![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe hity
Dodam jeszcze,ze inaczej jest ulegac kolorowce a calkiem czyms innym bedzie siegniecie po pielegnacje dermokosmetyczna typu kwasy czy filtry,ktora MUSI byc przemyslana i w pelni swiadoma-aby nie stala sie tylko chwilowa zachcianka,bo mozna sobie zrobic krzywde.Wazne jest,by zwracac uwage na predyspozycje i sklonnosci wlasnej cery bo jezeli to pominiemy to zaden trend nie przyniesie pozytywnych efektow.
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
uległam: balsamy brązujące i krem do buzi HS, cienie sypkie vollare, depilacja woskiem, tusz Pani Walewska
![]() na kilka rzeczy jeszcze poluję pod wpływem wizażu (glinka Argiletz, olej krokoszowy...) a zapaliłam się swego czasu też do depilacji cukrowej, skrobi, maseczki aspirynowej - ale u mnie się nie spisały, więc odstawiłam; przyznaję, że od lat nikt ani nic na mnie tak nie wpłynęło ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Uległam:
* kwasom * filtrom * manii cieni Inglota * fluidowi Lirene City Matt Vollare i Cantare znałam już dużo wcześniej (zanim pojawiłam się na wizażu). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam dodać Acne-Derm - zużyłam dwie tubki
![]()
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2006-06-22 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
po prostu Em :)
|
IB - mam zamiar się im przyjrzeć na najbliższych targach.
APC - mam dwa z wymiany, i pierwsze wrażenie jest pozytywne, mimo, że jeszcze nie do końca potrafię się nimi posługiwać ![]() filtry - głęboko się nad tym zastanawiam. ale czy warto zaczynać, mając dopiero 16 lat? kwasy - na razie zdecydowanie nie. kuleczki i sypkie cienie Vollare - tak! tak! tak! mam już 3 pudełeczka kuleczek i na tym chyba się nie skończy. pewnie wypróbuję też inne kosmetyki tej firmy. peeling kawowy - pewnie jak skończą mi się inne peelingi. maseczka aspirynowa - może kiedyś.. depilacja cukrowa - nie chce mi się w tym babrać. ziemia egipska - nie stać mnie ![]() pędzle We-Ma - właśnie czekam na przesyłkę ![]() balsamy brązujące - J&J był świetny, planuję zakup innych. tusz do rzęs pani Walewska - ![]() baza pod cienie Lumene - jestem w trakcie testowania, ale podoba mi się. paletki inglota - nie mam zamiaru komponować własnej, ale strasznie podoba mi się zielona pro 5. tusz Maybelline Volume Express Curved Brush - podoba mi się, ale MF 2000 calorie był lepszy. i dwa razy droższy ![]() tusz Pierre Arthes XXL - kupię jak tylko skończy mi się maybelline.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Fajny wątek
![]() Oczywiście nie mogę sie tu nie dopisać. Uległam już manii: - bazy pod cienie Art Deco (to była moja pierwsza wizażomania ![]() - bazy pod cienie Lumene - jednak jest lepsza - paletek cieni RR - po początkowym zachwycie oddałam - pędzli We-Ma - cieni IB - cieni APC, a z mani do cieni zrodziła się ogólna mania do kosmetyków APC - micela Bioderma Sensibio H20 (ale żałuję) - kwasów - filtrów - tuszu Pani Walewska ![]() - zakupów 2 w cenie 1 w Sephorze, a co za tym idzie manii na serię Sun Sephory, paletę do brwi i pędzel do podkładu ![]() - na peeling kawowy, ale rzadko stosuję, bo leń jestem ![]() - na Biodermine - na Rimmel Recover ![]() - na Lash Stylist - na tonik pichtowy - i mnie nie zachwycił ![]() - na jedwab Farouk i serum na końcówki Avonu - j.w. - na glinki Argiletz - byłam nawet zadowolona, ale teraz znam dużo lepsze, tańsze i przyjemniejsze maski glinkowe - na khola ![]() - na puder Revlon Skinlights - z początku byłam nim zachwycona, a z czasem, po cudownym rozmnożeniu kolekcji rozświetlaczy uważam, że jest niezły, ale nie najlepszy, choć i tak go nie oddam ![]() - na rozświetlacz Revlon Skinlights - i mnie nie zachwycił - na serię Holiday Skin J&J - na balsam już rok temu, na krem do buźki teraz - z obu jestem zadowolona - na Dove Summer Glow - kupiłam dziś, więc się okaże co on za jeden - na scrub do ciała z brązowym cukrem Avon Planet Spa ![]() Planuję ulec manii: - na maseczkę aspirynową, ale póki co planuję już tak z rok ![]() - na tusz Pierre Arthes XXl - ale - jak wyżej ![]() - kuleczki Vollare - jak znajdę taniej niż za 7zł Nie uległam manii - na Wax - bo używałam wcześniej ![]() - na olejek rycynowy - bo nie chce mi się babrać - na Dermacol - bo mam przeczucie, że mnie zapcha, że za gęsty jak dla mnie - na prostownicę - bo lubię moje loki - na skrobię, bo nie używam filtrów, które by się z kolorówką kłóciły, ale kto wie... Kurka, jaka ja uległa jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
O,widze modne sa kulki Vollare,a ja nie słyszalam o tej modzie na wizażu.Ale kulki w domku mam
![]()
![]() |
#70 | |
|
Cytat:
co do kuleczek, poszukaj w sklepach na krakowskiej. kupiłam tam wczoraj kolejne pudełko za 5 zł, inne (też fajne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Uległam:
- odżywce Wax - kremom z filtrami - balsamom/pudrom brązującym - bazie pod cienie Lumene - serum krystalicznemu Renee Blanche Jakoś skromnie wyszło... ![]()
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od dziś używam Anka-dermu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Wow nie wiedziałam, że aż tyle hitów było
![]() ![]() Jednak mimo wszystko uległam paru hitom ![]() - bazie pod cienie Art Deco - nie załuje, - IB - też nie żałuje ![]() - no i jednemu z forum fitnesowego - skakance ![]() ![]() Wizaż to naprawde niebezpieczne miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wyedytowalam.
