![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy opalone dziewczyny...
W lecie bardziej podoba mi sie lekko (powtarzam LEKKO) opalona skóra, taka złocista, naturalna. Ale na twarzy jesli dziewczyna ma jasną karnację i porcelanową cerę to taka mi sie stanowczo bardzije podoba od opalonej. I nienawidze takiej opalenizny solaryjnej albo spalania sie na wiór - kojarzy mi sie to z czymś obrzydliwym, ze zmarszczkami i wogole bleee.
Porcelanowa twarz jest dla mnie piękna i taka elegancka ( jeszcze w otoczeniu ciemnych włosow) Natomiast ciało ładniej wygląd lekko opalone, jak juz wczesniej pisałąam ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
mnie rowniez natura obdarzyla bardzo jasna skora i kiedys chodzilam na solarium bo wydawalo mi sie ze wyglada to lepiej, ale teraz cos mi sie pozmienialo i juz z tym nie walcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście bardziej podobaja się dziewczyny troche opalone, Bo jak są takie blade to aż raża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
![]()
Moim zdaniem to jasno blondynki i brunetki ładniej wyglądają w białej skórze a szatynki i ciemno blondynki w opalonej.
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Witam
Moim zdaniem i jedno i drugie wygląda ładnie,podobnie jak z ciuchem nie na kazdej figurze wyglada ładnie.Podobnie z opalenizną nie dla kazdego typu urody ona pasuje.Zawsze podobały mi się kobiety o rudych wlosach i bladej cerze ale tez podoba mi się opalenizna jesli oczywiscie pasuje do osoby,nie wyobrazam sobie Nicole Kidman opalonej na różowo bo przy jej typie karnacji napewno tak się opala-jest piękną kobietą i zazdroszczę jej typu urody. Dużo dają również nasze,że sie tak wyraże "predyspozycje" słoneczne jesli skóra szybko i ładnie się opala to wtedy wygląda to ciekawie,natomiast nie podoba mi się różowa oplaenizna,wtedy chyba lepiej zrezygnowac ze słońca-bo blada cera jest w tedy atutem i szkodabyłoby zniszczyć ten atut słoncem. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
mam podobne zdanie do Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
hm kiedys bardzo lubilam sie opalac i na slonku i sporo w solarce..ale dalam sbie z tym spokoj moja skora juz jakis rok jest naturalnie jasna...i woriclam wlasnie z nad morza...mam zlota skore i czuje sie ekhm jak brudasek :P starsznie nie moge sie przyzwyczaic :/ uwazam teraz ze wygaldam brzydko jak taka ekhm :/ chyba wizaz tak na mnie wplynal i watki a ladnej jasnej skorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.