![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ostatni wątek przedwakacyjny, zapraszam:)
Kaczino, nie bardzo
![]()
![]() |
#66 |
po prostu Em :)
|
jakie daty ważności mają krem oliwkowy i odżywka timotei?
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Marto - oliwkowy do stycznia 2008, odżywka ma tylko kod -60192C0, ale na pewno ma długą datę ważności jeszcze, bo kupiłam ją z miesiąc temu najwyżej - zresztą u nas to przecież nowość jest
![]() Mogę też oddać ten szampon Clairol, który wcześniej miałam w wątku (odświeżający, z granatami, lychee i czymś tam jeszcze) - zaczęłam go zużywać jako żel do mycia ciała, ale 1/4 jeszcze jest z tej dużej butli.
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Aha, Martusiu, za te sephorowe kosmetyki mogłabyś sobie wybrać więcej rzeczy u mnie - tzn chodzi mi o to, że chętnie oddam kosmetyki o łącznej większej wartości (ogólnie wybieraj z wszystkiego prócz Exomegi).
![]() |
#69 |
|
problem w tym, że postanowiłam wymieniac się tylko na rzeczy, które na pewno będą mi potrzebne.
i potrzebne byłyby mi tylko ten krem i odżywka ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, szkoda, bo każda z tych sephorowych rzeczy raczej przekracza wartością takie drobiazgi. Trudno, kiedyś nam się w końcu uda
![]()
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2006-06-14 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Rayne, mam ujędrniający krem do ciała Dermika Variete z koktailem owocowym i witaminami, użyty kilka razy, ubytek nieduży, jakaś 1/4...Jesteś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Haska, w sumie to jestem, brzmi sympatycznie - a co chciałabyś w zamian?
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Hasko, z płynem musiałabyś poczekać do piątku, bo wtedy idę do dermatologa - jeśli mi powie, że mam go nadal używać, to wtedy będę zmuszona go wycofać z wątku, jeśli powie, że mogę już odstawić - z chęcią wymienię. Więc jeśli masz trochę cierpliwości, to ok
![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zainteresowana :
-Ziaja, krem oliwkowy lekka formuła - zużycie jakieś 5% -Ziaja, Calma HLC, krem biolipidowy na noc - zużycie ok. 5% Czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Madziu, przepraszam, że dopiero teraz, ale w dziwny sposób wyłączyła mi się subskrypcja - ale niestety, nie znalazłam u Ciebie nic, co byłoby mi potrzebne. Pozdrawiam.
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Ziaja, krem oliwkowy lekka formuła - zużycie jakieś 5% Pharmaceris T, łagodna pianka myjąca do cery trądzikowej z wyciągiem z łopianu i cynkiem - nieużywana Avon, peeling do twarzy z brązowym cukrem - nowy, nieużywany Rossmann, żel pod prysznic z algami (Algen & Seemineralien) - 3/4 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Kafetko, a coś z pielęgnacji? Zwłaszcza ciała... kolorówki nie szukam, a Ty masz w wątku prawie wyłącznie kosmetyki kolorowe. Nie ukrywam, że szalenie chętnie pozbyłabym się wybranych przez Ciebie kosmetyków, ale nie za kolorówkę
![]()
![]() |
#79 |
|
niestety, kosmetyki sephory już nieaktualne. może interesuje Cię coś innego?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
|
Interesuje mnie
Ziaja, krem oliwkowy lekka formuła - zużycie jakieś 5% Ziaja, Calma HLC, krem biolipidowy na noc - zużycie ok. 5% oraz żel pod prysznic Rossman Czy znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: Błyszczyki: Yves Rocher, Luminelle - różowy nawilżający balsam do ust z drobinkami - nr 70 Nectar de Rose - zużycie minimalne, z wymiany Kremy do twarzy: Asa, Acnefan - krem do pielęgnacji cery trądzikowej (można używać punktowo lub na całą buzię) - 25 ml, zużycie minimalne (użyty punktowo 2 razy) Do twarzy - inne: Pharmaceris T, łagodna pianka myjąca do cery trądzikowej z wyciągiem z łopianu i cynkiem - nieużywana Avon, peeling do twarzy z brązowym cukrem - nowy, nieużywany Kremy pod oczy: Eris, Lirene, Folacyna Intense, intensywny krem przeciwzmarszczkowy z folacyną i SPF 8 - została ok. połowa z 15 ml Ciało - do kąpieli: Rossmann, żel pod prysznic z algami (Algen & Seemineralien) - 3/4 opakowania Włosy: Mrs. Potter's, Forte Sweden, odżywka bez spłukiwania do włosów mieszanych z melisą i limonką - 1/2 opakowania z 250 ml - oddam jako gratis Forte Sweden, Nutrilea - odżywka do włosów normalnych i przetłuszczających się z witaminami i ekstraktem z limonki - nowa, nieużywana Próbki: Dermedic, filtr 60+ (2 próbki) próbki (głównie Iwostin, Dax, Vichy) ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Emememsiku, no nic innego mi się nie przyda, zresztą cena za wysyłkę tych dwóch kosmetyków dorównałaby ich wartości, więc się nie opłaca
![]() Madziu, nad Twoim wątkiem muszę pomyśleć, dam Ci znać, jeśli się zdecyduję. Aga, kolorówka odpada - planujesz wprowadzić do wątku pielęgnację? Najbardziej mnie interesuje taka do ciała i włosów - jeśli planujesz, to będę zerkać do Ciebie.
![]() |
#83 |
|
Rayne, napisz mi nad czym się zastanawiasz. Zawsze przecież możemy się potargować. Bardzo zalezy mi zwłaszcza na kremie biolipidowym!
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2006-06-21 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
|
Czy ten żel z Rossmana to jest ten zielony o delikatnym zapachu?
Przeczytałam twoją liste poszukiwanych kosmetyków i wyczytałam, ze poszukujesz balsamu do ciała. Ja posiadam kilka sztuk balsamu do ciała Lady Protector firmy Wilkinson, sa one nowe i nieużywane. To jest więcej info o nim http://torebka.kafeteria.pl/katalog....de=view&id=916 Jesli zdecydowałabys się na wymianę, to mnie najbardziej odpowiadałaby wymiana po 1.07 (bo pod koniec miesiąca mój portfel zawsze świeci pustkami), ale jesli bardzo zależałoby ci na wcześniejszej wysyłce, to mogłabym się postarać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Madziu, za balsamy Wilkinsona dziękuję, kiedyś jeden miałam i jakoś moja skóra go tak sobie lubiła. Przydałaby mi się od Ciebie za to pęseta Wilkinsona i takie coś
![]() A żel jest, owszem, zielony, a zapach, cóż - dla mnie jest mało delikatny, ale to pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona raczej do wanilli, kokosa itd. - ten dostałam w prezencie. A po 1.07. może spokojnie być - teraz wszystko i tak wydaję na lekarzy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.