|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak sprawić żeby facet chciał być ze mną (proszę o rady osób o otwartym umyśle)
Cytat:
Z tego co wiem wspomniany mezczyzna nie ma takich "problemow " z obecna kobieta. I bajki opowiadasz ,ze nie ma udanych zwiazkow. Zwykle usprawiedliwianie takiego ukladu. Ja np. Jestem w bardzo udanym obecnie wiec teoria kupy sie nie trzyma. I pisze to tylko dlatego ,ze przykro sie patrzy jak moje kolezanki niszcza sobie zycie I marnuja czas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak sprawić żeby facet chciał być ze mną (proszę o rady osób o otwartym umyśle)
Cytat:
Te rzeczy są tak silnie zakorzenione w Twojej głowie, że nawet nie rozumiesz, czemu komentujące Twój post osoby Ci współczują. A współczują Ci dlatego, że same miały lepsze wzorce lub po prostu doświadczyły dobrego związku i wiedzą, jak to powinno wyglądać. Dostrzegają, że w tej swojej wizji świata musisz czuć się jednak samotna, bo próbujesz uwiesić się na jakimś facecie, który nie dość, że ma nieprzyjemny charakter, to jeszcze ma Cię... głęboko w poważaniu. PS Nie oczekujesz chyba, że Twoja kuzynka z mężem będą przy Tobie tak wylewni, żeby zachowywać się tak samo, jak są we dwoje. Intymność jest po to, żeby ją przeżywać bez osób trzecich, kuzynek i cioci Wiesi. |
|
|
|
|
|
#63 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Masz zaburzone postrzeganie rzeczywistości i tyle
|
|||||||
|
|
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE]Czemu myślisz, że czasami uważa Cię za idiotkę?
To poważna sprawa, jeśli ma Cię za głupią to jest to cholerna Zaczyna mi wyjaśniać jak otworzyć bagażnik, jakbym nigdy nie widziała samochodu. Ostatnio miał problem z tym, że lizałam nóż po dżemie bo rozetnę sobie język, albo że jakaś butelka z kapslem jest odkręcana i nie trzeba otwieracza chociaż nawet nie zaczęłam jej otwierać. To nie jest częste, ale czuję się wtedy jak dziecko. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czy masz/miałaś w swoim otoczeniu szczęśliwy związek? Może Ty nie wierzysz, że może być dobrze, bo w takim środowisku się obracasz. Albo widzisz to, co chcesz widzieć i wysnuwasz wnioski, że w związkach jest tak sobie i się nie rozmawia. Ja że swoim facetem przy ludziach też zwykle poruszamy normalne tematy. Poważne rozmowy i takie bliższe prowadzimy na osobności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Każdy ma swoją definicje miłości i szczęścia.
Pamiętam, że był tu podobny wątek. Układ oparty na seksie. Jedna ze stron chciała czegoś więcej i szukała sposobu, w jaki mogłaby to zasugerowac drugiej stronie. Bała się powiedzieć wprost, bo strach przed utrata przyjaciela był zbyt silny. Niemal nikt na forum nie wróżył im przyszłości. Dziewczyna zebrała się na odwagę i poprosiła chłopaka o rozmowę. Okazało się, ze on czuł to samo i miał podobne obawy. Ja jestem zdania, że rozmowa to klucz do sukcesu. Choc rozumiem, ze nie zawsze jest łatwo. Jednak trudno bedzie Ci dawać subtelne znaki, ze chcesz czegoś więcej. Mówisz, że on ma silne ego... jeśli tak, to będzie mu tym trudniej wyjść z inicjatywą, nie mając 100% pewności, że nie zostanie odrzucony.
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za rady, nie mam siły chwilowo.
Napisałam mu sms, przynajmniej nie będzie musiał na mnie patrzeć uciekając. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Niestety to nie dziala na pstrykniecie palca.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nawet układy FF muszą być oparte na szacunku. Wtedy jeśli jedna ze stron zaczyna się angażować mówi o tym drugiej i druga rezygnuje lub w to wchodzi.
W Twoim przypadku jest ten problem, że facet Cię nie szanuje. Nawet jak mu powiesz, że zaczynasz się angażować to istnieje ryzyko, że to wykorzysta. Pocisnie, że w sumie on też i będziecie sobie tkwić dalej w tym układzie, przy czym on nadal będzie taki jaki jest, a Ty będziesz stawać na głowie, żeby się układało. A za 2-3l napiszesz kolejny wątek "dziewczyny robię wszystko w domu, a on tylko praca i tv, nawet nie wiem czy mu na mnie zależy". Nie życzę Ci tego, ale sama próbujesz wejść w związek z kimś kogo trudno Ci nawet pozytywnie opisać :/ Moja rada. Przeczytaj sobie to co o Was napisałaś i zastanów się czy chcesz tkwić w takim związku przez następne lata. I zastanów się nad sobą, bo oba Twoje wątki brzmią kiepsko.... coś jest nie halo, że zakładasz, że nie istnieją szczęśliwe i udane związki. Być może potrzebna Ci pomoc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.