![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Dot.: letnia torebka top secret
Cytat:
hmm, piszesz ze jest polowa... no to musze cos dobrac jeszcze. poszukaj co masz na zbyciu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
ok,to woda i błyszczyk-jesteś zainteresowana,tak?a co jeszcze?cienie apc ciebie nie interesują tak?moze troche mogłabym odcedzic ci kremiku na bazie aloesu?nie ma go w sprzedazy w sklepach,tylko na zamówienie,bardzo dobrze nawilza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ten roz jest intensywny? taki cukierkowy? a ten krem z aloesem, co to za krem? uniwersalny,tak? apteczny? blyszczyk bonne bell na zdjeciu to ten w sztyfcie jak pomadki i szminki? kurcze, szkoda ze ta woda esprit nie jest cala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.apc-cosmetics.waw.pl/podstrona03.htm#kulki
cienie to numerek 7,chociaż przy nałożeniu nie są tak intensywne i zeby były cukierkowe to trzeba dużo nałożyc.Są bardzo wydajne. Kremik nie jest apteczny,jest do zamówienia u konsultantki(nie Avon!!),mam go z wymianki ale jest go dużo dlatego moge ci ciutke odlac do pojemniczka.Firma amerykanska-ForeverLivingProducts mozesz poczytac,ja mam ten kremik 3 od góry: http://www.flp.pl/index2.php?content=produkty_opis&id=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sprobuj wkleic tutaj kosmetyki i ciuchy ktore masz na wymiane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie masz czegos jeszcze na zbyciu ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ciuchy nr 42. a kosmetyki to roznie. najchetniej jakis zapach, blyszczyki, pomadki. ![]() pisz wszystko co masz, moze cos innego mnie zainteresuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kolor lakieru podoba mi sie, ale to nie to czego szukam. jezeli nic nie znajde to odezwe sie do ciebie w ostatecznosci, oczywiscie jezeli jeszcze bedziesz miala lakier i ochote na wymiane ze mna. pozdrawiam i przepraszam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.