![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak rozkochać na nowo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Jakbys sie nie przejmowal to nie rozbijalbys g****a na atomy przez pare stron o czym ona mysli, co od Ciebie chce i dlaczego to robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
2.5 tygodnia zero kontaktu , sama sie odezwała ostatnio w czasie matur ,co tam i ogólnie, pare dni pisaliśmy ,większość z Jej inicjatywy ;P wczoraj byłem na mieście i byłem z 3 kolegami i 3 koleżankami, dodałem zdjęcie naszego stołu ale uchwyciło same koleżanki ( dodałem to na snapa ) , jej tam nie mam, ale koleżanki Jej mam, wiec pewnie wysłały Jej to zdjęcie. Dziś pisze do mnie http://s5.ifotos.pl/img/5png_qnqehpe.png
Nie rozumie , nie jesteśmy ze sobą 2 miesiące przecież już. I tak bardzo mowila ze nie chce byc w zwiazku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
No co, żal jej że nie jest już obiektem Twojej atencji i traci zabaweczkę. Tak myśli, ale widać Ciebie nadal ona obchodzi. Dziecinada
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mówi, żebys nie robil z siebie debila a sama się zachowuje beznadziejnie. Głupia jakąś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To ją zapytaj, nie nas. Koleżanka ewidentnie się Tobą wysługuje... Bardzo Ci współczuję.
Wszyscy tego chcą. Czysta karta, nowy początek. Jakby tak miało być łatwiej. Spytaj o to gościa, który wtacza głaz pod górę. Nie ma nic łatwego w zaczynaniu od nowa... Absolutnie nic. co mnie nie zabije to mnie boli |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Jeszcze wczoraj byliśmy na jednym koncercie ale sie nie widzieliśmy, i zainicjowała spotkanie dziś po 11 , nic sie nie odzywa, nie rozumie takich akcji, ale nie bede Jej pytal czemu tak sie zachowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Daj sobie spokój, a na pewno wyjdzie Ci to na zdrowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
No jest bardzo , nawet mi ostatnio sie żaliła że ma spine z rodziną, o to że nie zachowuje sie poważnie , tylko dziecinnie . i mi tez kiedys wspominala ze ma teraz myslenie jak 17 latka. A spodziewałem się że chyba możemy na pół godziny sie spotkać pogadać,pośmiać . Ale chyba ma żal o to że dodałem sobie na "snapa" zdjęcie koleżanek siedzących przy stole, nawet mnie nie było na tym zdjęciu haha,tragedia ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Już było dobrze, już koniec kontaktu, dwa tygodnie ciszy a ty znowu w to samo bagno jeszcze raz, i jeszcze i jeszcze raz
naprawdę tak bardzo jesteś zdesperowany? jakby na twoich oczach cię zdradziła z innym facetem to też byś z nią poszedł później na koncert? co ona ma jeszcze zrobić żebyś zakończył tą znajomość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak siedzę z Nią 30minut i mówię że musze już jechać to mnie zatrzymuje żebym posiedział z Nią jeszcze , ale mimo to odjeżdżałem. ( od wtorku będziemy sie widzieć 3 raz, pierw byliśmy razem na zakupach, potem 30minut się widzieliśmy , i jutro mamy się widzieć troche dłużej) ale reasumując to wiem że po prostu może być opcja że spotyka się ze mną z nudów , zapytać ją bezpośrednio czy tylko po to sie widzimy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Oesu, nie możesz po prostu zerwać kontaktu? Po co dalej, że tka powiem, taplac się w g...?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;83687101]I myślisz, że ci powie?
![]() nie wiem , dlatego pytam. po prostu, gdy ostatnio po 3 tygodniach nie widzenia Jej poczułem ciepło na sercu znów,do tego Jej uśmiech gdy sie zobaczyliśmy. Tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Laska wciąż ma mentalność trzynastolatki i te dziwne akcje które odwaliła dalej są aktualne, raczej nie dorosła przez te 3 tygodnie. Znasz ją i jeśli tak się na nią upierasz, to bierzesz ją z dobrodziejstwem inwentarza, więc musisz się liczyć z tym że chwilę się pobawi i zaraz rozmyśli. Możesz zapytać, ale jak zaprzeczy to wciąż nic ci to nie powie na jej temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ONA SIĘ TOBĄ BAWI raczej do siebie nigdy nie wrócicie, wiec dlaczego po prostu nie pójdziesz do jakiegoś klubu, zabawisz się, poznasz może jakaś inna dziewczynę, bardziej stabilną emocjonalnie i psychicznie (chociaż w klubie to nie wiem) a o tej zapomnisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Gazela inteligencji
|
![]()
Widzę, ze nic cię nie powstrzyma przed pozwalaniem, żeby ona się tobą jeszcze bardziej pobawiła.
