|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: HIGIENA KTóRA ODPYCHA!!!
To ja Wam coś opowiem
![]() w zeszłe lato moja kuzynka zaprosiła do Amsterdamu kolegę z jego dziewczyną-jechali oboje bite kilkanaście godzin w upale-wiadomo-jak to w autokarze. Gdy przyjechali, moja kuzynka po przywitaniu pokazała im gdzie jest łazienka, na co ta dziewczyna powiedziała "ja nie potrzebuję, przecież nic nie robiłam tylko siedziałam całą drogę"
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Że ludziom to naprawdę nie przeszkadza? Nie czują się niekomfortowo?
|
|
|
|
#63 | |
|
xxyy
|
Cytat:
a ze mnie TZ sie smieje bo biore prysznic 4 razy dziennie zarz po obudzneiu musze do wanny bo inaczej nie jestem w stanie nic zrobic. przed snem tez sie kapie. w sumie w nocy nioc nie robie tylko spie.. ale chyba intensywnie skoro potrzebuje tak czesto![]() nie wiem czy wytrzymalabym kilkanascie godzin bez prysznica
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Mój brat mi opowiadał,ze jak byl na sycylii (w szkole jezykowej) to miał zajecia z dwoma ładniutkimi murzynkami,mowil ze laski I klasa ale przy upale czarne ciało taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaak potrafi smierdziec,ze wytrzymac sie nie dało!Czytalam kiedys o tym ,ze cialo innego koloru ma inny specyficzny zapach..spotkalyscie sie z tym kiedys??Pozatym czytalam kiedys,ze ponoc Edytka Górniak zalatuje "Kozą" no cóz....taki cialo
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Żeby się niemyc po kilkunasto godzinnej podroży to już przesada, tymbardziej że był upal. Ja bym odrazu do łazienki gnała.
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie raczkujesz w avie - teraz się z Ciebie damulka chanelowska zrobiła ![]() Cytat:
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Mnie w moim TŻ nic nie odpycha. Lubię zapach jego ciała. Nie przeszkadza mi ani zapach potu czy coś takiego. Poza tym on bardzo dba o siebie, bierze prysznic 3-4 razy dziennie, zawsze wkłada czyste ubrania, zawsze ładnie pachnie, używa dezodorantu
więc "cokolwiek" poczułam tylko raz, po półtoragodzinnym ostrym wysiłku fizycznym.Czasem się nie ogoli i co z tego? Lubię go takiego, do twarzy mu Mówię mu tylko, że "pika" Ja też mam czasem nieogolone nogi i też go "pikam", ale to chyba nie jest objaw nie dbania o siebie? Co do niektórych ludzi w autobusach... Szok po prostu. "To my, Polacy!"
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plotki rodem z Ciemnogrodu Może śmierdziały bo nie utrzymywały higieny i tyle a nie zaraz z powodu tego że mają inny kolor skóry...
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
A co sądzicie o tym jak ktoś "wykręca" się z mycia? Oto jeden, często spotykany przypadek:
Ktoś mówi, że niemusi się myć, ponieważ pływał w basenie/jeziorze. Kilka razy się z takimi wypowiedziami spotkalam i uważam że to jest absurd, ponieważ po pływaniu w jakim kolwiek akwenie wodnym przedewszystkim powinno się umyć bo pełno ludzi w tym plywało i to takich o wątpliwej higienie oraz niewiadomo jakie ciecze tam zostawiali... |
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie oddechu z ust mojego TZ rano (i swojego tez) i pierwsze co robie rano to myje zeby. Nawet jak mamy plan polezec dluzej w wyrku to wstajemy umyc zeby i wracamy do lozka.
Lubie zato naturalny zapach skory mojego TZ i nie skreca mnie jesli wezmie prysznic rano zamiast wieczorem
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Edyty Górniak to chyba już przesada. Edytowane przez Marilyn Czas edycji: 2006-06-24 o 15:57 |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
A co myślicie o takim przypadku?
Ktoś niemyje zebów bo ma problemy z żołądkiem i twierdzi że po prostu nieopłaca się mu myć zębów bo itak będzie nieprzyjemny zapach. W rezultacie jedzie tej osobie z geby i w dodatku wszystkie zeby zepsute na maksa. PRZEGIĘCIE. Od żołądka będzie troche jechało ale zęby i cała jama ustna się smrodem niezarazi więc w takim przypadku tymbardziej często wypadaloby myć zeby żeby zneutralizować nieprzyjemny zapach. |
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
skasowano
Edytowane przez Sandi_xD Czas edycji: 2008-04-23 o 19:53 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Ja na szczęście nie mam problemów z higieną mojego TŻ-ta
mój czyścioch potrafi brać prysznic nawet z 3 razy dziennie, używa antyperspirantu i innych pachnideł UWIELBIAM ZAPACH JEGO CIALKA i już tak za nim tęsknie!!!!
