|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poznajmy się bliżej :)
1. Która jest godzina?
10:37 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marzena F. 3. Twoje przezwisko? ----- 4. dzień urodzin? 9 kwietnia 1987 5. miejsce urodzenia? Gdansk 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Ciemnoniebeskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Jakaś muzyczka w WInampie 8. Co ostatnio zjadła/es? serek waniliowy 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Rózowym taki wesoły kolor 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Może na jakiejs urtokliwej wsi albo w górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Coraz cieplej i słońce świeci mimoże niby już jesien 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Anka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy i rece 15. Jak się dzisiaj miewasz? Nawet nieżle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbatka z cytrynka 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone, białe, malibu, piwko z sokiem 18. Masz piercing? hehehe... nie mam :P Przebiłam uszy 7 lata temu. 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? najpierw czekolada potem barbram sie ze srodkiem 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, łyżwiarstwo, siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Shrek 27. Ulubiony dzień Wigilia Bożego Narodzenia 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? CHyba tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Jako kierowca nie ale stłuczkę jako pasażer. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I to i to 31. Twój ulubiony film? Shrek Epoka lodowcowa Tylko mnie kochaj(Zakościelny ) 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Wszedzie byle by można odpoczac 33. Lato czy zima? Zima 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Tam i tu 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Mały ksiaże, ksiazki P.Coelho 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Zależy 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny i w gronie przyjaciól 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Anki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Jestem marudna i nie do zniesienia albo wrecz przeciwnie wogóle sie nie odzywam 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiechawki 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie ---- 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Chodzę pożno spac 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość, Przyjażn i poczucie że panuje nad tym co sie wokól mnie dzieje(przynajmniej od czasu do czasu) 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Tak 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Chyba tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt, i hipermarkety a i sklepy z ciuchami i kosmetykami. 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni?
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
8:55 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Nie podam 3. Twoje przezwisko? Nie mam 4. dzień urodzin? Nie podam 5. miejsce urodzenia? Nie podam 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam spodni na sobie. Siedze w koszulce,bo pare minut temu wstałam 7. Czego słuchasz w tym momencie? House'owych kawałków 8. Co ostatnio zjadła/es? suchą grahamkę 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Nie mam ulubionych zwierząt 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Różowym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Jakiś ciepły kraj nad morzem,gdzie jest gorąco...Np. Grecja, Hiszpania, itp. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pochmurno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moj ojciec 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Ogólnie patrzę... 15. Jak się dzisiaj miewasz? Tak sobie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Powerade i Red bull 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Wszelkiego rodzaju drinki 18. Masz piercing? Mam kolczyk w pępku. 19. Masz tatuaż? 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Nie oglądam sportu. 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek. 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? dwóch braci-17 i 12 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nie oglądam filmów 27. Ulubiony dzień Wszystkie udane 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie stanowiłoby to dla mnie problemu. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I takie i takie. 31. Twój ulubiony film? Nie mam ulubionych,bo nie oglądam filmów zabardzo. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Plaża,morze,gorący klimat... Np.Grecja,Hiszpania,Egipt itp 33. Lato czy zima? LATO 34. Przytulanki czy całuski? Wszystko naraz 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Hmmm... Związek. 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? A tam i tu 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie chodzę tam. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie czytam książek 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Wszędzie,gdzie można się dobrze zabawić 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Ani razu nie oblałam. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Jako panią notariusz i jako piękną żonę swojego cudownego męża 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Wizaż.pl 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? 1.Słucham muzyki lub 2.zasłaniam żaluzje i kładę się spać 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Nie wiem... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie ---- 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób, bieda 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Generalnie po 22,a czasem poźniej lub wcale... Zależy... 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Hmmm... Jeszcze nie ma takiej rzeczy,która byłaby dla mnie niezmiernie ważna... No-może studia prawnicze. 51. Czekolada czy wanilia? CZEKOLADA <niach,niach>52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bez entuzjazmu większego-lubię po prostu. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Nie ma znaczenia. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W jakimś Centrum Handlowym, gdzie mam wszystkie sklepy pod nosem 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni? |
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
20:45 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Patrycja P. 3. Twoje przezwisko? hmmm... Paciek uroczo![]() 4. dzień urodzin? 19 stycznia 1988 5. miejsce urodzenia? Oświęcim 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Zielone piękny dres![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Miłość jak ogień Edyta Bartosiewicz oczywiście8. Co ostatnio zjadła/es? no więc, w ciągu ostatniej godziny banana, jabłko i trzy skrzydełka z kurczaka ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój pies- Nicpoń ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czerwony 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? chatka w górach, zima, kominek, przed kominkiem skóra z niedźwiedzia, sztuczna, bo żal misia 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest ciemno więc nie widzę ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Ela 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem przeziębiona i głowę rozsadza mi ból 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Czekolada na zimno z lodami 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Rum z colą 18. Masz piercing? Jedyną przekłutą częścią mojego ciała są uszy 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie będę opisywać, bo to jest zbyt osobiste pytanie ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Hokej, piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Żadnej nie kupię 23. Kolor oczu Niebiesko-szarawe 24. Nosisz soczewki? Taa 25. Rodzeństwo i wiek? Nie posiadam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Komornik- polecam ![]() 27. Ulubiony dzień wigilia 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i te i te 31. Twój ulubiony film? "Dirty dancing" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? "morza szum, ptaków śpiew, złota plaża..." 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W szyjkę ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nic oryginalnego- Mc Donald ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej, trzeba by długo wymieniać 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Mefisto w mej mieścinie. Takie diabelskie ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie miałam okazji oblać, przekonamy się niedługo. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W ładnym domku ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Z interii hyhy ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie Nie dałam się złapać![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Nic, użalam się nad sobą ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ekhm... ale o co chodzi? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie hmmm... najdalej ode mnie to kilka ulic ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Już się przydarzyło. Śmierć bliskiej osoby. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 22:00-24:00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? To, że żyję ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? - 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? kosmetycznym, z torebkami, obuwniczym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? 56. Kto odpowie jako pierwszy? 57. A kto odpowie jako ostatni?
