![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: R*ó*ż*n*o*ś*c*i
Do gory
![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Niestety nie znam daty ważności - kartonika już nie mam. Kupiony był w maju, w aptece. Na zgrzewie tuby nie ma daty, tylko jakiś nic nie mówiący (mnie) symbol. Pewne jest jednak to, że po otwarciu teoretycznie powinno się go zużyć w ciągu 6 m-cy - to a propos zimy.
![]() Na marginesie dodam, że zbędne mi są również: Prosensiv, cienie LRP (błękit i grenadine). ![]() Pozdrawiam, Hana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Przyznam sie,ze teraz nie wiem co z Dermablendem -glownie dlatego,ze odezwala sie do mnie babka z podkladem Mary Kay,ktory nie powiem ale bardziej mnie korci
![]() Nie chce wyjsc na marudna ale kulki chcialabym wymienic jedynie na cos extra ![]() Ewentualnie jeszcze tak mysle,ze moglabym odstapic polowe w ramach odsypania-one i tak sa diablo wydajne a widze,ze bardzo Ci na nich zalezy ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Cię z tymi kulkami. Nie ma problemu - nic na siłę. Wielkie dzięki za odsypanie, ale aż tak bardzo nie są mi potrzebne
![]() Napisz mi tylko, jeżeli możesz, czy masz jakies dobre źródło na Body Shop i Hauschkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wyslalam PW
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Do gory
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hop do gory
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
czy ewentualnie za kulki coś byś u mnie znalazła?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125029 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
-Bourjois maskara Coup de Theatre Bleu Serenade(granat)uzyta pare razy,jest swieza i mokra Moze znajdziesz coś? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121985 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam,moze nastepnym razem
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Avon,korektory Personal Match w kasetce,zielony i bezowy,zuzycie kazdego ok.10% i Oriflame,peeling w do ust w formie pomadki-niewielki stopien zuzycia,jest praktycznie caly oraz krem tonujący Neutrogena, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypatrzylam Tusz Max Factor Masterpiece ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś była zainteresowana lakierem Chanel http://www.wizaz.pl/forum/f10/chanel...lakier-124093/
daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co bys chciala za lakier? ![]() Akurat kolor nie moj ale moze moja mama bylaby zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic innego mnie nie zainteresowalo;moja pielegnacja i kolorowka sa dobrane na tip top ![]() Po czarna maskare siegam rzadko albo sporadycznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja lista (oczywiście nie wszystko za 1 lakier ![]() -Oriflame Body&Mind Olejek -Oriflame,peeling w do ust -Kulki brazujace The Body Shop, -Max Factor Creme Puff Nouveau Beige - tylko nie wiem czy odcień byłby dobry. Czy masz jakies zdjęcia i jak ewentualnie widzisz wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Widze,ze zalezy Ci na szybkiej wymianie a ja nie lubie tak na wariata zawierac transakcji
![]() Z tego co sobie wybralas to bylabym sklonna oddac wszystko poza kulkami TBS bo za nie akurat wolalabym cos dla siebie,co bedzie rownie przydatne ![]() Puder MF najlepiej sprawdzic w sklepie,poniewaz zdjecie nie odda tak koloru. Olejek Oriflame,tutaj link do KWC zebys dokladnie wiedziala jaki http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13708 Peeling do ust w formie pomadki to z edycji limitowanej,przed Bozym Narodzeniem byla wtedy cala seria takich bordowych opakowaniach.Sam w sobie slodko smakuje bez chemicznej nuty ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Hexxana, zależy mi na sprawnej wymianie, niekoniecznie na wariata
![]() Po prostu od dwóch tygodni zalatwialam wymianę z dziewczyną, która nie do końca mogła się zdecydować i prawie codziennie mi pisała co innego ![]() ![]() No więc tak - ja sobie oglądnę na spokojnie ten puder - postaram się w tym tygodniu, aczkolwiek w sobotę mam własny ślub, więc mogę nie zdążyć ![]() I myślę że do przyszłego tygodnia bym dala znac. Czy ewentualnie takie cos by Ci pasowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Jestem konkretna i lubie zdecydowane wymiany
![]() W pierwszej chwili odnioslam wrazenie,ze chcesz miec jak najszybciej za soba wymiane i stad takie stwierdzenie ale...wyjasnione ![]() Wszystkiego naj naj naj na Nowej Drodze Zycia ![]() O ile dobrze pamietam fotki na MM to puder moze Ci spasowac ale wersja bezpieczna bedzie sprawdzenie wiec spokojnie poczekam ![]() Mnie sie brazery przejadly i w sumie malo go uzywalam,wiec jezeli bylabys zdecydowana to puder starczy na dluugo ![]() Takze na spokojnie sprawdz po weekendzie i daj znac ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Do gory
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]()
W gore
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
-Max Factor Creme Puff Nouveau Beige 13 21g,praktycznie uzyty z pedzla pare razy,ubytek malo widoczny Dla jasnych karnacji bedzie swietnym brazerem.
moze znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi sie Twoj link nie otwiera,pokazuje sie glowne menu Wizazu z podgladem na Forum ![]() Narazie wstrzymuje sie z tym pudrem poniewaz Gothic_Daisy byla nim zainteresowana ale chciala sprawdzic kolor wiec poczekamy,chyba ze potrzebujesz wymiany na juz ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-07-04 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba znowu coś kombinowali .... ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest ok ale niestety nic dla siebie nie wypatrzylam ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze cien sypki IB nr 29 (turkus) i cosik bym jeszcze wygrzebała...
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam jeszcze az odezwie sie Gothic_Daisy i dam Ci znac,dobrze?
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-07-04 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.