|
|
#61 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Zagadkowy mężczyzna
Widzę inspirację Benedictem Cumberbatchem w roli Sherlocka Holmesa.
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
A ja po wczorajszym poście od razu pomyślałam o tym: https://www.youtube.com/watch?v=3_OGrFXEtLY
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Mam znajomego ,ktory tez "blyska"ynteligencja I wiedza.
Tekst pt a co nasz mozg na to ,jest ironiczne I przesmiewcze a nie ,ze nagle on konczy blyskotliwie I majac racje dyskusje. Opowiadasz jakbys harlequina czytala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to widzę tak: jeszcze ze dwa rozdziały, gdzie trzymasz nas w niepewności. Później zgadza się na randkę (helikopter, limuzyna itp). Spotykacie przypadkiem prezydenta albo nie wiem, sekretarza generalnego ONZ, i on się go pyta "a co na to nasz mózg?", bo akurat leci w stronę Ziemi asteroida. On robi obliczenia na serwetkach, podaje i mówi: "wyślijcie dwa promy kosmiczne i niech wiercą. Po drodze weźcie ruskiego z ISS, bo nie dadzą rady wrócić". Po wszystkim idziecie do niego i tu by się przydał jakiś zwrot akcji. Np. okazuje się, że gość ma ukryte pomieszczenie, gdzie kolekcjonuje napletki swoich ofiar. I trzyma je w takich samych gablotkach, jak motyle. Co dalej to nie wiem, ale na końcu jest dom, gromadka dzieci (do 6 roku życia, później Harvard), gekony i duży ogród. Motyli nie ma, bo typ wszystkie wyłapał. Też tak mam, zwłaszcza gdy ma widok na jakiś charakterystyczny punkt miasta, którego jeszcze z tej perspektywy nie oglądałem. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Tak po prostu o tym wspomniałam, Chryste... jedynym trollem tutaj jesteś Ty. Mogłeś już sobie darować ten komentarz i pasywną agresję, bo nie wnosi to absolutnie nic.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak juz pisalam zaraz przypomina sie moj kolega ,ktory tez tak kmentuje I na kazdy temat. Problem w tym ,ze takie osoby sa traktowane z duzym przymrozeniem oka ,bo przy blizszym poznaniu sa np mitomanami. Ten moj znajomy wlasnie ma branie I nawet ostatnio spielam sie z jedna "wielbicielka" ,bo wymadrzal sie w dziedzinie w ktorej siedze od prawie 20 lat. Ale on potrafi dyskutowac o operach z muzykiem zawodowym orkiestry symfonicznej. Dlatego mam ogromny dystans to takich cudow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przepompownia Ścieków
|
Autorko, jeśli chcesz go podrywać i bierzesz pod uwagę związek to radzę Ci być ostrożną. Ja rozumiem, że facet może przyciągać jak magnes, ale - no właśnie - nie ma ideałów. Moje doświadczenia mówią mi, że kto wydaje się bardziej niesamowity "na dzień dobry", tym bardziej pokręcony może być w głębszych relacjach. Może mieć problemy z tworzeniem intymnych związków? Nie wiem, ale po prostu spróbuj trzymać głowę na karku.
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
To jest zaginiony brat bliźniak Greya! Dlatego nie ma swojego helikoptera.
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#73 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
jestę wieszczę
|
O piękna nocy listopadowa,
któż ciebie tu nie wspomina, gdy miesiąc swoje odsłonił oblicze, poznała chłopca dziewczyna. Gładkie jego lico, płaszcz od Hugo Bossa na którym osiadała chwała niczym rosa, Zastygł niby posąg Partenos – Ateny! Jakby czekał cierpliwie, cóżesz my rzekniemy. Natenczas rozgorzała dyskusja płomienna, Bogata w argumenty, chwilami bezwzględna. Jednakże każden mąż tutaj i każda dziewica, o potwierdzenie ku niemu zwracali swe lica. Czule obejmując swe dziatki w potrzebie, zdawał się jaśnieć niczym słońce na niebie, wskazując ich zasługi, lekko ganiąc za błędy, niczym rodzic surowy, o którego dbasz względy. Nadto serce me zapłoniło się ku niemu afektem, jestże królem motyli, robotów architektem! Gorejąca ma dusza ku niemu ulatuje, jako motyl nocny, co z płomieniem dokazuje! O dopuść mnie do łaski bycia Herą Twoją, Zeusie, któren chowasz się za milczenia zbroją. Który patrząc ku celom dalekim i sięgając zajadle, Fusami władasz i kartonami po italiańskim jadle.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
![]() The best |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, no wszystkie istotne wątki zostały poruszone; jest płaszcz, jest motyl i italiańskie jadło.
Bananalama, myślę, że gdyby tak podesłać Adonisowi Twoje dzieło, stałabyś się nie Herą, ani nie Persefoną, a Afrodytą serca jego ![]() Autorko, facet wygląda na fajnego. Warto poznać go bliżej, ale na tak zwanej na stopie koleżeńskiej. W takich przypadkach nie ma co liczyć na "szybkiego szpila". Raczej po bliższym poznaniu się i polubieniu może coś zaskoczyć. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2017-11-27 o 20:21 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Droga autorko wątku.
Morał z tej historii dla Ciebie jeden: zainwestuj w siebie i swój rozwój umysłowy, bo normalne zainteresowania ludzkie i elementarna wiedza ogólna jawią Ci się jako objaw IQ 200. Na fascynację odzieżą Hugo Bossa nic Ci poradzić nie mogę, oprócz doczytania sobie z historii tej firmy niechlubnego epizodu z II Wojny Światowej. Może się przyda jako temat do rozmowy.
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
umarlam ze smiechu
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znalam kiedys goscia, wypisz wymaluj jak ten facet autorki - okazal sie byc strasznym perwersem
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Wow, dziewczyno/chłopaku Autorze/Autorko wątku serio fajnie się to czyta, masz jakiegoś bloga gdzie jest więcej opowiadań? Z chęcią bym poczytała dalej
Podobne to trochę do Grey'a, trochę do Zmierzchu, wyraźnie czuć tu inspirację tego typu dziełami. Mam nadzieję, że dokończysz powieść w tym wątku i nie zrazisz się naszymi komentarzami. Pozdrawiam cieplutko i gratuluję lekkiego pióra O! Jeszcze Grochola! Grocholą też trochę zajeżdża
avatar objęty prawem autorskim Edytowane przez despotka001 Czas edycji: 2017-11-28 o 12:19 |
|
|
|
|
#82 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cudne. Chyba Twoje najlepsze dzieło.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...