|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co sie stao? ;) czyli ferajna z KLANU w akcji
Cytat:
![]() Pozdrawiam.
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
wybaczcie dziewczyny!
Z wyszukiwarki umiem korzystać i korzystam, w tym jednak wypadku zupełnie mi to nie przyszło do głowy i gdy tylko dostałam tego linka od mojego znajomego natychmiast musiałam się z wami podzielić! Jedna z niewielu rzeczy, która w ostatnim czasie zwyczajnie zrzuciła mnie z krzesła!!! takie głupie że aż śmieszne!
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Up!
Ten temat nie został jeszcze wyczerpany; jeszcze nie wszystkie dziewczyny wypowiedziały się! |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Było już , to jest beznadziejne i w ogóle nie śmieszne :/
|
|
|
#66 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jeszcze podbijać trzeba ten temat? Bo nie wszystkie dziewczyny się wypowiadały? Cóż, raczej nie jest możliwe, żeby każda się wypowiedziała, biorąc pod uwagę ilość użytkowników forum.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: co sie stao?
do niektórych z Was - wyluzujcie!!! tu nie chodzi o nabijanie się z Maćka i jego choroby, tylko z debilnego techno.. na Boga, czy we wszystkim trzeba się tak ciśnieniować??
wiedzcie, że ja się poryczałem ze śmiechu jak to widziałem, moja siostra także, i co? i NIC. w życiu bym nie pomyślał że to miało być zgrywanie się z ludzi z zespołem Downa, dopiero jak przeczytałem niektóre posty to się zorientowałem, że w nadinterpretacji niektórzy ludzie potrafią się posunąć do śmieszności. wrzućcie na luz - ta scena w klanie była po prosty denna do granic możliwości, plus ten debilny mix. samym monty pythonem człowiek nie wyzyje
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
maciek_k Ty odebrales to w taki sposob, a ja zdecydowanie w inny. i tu nie chodzi o wyluzowanie. jak zobaczylam to od razu mnie zamurowalo
. takie jest moje odczucie - zenada i tyle .
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
AaaniuU
chodzi mi przede wszystkim o posty ludzi, którz pisza że owszem, nie podobało im się, ale dodają jeszcze że jak można się z tego śmiać, jaki poziom muszą mieć ludzie których to bawi itp., itd. wybacz, ale sugerowanie że ktoś ma lepszy a ktoś ma gorszy gust do nikąd nie prowadzi, poza obrażaniem niektórych ludzi.nasze społeczeństwo jest przewrażliwione w niektórych sprawach, nie tylko w tej. nie można zrobic nic z udziałem dziecka z zespołem Downa, bo zaraz jest huk armat, że sie ludzie z choroby nabijają. nie można złego słowa powiedzieć o Izraelu, bo zaraz ma się łatkę antysemity, nawet jesli chodzi o strzelanie ostrą amunicją do niewinnych dzieci. przecież to jest wszystko chore, ludzie naprawdę wyluzujcie. nie musi się podobac, ale nie piszcie ze ktoś komu to podpasowało jest od razu jakiś gorszy, bo sobie tylko piękne świadectwo wystawiacie.
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Żenadą jest serial Klan i to on upokarza Maćka
Wystarczyło dodać techno i wyszła piosenka, wszystkie sceny pochodzą z serialu, który propogauje pseudopozytywne stereotypy i tylko szkodzi, zamiast pomagać. Ja to odbieram jako satyrę na dialogi, które ktoś Maćkowi pisze i kretyński scenariusz scen z jego udziałem.
Na stałę w USA[nie udzielam się już na forum, więc proszę do mnie nie pisać, opcja pw została wyłączona.] Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2006-06-02 o 18:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

. takie jest moje odczucie - zenada i tyle
.
Wystarczyło dodać techno i wyszła piosenka, wszystkie sceny pochodzą z serialu, który propogauje pseudopozytywne stereotypy i tylko szkodzi, zamiast pomagać. Ja to odbieram jako satyrę na dialogi, które ktoś Maćkowi pisze i kretyński scenariusz scen z jego udziałem.