|  2017-09-28, 13:07 | #61 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2016-12 Lokalizacja: Wroclove 
				 | 

Dot.: Ciągle czytamy, szpinak podjadamy a do tego plotkować kochamy! cz.IV

Zakupowo dzisiaj tutaj. Gdyby nie to, że wprowadzam się znowu do Wrocławia i muszę dokupić pełno kosmetyków i dodatków to może też bym sobie kupiła coś do ubrania.

__________________ 02.09.2023   The nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day   | 
|     | 
|  2017-09-28, 13:09 | #62 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-02 
				 | 

Cytat: 
 Nie wejdzie, spokojnie, poznałam się po nim po 2 miechach wspołnego mieszkania. Nadal naiwnie podbija do mnie z takim dzwonieniem o otwarcie drzwi, wyniesienie śmieci itp. Nigdy tego nie robię. Cytat: 
  [1=82ba76aed757f69c4e37c65 900372947b4f89ae5;7753516 6]Pokaż bluzę  Wolha, toć to człowiek porażka... Jeśli o mnie chodzi, to wywlekaj ile wlezie, jeśli choć trochę pomaga to złagodzić nerwy  [/QUOTE] Hahhahhaha my go tak ze znajomymi nazywamy  co jest najlepsze człowiek - porażka jest po rozwodzie i jeszcze w czerwcu zeszłego roku nie znając go, po pracy jeździłam do niego, żeby gadać, wyciągać z depresji. itp. Teraz to bym w tyłek kopnęła. No, cóż. Oficjalnie już wiem że nocował w domu i że babeczka mu otworzyła. Napisałam, że powinien się wstydzić i mieć wyrzuty sumienia. No i o tej czekoladzie i przeprosinach. Nie odpisał więc pewnie się obraził. Jego tok myślenia to coś w stylu: rodzice otwierali to wszyscy będą otwierać. Tak samo rodzicom naobiecywał, ale nie zrobił czegoś, ale rodzice odpuścili i on nie kuma, że jest dorosły i odpowiedzialny za to co mówi, ze obcy ludzie nie będą mu odpuszczać i zapamiętają, Cytat: 

__________________ aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2017-09-28 o 13:13 | |||
|     | 
|  2017-09-28, 13:35 | #63 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 02.09.2023   The nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day   | |
|     | 
|  2017-09-28, 13:58 | #64 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2016-03 
				 | 

Cytat: 
 http://www.topsecret.pl/sweter-damsk...163,pl-PL.html Moja mama ma u nich karte i z rabatem mi wyszlo 80zl za obie rzeczy. Cytat: 
  Ja czekam na swoj plan. Obym miala wolne piatki... Wysłane z komórczaka 
				__________________ W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę. Chodzi o to, żeby nauczyć się tańczyć w deszczu. – Steven D. Wolf 80,6.....................  70..................... | ||
|     | 
|  2017-09-28, 14:14 | #65 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 02.09.2023   The nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day   | |
|     | 
|  2017-09-28, 15:57 | #66 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-09 Lokalizacja: Pomorze 
				 | 

Sziq, sweter jest boski 😊 Ja w październiku bieduje. Jak tylko wpadnie pensja za wrzesień to płacę za cały rok szkoły i egzamin. I będę goła i wesoła do wypłaty w listopadzie 😥 A chciałam sweterek kupić i piżamy 😞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     | 
|  2017-09-28, 16:05 | #67 | 
				 | 

Tez mi sie podoba   a jeszcze jest lekko blyszczacy. Juz dzisiaj wieczorem go sobie ubiore  I koniec zakupów. Spodnica czarna domknela mi moja garderobe kapsulowa. I mam w planach do grudnia nic nie kupowac. Wysłane z komórczaka 
				__________________ W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę. Chodzi o to, żeby nauczyć się tańczyć w deszczu. – Steven D. Wolf 80,6.....................  70..................... | 
|     | 
|  2017-09-28, 16:05 | #68 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Jak fajnie wrócić do brązu    Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     | 
|  2017-09-28, 16:53 | #69 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2014-11 
				 | 

