|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Ja też po wakacjach idę do liceum. Jest ono w piątce najlepszych liceów w województwie
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy liceum takie straszne?
liceum jest swietne, chcialabym tam wrocic
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie liceum było wspaniałym miejscem, gdzie poznałam tyle ciekawych ludzi i przeżyłam świetny czas
teraz właśnie skończyłam lo
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Mam takie pytanie... Błagam pomóżcie! ![]() Tak więc przychodzę ze szkoły o 15.30, zjem obiad i o 16 się uczę. Zajmuje mi to około 4 h jeśli chodzi o naukę na dni w szkole (obowiązkowe). Mam jeszcze olimpiadę z biologii, więc tam poświęcam 1 H na uczenie się codziennie czyli do 21.00 lub 21.30 . Natomiast dziewczyny mam jeszcze Olimpiadę z geografii... I wiecie kurcze nie, że mi się chce spac bo biorę tabletki "sesja" Polecam! Jedynie czuje, że mój mózg mówi "STOP!" I właśnie nie wiem kiedy znaleść czas na tą gegre..?;/ Może rano wstać wcześniej? Co o tym sądzicie?? Nie moge zrezygnować, ponieważ już jestem zapisana ;/Pozdrawiam i prosze o pomoc!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

teraz właśnie skończyłam lo 

I właśnie nie wiem kiedy znaleść czas na tą gegre..?;/ Może rano wstać wcześniej? Co o tym sądzicie?? Nie moge zrezygnować, ponieważ już jestem zapisana ;/