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
00:01 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Marysia Ż... 3. Twoje przezwisko? hmm??raczej nie mam 4. dzień urodzin? 28 luty 1989 5. miejsce urodzenia? Rabka-Zdrój 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieski 7. Czego słuchasz w tym momencie? Ciszy 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapkę z pasztetem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pajączki 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czrnym naturalnie 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na końcu tęczy 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nie wiem bo jest ciemno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mój ex TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? nie wiem chyba sposób poruszania się przynajmniej to zapamiętuję15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem chora ale żyję 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Pepsi 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? DOBRE CZERWONE WYTRAWNE WINKO 18. Masz piercing? Miałam w brwi ale wyciągnęłam ![]() 19. Masz tatuaż? nie ale zamierzam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam ich 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka czasem boks ogólnie mężczyźni ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie stać mnie 23. Kolor oczu Blue 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra- 20 lat siostra- 19 lat braciszek- 6 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? LOST cz II 27. Ulubiony dzień 13 piątek I dzień Wakacji Oraz niedziela- dzień leniuchów 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Mhm ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak ale na szczęścien nie duży (jako pasażer ) 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie straszne 31. Twój ulubiony film? "Leon Zawodowiec" "Angielski Pacjent" "Ostatni Mohikanin" i "Dirty Dancing II"- Diego Luna 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Włochy- Bibione 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak- niestety 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Ogólnie fantastyka... Tolkien, Sapkowski itp... 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam ulubionej bo rzadko chodzę ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam jeszcze ale już niedługo ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W Paryżu albo Mediolanie jako projektant mody, Kraków też może być ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? hmm... od siebie samej ale to długa historia 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zaglądam na Wizaż albo rozmawiam ze znajomymi na gg, czytam książkę oglądam film jeżdżę na roweż i wiele innych 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? alkocholowe... żarcik ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Wszyscy praktycznie mieszkają obok siebie Ania, Natalka, Tomuś hmm no może Michał 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Wolę nie myśleć 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zależy co robię nazajutrz 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie mam, uczę się 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Oczywiście 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Mmm u Manolo Blahnika i u Prady hihihi a tak poważnie to w jakimś odzieżowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Któż to wie?? mam nadzieję że wszyscy 56. Kto odpowie jako pierwszy? Ten kto był pierwszy 57. A kto odpowie jako ostatni? Kubuś Puchatek ![]() ![]()
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2006-10-20 o 14:57 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina
13.59 2.Jak brzmi Twoje imię i nazwisko Ewelina B. 3.Twoje przezwisko ewulinek,ewe 4.Dzień urodzin 30 maja 1985 5.miejsce urodzenia mogilno 6.jakiegi koloru są spodnie,które masz akurat na sobie? ciemny jeans,granatowy 7.Czego słuchasz w tym momencie telewizor sobie gada 8.co ostatnio zjadłaś ? rafaello i kanapkę z serkiem i sałatką, teraz czekam na obiad 9. Ulubione zwierzątko mój piesek elwoo, pandy , misie koala 10.gdybyś była długopisem,to jakiego koloru czerwony 11.gdzie chciałabyś spędzić tydzień z ukochaną osobą w górach... 12.jaka jeste teraz pogoda u Ciebie? pochmurno niestety 13.kto był ostatnią osobą z którą telefonowałaś? mój boj 14.co zauważasz jako pierwsz u osoby płci przeciwnej? uśmiech , potem patrze na pupę i łydki 15.jak się dzijsiaj miewasz? nawet , nawet 16.ulubiony napój kakao, sok pomarańczowy 17.ulubiony alkoholowy napój piwko miller 18.masz piercing nie 19.masz tatuaż tak 20.w jaki sposób jesz batonik - Pawełka yyy...szybko go pochłaniam 21.ulubiony sport do oglądania nożna i siatkówka 22.jaką płytkę kupisz sobie wkrótce? chciałabym nelly furtado 23.kolor oczu niebieskie 24.nosisz soczewki nie 25.rodzeństwo i wiek nie mam 26.ostatni film jaki oglądałaś oj dużo tego było...match point na przykład 27.ulubiony dzień piątek 28.czy jesteś nieśmiała ,żeby zaprosić kogoś na kolację nie ![]() 29.miałaś już wypadek samochodowy miałam mała stłuczkę z matizem , gryyy 30.lubisz wesołe czy straszne filmy wolę wesołe 31.ulubiony film leon zawodowiec 32.twoje ulubione miejsce na urlop polskie góry 33.lato czy zima i to i to 34.przytulanki czy całuski i to i to ![]() 35.związek czy przygoda na jedną noc związek 36.czy miałaś już osobę, przez którą wylałaś wiele łez stare czasy... 37.gdzie chciałaby być całowana hm...w brzuch 38.twoja ulubiona knajpa Fast Food nie mam 39.Twoja ulubiona książka Życie Pi 40.ulubiona knajpka/dyskoteka/bar nie mam...lubię zmieniać lokale 41.ile razy oblałaś egazmin na prawko zdałam za pierwszym razem 42.gdzie widzisz siebie za 10 lat pożyjemy, zobaczymy... 43.od kogo był ostatni mail,jakiego dostałaś od przyjaciólki 44.zostałaś kiedyś ukarana za złamanie przepisów kiedyś... 45.co robisz jak jesteś znudzona ziewam, idę na spacer z psem 46.jaka przyjaciólka mieszka od Ciebie najdalej Olka w Gdyni 47.Kiedy jest twój czas do łóżka ok 23-24 48.co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu mój chłopak, rodzina i niech tak pozostanie ![]() 49.czekolada czy wanilia w smaku czekolada, a zapach wanilia 50.jak bardzo lubisz swoją pracę nie pracuję jeszcze 51.chciałabyś zeby Twoi przyjacieli Ci odpowiedzieli no pewnie 52.w jakim sklepie wykorzystałabyś kartę kredytową do maksimum hm...w victoria's secret- zakochana jestem w ich bieliznie i w biurze turystycznym hihihi53.kto najprawdopodobniej nie odpowie ... 54.kto odpowie jako pierwszy ... 55.a kto odpowie jako ostatni ...
