![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec Kerastase Yankee Organique balerinki 39 i inne
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Niestety, tylko torebka mi się spodobała, a nie mam perfum z wyższej półki
![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, znalazłabyś u mnie coś pewnie nie za całość, ale może niektóre z nich:
+Organique mgiełka zapachowa do ciała black orchid 90/100 ml +Yankee Candle spirit of america duża świeca +Esmara rajstopy w groszki r. S nowe +Siedem zeszytów A5 w kartkę w tym 1 w linie. Dwa zeszyty są w twardych okładkach, reszta w miękkich. Oddam hurtowo. +Naturalna świeca do masażu z wosku sojowego 2senses zapach zielona herbata nowa +Dzbanek do zaparzania herbaty nowy +Avon Far Away Infinity edp 50 ml bez kilku psików ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Świetnie, jakby się nam udało dziś dogadać, to w poniedziałek mogłabym od razu wysłać paczuszkę. Napisz, jak widziałabyś dokładnie naszą wymiankę, co mogłabyś mi oddać z tych rzeczy, które mi się podobają u Ciebie i co byś za to chciała ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Ok. Mi pasuje taka wymianka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej! Lubię Bahama Mama, tylko musiałabym coś konkretnego dobrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Dzięki, ale szukam konkretów np. Sephorowej pielęgnacji - jakichś droższych fajnych masek do twarzy w szczególności. Wolę próbki sprzedać u kupić flaszkę. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.