Dziewczyny przyszło mi na myśl iść do lumpa i to był najgenialniejszy pomysł na jaki wpadłam. Kupiłam tyle fajnych rzeczy   . 1. Czarna bluzka bez rękawów z nadrukiem 2. żółty crop top na krótki rękaw 3. bordowy sweter niezapinany 4. bluzka na długi rękaw niebieska w kotwice 5. spódnica asymetryczna z przodu krótka z tyłu długa w czachy 6. szary sweterek w serek Fred Perry 7. szare jeansy ze ściągaczami w kolanach 8. karmelowy sweterek w warkocze z domieszką kaszmiru i angory 9. bluzka na długi rękaw w miętowe paski 10. gruba rozpinana bordowa bluza Diesel 11.asymetryczny długi cienki sweterek melanż z koronkową czaszką na plecach Nie wiedziałam, że tyle genialnych rzeczy tam można znaleźć  . Wszystko w świetnym stanie. Sziq fajna spódnica  Wolha będę bronić dobrego imienia jedynaków. Mnie dobrze rodzice wychowali  . Co do wchodzenia na głowę. W sumie z wątku mam wrażenie, że nie jesteś osobą, której by się łatwo dało na głowę wejść. I słusznie mu napisałaś, że powinien teraz kobietę przeprosić. Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2017-09-28 o 16:54 | 
|     | 
|  2017-09-28, 16:54 | #70 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Quahog, Rhode Island 
				 | 

Kurczę, poszłabym do jakiegoś lumpa, jak tak słucham, co fajnego ludzie tam kupują, ale mi się nie chce grzebać w tym wszystkim   Ja nawet grzebać na wieszakach w galerii handlowej nie lubię, większość ciuchów zamawiam przez neta   | 
|     | 
|  2017-09-28, 16:58 | #71 | |
				 | 

Cytat: 
   I też muszę wybrać się do lumpa  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2017-09-28, 17:38 | #72 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | ||
|     | 
|  2017-09-28, 17:40 | #73 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | |
|     | 
|  2017-09-28, 17:53 | #74 | |||
				 | 

Cytat: 
  mam siostry przyrodnie, ale sie z nimi nie wychowywałam więc to się nie liczy. Oj nie jest to łatwe przyznaję. Tylko absurd sytuacji mnie zabija. Cytat: 
 Cytat: 

__________________ aktualizacje | |||
|     | 
|  2017-09-28, 17:54 | #75 | |
				 | 

Cytat: 
|     | 
|  2017-09-28, 18:20 | #76 | 
				 | 

Mam na roku parę osób, którzy są jedynakami. Dwoje z nich (bliscy znajomi) są bardzo dobrze wychowani, ale jest taka dziewczyna, której szczerze nie lubi. Ciągle się obnosi z tym, że ma tate profesora, wujka chirurga i prawie nic nie robi. Jak byłam z nią w grupie to cały dzień się domagałam, aby wyslała swoją część to udawała, że nie widzi. Jak ma problemy to mówi, że ,,mi się zawsze wszystko udaje''. Jej tata nawet ciągle poprawiał jej prace dyplomową.

__________________ 02.09.2023   The nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day   | 
|     | 
|  2017-09-28, 18:24 | #77 | ||
				 | 

Cytat: 
  Myslal tez ze mu prabie bedziemy robic. Jak wspollokatorka wystawila pod pralke swoj kosz z praniem i na chwile poszla to jeh dorzucil swoje  Wysłane z komórczaka ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat: 
  Dziękuję  Wysłane z komórczaka 
				__________________ W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę. Chodzi o to, żeby nauczyć się tańczyć w deszczu. – Steven D. Wolf 80,6.....................  70..................... | ||
|     | 
|  2017-09-28, 18:39 | #78 | |
				 | 

Cytat: 
 Wrzucę, wrzucę. Jak wrócę od przyjaciółki albo jutro rano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2017-09-28 o 18:40 | |
|     | 
|  2017-09-28, 18:54 | #79 | 
				 | 

Ja znam rozpieszczone, roszczeniowe dzieci, które mają rodzeństwo - nie ma reguły.

| 
|     | 
|  2017-09-28, 19:03 | #80 | |
				 | 

Cytat: 
|     | 
|  2017-09-28, 19:44 | #81 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę. Chodzi o to, żeby nauczyć się tańczyć w deszczu. – Steven D. Wolf 80,6.....................  70..................... | |
|     | 
|  2017-09-28, 20:13 | #82 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2017-03 
				 | 

Dziewczyny poszalalyscie z zakupami    My dziś 7godzin na szlaku  nogi mnie tak bolą...  Ale pogoda świetna, kolorowe liście na drzewach, słoneczko   | 
|     | 
|  2017-09-28, 20:34 | #83 | 
| Zakorzenienie | 

