![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
Agia*
wydaje mi się że powinnas sobie jeszce cos ode mnie wybrac bo chyba twoje rzeczy są warte więcej niż moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
Cytat:
![]() Peeling Pore Minimizer-cliniqua GWP 30ml-dwukrotnie użyty Clean-Ac Avene zostało ok. 30%-dokładnie ciężko sprowadzić 4x5ml. Extremely Gentle Cleanser Avene (1 sztuka ![]() -od niej również algowy peeling-nie jest już tak fajny-ale zapach ma obłędny -Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml ewentualnie zaraz jeszce przejrze twoja liste czego szukasz i zobacze czy czegos nie znajde to mogłybysmy zrobic jakas wieksza wymiane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Czy połowa kuleczek rozświetlających Oriflame albo ta szara bluzeczka to nie byłoby za dużo? Bo oprócz tego dla siebie widzę tylko wodę pomarańczową, a widzę, że ją wymieniasz z palau
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Agia*
hmmm to może zostanmy przy wodzie i smackersie za te 3 moje rzeczy? bo żel mam jeszce (ten sam ![]() palau w takim razie zagłębiam sie w łazienkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() * Jessica Simpson Dessert Treats miniaurka bananowego błyszczyku do ust (małe zużycie) * Balea young balsam do ciała kakaowy (śliczny zapach) połowa z 400ml * Avon podwójne cienie do powiek kolor classic neutral- jasny bez i czekoladowy brąz za: * Bonne Bell LipLix kawowy * La Roche-Posay woda termalna, 150 ml, nowa, nieużywana Proponuję przejście na PW w celu podania adresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ooo oo znalzałam -zazwyczaj na kolorówkę nie patrze ale teraz obiecałam ze wszystko przejrzę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
podobają Ci sie spodnie u mnie w wątku, ja znalazłam u Ciebie:
róż, antridral, kulki rozświetlające ofiflame i smackers, od siebie moge Ci jeszcze dorzucic do spodni chrom w tabletkach bo widze ze szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
hej nie wiem czy wymieniła byś sie na cos z kosmetyków ale interesuje mnie :
*Jessica Simpson Dessert Treats miniaurka b *Smackers Lip Frosting *Killys odżywka do paznokci z wapniem zostało 3/4 z checią wymienie sie na ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wracaj do nas-osobiście czekam na Ciebie cały dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Hej!interesowal cie u mnie daszek.Czy nadal jestes chętna na wymianke?
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
przepraszam was bardzo ze tak mało tu zaglądam ale generalnie pracuje do pierwszej czy drugiej w nocy i jak wracam to juz nie mam nawet siły zeby komputer właczyc
![]() palau błyszczyk niestety juz nieaktualny ![]() ![]() ![]() ![]() virtual_reality mi pasuje ![]() napisz mi tylko czy spodenki mają proste nigawki czy lekko rozszerzane ![]() paulina85 błyszczyka dessert treats juz nie ma a smackers chyba poleci do virtual reality wiec za sama odzywke to chyba nie oplaca ci sie niczego wymieniac ![]() torunskagwiazda przepraszam ale zupelnie o niem zapomnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
*Jessica Simpson Dessert Treats miniaurka bananowego błyszczyku do ust (małe zużycie)
*Smackers Lip Frosting (nie mam go przy sobie ale smak i zapach chyba karmelowy- kolor jasny złoto beżowy) * Avon podwójne cienie do powiek kolor classic neutral- jasny bez i czekoladowy brąz znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
masz kilka ciekawych rzeczy ale z tego co wymienilas u mnie to chyba wszystko bedzie nieaktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
nogawki są proste
![]() ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-07-23 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
resztki miniaturek perfum Yves Rocher cantante i ming shui
zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() JA byłam u Ciebie chętna na dwa kremy AS ananasowy i ten z pigwą, wodę pomaraańczową -i to chyba było na tyle.I za to wybierz sobie co potrzebujesz ![]() EDIT: Jak dobrze że spojrzałam-no i jeszcze tonik grapefruitowy AS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
hej u mnie podobała Ci sie spódniczka
mnie interesuja: *Smackers Lip Frosting (nie mam go przy sobie ale smak i zapach chyba karmelowy- kolor jasny złoto beżowy) (ile go jest?) * Paletka 4 cieni Isa Dora, kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Apotheker Scheller - tonik do twarzy grapefuitowy- oczyszczający pory (ile go jest?) *Oriflame połowa kuleczek rozświetlających giordani gold (w orginalanym pudełeczku) *Jessica Simpson Dessert Treats miniaurka bananowego błyszczyku do ust (małe zużycie) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
szukasz coś do kręconych włosków?? chba mam coś dla Ciebie min. '' spray Loki na Dopingu'' firmy wella '' shock waves'' zużyte ok w 50% daj znać czy jesteś zainteresowana niedługo wkleje zdjecia to Ci podrzuce link
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Weroniko jesli masz jeszcze te kulki rozswietlajace lub brazujace to moze wymienisz sie na cos z tad??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Hej wyjasnilo sie juz z tymi kosmetykami, co do ktorych byla rezerwacja? Ja nadal jestem zainteresowana wymianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
*Paula*
zostaly mi tylko te rzeczy *Smackers Lip Frosting (nie mam go przy sobie ale smak i zapach chyba karmelowy- kolor jasny złoto beżowy) (ile go jest?) * Paletka 4 cieni Isa Dora, kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Oriflame połowa kuleczek rozświetlających giordani gold (w orginalanym pudełeczku) cxzy cos cie z tego interewsuje za spodniczke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
leady
niestety nic mnie nie zainteresowalo z twojego wątku ![]() palau napisalam PW mam nadzieje ze doszlo ![]() kaczina zaraz ogarne troche wątek i dam znac bo juz sama nie wiem co jest a czego nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
doszło doszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Weroniko, interesowałyby mnie kuleczki Oriflame, ale mnie niestety z rzeczy z kolei Ciebie interesujących u mnie został tylko Dove pod prysznic :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.