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2006-10-21 o 14:29 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
15:20 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Alicja, a nazwisko pomińmy ![]() 3. Twoje przezwisko? Alix, Alika 4. dzień urodzin? 11 5. miejsce urodzenia? Włocławek 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskiego 7. Czego słuchasz w tym momencie? Ciszy 8. Co ostatnio zjadła/es? Jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? We Włoszech 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Zimno i pochmurno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Tata 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Włosy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Beznadziejnie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Po prostu woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Wino migdałowe 18. Masz piercing? Mam 19. Masz tatuaż? Nie, ale zamierzam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem słodyczy 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płyt 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Faceci w czerni II 27. Ulubiony dzień Moje urodziny 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Straszne 31. Twój ulubiony film? "Piraci z Karaibów" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Włochy 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Teraz nigdzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jem byle czego 39. Twoja ulubiona ksiązka? Gra Geralda 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Vintage 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Nie wybiegam tak daleko myślami 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Allegro :P 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Robię się marudna 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Fazy na jedną piosenkę słuchaną w kółko i na okrągło ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie? Brak 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Nie ma takiej rzeczy, bo zawsze może być gorzej 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy zachce mi się spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Pewnie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? New Yorker, C&A 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
16:13 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Monika J..... 3. Twoje przezwisko? miałam jedno w liceum ale nie lubiłam jego i nie napisze 4. dzień urodzin? 22 sierpnia 1982 5. miejsce urodzenia? Bytów 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? gaworzenia dziecka 8. Co ostatnio zjadła/es? kurczaka z rożna 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies czyli moja Perełka 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na bezludnej wyspie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Robi się coraz cieplej i słońce świeci ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja mamusia 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? jak jest ubrana/y 15. Jak się dzisiaj miewasz? nie narzekam 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie lubię alkoholu 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam tych batonkiów 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie ogladac sportu bo mnie to nie interesuje 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zadną 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie - okulary 25. Rodzeństwo i wiek? o rok młodszy brat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? zakrecony piatek 27. Ulubiony dzień Wigilia i Boże Narodzenie 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? jezelikogos znajomego to nie ale kogos obcego to TAK! 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? obojetne byleby mozna odpoczac 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? hmmmm.... 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w fast foodach 39. Twoja ulubiona ksiązka? wszystkie czesci Ani z Zielonego Wzgorza 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie chodze do takich miejsc 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie mam prawka 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? niewiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od brata 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? siedze i ogladam tv badz slucham muzyki 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ......... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moi wszyscy znajomi i rodzina mieszkaja ponad 300km stad 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierc rodzicow i brata 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak jestem zmeczona to ide lulu 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rodzina i praca 51. Czekolada czy wanilia? czekolada(ale nie jadam bo mm po niej pryszcze) 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? czasami mam juz dosyc i mam ochote zrezygnowac 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w Ikei i Media Markt 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? niewiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? niewiem 57. A kto odpowie jako ostatni? niewiem Fajna zabawa |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
15:41 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata L 3. Twoje przezwisko? Atka 4. dzień urodzin? 1 marca 1983 5. miejsce urodzenia? Dąbrowa Górnicza 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czerwone 7. Czego słuchasz w tym momencie? programu viva 8. Co ostatnio zjadła/es? jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies czyli moja Pchełka ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? różowym albo czarnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na majorce 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? w miare ciepło 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? usta 15. Jak się dzisiaj miewasz? tak sobie - :-/ 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok jabłkowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wogóle nie piję alkoholu -nie lubię 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? wyjadam karmel ze środka a pózniej reszte 21. Ulubiony sport do oglądania? jazda figurowa na lodzie -super! 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zadną 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? starszy brat -28 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? sposób na teściową 27. Ulubiony dzień weekend zwłaszcza jak mąż jest w domu 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? komedie 31. Twój ulubiony film? dogonić marzenia 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nie wiem 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? TAK 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? hmmmm.... 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? mr.hamburger 39. Twoja ulubiona ksiązka? wyklęty -mastertona 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar --------------------- 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 3 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? hmmmmmm..... pojęcia nie mam 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? jakies głupie reklamy 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? slucham muzyki ,siedze na wizażu maluje 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ......... 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie 2 km 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? ------------------------------- 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie z tym bywa 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rodzina 51. Czekolada czy wanilia? czekolada !!! 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? niewiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? niewiem 57. A kto odpowie jako ostatni? niewiem
|
|
#69 |
|
Gość
|
jak wypełnic taki test? ja tez chce
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
blisko 23 ![]() 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Anna a nazwisko to sprawa poufna;D 3. Twoje przezwisko? Anilla,Aniutek 4. dzień urodzin? 4.O2 5. miejsce urodzenia? Cze-wa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Zielone 7. Czego słuchasz w tym momencie? Hymnu chelsea london 8. Co ostatnio zjadła/es? Czekolade z orzecami 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? hiszpania 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ziu ziu 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mama 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Klatka piersiowa 15. Jak się dzisiaj miewasz Zle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Sok z swiezo wycisnietych pomaranczy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? **** 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam Pawełkó 21. Ulubiony sport do oglądania? wszystko jak leci 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? ni mo 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Oldschool 27. Ulubiony dzień Wigilia Bożego Narodzenia 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ta 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I to i to 31. Twój ulubiony film? Duzo tego 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Wszedzie byle by można odpoczac 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Tam i tu 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? fast food to badziewie 39. Twoja ulubiona ksiązka? hpi opowiesci z narii 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie ma 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawalam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w US lub Ukl 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Oli 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Marudze i miotam sie po katach 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? wszytskie ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Olka 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zalezy od stopnia zmeczenia ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? duzo tego 51. Czekolada czy wanilia? opcja nr 2 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam pracy ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Chyba tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepach projektantow typu prada czy gucci 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Na pewno nie ja
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
14.52 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Alicja...a nazwiska nie podam 3. Twoje przezwisko? Nie posiadam 4. dzień urodzin? 20 marca 5. miejsce urodzenia? Poznań 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? muzyki 8. Co ostatnio zjadła/es? batonik 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kotek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmmm...niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? nad morzem 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? taka sobie 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? koleżanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? różnie to bywa 15. Jak się dzisiaj miewasz? bardzo dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomarańczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? --------- 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam tego batonika 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? raczej żadnej 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra,21 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamiętam 27. Ulubiony dzień każdy, w którym może przydarzyć się coś miłego i niepowtarzalnego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie miałam 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? nie mam ulubionego 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? morze lub góry 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w usta 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam w Fast Food'ach 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Michał Jakiśtam" i jeszcze parę innych Ewy Nowak 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar bardzo rzadko chodzę, więc nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? ani razu, ponieważ jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? może w moim wymarzonym zawodzie... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od kuzynki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wtedy jestem zła 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nieopanowanego śmiechu 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie na szczęście wszyscy mieszkają blisko 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć bliskich 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie to bywa... ale spać chodzę zazwyczaj po 23.00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze chodzę do lo 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? do maksimum..w żadnym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kto nie będzie miał czasu i ochoty 56. Kto odpowie jako pierwszy? jako pierwszy już ktoś odpowiedział 57. A kto odpowie jako ostatni? tego nie wiem
