![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ - zimowy wątek z kolorówką, perfumami i pielęgnacją
Hej, przepraszam, że dopiero teraz - no pewnie, że byłabym chętna na mufe podkład w sticku i korektor nars - pełnowymiarowy, tak? W zamian za podkład EL i bronzer Clarins?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No to ja jestem jak najbardziej chętna, jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze znajdziesz coś u mnie? Wciąż jestem zainteresowana kilkoma rzeczami i u siebie miałam dokładki. Poza wątkiem mam też olejki zapachowe do kominka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Za Paryżankę chciałabym Twoją Pradę
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A mogę zamiast zary mgiełkę organique? Chętnie bym przyjęła i to i to, ale nie wiem czy coś byś jeszcze znalazła u mnie. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- No to super, zapraszam w takim razie na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- ORIGINS GINZING EYE CREAM miniaturka (aż 15 ml) kremu pod oczy, raz użyta - SEPHORA MASKA OCZYSZCZAJĄCA Z CYNKIEM I MIEDZIĄ 60 ML, zużycie do max 55-60%? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ok, piszę PW. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie kilka rzeczy, znajdziesz coś w zamian?
RIMMEL EXTREME BLACK WONDERFULL MASCARA tusz z olejkiem arganowym, intensywnie czarny, świezy, mokry, raz uzyty WET N WILD PHOTOFOCUS FOUNDATION podkład w płynie w kolorze Soft Ivory (Light Warm), najjaśniejszy żółtawy odcień. Zuzycie ok 15 %, nie używałam aplikatora-szpatułki, wylewałam podkład bezpośrednio na blender. CATRICE HD LIQUID COVERAGE 010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
hej cos za rozswielacz estee lauder?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
NARS LIQUID BLUSH LUSTER niedostępny w Polsce odcień, zamawiałam ze strony NARS. Przepiękny brzoskiwiniowy, ale jednak wolę tradycyjne róże w kamieniu. Dwa razy uzyty, zużycie znikome. Buteleczka z pompką, 15 ml, mam kartonik. ESTEE LAUDER VICTORIA BECKHAM HIGHLIGHTER MODERN MERCURY rozświetlacz z limitowanej edycji, raz użyty. Przepiękny, ale niestety nie pasuje do mojej karnacji . Będę wybredna PĘDZEL IT COSMETICS NR 16 HEAVENLY LUXE COMPLEXION MASTER pędzel do podkładu i pudru, oryginalny z USA. Lekko chwieje się trzonek (ale nie robi wrażenia rozklejonego ), taki już do mnie przyleciał. Kilka razy użyty. ?
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
hej jednak ok podziękuję, bo widziałam swatche rozswietlacza i kolor mi nie pasuje
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.