Spoko, co kto lubi.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
I spotykała się z nudów. Najśmieszniejsze w tym wszystkim że wyznała że czuje coś do mnie dalej, i czasami tęskni ale woli obecne życie,lecz chciała by raz na tydzień się spotkać, pogadać co tam . Od razu sobie w głowie odrzuciłem to bo wiem że robiło by mi to nadzieje, a Ona by sobie w międzyczasie misiaczkowała z innymi. Zablokowałem ją na wszystkich możliwych rzeczach, tylko numeru nie zablokowałem. To mi napisała że jestem dziecinny, i że dałem Jej wybór albo próbujemy na nowo albo urywamy kontakt.(a zaproponowałem spróbowanie na nowo bo przez 2 tygodnie się widzieliśmy co 2 dni prawie,uśmiech cały czas, zainteresowanie sobą, i jeszcze wyznanie uczuć z obu stron) . Mam trochę wyrzuty co do tego, ale to chyba normalne że chcę urywać kontakt i to zrobiłem od tygodnia raz na zawsze. Bo tylko tak w 100% wyjdę z tego prawda? Skoro Ona chce iść inną ścieżką to ja mam prawo iść swoją i może sobie pisać że jestem dziecinny .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
My już chyba wszystko w temacie powiedziałysmy
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Zablokuj też nr telefonu i zacznij w końcu żyć. Dziecinne to w moim mniemaniu jest niekonczenie takiej znajomości.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
http://ifotos.pl/z/qepaesr/
http://ifotos.pl/z/qepaesw/ http://ifotos.pl/z/qepaesn/ I potem ją zablokowałem. wiem , po screenach stwierdzicie że jest nie poważna Edytowane przez Tajemniczy13333 Czas edycji: 2018-06-09 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Głupia baba
![]() |
#86 |
Gazela inteligencji
|
Jak dla mnie to po prostu cwaniara, a ty jesteś niepoważny, ze tyle się z nią zadawales. Jakoś nie wierze, że jej nie odblokujemy
![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
chodziło chyba o innego faceta
teraz dopiero się dowiedziałem że była u niego raz przypadkiem jakoś miesiąc po zerwaniu ,a drugi raz na majówkę już do niego na tydzień , tydzień temu on był u niej na weekend,normalnie spał w domu w pokoju obok(rodzice w domu) Oczywiście to tylko koledzy, chcieli zwiedzić swoje miejscowości a mi zarzucono że nie wierze w przyjaźń męsko damską . Do kolegi z którym pisze sie od pół roku dzień w dzień jedzie sie na tydzień? Według mnie nie . Przestroga dla innych, jak mówi Ci dziewczyna że chce przerwę dla siebie, a nie dla was, to spieprzaj z tego układu jak najszybciej. Dodam że w jedną strone 400km mają do siebie dopiero to musiało się stać żebym dał sobie spokój a czemu dopiero teraz sie dowiedziałem ? "dla mnie nic nie jest zobowiązujące dlatego nie uważałam wtedy że mam siedzieć w domu i że jest złe to co robie bo nic złego nie zrobiłam. Nie chciałam nic mówić bo wiedziałam że tak będzie, że inaczej będziesz to odbierał." Edytowane przez Tajemniczy13333 Czas edycji: 2018-06-11 o 02:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
HA! Miałam racje pisząc wcześniej, że co ona ma jeszcze zrobić przespać się z kimś na twoich oczach abyś zrozumiał, że to koniec i odpuścił. I jak widać nie pomyliłam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Witam ja też mam problem z facetem i nie wiem co dalej robic. Znamy się około dwóch miesiecy ale nie jesteśmy razem. Widzieliśmy się kilka razy i fajnie nam się rozmawialo, zartowalismy, cały czas się smialismy czułam jakbym spotkała bratnia duszę ale nawet parę razy zadzwonił do mnie ponieważ cały tydzień jest w delegacji ale ostatnio zrobił się milczący. Gdy się zobaczylismy i zapytalam to dlaczego tak nagle zamilkl to powiedział że on się boi że w ten sposób się zaangazuje i że się zakocha a pozniej bedzie cierpiał. Powiedzial, że mu się podobam i od razu wpadłam mu w oko ale boi się zaangazowac. Mi na nim zależy ale nie wiem co mam zrobić. Nie wiem czy mu o tym powiedziec czy to nie pogorszy sytuacji. A jak się kolejny raz zobaczymy to też nie wiem już jak się zachować wobec niego czy z dystansem bez żadnej wylewnosci czy zachowywać się jak na początku czyli zartowac z nim itd jakby nie było wczesniejszej rozmowy. Co mi radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.