![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tęsknota...zamiast lepiej jest gorzej..
Chłopie jak chce się normalnie porozmawiać o zakończonym związku, to nie wyskakuje się na kolanach z kwiatami czy owocami, tylko rozmawia się normalnie, zupełnie się lasce nie dziwię że Cię pogoniła, też bym tak zrobiła.
Unikanie tematów ze wzgl. na obawy przed kłótnią jest wyjątkowo niedojrzałe. Ona ma prawo spotykać się obecnie z kim chce podobnie jak ty, to że tego nie robisz nie świadczy o Tobie ani źle ani dobrze. To twój wybór. Ale pisanie do obcego kolesia, który spotyka się z wolną laskę jest upokarzające i chore. I ostatnie rzecz off topic, sprawdź sobie definicję słowa bynajmniej, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po2. Nie piszę do jego mościa bo jakimś idiotą nie jestem i tak ma prawo się spotykać z kim chce. Mój wybór ? nie potrafię. Dla mnie każda to nie to samo póki co nie potrafię i tyle. Wiem że bynajmniej jest to umocnienie przeczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Przestan ją człowieku idealizować a będzie ci w tym cierpieniu trochę łatwiej i z czasem wyjdziesz na prostą.
Przeczytałam ten drugi wątek, kobieta jest mocno roszczeniowa, księzniczka i nie miałeś w niej wsparcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ja ? Powoli wychodzę z długu... Z jednej strony szkoda że tak się to potoczyło bo prawda jest taka że wszystko by się ułożyło no ale cóż. Ja się staram zająć swoim życiem.Rysa została i zostanie na bardzo długo bo póki co na chwilą obecną ciężko będzie mi z kimkolwiek wejść w jakąś relację. Ja jestem świadom swoich błędów no bo faktycznie dałem "du**". Tylko wydaje mi się że ludzie przez takie sytuacje w taki sposób nie postępują. Rozmawiają my rozmawialiśmy i mimo jej zapewnień stało się inaczej. Najgorzej z tą tęsknotą i całą resztą tego bagna ale cóż. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
czy dałeś dupy to nie wiem
dla mnie laska jest tragiczna jej wolno nie robić prawka bo się boi i tym podobne ciekawostki przyrodnicze z gatunku jestę kombietkom wienc nic nie muszem a facet ma zawsze umieć wziąć się w garść i w ogóle utrzymywać swoją królewnę bo jest facetem. Wygląda na to że genetycznie wszelka zaradność i i garściowziątyzm umiejscowione są w penisie, a lek na depresję u kobiet, to przeszczep penisa. ![]() Ona coś w ogóle robiła poza wymaganiami? Retoryczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
To jak mogl Cie zablokowac skoro nie pisałeś do niego?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Ta kobieta jest mocno rozchwiana, nie wie sama czego chce. Zostawiła faceta przed Tobą, potem Ciebie, teraz jest z facetem który też nie jest jej miłością, skacze z kwiatka na kwiatek. Zapomnij o niej, ale na przyszłość bądź szczery i nie szantazuj partnerek, że sobie coś zrobisz, życie odbierzesz, bo to największe świństwo jakie można zrobić drugiemu człowiekowi. Nigdy nie weszłam w związek z facetem o którym wiedzialabym, że odstawil taką akcję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie robiłem dochodzenia tylko dla czego twierdziła a wręcz wmawiała mi że tak nie jest a okazało się że jest ? ![]() Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę oboje nie wiedzieli, czego chcą.
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja doskonale wiedziałem czego chciałem,nie raz z nią o tym rozmawiałem nawet przykładowo jak byliśmy oboje u moje siostry. Moja siostra starsza ode mnie po 30.. mówiła jej nie raz nie dwa.. O zamieszkaniu tutaj że warto chociaż się sprawdzić czy bedzie nam to szło,o tym prawo jazdy że tez robi to dla samej siebie nie dla innych. Tak ona wie ona wie co ona tak naprawdę wie ? Nie wie nic. Wolała iść na łatwiznę wychaczyć gościa z dobrą posadą no bo przecież wojskowy na państwowym mieszkanie od państwa dostanie i wygodne życie w mieście. No bo po co zrobić coś dla samej siebie... Jak dla mnie... Szybciej im to gruchnie niż im się zaczęło. Nie życze jej źle broń boże. Ale to każda osoba mówi... dają jej pół roku... Ja się musiałem tłumaczyć nawet z dodania jakiejś znajomej z mojej miejscowości. Mi to tam nie przeszkadzało wręcz rozbawiało. A coś czuję że gościu tego nie wytrzyma. ;] Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() po za tym napisała wyraźnie... CHCE USPOKOIĆ SWOJE SUMIENIE. Z resztą mi tez nie tak dawno napisała że ma ogromne wyrzuty sumienia... więc patrząc na temat oczekiwała tylko pochwały że z takim kimś jak ja to faktycznie nie ma przyszłości ? No sory ale póki co mam więcej niż ten jej jego mość. A dług nie jest w niczym przeszkodą ;] W przeciwieństwie do niej wiem czego chciałem i czego chce. Wiem co do niej czuję i wiem że jest to prawdziwe. Czego ona jest świadoma. Tak męczę się. Za każdym razem jak pomyślę tylko o niej i onim co moga robić co robią czy on ją dotyka itd wiem chore ale można zwariować... Prawda jest taka jeżeli by czegokolwiek chciała sama by się odezwała. Ja to tak widzę. Jak można tak naprawdę przez 3 lata do ostatniego dnia komuś gadać o wielkiej miłości o tym że się jest tym jedynym ? A po zaledwie 2 miesiącach prawdopodobnie gadać to samo 2 osobie ? o.O jest widocznie lepszy bo co jest żołnierzem a ja zwykłym szarym człowiekiem z zaowodu mechanikiem ? BO wolałem od czegoś zacząć niż płacić komuś obcemu ? Który tak naprawdę z dnia na dzień może nas wyrzucić ? No chyba racionalniej jest zacząć od czegoś co się ma.. Jeszcze jej tekst jakieś 2 tyg po rozstaniu " Miłość to nie wszystko" a na moje pytania odpowiedzi nie dostałem.. Spotkać się i pogadać jak ludzie też nie dostałem szansy... Tak naprawdę nie dostałem szansy na nic.. Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Jaki zbieg okoliczności. Zwłaszacza że druga strona nie odzywa. Czy modernizacja może sprawdzić czy to nie troll? Trochę dziwne że w ciągu dwóch dni taki wątek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Zastanow sie dobrze, za nim odpowiesz i napisz, za co ja kochasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Za co ? Za to jaką była naprawdę cudowną kobietą pod wieloma względami. Tylko od ostatniego miesiąca dziewczyna zmieniła się o 180 stopni...
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.