 09:41   #87
burn-it-up
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do burn-it-up

Cytat:
Za Lanvin'a - najchętniej któryś z zapachów z mojej listy, albo inny ciekawy zapach, może być również męski
A faktycznie przegapiłam tą listę
Z tych z listy to mam tylko Amor Aor,ale razej nie chciałabym się go pozbywa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-04, 11:30   #88
Kate30
Zakorzenienie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie active-c w miniaturkach i LRP dermo-pediatrics - wybierz sobie coś ode mnie.
Kate30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 14:10   #89
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez burn-it-up
A faktycznie przegapiłam tą listę
Z tych z listy to mam tylko Amor Aor,ale razej nie chciałabym się go pozbywa
Gdybyś zmieniła zdanie - daj znać
Stary 2006-06-04, 14:30   #90
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez Kate30
Interesuje mnie active-c w miniaturkach i LRP dermo-pediatrics - wybierz sobie coś ode mnie.
Kate, z tego, co w Twoim wątku jest aktualnie jeszcze "do wzięcia" zaciekawił mnie tylko puder jedwabny Hauschki, ale:
- po pierwsze - widzę, że jesteś zdecydowana wymienić go tylko na ściśle określone kosmetyki, których ja nie mam
- po drugie - nie znam tego produktu, a kilka recenzentek na KWC wspomina o specyficznym zapachu pudru

Jeśli w ogóle rozważałabyś wymianę kosmetyków, które Ci u mnie wpadły w oko, na ten puder - musiałabym pójść do apteki, która sprzedaje kosmetyki Hauschki (na stronie firmowej widzę, że jest jedna taka w Krakowie) i sprawdzić, czy byłabym w stanie zaakceptować ten zapach i czy nie jest on przypadkiem tak intensywny, że będzie się "gryzł" z używanymi przeze mnie pachnidełkami.

A może masz jeszcze jakieś inne drobiazgi do wymiany?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości