Ciąża i problem z partnerem - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-07-30, 11:45   #61
kotissska
Rozeznanie

Dot.: Ciąża i problem z partnerem

Cytat:
Napisane przez monikk12 Pokaż wiadomość
Bardzo Cię, proszę, odpuść. Możesz sobie podejrzewać, co chcesz, tylko mnie w to nie mieszaj. Ja wiedzialam, co zrobic, potrzebowałam tylko potwierdzenia. Dzieki Tobie reszta użytkowniczek forum nie dowie sie, jak skonczyla sie ta historia. Po prostu prosze o zamknięcie tego wątku. Wszystko już wiem. W takiej atmosferze nie chcę kontynuować tego wątku. Mam duży problem, nie potrzebuje kolejnych stresów.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pisząc na forum chyba jesteś świadoma możliwości różnych odpowiedzi.
Pewne zachowania są po prostu nieodpowiedzialne, nie każdy będzie CIę głaskał po głowie skoro na własne życzenie tkwisz w nieprzyszłościowym związku.
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 11:52   #62
skazana_na_bluesa
.

największą głupotą byłoby przeprowadzenie się do tego faceta. samotne macierzyństwo będzie lepsze od patologii, jaką możecie zafundować dziecku.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 12:15   #63
pandemonium4
Zadomowienie

Jesteś w patologicznym związku z beznadziejnym facetem, który nie nadaje się na partnera ani stworzenie rodziny. Błąd jaki teraz robisz, to liczysz, że on się zmieni. Nawet ta cała próba ograniczenia praw jest w nadziei, że on się ogarnie, przestanie pić, stanie się kochającym partnerem i nagle przestanie być babiarzem. Żyjesz złudzeniami, po prostu zejdź na ziemię. On się nie zmieni w dobrego faceta. Był dobry na chwilę, póki mu się nie znudziłaś. A on w ogole chciał to dziecko? Złóż o alimenty, ustal spotkania i trzymaj się od niego jak najdalej i całej toksycznej rodzinki. Tak będzie najzdrowiej dla dziecka i Ciebie.

pandemonium4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 13:58   #64
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;85153581]Nie kopie leżącego stwierdzam fakty ze obydwoje są toksyczni i powinni jak najprędzej się rozstać zamiast ciagnac ta toksyne i wciągać w to dziecko
Dla mnie 30 letnia kobieta która jest niesamodzielna ciagle studiuje nie ma zaplecza finansowego i stabilnej sytuacji zawodowej decyduje się na dziecko po niecałalym roku znajomości brzmi bardzo nieodpowiedzialnie a nawet powiewa desperacja.
W tej sytuacji jest tylko jedna rada,zakończyć zwiazek I starać się ułożyć pozytywne kontakty po urodzeniu dziecka bo niestety nie wymarze tego człowieka ze swojego życia a tym bardziej z życia dziecka
Poszukać wsparcia w rodzinie jesli ma takową i przestać marzyć o terapi i nawróceniu misia[/QUOTE]
Xfido,
daruj już sobie. I oceny Autorki i pisanie w tym wątku. Ja nie wiem, ile trzeba mieć w sobie złości i jak bardzo trzeba być nieszczęśliwym w zyciu, żeby pisać takie posty, jakie Ty w tym wątku napisałaś.

Koniec tego dobrego. Jeszcze raz napiszesz tak jadowity post jak ten lub poprzedni w tym wątku (które poza jadem niczego nie wnoszą) i zbierzesz adekwatną ilość punktów. Czuj się lojalnie uprzedzona.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 14:06   #65
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Xfido,
daruj już sobie. I oceny Autorki i pisanie w tym wątku. Ja nie wiem, ile trzeba mieć w sobie złości i jak bardzo trzeba być nieszczęśliwym w zyciu, żeby pisać takie posty, jakie Ty w tym wątku napisałaś.

Koniec tego dobrego. Jeszcze raz napiszesz tak jadowity post jak ten lub poprzedni w tym wątku (które poza jadem niczego nie wnoszą) i zbierzesz adekwatną ilość punktów. Czuj się lojalnie uprzedzona.

Co niby takiego ona napisała?

Bo wg. mnie, dała najlepszą z możliwych rad, cytuje jakby komuś umknęło:
"W tej sytuacji jest tylko jedna rada,zakończyć zwiazek I starać się ułożyć pozytywne kontakty po urodzeniu dziecka bo niestety nie wymarze tego człowieka ze swojego życia a tym bardziej z życia dziecka
Poszukać wsparcia w rodzinie jesli ma takową i przestać marzyć o terapi i nawróceniu misia"

Mam wrazenie, ze Xfrida, od jakiegoś czasu funkcjonuje na tym forum, jako chłopiec do bicia.
Co by nie napisała, zaraz nagonka jaka to ona zła i niedobra.
Moze nie wszystkie jej poglady mi sie podobają, ale na pewno nie wypisuje głupot i banałów jak coponiektórzy, a jak zdanie na jakiś temat ma, to konkretne a nie raz tak, raz smak, a w ogóle to sama nie wiem, popatrzę co te przedeną napisały.

Czy naprawdę trzeba owijać guano w pozłacany papierek, żeby nie dostawać punktów za _POGLĄDY_ i _PRAWDĘ_?

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 14:06   #66
kennedy
Zakorzenienie

Nie rozumiem cie Mijanou. Dlaczego Frida nie moze napisac prawdy, nie uzywa wulgaryzmow, nie obraza. Stwoerdza fakty. Czy w regulaminie jest napisane ze kazdy ma byc slodziakiem i glaskac za glupote po glowie?

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 14:07   #67
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Xfido,

Nie jestem jedyna osoba ktora napisala post w podobnym tonie w tym watku ale ty oczywiscie ze swoja obsesja widzisz tylko mnie
Nie wiem jak smutne/nudne zycie musisz miec zeby tak sie uczepic jednej osoby I ciagle dawac ostrzezenia jednoczesnie ignorujac posty innych osób dokladnie takie same jak moje
Troche obiektywizmu
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 14:08   #68
patusiaa23
BAN stały

Ja nie wiem jak nieszczęśliwa w życiu osoba trzeba być, żeby się czepiać całkiem normalnych postów
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 14:33   #69
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Owszem, nie Ty jedna, Xrido. Akurat Twoj post rzucił mi się w oczy jako pierwszy.

Tym bardziej jest to smutne. Tak, czy inaczej, proszę, powstrzymajcie się od komentarzy "kto normalny". Można powiedzieć sobie wszystko-rzecz w tonie. Ale z pewnością nie powinnyśmy oceniać, kto jest normalny a kto nie.

Przepraszam za offtopic.

EDIT
A tak w ogóle, to Autorka nie jest niesamodzielna w 100%. Ma własne mieszkanie, jakieś tam zaplecze finansowe i pisze, że jakoś utrzyma samodzielnie siebie i dziecko. Po co więc przekręcać?

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2018-07-30 o 14:48
Stary 2018-07-30, 15:01   #70
geosmina
Wtajemniczenie

CSI wizaż jak zwykle, trzeba by sprawdzić ID komputera czy to przypadkiem "nie ta sama osoba" śmie prosić o radę szanowne gremium.
Oberwała, bo "głupia naiwna frajerka napalona na chłopa" itd.
Każdy wątek kończy się podobnie.
Jak się serio potrzebuje rady to najlepiej zamknąć wątek po pierwszych 30 postach, potem loża szyderców się tylko nakręca.
Śmieszne to jest.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-30, 15:59   #71
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Zamykam na prośbę Autorki. I nawet się tej prośbie nie dziwię.

No pasaran!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości