![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nagły zwrot akcji - przestał się odzywać...
Miałyście rację, niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Gadalas z nim?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuję się strasznie, bo zawsze dobrze "oceniałam" ludzi, nie miałam z tym problemów i też trzeba zapracować na moje zaufanie i to bym się otworzyła...I nie chodzi tylko o kwestie damsko-męskie, ale w ogóle...A tu proszę...dałam się nabrać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
No trohe dalas ale gosciu to pajac. Najpierw sciemnia a potem wyszlo szydlo worka. Coz zrobisz...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Napiszesz dokładnie co się stało? Trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Tchorzliwy dupek czyli tak jak wizazanki podejrzewaly od poczatku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
po drugiej stronie szafy
|
Autorko, tylko się cieszyć że tak szybko się to wszystko wyjaśniło, że nie stracisz na niego więcej czasu i emocji.
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Nie do końca szybko...długo to trwało dosyć...powinnam wcześniej to zauważyć, ale się zakochałam, a wtedy naprawdę jest się ślepym...mam tylko nadzieję, że szybko się podniosę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
sunnysky, trzymam kciuki. Trochę Ci zazdroszczę, że u Ciebie sytuacja jest już jasna, ja ciągle jestem w zawieszeniu, bo nie mam odwagi zebrać się na rozmowę na ten temat i ostateczne zakończenie tego. Liczę na to, że samo rozejdzie się po kościach, ale czekając na to, popadam w przygnębienie. Trochę czekam, trochę nie-czekam, trudna sytuacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Doris, naprawdę zastanawiam się, jak wyglądają Twoje relacje, skoro tak łatwo potrafisz wszystko uciąć. Spotykasz się z mężczyzną od miesięcy, nagle kontakt się psuje i uświadamiasz sobie, że to nie ma sensu - więc zrywasz to bez słowa wyjaśnienia? Mówiąc, że facet się nie zakochał, jest dupkiem etc.? No nie wiem, ja tak nie traktuję ludzi. Zwłaszcza, że nasz kontakt nie padł zupełnie, on dalej pisze maile itd., tylko widać że ma to inny charakter i zmierza ku końcowi. Naprawdę dzięki za Twoje rady, ale mamy po prostu inne podejście i o ile masz rację, oceniając tę znajomość, o tyle sposób, w jaki proponujesz to załatwić, nie odpowiada mi.
Edytowane przez GooGooDolls Czas edycji: 2017-12-06 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Jasne ze olanie jest nie na miejscu ake duzo typow tak robi.
Nie ma co rozbijac g na atomy tylko skonczyc konktakt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Olanie - zamiast zerwania wprost - ma tę zaletę, że może dać facetowi szansę na ogarnięcie się, zorientowanie, że mu Ciebie brakuje. Z drugiej strony, nie wiem czy warto ciągnąć znajomość z kimś, kto musi od Ciebie odpoczywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja Ciebie rozumiem, bo nam bardzo podobna sytuacje, i mimo że rozum mówi mi że powinnam zerwać kontakt i nawet jak on za jakiś czas się odezwie pierwszy jakby nigdy nic , to nie odpisywać...tylko ja też tak nie umiem,bo czuje jakbym miała niedokonczona sprawę...i czułabym się o wiele lepiej i łatwiej byłoby mi podnieść nawet gdyby mi w twarz powiedział że po prostu nie żywi do mnie na tyle głębokiego uczucia by dalej w to iść...dla mnie nawet najgorsza prawda jest lepsza niż mydlenie oczu i niewiedza...bo wtedy mam milion myśli w głowie których nie umiem uciszyć...tak naprawdę to nie zakończyliśmy tej znajomości , ja go zapytałam czy w takim razie to kończymy bo lubię jasne sytuację i nie musimy się spotykać wystarczy ze napiszę, na co odp że możemy się spotkać by to wyjaśnić...przy czym jeśli pierwszy nie napiszę dokładnie kiedy to ja pierwsza tego nie zrobię...ale nie zamierzam też czekać na to, żeby było jasne...może gdybym nie pierwszy raz miała taką sytuację umiałabym inaczej się zachować i nie zastanawiać tyle nad tym, ale zdarzyło mi się to pierwszy raz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- z tchorzostwa - czasem z checia zostawienia bramki awaryjnej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Jak to nie zamierzasz czekać jak przeciez dokladnie to robisz...
Napisze krótko i zwięźle: z tego absolutnie juz nic nie bedzie. Nie masz sie co łudzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Nie czekam , tzn. nie wyczekuje na smsa od niego jak jeszcze w tamtym tygodniu...jak napiszę by się umówić to ok ale tylko po to by usłyszeć wkoncu prawdę,wiem że wiele z Was to potępi, ale jeśli do tego dojdzie, chce ją usłyszeć...a jeśli nie napisze, to już płakać nie będę...już i tak za dużo się starałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
To takie oszukiwanie siebie. Prawdopodobnie większość z nas dobrze to zna. Czyli podejście typu: chcę mieć to zakończone, oficjalnie, nie potrafię tak olać, to niekulturalne, nie chcę mieć niedomkniętych spraw. Takie gadanie, które tak naprawdę oznacza "a może jednak zdołam powiedzieć/napisać coś, co go przy mnie zatrzyma, jeśli jeszcze kiedyś się odezwie?" - to żałosne. Też mi się zdarzało, ale to naprawdę żałosne i o wiele lepiej mi, od kiedy jestem sama ze sobą szczera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ale ja nie zamierzam mówić czegoś co sprawi że go przy sobie zatrzymam...wnie wyobrażam sobie bycia z kimś kto jest ze mną dlatego że go PRZEKONAŁAM...ale jak spojrzę na niego i usłyszę prawdę albo (przepraszam za określenie) gównoprawdę, to ja poczuję się lepiej i łatwiej mi będzie zamknąć ten rozdział...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Super standardowa sytuacja. Poznaliście się mają "niezamkniętą przeszłość" = ktoś tu się nie rozstał emocjonalnie. Pewnie powrót do byłej albo inna laska, ale stawiam na to pierwsze. Dlatego to ważne, aby kwestie takiej przeszłości dobrze ogarnąć zanim się wejdzie w taką relację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Kurczę, śledziłam ten wątek i kibicowałam Autorce ze względu na nieco podobną sytuację jak u mnie. A tu klops
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-12-07 o 07:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakty: 1.Prawdy nie usłyszysz 2.Razem nie będziecie, bo on ma to gdzies. On ma Ciebie gdzieś. Sorry że tak brutalnie, ale może w taki sposób dotrze do Ciebie i przestaniesz robić sobie nadzieje. Jedyne wyjscie: urwać kontakt. Jak będzie chciał sie spotkac to to zlej, bo: patrz wyżej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
On jej już powiedział prawdę wprost:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.