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2008-07-31 o 21:11 |
|
|
|
|
#73 |
|
Gość
|
1. Która jest godzina?
02:40 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Martynka K. 3. Twoje przezwisko? brak ![]() 4. dzień urodzin? 16 maja 1987 5. miejsce urodzenia? Łomża 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Jasno błękitne jeansy 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego, jest pozno i nie chce obudzic siostry ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? pasztecika z pieczarkami ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies moj, ma na imie B-boy 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w cieplych krajach, dniami pplaza, wieczorami tance jakies latynoskie :P 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada deszcz 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kolega Pawełek ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? tak sobie... teraz mnie gardlo boli 16. Jaki jest twój ulubiony napój? nie wiem.... lubie wszystkie ogólnie 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wódka ehhehe czysta, ale popijana czyms oczywiscie ![]() 18. Masz piercing? 8 dziorek w uszach, w tym 2 w chrząstkach i pępek 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubie Pawełka - ale tylko batona :P 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatkówka, jazda figurowa na lodzie 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ściągam z neta nie kupuje 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie - okulary :/ 25. Rodzeństwo i wiek? Karolina 21, Wiktoria rok i 9 miesiecy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? wczoraj jakis ale nie wiem co to za tytuł 27. Ulubiony dzień Piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie chyba ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie tylko 2 stłuczki 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe i straszne, zalezy ale traczej te wesołe 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? mazury chyba 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i caluski :P 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Niestety ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany? w usta, szyję i kark 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie lubie ksiązek 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Yam Caffe ŁOMŻA 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie oblałam - zdałam za pierwszym razem i testy i jazde42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wie na prawde 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Allegro :P 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie chyba 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nie wie denerwuje sie albo ide spac 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? szaleństwo :P i głupawka 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie nie wiem nie mam chyba takiego 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś kogo kocham ![]() 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? imprezy, znajomi 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? lubie dopiero ise ucze ale lubie 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Jasne 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? sklepy z ciuchami, butami, kosmetykami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? I don't know 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? o jeju nie wiem
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
10:29 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Asia W. 3. Twoje przezwisko? modelka 4. dzień urodzin? 13 grudnia 1988 5. miejsce urodzenia? Gliwice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowy 7. Czego słuchasz w tym momencie? tykania wskazówek zegara 8. Co ostatnio zjadła/es? chleb razowy z serkiem topionym 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? moj piesek -tofik 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? hmmmm gdzies w cieplych krajach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada snieg 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kolezanka Malwina 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz /oczy,usmiech/ 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze ale chyba łapie mnie przeziebienie :/ 16. Jaki jest twój ulubiony napój? sok pomaranczowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? finladnia albo jakis drink 18. Masz piercing? 4 kolczyki w lewym uchu, 2 w prawym, przymierzam sie na kolczyk w pępku 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? chyba go nigdy nie jadlam :P 21. Ulubiony sport do oglądania? taniec 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ściągam z neta nie kupuje 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Tomek 19., Łukasz 16 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? serial - m jak milosc wczoraj ![]() 27. Ulubiony dzień Piątek,sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? zalezy kogo ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe 31. Twój ulubiony film? dirty dancing, mlodzi gniewni, i kto to mowi 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nad morzem 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? hmm i to i to ;p 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany? wszedzie;p 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie jadam fast-foodow... czasem mc'donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? "My, dzieci z dworca zoo" , "Idz, kochaj" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Gwarek ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie podchodzilam do egzaminu na prawko 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? hmm za 10 lat o tej porze... pewnie albo w pracy albo na spacerku z dzieckiem ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? z tego forum ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie chyba 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? ide spac albo jesc, wlaczam tv albo siadam przed kompem 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? "nadąsanie" albo "głupawka" 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja przyjaciółka - osiedle naprzeciwko mnie;p 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? utrata kogos bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? miedzy 22 a 23 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? młodość=imprezy, znajomi, radosc z zycia 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? ucze sie (klasa maturalna)... lubie szkole, nie lubie sprawdzianow;p 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? odziezowym, kosmetycznym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem... 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem? |
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
12:49 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Edyta(nazwisko niech zostanie moją tajemnica )3. Twoje przezwisko? Edzia 4. dzień urodzin? 21.11.1986 5. miejsce urodzenia? Tomaszów Lub. 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam spodni tylko jeansowa mini 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mold-Jeszcze 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapeczke z szyneczka 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? lubie wszystkie 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Cypr, Kreta,Tunezja.......... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada snieg ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? tatuś ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz,uśmiech,dłonie 15. Jak się dzisiaj miewasz? bardzo dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbatka z cytrynką ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? słodkie czerwone wino 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? tak zwyczajnie... 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka, łyżwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ściągam z neta nie kupuje 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra 23l. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Klucz do koszmaru 27. Ulubiony dzień Piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? raczej nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zalezy jaki mam humor 31. Twój ulubiony film? Szósty zmysł,Zielona mila 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? nad morzem 33. Lato czy zima? zdecydowanie lato 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki.......... 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany? w szyjkę,plecki hmmmmmmmmmmm 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam 39. Twoja ulubiona ksiązka? L. Wiśniewski "Samotność w sieci",Dennis Lehane "Wyspa skazańców" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar jest ich wiele... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie podchodzilam do egzaminu na prawko 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Pewnie bede w pracy 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od pewnej pani sprzedającej na allegro 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? oglądam tv, siedze przed kompem 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? szaleństwo, napady śmiechu ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja przyjeciółka-jest w Holandii ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? utrata kogos bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie bywa,zazwyczaj 23-24 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? młodość,to ze jestem bardzo zakochana ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuje i lubie to ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? kosmetycznym,odzieżowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem... 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mam zielonego pojęcia...
|
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
15:23 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kasia K. 3. Twoje przezwisko? Katja 4. dzień urodzin? 04.02. 5. miejsce urodzenia? Iłża 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? brązowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Killer Queen-Queen 8. Co ostatnio zjadła/es? Paczkę paluszków z sezamem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? czarna pantera 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? fioletowym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdzieś w dalekiej Azji...12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pada śnieg 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja przyjaciółka, Olga 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Nie jest źle... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Cola, czarna herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? brak komentarza ![]() 18. Masz piercing? tylko przekute uszy 19. Masz tatuaż? Nie, ale chce sobie zrobić na plecach 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych batonów wole Kinder Bueno21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Może coś Queen 23. Kolor oczu szaro-niebiesko-zielone:P24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brat młodszy o 2 lata, siostra młodsza o 4 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Mr. and Mrs. Smith 27. Ulubiony dzień Ostatni dzień szkoły ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Nieśmiała? 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Na szczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zależy od nastroju 31. Twój ulubiony film? Chicago, Dirty Dancing, Pulp Fiction i wiele innych 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze 33. Lato czy zima? Lato zdecydowanie 34. Przytulanki czy całuski? Zależy 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? brak komentarza ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC, McDonald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Za wcześnie umierać, Lśnienie, Harry Potter, Pamiętnik pisany miłością 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Zbyt dużo żeby wymienić 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Z mężem i dziećmi 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Orange Models 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? złapana tak, na nieprzestrzeganiu BHP w szkole 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zaczynam nucić 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Gdy zaczynam się drzeć na wszystkich 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Hellen w Kanadzie 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć moich bliskich 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy jestem ledwo żywa 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? To i to 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo bo jej nie mam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W IKEA 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie jestem jasnowidzem 56. Kto odpowie jako pierwszy? patrz 55 57. A kto odpowie jako ostatni? patrz 55
