![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: rzucam palenie!!! Kto ze mną???
Cytat:
po 8 latach? ![]() ![]() Mam nadzieje, ze rowniez mi sie uda ![]() leci 3 dzień.. ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Gość
|
My rzucałyśmy na wielkim, kultowym już wątku "rzucić palenie" - nawet jak rzuciłyśmy, to długi czas się jeszcze tam meldowałyśmy, a niektóre Wizażanki cały czas tam piszą
![]() Życzę Wam takiego samego wsparcia i wzajmnego mobilizowani się oraz takiej samej serdecznośći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe ja juz jestem weteranem rzucania palenia i jakos zawsze to do mnie wraca No dobra, tylko co ja bede w ręce trzymała jak wyjde z kumpelą do baru ?? chyba musze sobie takiego patyka załatwić albo cuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
paczke gum, mentosów, czegokolwiek ![]() albo słomke ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Jejku, jak mi się chce palić..
Chyba przerzucę się na cygara ![]() paliłyście kiedyś cygara? ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
dziewczynki trzymajcie sie,dobrze,ze ja w ogóle nie zaczynałam
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
gdzie się podziałyście dziewczyny?
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Basia_poznań
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
palę od czasu do czasu, ale przydałoby się w ogóle nie palić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
hehehe, ciekawa, ale nie wiem na ile skuteczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Kilka dni mnie nie było na tym wątku bo wstydziłam się napisać, że zmiękłam... To znaczy to było tak, że gdzieś w środe z nerwów musiałam zapalić, więc zapaliłam jednego. W czwartek dwa, w piątek pół, w sobote pół. Może nie jest tak źle, bo to w końcu już nie całe paczki.. ale ja jestem perfekcjonistką i mnie to razi 8) Jak rzucać to kurcze rzucać a nie się bawić w podchody
![]() Dobra, postaram się od nowa. Jutro i we wtorek czeka mnie mega-stres, więc pewnie i tak nie dam rady ;( Ale dzisiaj na pewno nie zapalę. Bo nie mam nawet co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Nie masz się czego wstydzić
![]() ![]() Ja w Ciebie wierzę ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ja wyjezdzam jutro na 3 dni do Kołobrzegu, i mam nadzieję, że diabeł mnie nie podkusi
![]() Więc się żegnam do czwartku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Anestet-ko po pierwsze to....wszystkiegoo najleeepszego z okazji urodzin
![]() ![]() Zdrówka, spełnienia marzeń i silnej motywacji do rzucenia tego swiństwa ![]() ![]() ![]() Dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
anestet-ko masz urodziny i nic nie mowisz????
Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!! A co najważniejsze, życzę Ci, żeby się udalo!! ![]() ![]() ![]() A ja dziś poległam. ilość: 6 miejsce akcji: pub + piwo ![]() ![]() Ale to tylko jednorazowy wybryk ![]() Damy radę bo musimy! 3majcie się ciepło dziewczyny, wracam za 3 dni ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
Wróciłam opalona (hehe:P ) i z 4 spalonymi na koncie ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Od kiedy jest tak cieplo nie chce mi sie palic, juz dawno nie kupilam paczki, ale kolezanka czestowala to sie skusilam na jednego. Ale to i tak sukces.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
oooo kuuuurcze ale mnie długo na tym wątku nie było!
A tu życzonka na mnie czekają.. bardzo bardzo mi miło ![]() ![]() ![]() Co do palenia.. ekhm.. nie powiedziałabym, że idzie mi dobrze.. Dzisiaj z 3 wypaliłam i więcej nie będę. Właściwie codziennie tak jest. Nie mam na tyle silnej woli, żeby nie zapalic wcale. Najdłużej nie paliłam ostatnio z 3 czy 4 dni a potem jak mnie wezmie to moglabym palic i palic jak smok. Jutro ide na impreze wiec nie ma mowy zebym do piwka nie zapalila. Od niedzieli ostro rzucam. Bez podpalania. Po co to było w ogole zaczynac to palenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam, deklaruję że nie palę od 3 lat i jestem z tego niesamowicie zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]()
no tak a ja chyba powróciłam do palenia po 2,5 letniej przerwie
ale ja nic na to nie poradze bo ja lubie palić cholera a nie chce ![]() pomocy ![]() ![]() aaaaaaaaa (musiałam sie wykrzyczeć) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Poetka22 - gratuluję! i zazdroszcze...