Ja nie umiem grzebać w lumpie, nigdy nic nie mogę znaleźć    Padam dzisiaj na twarz w pracy, na szczęście jeszcze pół godziny Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka | 
|     | 
|  2017-09-28, 20:34 | #84 | 
				 | 

Fajna dyskusja się zaczęła   Powinnam chyba powiedzieć F., że dzięki jego wybrykowi własnie ileś dziewczyn z całej Polski omawia temat wychowywania jedynaków  A tak serio, napisałam o nim jako o stereotypowym jedynaku, bo on właśnie idealnie ten schemat powiela. Wiem doskonale, że wszystko zależy od wychowania i podejścia rodziców, a nie od tego czy się ma cz,y nie ma rodzeństwo  Sama jako jedynaczka byłam jeśli chodzi o prace dmowe totalnie wyręczana. NIe wstydzę sie przyznać, że pierwsz raz pralkę uruchomiłam na studiach, i nawet poszewki na kołdrę wcześniej nie zakładałam.  Moja mama jest nieznośnie nadgorliwa i uważa, że wszystko zrobi lepiej. Ale obserwując ją, bez problemu umiałam później wszystko robic sama. Pierwsze klucze do domu dostałam dopiero w wieku 11 lat, kiedy babcia dość niespodziewanie trafiłą do szpitala na 2 tygodnie, przed tem nie było takie potrzeby. Mimo, że o wiele za dużo robiono za mnie to jednak miałam swoje obowiązki, miałm się dobrze uczyć, umieć się zachować jeśli zrobiłam coś źle to ponosiłam tego konsekwencje. Po prostu moja wolność miała pewne ograniczenia. Poćwiczyłam  Teraz jeszcze muszę się spakować, bo prosto z pracy jadę na pkp i witajcie Warmia i Olsztyn mój ukochany  W ogóle jutro w pracy chyba nic nie zrobimy, bo osoba odchodząca z dniem jutrzejszym na emeryture robi chyba bibę. Dzisiaj było wielkie sprzatanie całego pokoju,znoszenie krzeseł, wymiatanie wszystkiego z biurek itp. Chyba się masakrycznie objem   
				__________________ aktualizacje | 
|     | 
|  2017-09-28, 20:39 | #85 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Wysłane z komórczaka ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Wolha- zazdroszczę Olsztyna   Wysłane z komórczaka 
|     | 
|  2017-09-28, 22:45 | #86 | 
				 | 

Ja z kolei Wolha zazdroszczę jutrzejszej wyżerki.  Swoją drogą dziś na grupie z mieszkaniami ktoś wstawił posta z zapytaniem o opinię co do kawalerki zaadaptowanej w dobrym/wysokim standarcie z piwnicy. Wypowiedziałam się, że moim zdaniem to wstyd, nie zaoferowalabym komuś czegoś takiego nawet za darmo i uważam, że trzeba piętnować wynajmy mogące szkodzić wynajmującym. Były osoby, które mnie napadly i broniły tego pomysłu  . Nawet w warunkach zrobienia tego wow to są warunki piwniczne i sprzyjające chorobom a są tacy co nie widzą w tym nic złego. Swoją drogą Emigranci Mrożka mi się przyppmnieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2017-09-28 o 22:47 | 
|     | 
|  2017-09-28, 22:47 | #87 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z komórczaka 
				__________________ W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę. Chodzi o to, żeby nauczyć się tańczyć w deszczu. – Steven D. Wolf 80,6.....................  70..................... | |
|     | 
|  2017-09-28, 23:00 | #88 | 
				 | 

Ja w piwnicy nie, ale w podwórku kamienicy z grzejnikiem elektrycznym. Wprowadzałam się do świeżego, wyprowadzałam z siedliska grzyba.  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     | 
|  2017-09-28, 23:10 | #89 | 
				 | 

Dziwi mnie, że nie ma jakichś regulacji prawnych co do wynajmu takich rzeczy jak typowa piwnica. Bo rozumiem coś w rodzaju sutereny, jeżeli wszystko jest dobrze zrobione, ale widziałam naprawdę już różne ogłoszenia i pomysły typu podnajmowanie piwnicy w kamienicy czy bloku z wielkiej płyty. Chociaż z drugiej strony rynku wynajmu też są patologie, nie wiem czemu u nas prawo tak chroni pasożytujących, niepłacących latami lokatorów, jak takim lokatorem będzie matka z dzieckiem to już w ogóle jesteś w dupie. | 
|     | 
|  2017-09-28, 23:14 | #90 | |
				 | 

Cytat: 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

.
. 
 .
.