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Ha! Rozmawiałam z mamą i wyszło szydło. Dziwię się, że sama na to nie wpadłam. Dyskusja o starszych ludziach - oni się nie myją nie dlatego, że im się nie chce albo są chorzy, ale dlatego, że woda jest DROGA. Proste. A emerytury ledwo, ledwo wystarczają. W sumie sytuacja taka bez wyjścia, bo czynszu nie obetniesz...
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na oszczedzanie wody tez jest sposób, przecież taka osoba nie musi od razu wlewać pełnej wanny czy lac z prysznica wode hektolitrami. W niedużej misce w jednej wodzie też można się umyć. Zawsze to lepsze niż NIC!A nie myjąc się w ogóle mozna tylko nabawić sie jakiegoś choróbska. A poźniej trzeba wydawać kupe kasy na leki a to też jest DROGO. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ten argument z wodą owszem ale ludzie przecież śmierdzą wszędzie.A woda droga jest tylko w większych miastach.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Moj byly TZ rowniez jest zapalonym informatykiem..Ale nigdy nie przeszkadzal mi jego zapach.W lato szczegolnie slicznie pachnial.takim przyjemnym slodkim zapachem ,ze nic tylko wtulac sie w jego ramionka
![]() He.he.Pamietam kiedys taka sytuacje kiedy to ja sie obrazilam na mojego bylego TZ-a:PRobil dla mnie jakis romantyczny wieczor i napisal mi esemeska w stylu:,,kochanie prosze ubierz sie jakos ladnie..Tak dawno tego nie bylo...'' Ja oczywiscie ,ze jestem z natury osoba o kruchych emocjach zrozumialam zle aluzje i obrazilam sie na niego(nie odzywalam sie do niego przez 3 dni:P)Jego esemesa odebralam jak zarzut co do mojego stylu ubierania sie... Od rzau jednak mnie przeprosil i powiedzial ze nie pomyslal ze to moze mnie zranic.A jednak...:PPozniej sama smialam sie z mojego focha. Jednak slowa potrafia czasem ranic ,szczegolnie te nieprzemylane,wiec przemylmy kazde nasze slowo gdy pragniemy komus zrobic aluzje co do jego zapachu czy jakiegokolwiek defektu.Bo z drugiej strony pomyslmy sobie ze nam rowniez moze sie to przytrafic.A takie niemile uwagi rania. |
|
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak byście zareagowały w takiej sytuacji? |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wszystko co kupuje musi ladnie pachniec) nie potrafilabym wytrzymac z takim facetem. Umawialam sie kiedys bardzo krotko z pewnym chlopakiem. Dbal o siebie i kapal sie codziennie. Ale jego skora wydzielala specyficzny zapach (feromony) ktory mnie po prostu draznil i jak mialo dojsc do pierwszego pocalunku to po prostu nie moglam. Nie zwrocilam mu uwagi, bo jak wiadomo z feromonami na jednych dzialaja a na innych nie. Nie pocalowalam go i przestalismy sie widywac. Powiedzialam mu ze nie chce sie juz wiecej umawiac. Nie moge tez zniesc jak te przykre zapachy unosza sie w srodkach komunikacji miejskiej (zlwaszcza latem) i jak siedzi obok mnie ktos kto nieprzyjemnie pachnie zmienial swoje polozenie a czasami nawet wysiadam.
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100% Ja mam problem z nadpotliwością pod paszkami, ale już nad tym pracuje ![]()
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś lubi,to niech się nawet kąpie 10 razy dziennie,nawet co godzinę i w nocy po kilka razy.Po nocy się kąpać?A po czym?Co,w polu się w nocy pracuje ?
Śmiać mi się z tego chce.Znam kogoś,kto się kąpie raz w tygodniu,latem dwa razy w tygodniu i nie śmierdzi.I za wodę przynajmniej mało płaci.
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I możesz się z tego śmiać, ale mi do śmiechu nie jest jak muszę mieć jakiś kontakt z osobą która się kąpie raz w tygodniu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

Plotki rodem z Ciemnogrodu
Może śmierdziały bo nie utrzymywały higieny i tyle a nie zaraz z powodu tego że mają inny kolor skóry...

i już tak za nim tęsknie!!!!