![]() Zuzannka - moj ojciec tez juz nie palił, w jego przypadku przez rok, ale znowu do tego wrocil.. i w sumie sie ciesze, bo taki wkurzony caly czas chodzil, ze nie mozna bylo sie odezwac, masakra. Ja tez lubie palic, uwielbiam. Co z tym zrobic, nie wiem. Może po pierwszym zawale nam przejdzie ta miłośc do fajek ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]()
miejmy nadzieje
lubie palić i tez nic na to nie poradze ![]() a najgosz jest to ze wiem co szie dzieje z kobietą jak pali i to mnie nie przeraza ![]() zółte paznokcie, zęby, jak bedziemy stare to nasze głosy bedą jak takie męskie przepite, płuca jak szamba serce jak węgiel itd....itd... ale palenie jest fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
odgrzebalam ten watek, moze ktoras z was bedzie zainteresowana
![]() rzucilam palenie, od 3 dni nie pale, a palilam minimum paczke dziennie.. czuje sie zle ale chce wytrwac najgorsze jest to ze lubie palic.. odkad zaczelam palic (a bylo to 7 lat temu i bylam praktycznie mloda dziewczynka) palilam duzo, pozniej bardzo duzo, w ostatnim czasie z tego "bardzo duzo" zrobilo sie mniej, ale dalej duzo. nigdy nie mialam nawet jednodniowej przerwy w paleniu. ale postanowilam ze z tym koniec.. i chce sie od tego uwolnic, chociaz zawsze palic lubilam.. czy ktoras z was takze jest na etapie rzucania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ja od miesiąca rzucam "od jutra"
![]() ale pale mniej i mnie to cieszy duużo mniej palę ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja nie palę od ponad 4 miesięcy [prawie 5]. Nie wiem jak długo wytrzymam i czy wrócę jeszcze do nałogu, bo u mnie wszystko jest możliwe, więc nie wykluczam takiej możliwości.
Decyzja o rzuceniu przyszła nagle i nie spodziewanie, po prostu pewnego dnia nie odpaliłam papierosa i pomyślałam, że skoro da się wytrzymać 1 dzień bez fajury to czemu by nie wytrzymać więcej? ![]() W ogóle niepalenie przyszło mi dość łatwo, jakoś nie odczuwam złych stanów [emocjonalnych] bez papierosa i nic mi się bez niego nie dzieje. Obawiałam się bardzo, że nagle rzucę się na jedzenie i zeżre lodówkę razem z nogami. ![]() Nie wspomagam się żadnymi plasterkami, gumami do żucia antynikotynowymi i innymi "czarodziejskimi" sposobami, które moim zdaniem nic nie dają, poza placebo ![]() Od tamtej pory zapaliłam raz, na imprezie i w ogóle nie wiedziałam co z ta fajką robić. Jakbym się nagle oduczyła się gestykulowania, zaciągania... Oczywiście dalej nie palę, choć w barku leży 1,5 paczki papierosów. ![]() Niestety czasami mnie ciągnie do zapalenia sobie, tak po prostu bez konkretnego powodu. Momentami mi brakuje dymu, papierosa w dłoni, tej całej otoczki, a nie zaś samego zaciągania się, a żeby dostarczyć organizmowi substancji uzależniających. Aż sama jestem ciekawa co wyjdzie z tego mojego nie palenia... ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj kolejny dzien bez papierosa.. zrobilam sobie kawe i caly czas kiedy ja pilam nie moglam na fajeczki spojrzec bo wykrecalo mnie w chinskie s.. nie za dobrze sie dzis zaczelo ale mam nadzieje ze w ciagu dnia bedzie duzo lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.