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
1. Która jest godzina?
12:16 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ola N. 3. Twoje przezwisko? Oli, Olinek 4. dzień urodzin? 7 czerwca 5. miejsce urodzenia? Warszawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Christiny Aguilery 8. Co ostatnio zjadła/es? Mintaja w sosie pomidorowym 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W górach 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pada śnieg 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja ciotka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda niegazowana, coca cola, kakao. 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Piwo debowe, wódka, szampan (tylko ruski!) 18. Masz piercing? Tak, w pępku, w brwi i 15 w uszach. 19. Masz tatuaż? Nie, ale chciałabym. 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Obgryzam czekoladę. 21. Ulubiony sport do oglądania? Nie ogladam sportu. 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję. 23. Kolor oczu Brązowe 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra, brat, młodsi. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Hmm... nie pamietam 27. Ulubiony dzień Wszystkie oprócz wtorków i czwartków, bo wtedy mam szkołe :/ 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Czemu nie, zaprosiłabym. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak, w dzieciństwie. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Straszne! 31. Twój ulubiony film? Nie mam ulubionego. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Góry. 33. Lato czy zima? Lato. 34. Przytulanki czy całuski? I to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Zwiazek. 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak. 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Jakis kebab. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Samotnosć w sieci i jak chodzic na wysokich obcasach. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Hmm... nie mam ulubionych. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nigdy nie zdawałam. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Z meżem, dzieckiem, satysfakcjonujacym mnie zawodem. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak. 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Siedze rpzy komputerze. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Wygłupy ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nie mam przyjaciólki. ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskiej iosoby. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? o 2-3 w nocy, czasem później. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Mój zwiazek. 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Bardzo, bardzo. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Raczej tak. 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Obojętnie byle było duzo seksownej bielizny i eleganckich rzeczy. 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ? 56. Kto odpowie jako pierwszy? ? 57. A kto odpowie jako ostatni? ? |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
20.47 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agata K.....b 3. Twoje przezwisko? błotko, lub gofier ![]() 4. dzień urodzin? 11 września 1988 5. miejsce urodzenia? zamość 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? pink floyd "wish you were here" 8. Co ostatnio zjadła/es? żułam gumę cynamonową ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? małpka 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? ha, ha, ha czarnym markerem![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W dzikiej puszczy, w chatce odciętej od świata 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Zimno, mroźno i brzydko bardzo... 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Mój TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jestem przeziębiona 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Sok porzeczkowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone 18. Masz piercing? aha 19. Masz tatuaż? nie, ale zamierzam mieć 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie oglądać sportu 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję płyt 23. Kolor oczu zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, dwa lata młodsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Cold Case - chociaż w zasadzie to serial 27. Ulubiony dzień Nie będę oryginalna - dzień moich urodzinek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? oj, jestem bardzo nieśmiała.... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? "american beauty" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? jakieś egzotyczne.... 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? a można i to i to? nie, no dobra... przytulanki35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? oj... niestety tak, ale zupełnie niepotrzebnie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? no comments ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam 39. Twoja ulubiona ksiązka? "sto lat samotności" marqueza i "ono" terakowskiej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar a nigdy się nad tym nie zastanawiałam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? oj, jeszcze nawet nie podchodziłam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? ech... no to tak: kochająca żona i matka gromadki dzieci 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Tomka 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie przypominam sobie... 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? słucham muzyki albo piszę wiersze 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy księżyca? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Małgorzata potocznie zwana Organellą 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie wiem, nie myślę o tym, ale dużo jest takich rzeczy 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? wtedy kiedy czuję się zmęczona 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość....? nie wiem... 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję jeszcze 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? a ja wiem? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? oj nie mam pojęcia 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? pkt. 55 57. A kto odpowie jako ostatni? pkt. 55
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13:01 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Sylwia Gie. 3. Twoje przezwisko? ee tam. 4. dzień urodzin? 9 wrzesień 1989. 5. miejsce urodzenia? Trzebnica 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? Lamb - Heaven 8. Co ostatnio zjadła/es? Jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies i kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W zacisznym domku, gdzieś w górach. Ah, i przy kominku ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Świeci słonko ;d 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Madzia 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze, aczkolwiek czuję dziwny niepokój ;/ 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kawa! 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wódka tudzież piwo Lech. 18. Masz piercing? niee 19. Masz tatuaż? niee 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? odgryzam kawalek czekolady i językiem wylizuję to, co ma najlepszeg, czyt. środek. 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna. 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Happysad'u 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brat - 21 lat. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nie pamiętam 27. Ulubiony dzień piątek po południu. 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? taaak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Wesołe chyba. 31. Twój ulubiony film? 'Reqium fora dream' 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Dom 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W powiekę. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Tostoria 39. Twoja ulubiona ksiązka? hm.. "Bidul' i "Stowarzyszenie wedrujących dżinsów" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar zależy. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie zdawałąm jeszcze. 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W jakiejś dobrej pracy, a w domu dwójkę dzieci i męża(mąż niekoniecznie w domu) 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Reklama chyba jakaś. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Śpie albo siedzę przed komputerem 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? he? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciel/przyjaciółka ? yyy, durne pytanie. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć ukochanej osoby. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Jak juz leżę twarzą na klawiaturze. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? H&M, Media Markt, Reserved, .... 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ten, któremu się nie bedzie chciało. 56. Kto odpowie jako pierwszy? e? 57. A kto odpowie jako ostatni? hm. nie wiem. |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