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
odkad zamieszkałam na wizażu, w moim domu pojawiły się:
* dziedzina fitness: skakanka hula hop a6 weidera serum 3D eveline *dziedzina kosmetyki i kolorowka: kuleczki vollare eyeliner vollare brązer vollare ![]() j&j balsam maybelline curved brush planuję: bazę pod cienie lumene dermacol tonik i żel dermedic *inne: antidral - moj zbawca ![]() poznalam tajemniczy skrót SLS, ktory teraz wszedzie sledzę ![]() maseczka aspirynowa peeling kawowy żaden mój zakup dokonany pod zgubnym wpływem wizażu nie był porażką, teraz kupuję tylko RECOMMENDED BY WIZAŻ
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam jeszcze o Antidralu
i od wczoraj peeling kawowy. Oba mi sie podobaja ![]() Niedługo poszukam wątków o innych hitach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam wrażenie że wizaż to jeden wielki hicior
![]() Jest mnóstwo kosmetyków tutaj popularnych i zastanawiam się czy poza naszym wizażowym gronem "inne" babeczki też je kupują ![]() Ja uległam wielu, wielu kosmetykom po wpływem wizażu ![]() baza art deco, pędzle we-ma, balsamy brązujące, pudry brązujące (lavertu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hehe moje hity to głównie te do włosów, bo
![]() -prostownica? uległam, właściwie to dzięki chęci jej zakupu, znalazłam się na wizażu ![]() -serum krystaliczne RB -preparaty do prostowania włosów - goldwell, schwarzkopf osis ![]() -odżywka do włosów loreal absolut rapair -jedwab do włosów biosilk uległam także i kupiłam dermacol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś zakupiłam Avene Tres haute protectioon SPF 50 i poprosiłam o próbki emulsji SPF 50+. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ja sie zastrzegalam,ze nie przeczytam Kodu LD z tego samego powodu co Ty, a przeczytalam go poźniej w 1 dzień ![]() Moje hity: -MF Hypersmooth -Astor Water sensation -Maybeline Volume Express Curved B. -Holiday skin -skrobia |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Jestem umiarkowanie uległa
![]() Tylko Dermacol, jedwab Biosilk, khol i jedno pudełeczko cieni APC. No i perfumy... Mój ukochany fiź. Niedługo lato, warto sobie pyszczek rozświetlić. Gdzie w Wawie dostanę kuleczki Vollare? ![]()
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
A ja uległam chyba wszystkiemu o czym tu piszecie...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
A to moje hity ktorym uleglam
filtry kwasy khol serum z wit c rimmel recover meteoryty-ale zaluje-moim zdaniem zachwyty mocno przesadzone(tak samo jak z kholem ktory niby mial likwidowac czerwone zylki w oku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Na razie uległam
![]() - pędzle We-Ma - cienie IB - cienie APC ![]() - baza na powieki Lumene - jedwab do włosów - Theorema Fendi ![]() - Organza Indecence ![]() - skrobia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
oo przypomniałam sobie nie popadłam w manie Smakersów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja też sie kilkoma rzeczami tutaj zaraziłam
*Efalock *A6w *Khol - ale niestety nie uzywam, nie dalam rady przy moim zapaleniu spojówek *duuuuze Akwarium ![]() ![]() *Balsam brązujący Garnier *Wax *Tusz Pani Walewska Jestem w trakcie ulegania *kwasy i filtry *pędzle We-ma *i pewnie niebawem coś sie tu jeszcze pojawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
uległam:
*WAX, *kwasy, * filtry (choć już dermatolog poleciła mi wczesniej...ale nie znałam się co to i mówię za ''tłuste'' i Antka oddałam mamie ![]() ![]() * peeling kawowy (jak tylko mi się pzrypomni i 'za chce ' to robię, skóra po nim niebywale gładka ![]() *zielona glinka, *szampon z fitomedu, *cień APC (mam 1 i chyba o 1 za dużo...już wolę rival de loop ![]() *kuleczki VOLLARE (mam 2 delikatny róż i złote...jestem zauroczona ![]() *promocja Sephorowa (mam 2 błyszczyki sun ![]() *olejek rycynowy (używałam dość długo ...narazie zrobiłam przerwę ), *jedwab farouk...mała rzecz a cieszy ![]() i to chyba wsio... a nie uległam bo znałam wcześniej: *acne-derm, *holiday skin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.