![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Majówki 2018 cz. 1
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udaje ze nie widzę Chociaż u mnie dopiero na następny dzień jest pionizacja i położna dosłownie obok stoi i trzyma. Tzn tak z opowieści wiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- W ogóle to Dzień Dobry - wyspałam się, dziś na ogródku nawóze co trzeba bo po porodzie czasu nie będzie i pogodziłam się z kaktusem 🤣 Jeszcze coś na mszyce muszę kupić bo mi dziady maliny zaatakowały ! Ewa to teraz kciuki żeby było lepiej z każda godzina !!!! Kurde rozumiem ze pionziacja musi być itd itp ale w sumie jak ktoś się nie czuje w formie to mogłyby zaczekać z tym prysznicem np o 2-3 godziny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#63 | ||||
Zadomowienie
|
Hej ! Witam w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe jak będzie tym razem.. ![]() No to przybijam pionę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kciuki za wizyty i porody jak ktos planuje ![]() eweokr gratuluje ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za kciuki
![]() Qazsew jakoś w takim razie będę musiała wytrwać ![]() Właśnie koleżanka mi napisała że w pon miała cc, a grzecznie czekała na swój termin na koniec maja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja miała z om na początek czerwca a tez idzie na cc w czwartek ![]() Polasia Ty stresik jakiś masz ? Bo mam wrażenie ze relax 🤣 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#67 | ||
Raczkowanie
|
Cześć,
gratulacje dla wczorajszych mam: ewe, reniferku, madzia Cytat:
Dobrze, że chociaż Pani w rejestracji zauważyła Twój stan. Ja jestem bardzo miło zaskoczona zachowaniem innych osób... Chyba wyglądam już na rodzącą bo od jakiegoś tygodnia - praktycznie w każdym sklepie jak ustawię się do kasy, zawsze ktoś każe przejść na początek.. Muszę przyznać, że miłe to ![]() Cytat:
![]() U mnie od rana pojawiają się co jakiś czas skurcze.... nieregularnie więc pewnie to straszaki. Dzisiaj jeszcze nie chcę rodzić ale jutro po południu to może się zacząć... ![]() Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja, wolałabym rodzić od rana, jak dzieci będą w przedszkolu, to nie będzie problemu z opieką nad nimi. Ciekawe czy się tak uda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Stary tzn mąż kazał mi nic nie robić twierdzi ze przez te pare dni sam dom na błysk doprowadzi
![]() ![]() ![]() Jeny dobrze ze mój synuś w domu będzie on to ogarnia lepiej ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Bo wstyd
![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Przyjechaly dzieciory, dra sie i biegaja po domu nikt oczywiscie nie raczy zareagowac. Szwagierka je tylko pchnela za drzwi i pojechala a tesciowa zla na caly swiat bo miala inne plany na dzien dzisiejszy. Mam jechac z mlodym na 14 do lekarza i oczywiscie bede musiala mloda ze soba ciagnac bo tesciowa sobie z 3 nie poradzi a poza tym balabym sie zostawic mala z tymi narwancami. Zeby bylo weselej, tesciowa rozbiera jakies chorobsko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
M A S A K R A - a Twój synek w domu czy w przedszkolu, możesz zamknąć pokój, żebyś nie musiała słuchać wrzasków ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie ![]() Mój dużo w domu robi sam - mam wrażenie ze dużo więcej niż ja, tylko dłużej mu to zajmuje i może ciut mniej dokładnie. Ale pod tym względem ma plusa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Ja się zastanawiam czy ta powoduje samo cc jako zabieg czy taki ból duży czy po prostu człowiek słaby jest. U mnie podobno położne super po i powoli właśnie nic na sile... taka mam nadzieje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Polasia ja tez leżę bo czop odchodzi okropnie wiec wole do jutra chociaż mało co robić ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() polasia mialam pytac jak ty planujesz karmic po porodzie? Bo wiem ze jakbys chciala w klinice rodzic to najpierw mm a w domu kp ale jak w szpitalu jednak cc to jak sie na to zapatrujesz? Bo jednak wszedzie chyba wola kp i nie beda miec takiego podejscia jak w klinice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj przyjechała moja mama ,wzięła synka na spacer, miałam z nimi wyjść, ale od razu hasła żebym nie przemęczała się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam czy szpital daje tez mleko HA? wie ktoś???? bo my takie musimy na początek a potem ewentualnie mieszkanie z dawką zwykłego mm.
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam w planach porządki w szafach z ciuchami. Kupiłam ostatnio worki próżniowe i chcę kurtki tam powkładać. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Myboy nic tylko leżeć, odpoczywać i co najwyżej książki czytać Ci pozostało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to Wam powiem że od jakiegoś czasu mam ogromną ochotę na melony. Potrafię całego naraz zjeść, a później co prawda co chwilę na siku lecę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Witam się dopiero o tej godzinie, bo kiepsko się dzisiaj czuję, 4 pobudki w nocy co dwie godziny, mega ból mięśni i kręgosłupa plus straszne mdłości, chyba coś mi wczoraj zaszkodziło :/ Poza tym dopiero teraz mogłam się wykąpać, bo od wczoraj jakąś awarię mieliśmy i zero ciepłej wody, a zimna leciała jakaś żółto-pomarańczowa, bleee.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Magdalenka!!!! Gratuluję serdecznie!!!! Reniferkowi i Ewie gratulowałam już wczoraj, ale ponawiam i dzisiaj gratulacje ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Jeszcze troszkę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- To teraz się ruszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Majówki 2018 cz. 1
Polasia młody skaza ostra a ja nietolerancja laktozy - oni nawet pytają w szpitalu o 1 dziecko i alergie z tego co pamietam. Nasz alergolog od młodego tez mówiła żeby te pierwsze 5-6 tyg ha bo jelita nieszczelne żeby nie było jakiś akcji a potem mieszać ze zwykłym mm jak jest ok.
Te ha tez jest dużo bardziej lekkostrawne ( prócz ceny) ![]() ![]() ![]() Mam Nan ha a domu - o hipp tez myślałam w szpitali chyba maja sponsora hipp. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Polasia a jak te hipp w kartonie wyglada w sensie w środku worek i miarka ??? Te w puszce zawsze droższe ale wygodne - widziałam ze do hipp da się dokupić takie plastikowe opakowanie za grosze żeby przesypywac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam dziś ambicje zrobić paznokcie ale jedną ręką nie mam szans ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8359064 6]U nas są dietetyczki na neonatologii i one tam mieszają te butle to szłoby się z nimi dogadać
![]() Mam dziś ambicje zrobić paznokcie ale jedną ręką nie mam szans ![]() Rumians a właśnie jak młoda ? Odkładalna czy starzy szaleją i nie odkładają na minutkę ![]() ![]() ![]() U was szpital wypas u mnie powiatowy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.