|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz za granicę
Jak takie coś zrealizować kiedy najpierw nadaje się bagaż rejestrowany a później idzie do kontroli bezpieczeństwa?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem,że mieliśmy tylko podręczne bagaże,a później mi coś się wydaje,że jeden dał pod podkład żebym mogła mieć tą ładowarkę bo oni kazali mi ją wywalić,czy jakoś tak to było Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2018-02-02 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Należy pamiętać jednak, że autobusy jeżdżą sobie jak chcą, rozkłady są chyba tylko po to, by się zorientować, czy z danego przystanku konkretny autobus odjeżdża, a i trasę potrafią też zmieniać. Ogólnie Malta jest fajną, małą, taką rycerską, ciepłą i wyschniętą wyspą. W marcu powinno być już dużo cieplej jak u nas. |
||
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Az znalazlam w innym watku moje wspomnienia z Malty
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy bylas na malcie? Bo chyba sporo sie od tego czasu zmienilo ![]() To prawda, autobusy jezdza jak chca - a rozklad wisi chyba tylko dla hecy- ale nie spotkalam sie z jezdzeniem z otwartymi drzwiami :/ Sa rozne autobusy- jedne lepsze, inne gorsze, kierowcy rowniez ale i tak ich podziwiam za umiejetnosci jazdy maltanskimi uliczkami
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje, ze sie zmienilo, bo autobusy, ktorymi jezdzilam mialy duzo lat. A jedzzily z otwartymi drzwiami, bo to bylo lato i to byla jedyna dostepna "klima"
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo to teraz klima w tych autobusach jest straszna, latem z plazy wraca sie owinietym recznikiem bo na dworze jest +35, a w autobusie -35 stopni a teraz przy +15 grzeja na maksa
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dziękuję bardzo za pomoc, niestety nie dane mi jest polecieć teraz na Maltę. Mama pojutrze idzie do szpitala, nie wiem, na jak długo i nie wiem, w jakim stanie wróci - musiałam odwołać, za mnie jedzie na szkolenie ktoś inny. Nierealne, by w 5 tygodni (za tyle miałam lecieć) doszła do sprawności. No trudno.
Może kiedyś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Nie ma co brać kosmetyków nie wiadomo ile, to krótki pobyt.
Dwa razy jechalam i zegnalam sie z zyciem