![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy jestem przystojny
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8493160 6]Czyli chłopak w wieku dojrzewania może być skazany za pedofilię, bo współżył z dziewczyną 3 lata od siebie młodszą ? Ciekawe.
Proponuję poczytać na czym polega to zaburzenie preferencji seksualnych, bo nie - nie każdy seks z nastolatką poniżej 15 r.ż. zostanie zakwalifikowany jako pedofilia.[/QUOTE] A tutaj? https://prawo.money.pl/kodeks/karny/...jnosci/art-200 Albo tutaj "Zachowanie przestępne polega na obcowaniu płciowym z małoletnim poniżej lat 15 albo na dopuszczeniu się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub na doprowadzeniu jej do poddania się takim czynnościom bądź też ich wykonania" https://repozytorium.amu.edu.pl/bits.../13664/1/3.pdf Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2018-07-18 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8493162 1]A tutaj?
https://prawo.money.pl/kodeks/karny/...jnosci/art-200 Albo tutaj "Zachowanie przestępne polega na obcowaniu płciowym z małoletnim poniżej lat 15 albo na dopuszczeniu się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub na doprowadzeniu jej do poddania się takim czynnościom bądź też ich wykonania" https://repozytorium.amu.edu.pl/bits.../13664/1/3.pdf[/QUOTE] A tutaj: Pedofilia według Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób ICD-10, to preferencja seksualna osoby dorosłej wobec dziecka, zazwyczaj w wieku przedpokwitaniowym albo we wczesnym okresie pokwitania. Zgodnie z definicją Klasyfikacji Zaburzeń Psychicznych DS M IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), pedofilię utożsamia się z występowaniem przez nie mniej niż 6 miesięcy fantazji albo zachowań seksualnych, które związane są z aktywnością seksualną z dziećmi przed ich okresem dojrzewania. Dla kryteriów diagnostycznych ważnym jest również, aby sprawca miał co najmniej 16 lat i o co najmniej 5 lat był starszy od dziecka stanowiącego obiekt seksualnego zachowania. Istotne jest także, aby preferencja seksualna w stosunku do dzieci była stałą i dominującą tendencją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
trudno uwierzyć, że kiedykolwiek wyszedłeś z piwnicy, a co dopiero mówić o współżyciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
czy jestem ładny
czy moglibyście ocenić mój wygląd od 1/10 uwzględnijcie ze jestem rudy
Edytowane przez 15987532159 Czas edycji: 2018-10-02 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy jestem ładny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
masz miłą buzię, wesoły chłopczyk
![]()
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Po co zakładasz drugi wątek na ten sam temat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Aha, 16. To wyrobisz się jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Samotny, a wracając do wcześniejszej dyskusji - to, że Ty myślisz ciągle o jednym, to nie znaczy, że każdy musi.
Ja miałam pierwszego chłopaka w 8. klasie podstawówki, o seksie oczywiście nie mieliśmy pojęcia żadnego ani planów podjęcia takowoż. Rozstaliśmy się wprawdzie w dość burzliwej atmosferze, jednak ten patologiczny jak to określiłeś związek nie zaburzył mojej osobowości i kilka lat później byłam w stanie stworzyć związek o wiele bardziej stabilny i uwieńczony spłodzeniem potomka. Co więcej - ani mnie, ani mojemu podstawówkowemu eksowi ten patologiczny związek nie zanieczyścił głowy, nawet oboje studia skończyliśmy. Takie dziwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Ja bym nie wrzucała swoich zdjęć na to forum, niestety ale raz dwa mogą wyciec i będziesz miał prze.srane wśród rówieśników. Btw pamiętam jak byłam niewiele starsza od ciebie i moj kolega z klasy nakrecil striptiz przed choinką i wstawił to na forum naszej klasy...ten film do dzisiaj krąży w sieci!
![]() [dla osób zawsze i wszędzie świętych - kolega nie był z patologii, ma teraz rodzine, dzieci, skonczyl dobre studia i super sobie radzi ![]() aha i ja na randki też zaczęłam chodzić w podstawówce, pierwszy raz bzykałam się jak miałam 16 lat [rocznik 80 +, czyli pamietam trzepaki, czasy bez kompa itd] i tez nie skonczylam jako patuska ![]()
![]() Edytowane przez _Marta_M_ Czas edycji: 2018-10-02 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Ach, te puszczalskie koleżanki i my zawsze takie święte...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.