14:50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dorotka U. 3. Twoje przezwisko? Dorka 4. dzień urodzin? 22 maj 1990 5. miejsce urodzenia? Jelenia Góra 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam żdnych obecnie :PP ale bylyby jeansowe :P 7. Czego słuchasz w tym momencie? szumu kompa i TVP 1 - gadają cos o kosmosie 8. Co ostatnio zjadła/es? cuksa mietowego firmy mieszko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? chomik 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? różowego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na wsi, na łnoie natury 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? słoneczko i troche chmurek 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? przyjaciólka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? bardzo dobrze, choć mam ostatni dzień ferii 16. Jaki jest twój ulubiony napój? czerwona i zielona herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? gingers (od wczoraj:P) i redds zielony i zolty 18. Masz piercing? przebite uszy w te wakacje :P 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie lubię tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna,siatkówka, skoki 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? okulary :P 25. Rodzeństwo i wiek? none 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Pulp fiction 27. Ulubiony dzień wigilia bożego narodzenia... mam co do tego dnia ogromny sentyment i wspomnienia, zawsze jest miło 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? moze troche 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jako pasażer byliśmy w rowie :P 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i te i te 31. Twój ulubiony film? "Forrest gump", "leon zawodowiec", "Moulin rouge", "dzień świra", "Star Wars", "Piła", poza tym wszystkie filmy z ewanem mcgregorem :P 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Dziwnów nad polskim morzem - mam wspaniale wspomnienia z tamad i zawsze milo wracam 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w romantycznym miejscu u mnie w parku 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam od niedawna, ale mc donald ze wzgledu na pyszne lody mcflurry 39. Twoja ulubiona ksiązka? oooo, jest dużo. Oskar i Pani róża, wszsystkie Alex Kavy i Dana Browna, heather graham, paulo coelho, star warsy, ale makote wszystkie tomy...i jeeszcze duzo innych których w tym momencie nie mam na mysli. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Pyrna/Kurna chata, pizzeria Mafiozo 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie dostapilam tego zaszczytu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od jakiegos kolesia z allegro 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? ucieczka w szkole 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wychodze na spacer 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? smiechowe ... czasem nie idzie ze mna wytrzymać 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kuzyn w niemczech 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? około godziny 0:00, ale zazwyczaj ide spać dopiero gdy pogadam nocką z kolega na gadu, wczesniej nie pojde :P 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Flirt :P 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze nie mam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w odzieżowym.... :P to moj nałóg 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? jak wyżej
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
16,45 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agnieszka K. 3. Twoje przezwisko? LILA 4. dzień urodzin? 19 styczen 1988 5. miejsce urodzenia? Kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? jasnoniebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? basshuntera 8. Co ostatnio zjadła/es? tort kokosowy 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? UV by dobrze sie sciagalo na klasówce 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? na bezludnej wyspie, gdzie nie byloby kobiet. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? deszcz pada 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Tomek 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? lajcikowo 16. Jaki jest twój ulubiony napój? pepsi 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo z sokiem, bols vodka 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem bo nie lubie 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka, restling 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat 29 sistra 27 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? tylko mnie kochaj 27. Ulubiony dzień 19 styczen 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? CHyba tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I to i to 31. Twój ulubiony film? sara 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? w domu 33. Lato czy zima? lato zdecydowanie 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? przygoda 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Tam i tu haha 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? MC donalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? :my dzieci z dworca zoo, kod leonarda dda vinci 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar prawie wszystkie w skawinie 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? to sie okaze za 5 dni 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w domu starców ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? pd szwagra 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? spie, smieje sie. 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? glupawka, faza płodna i nieplodna 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie na ślasku 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? gorzego juz nic nie moze sie przydazyc 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? po polnocy 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? dzien wolny od szkoly 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? na co? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? nie mam karty 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? skad mam wiedziec 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni?
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
16:51 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Sylwia Malinowska 3. Twoje przezwisko? Nie mam ![]() 4. dzień urodzin? 05 listopada 1988 5. miejsce urodzenia? Warszawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Kot mi miauczy 8. Co ostatnio zjadła/es? Frytki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czerwonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nad jeziorem 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pada deszcz i jest strasznie ślisko 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Marta 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem nieźle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbata :p 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? czerwone wino wytrawne 18. Masz piercing? 5 kolczykow ale tylko w uszach 19. Masz tatuaż? niet 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? gryzę? 21. Ulubiony sport do oglądania? Jazda figurowa na łyżwach 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Wolę coś ściągnąć z neta :p 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, młodszy o dwa lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Skazany na śmierć 27. Ulubiony dzień Ostatni dzień szkoły 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I takie i takie 31. Twój ulubiony film? Skazany na śmierc, Gotowe na wszystko 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Jakieś jezioro 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Jest ich sporo 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej w dyskotekach 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Z Avonu 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Gram na komputerze, albo marzę i leżę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? każde 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Wszyscy raczej blisko 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać, ostatnio coraz później 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W jakimś z kosmetykami i ubraniami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ktoś, komu nie chce się tego pisać 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? Ten kto będzie ostatni |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
21:33 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? MM 3. Twoje przezwisko? kilka 4. dzień urodzin? się kobiet nie pyta 5. miejsce urodzenia? zachodnio-pomorskie 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? stukotu klawiatury 8. Co ostatnio zjadła/es? placki ziemniaczane 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? obecne króliś ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? złotego :P 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? najlepiej w niebie :P12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? deszczowa 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Marcin 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? Kiepsko, znów nie dostałam pracy... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? hmm chyba owocowa herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone (lekko słodkie) 18. Masz piercing? hmm uszka też wliczamy ? ![]() 19. Masz tatuaż? none 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam batonów 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka, jazda figurowa 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? ceramiczną ![]() 23. Kolor oczu szaroniebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? 2 bracia, dużo starsi 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Szósty zmysł /kolejny raz/ 27. Ulubiony dzień dopiero nadejdzie 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? to zalezy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak, jako pasażer... 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? jedne i drugie, w zalezności od nastroju 31. Twój ulubiony film? nie mam chyba.. 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? każde z ukochanym u boku 33. Lato czy zima? wiosna 34. Przytulanki czy całuski? oba ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? starams ię nie jadać 39. Twoja ulubiona ksiązka? brak 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nautillius pub 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie oblałam, zdałam za 1 razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od "potencjalnego pracodawcy"... 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? tak, bilet parkingowy stracił na 2 min ważność ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? jęczę ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? pms ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Brat-bieszczady Przyjaciel - Hiszpania 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy oczka się kleją.. 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? oba, choć bardziej czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? trzeba by ją najpierw mieć :| 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? o swoich przyjaciołach to wiem... 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? wielobranżowym, ale pewnie i tak wylądowała bym na ciuchach ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? tchórz 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem,ktoś odważny 57. A kto odpowie jako ostatni? zobaczymy...
