![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część siódma ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Równolegle z nami bratanek męża tera, poszedł do przedszkola i w sumie chyba był podobną ilość razy w przedszkolu jak Nina. Wpierw uszkodził sobie palec w pierwszym dniu, a w zeszłym tygodniu od połowy nie chodził ze względu na chorobę. Do tego jeszcze na wspomnienie o przedszkolu wpada w płacz. Tak więc aklimatyzacje w przedszkolu też mogą nie być dużo łatwiejsze. Wracasz od razu na pełne 8 godzin, czy początkowo po krótszym czasie będziesz jeszcze odbierać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Jesli chodzi o butki to my niedawno dopiero takie jesuenne buciki kupilismy, na zime jeszcze nic nie mamy. Jesienne kupilismy wlasnie emelki. Kalosze tez mamy, to akurat firmy demar. Co do spania - ja wlasnie przymierzam sie do kupna jakieja kolderki dla majki, bo jeszcze sie nie dorobilismy. Poprzedniej zimy majka spala w spiworku, teraz spi pod bambusem i kocem. Troche sie odkopuje ale mam nadzieje ze z kolderka tak nie bedzie. Spiworka tetaz juz jakos nie widze, za bardzo ogranicza ruchy. Jesli chodzi o pizamke to u nas aktualnie na tapecie pizamki w stylu bodziak i spodenki dlugie bawelniane do kompletu i do tego skarpwtki lub ewentualnie pajac, ale pomalu odchodzimy od pajacy. Mona - zdrowka dla Niny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracam na full time, u mnie to akurat 7h 35min.
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ależ czytania dzisiaj mialm
![]() Mona zdrówka dla Niny! Moja Zuzia przygodę z przedszkolem też zaczęła od bostonki :/ My buciki też kupilismy 21 Nie pamiętam co jeszcze było na tapecie... aaa pizamki Tymek śpi w spiochach i pod kołderką. Zdrówka dla wszystkich potrzebujących ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Jakie wasze dzieci mają tyci stopki😂 my mamy rozmiar 23 już. 22 są na styk, a śniegowce są w rozmiarze 25 ale to jakaś dziwna rozmiarowka bo wkładka nawet mniejsza niż w jednych bucikach 23. Ja kupuje około 1-1.5 cm większe niż stopa. Właśnie ze względu ze jednak rajstopki czy skarpetki są grubsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A stopę ma około 13.2 mm więc kupuje takie co mają minimum 14 cm wkładkę, ale nie większe jak 15. Śniegowce mają 14.8 wkładkę ale rozmiar mniejsze miały 14.1 więc bałam się że do zimy będą za małe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Manu szybko wam idzie z nocnikiem, znając Lenke po pierwszej próbie była by wsciekla 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Anulus chyba zlecę Ci kupno butów dla Mikołaja, ja tego szczerze nienawidzę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Jeju jak czytam te wasze wpisy o butach to już nie ogarniam co będzie potrzebne i w jakim rozmiarze
![]() ![]() Co do nocnika to ostatnio kupiłam,bo Mateusz zawsze przy zmianie pieluchy sika na podłogę to pomyślałam,że to a wy korzystam. Niestety Mateusz na nim nie usiądzie a żeby zrobił na stojąco to musiałabym mu trzymać siusiaka a i tak by nie doleciało do nocnika ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nocnik już kupilismy, było jedno podejście zaraz po kupieniu. Ale że akurat rozmawiałam z mamą przez tel to nie zdazylam go posadzić i zrobił obok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ahh 12 par zapomniałam o kaloszach😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Chciałam jeszcze jej kupić ocieplane trzewiki takie z futerkiem ale chyba sobie daruję jak sama to przeczytałam i zamówię jej welniana wkładkę do butów tych jesiennych plus skarpetka a na śnieg czy duże mrozy ma sniegowce. Muszę wystawić jesienne i zimowe kombinezony z zeszłego roku , mam nadzieję że chociaż coś sprzedam bo mam już 2 worki ubrań po Lence, nie mam już gdzie tego trzymać😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Pawełek chyba raz dwa sie odnalazł w nowej sytuacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Pół godziny Was nadrabiam. Juz moglam byc wykapana hahaha Hihi jak kiedys tyyyyle sie dzieje tylko "problemy" inne, takie dorosłe... 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- A godzinę temu przypomnialam sobie ze mialam sie zameldowac telefonicznie w pup. 1 września 🤦😱😱😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Iwonia ja też nie wierzę w to😂 może sobie daruję w tym miesiącu albo do pierwszej lepszej promocji🤣 ja już przeglądam sklepy w Polsce i te które tu dziewczyny podaly😂
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonia Ty zawsze dostarczasz wrażeń 😘Pamiętam jak czasami zapominałas o wizycie położnej 😀 W jakiej jesteście sieci? Tak w ogóle to mam do wyboru dwie sieci bo kolejne dwie odpadają ze względu na zasięg a zastanawiam się nad tym już kolejny tydzień jakby to nie wiem co było 🤔 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze nie poczynilam zakupu nocnika. Gdybym siedziała w domu to może bym już pomyślała, a nie chciałam dokładać mamie jeszcze pilnowania sików Igusi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Mia w domu dla odmiany chodzimy boso lub w skarpetkach😂 Lenka najczęściej boso bo i tak wszystko ściąga. Zakładam jej skarpetki jak wietrze porządnie mieszkanie i spada temperatura czyli ma je 2-3 razy dziennie na 15 minut😂
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w plusie wszystko nielimitowane za 1 zł
![]() Anulus daje Ci rozgrzeszenie! Dziecku rosła stopa a nie że matka jest zakupoholiczka ![]() Czemu ja nie mogę spać... :/ wszyscy śpią a ja nie buu Iwonia i co teraz? Ja w końcu po 3 miesiącach wyszlam.choc raz z PUP bez skierowania do pracy... nawet ostatnio dwa razy praca do mnie dzwoniła i serio zaczynam rozważać szukanie żłobka i podjęcia pracy już teraz. Dobrze by mi to zrobiło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Mia happy end mojego gapiostwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki- dziś o 16:00 Natka ma wizytę u profesora hematologa. Boję się, podejrzałam wyniki online i niestety znowu złe!
U niej nie ma żadnych objawów choroby itp. Już się zastanawiam, może te neutrofile są tak nisike od alergii? Bo u nas jest naprawdę słabo w tym temacie... no i jeszcze może nadczynność tarczycy... chyba wszystko lepsze niż choroba szpiku... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Konsternacja, kciuki!!! Daj znać po wizycie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Kciuki i czekamy na wieści! Oczywiście dobre😚😚😚
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.