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2007-02-16 o 16:03 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
10:34 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justi D. 3. Twoje przezwisko? Justi 4. dzień urodzin? 12-10-1981 5. miejsce urodzenia? Kielce 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam na sobie spodni ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? radio internetowe - trance ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? śniadanie 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? oczywiście mój Cafu - piesek(chichuahua) 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? pewnie czerwony ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdziekolwiek, byleby było sympatycnie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? co prawda nie świeci słońce, ale tragedi nie ma ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? bratowa 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? dłonie 15. Jak się dzisiaj miewasz? dobrze, nie mam powodów do narzekań 16. Jaki jest twój ulubiony napój? coca-cola, sprite, soki tymbarka ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? gin, biały rum - bacardi, wermut - martini bianco no i wina różowe i białe![]() 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam batonów 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka, piłka nożna ?? 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? okarze się 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? bracia - starsi 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? świadek koronny 27. Ulubiony dzień piatek, sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? to zalezy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak, jako pasażer... 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zależy kiedy 31. Twój ulubiony film? xXx ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gdzieś gdzie bedzie cisza i spokój 33. Lato czy zima? i jedno i drugie 34. Przytulanki czy całuski? wszystko na raz ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? ulubiona? chyba taka nie istnieje, jeśli juz to McDonalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? długo by wymieniać 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Hollywood club 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 2 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u boku kochającego męża 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od allegro ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? chyba nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? staram się nie doprowadzac do takiej sytuacji 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiechu 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciólka - inne miasto 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć?Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy oczka się kleją... cos koło 150. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? chyba jak każdy 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? na te pytania? chyba nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? kosmetycznym, perfumerii ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? tchórz ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? autor forum ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? sie zobaczy
|
|
|
|
|
#85 |
|
Gość
|
1. Która jest godzina?
17:38 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Iza K.. 3. Twoje przezwisko? Kalina 4. dzień urodzin? 04-05-1991 5. miejsce urodzenia? Sieradz 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czerwone ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? czekolade .. z bombelkami (orzechowa) 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój piesek Daisy (pudelek) 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? różowym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w rio albo na majorce :P 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie?zimno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kolezanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz i tyłek ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? jestem strasznie zmeczona.. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? soki 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wina czerwone, adwokat, malibu ![]() 18. Masz piercing? tak 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam Pawełków.:P 21. Ulubiony sport do oglądania? siatkówka, piłka nożna , boks 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem.. 23. Kolor oczu brazowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra starsza o 3 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? nie pamietam ![]() 27. Ulubiony dzień piatek, sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? jestem 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tak, 2 razy 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? zależy kiedy 31. Twój ulubiony film? sporo tego :P 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? ? 33. Lato czy zima? LATO 34. Przytulanki czy całuski? caluski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Przygoda ![]() 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie lubie Fast Food 39. Twoja ulubiona ksiązka? ? 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar ? 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u sławnej gwiazdy jako jej wizazystka.. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od przyjaciela 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? chyba nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? wychodze ;P 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiechu 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie przyjaciólka - inne miasto 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie wiem 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy chce mi sie spac 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? nic ;P 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? kosmetycznym, odziezowym ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? len :P 56. Kto odpowie jako pierwszy? autor forum ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
22:51 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Joanna R 3. Twoje przezwisko? Gwiazdkaa i słoneczko 4. dzień urodzin? 27-07-1989 5. miejsce urodzenia? Bytom 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Jasno niebieskie ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła/es? Czekoladę orzechową (Milka) 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój piesek Badi (Coli) 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? różowego ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? nad morzem ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie?pada śnieg 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? przyjaciółka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Oczka i tyłeczek ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? Głowa mnie boli 16. Jaki jest twój ulubiony napój? coca-cola 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone i szampan 18. Masz piercing? Tak 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Rozkoszuje się nim 21. Ulubiony sport do oglądania? Siata i piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupię 23. Kolor oczu Zielone 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brat 16 i brat 19 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? pRAWO POżADANIA ![]() 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? jestem 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? dużo ich jest 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? wypad nad morze 33. Lato czy zima? LATO 34. Przytulanki czy całuski? całuski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Przygoda ![]() 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc donald 39. Twoja ulubiona ksiązka? Plotkara ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Vip i esencja 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W studiu nagrań jakiegoś serialu 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od kumpeli z innego miasta 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Nudzę sie dalej 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? śmiech 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Marta i Monika bo aż 2o minut busem 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie wiem 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy chce mi sie spac 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Mój idiotyzm 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie lubię bo jej nie mam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? perfumeria-sephora, sklepy z ubraniami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? leniuszek :P 56. Kto odpowie jako pierwszy? autorka forum ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? Ten kto będzie chciał odpowiadać[/quote] |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
23:10 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? E.C. 3. Twoje przezwisko? ryba 4. dzień urodzin? 1.3.86. 5. miejsce urodzenia? J-no 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? beżowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? 30 seconds to mars 8. Co ostatnio zjadła/es? tosta z serem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? jasne, że mój pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarnego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Tybet 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? mokro,zimno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Aśka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? ramiona 15. Jak się dzisiaj miewasz? trochę śpiąco 16. Jaki jest twój ulubiony napój? herbata zielona 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone półwytrawne 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? hmm chyba nawet na oczy nie widziałam 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? jakiś film pewnie 23. Kolor oczu brąz 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? siora prawie 30 ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? godziny 27. Ulubiony dzień piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? bardziej tak niż nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? już???? na szczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? te pomiędzy 31. Twój ulubiony film? np mechaniczna pomarańcza,forrest gump 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gdzieś gdzie jest sucho ciepło fajnie ![]() 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? to pierwsze 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? jak każdy 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? kark38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? mcdonalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? świat wg garpa 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar kitsch 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? ani razu ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? no właśnie nie widzę 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od admina wizażu 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? myślę 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ? chyba te menstruacyjne 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie marta dzielnice dalej ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie piszę takich rzeczy strachliwa jestem ![]() 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ok 3 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? włosy 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie mam 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? no jasne hehe 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? zara 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ktoś kto tu nie zajrzy 56. Kto odpowie jako pierwszy? autorka forum 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mnie to wiedzieć Edytowane przez maen Czas edycji: 2007-02-14 o 23:28 Powód: bład |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
21.20 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justyna ![]() 3. Twoje przezwisko? Ginger 4. dzień urodzin? 26 września 1984 5. miejsce urodzenia? Kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe od piżamy ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? procesora, który wyrczy 8. Co ostatnio zjadła/es? faworki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? psiaczek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonego ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w Paryżu, a potem sipu do Turynu ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? deszcz pada 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Alona ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? całość 15. Jak się dzisiaj miewasz? beznadziejnie, fatalny dzień za mną 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa i herbata ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? martini 18. Masz piercing? uszka tylko 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam właściwie 21. Ulubiony sport do oglądania? lekkoatletyka i piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? siosrunia, 3 lata młodsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? wczoraj "Epidemię" 27. Ulubiony dzień piatek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? niewielki 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? milion,wszystkie części o Hannibalu, Rzeka Tajemnic, Coyote Ugly, i jeszcze kolejny milion 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? jakieś spokojne 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? wieeeeeele 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam fast foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? kolejny milion- cała seria o Ani z Zielone Wzgórza, wszystkie Remarque'a, Mistrz i Małgorzata, Imie Róży i kolejny milion ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar raczej się to zmienia 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? z moja rodziną na imrezie, a co ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od interii ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? czytam albo wizażuję![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy księżyca 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Ania i Gosia w Bielsku 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać i przeczytam książkę ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? moja rodzina i moje studia 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w Rossmanie ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Elvis Presley 56. Kto odpowie jako pierwszy? Adam 57. A kto odpowie jako ostatni? ???
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
21.44 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Grzegorz P. ![]() 3. Twoje przezwisko? Lord Gregor, Del Ptasior 4. dzień urodzin? 17 maja 1983 5. miejsce urodzenia? Kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe jeansy 7. Czego słuchasz w tym momencie? Linkin Park - Reanimation 8. Co ostatnio zjadła/es? pączka 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koteczek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czarny 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Specjalnie dla niej w Paryżu. Nawet bym się dla niej poświęcił i pojechał do Mediolanu lub Rzymu. Ale potem koniecznie musiałbym zwiedzić Turyn ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? nie widzę, bo jest ciemno 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja TŻ (jeszcze wczoraj) 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? całokształt 15. Jak się dzisiaj miewasz? tak jak zawsze od pewnego czasu... Nuda i ogólna dolina. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa i piwo 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? piwo (Tyskie, Heineken) 18. Masz piercing? raczej podziękuję 19. Masz tatuaż? owszem, jeden. Ale to nie koniec ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Pawełka jeszcze nie jadłem 21. Ulubiony sport do oglądania? football !!! Lubię też zawody strong-man'ów, skoki i siatkówkę 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Jeżeli zapowiedzi okażą się prawdą, to planowany na ten rok nowy album Linkin Park 23. Kolor oczu niebieskie/brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, 5 lat starsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? w niedzielę bodajże 4 odcinek Prison Break. Aha !!! I po nim CSI 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne... Nienawidzę durnych komedii 31. Twój ulubiony film? Matrix, Equilibrium, Trylogia L.O.T.R, Bastion (The Stand) 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? jakieś ciepłe... Cudownie wspominam Chorwację 33. Lato czy zima? Lato najlepiej takie 12- miesięczne. 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie + jeszcze trochę 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Teraz już związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? a no... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W sensie, że w jakim miejscu (lokalizacji), czy w jaką część ciała? Aaa... Nieważne. Wszędzie jest dobra okazja. 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? To ja może podziękuję... 39. Twoja ulubiona ksiązka? Władca Pierścieni, Hobbit i Silmarilion (wszystkoTolkiena) + Johny Mnemonic Gibsona 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Zależy do czego. Żeby usiąść i coś zjeść odkryłem ostatnio super Restaurację włoską na ul. Jagiellońskiej na rynku, a do zabawy preferuję Jazz Rock Caffe na Sławkowskiej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 2 razy... Więcej nie podchodziłem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w grobie. Pierdyknę na jakiś zawał któregoś dnia. Albo mnie życie wykończy, albo zrobi to moja TŻ 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? nie wiem... w każdym razie spam. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nigdy. Jestem wzorowym obywatelem 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? gran w Football Managera, włóczę się po necie, albo leżę na łóżku z MP3 na uszach 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? yyy... że co? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie jestem samotnikiem 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? dużo tego. I nie chce mi się zastanawiać i wymieniać. Po co się jeszcze bardziej dołować. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Jak jestem u siebie sam, to 2-3 w nocy. Jak jestem u TŻ, albo ona u mnie to jakoś dziwnie 22-23 wieczorem już spać się nam chce ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? chyba nic 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? chciałbym mieć co polubić 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ale na co mi mają odpowiadać? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? www.juvestore.com - tam bym zaszalał 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten kogo nie zapytam 56. Kto odpowie jako pierwszy? ten kto czegoś potrzebuje 57. A kto odpowie jako ostatni?ta sama osoba
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
00:00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Agnieszka Ssss.... 3. Twoje przezwisko? Uuu... sporo ich, ale najbardziej znane to Deska, Stynka, Justyna oraz od nazwiska 4. dzień urodzin? 4 września 1990 5. miejsce urodzenia? Żyrardów 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? granatowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? głos Kuby Wojewódzkiego oraz chichot mojej siostry 8. Co ostatnio zjadła/es? Eee... kanapeczka z serem (żółtym) oraz wędlinką i ogórkiem zielonym ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Wszystkie ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Że co? Ale jeśli miałabym wybierać to kolor czarny ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na Cubie, awww.... "Dirty Dancing2" może bym spotkała tam Diego Lunę 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ciemno (noc), nie wiem czy jest zimno, ponieważ jest ciemno :P 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Maja 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Hmm... mam katar, ale można powiedzieć, że nie narzekam. 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Lubię napoje gazowane np. Coca Colę oraz nie gazowane 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? 18. Masz piercing? Po 18. sobię zrobię A narazie 3 dziurki (2 sama robiłam) w lewym uchu i 1 w prawym.19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jadam tego batonika. Ale pewnie tak jak każdy inny bym jadła 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatkówka (uwielbiam), piłka nożna, bilard 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Jeszcze nie wiem. 23. Kolor oczu bardzo jasnoniebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? 3 siostry (2 starsze i 1 młodsza) 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Borat" 27. Ulubiony dzień sobota, nic nie trzeba robić 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Taaak ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie mam samochodu ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? Ojj.... za dużo wymieniania.... 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Urlop? Chyba od życia lub od szkoły....33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Taka na rynku, pyszne tam są hamburgery 39. Twoja ulubiona ksiązka? Sporo ich... ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od koleżanki z wizażu ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zależy jak bardzo :P 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moje 2 siostry... Irlandia 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Gdy jestem śpiąca 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym 51. Czekolada czy wanilia? Ale chodzi o smak? to Wanilia, a jeśli o zwykła tabliczkę czekolady to czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W centrum Janki ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? A któż to wie 56. Kto odpowie jako pierwszy? Napewno osoba co napisze posta po mnie 57. A kto odpowie jako ostatni? Ostatnia osoba w tym wątku PS. Trochę kojarzy mi się to ze złotymi myślami
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)