![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciąża i problem z partnerem
Cytat:
Pewne zachowania są po prostu nieodpowiedzialne, nie każdy będzie CIę głaskał po głowie skoro na własne życzenie tkwisz w nieprzyszłościowym związku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
.
|
największą głupotą byłoby przeprowadzenie się do tego faceta. samotne macierzyństwo będzie lepsze od patologii, jaką możecie zafundować dziecku.
#63 |
Zadomowienie
|
Jesteś w patologicznym związku z beznadziejnym facetem, który nie nadaje się na partnera ani stworzenie rodziny. Błąd jaki teraz robisz, to liczysz, że on się zmieni. Nawet ta cała próba ograniczenia praw jest w nadziei, że on się ogarnie, przestanie pić, stanie się kochającym partnerem i nagle przestanie być babiarzem. Żyjesz złudzeniami, po prostu zejdź na ziemię. On się nie zmieni w dobrego faceta. Był dobry na chwilę, póki mu się nie znudziłaś. A on w ogole chciał to dziecko? Złóż o alimenty, ustal spotkania i trzymaj się od niego jak najdalej i całej toksycznej rodzinki. Tak będzie najzdrowiej dla dziecka i Ciebie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;85153581]Nie kopie leżącego stwierdzam fakty ze obydwoje są toksyczni i powinni jak najprędzej się rozstać zamiast ciagnac ta toksyne i wciągać w to dziecko
Dla mnie 30 letnia kobieta która jest niesamodzielna ciagle studiuje nie ma zaplecza finansowego i stabilnej sytuacji zawodowej decyduje się na dziecko po niecałalym roku znajomości brzmi bardzo nieodpowiedzialnie a nawet powiewa desperacja. W tej sytuacji jest tylko jedna rada,zakończyć zwiazek I starać się ułożyć pozytywne kontakty po urodzeniu dziecka bo niestety nie wymarze tego człowieka ze swojego życia a tym bardziej z życia dziecka Poszukać wsparcia w rodzinie jesli ma takową i przestać marzyć o terapi i nawróceniu misia[/QUOTE] Xfido, daruj już sobie. I oceny Autorki i pisanie w tym wątku. Ja nie wiem, ile trzeba mieć w sobie złości i jak bardzo trzeba być nieszczęśliwym w zyciu, żeby pisać takie posty, jakie Ty w tym wątku napisałaś. Koniec tego dobrego. Jeszcze raz napiszesz tak jadowity post jak ten lub poprzedni w tym wątku (które poza jadem niczego nie wnoszą) i zbierzesz adekwatną ilość punktów. Czuj się lojalnie uprzedzona.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo wg. mnie, dała najlepszą z możliwych rad, cytuje jakby komuś umknęło: "W tej sytuacji jest tylko jedna rada,zakończyć zwiazek I starać się ułożyć pozytywne kontakty po urodzeniu dziecka bo niestety nie wymarze tego człowieka ze swojego życia a tym bardziej z życia dziecka Poszukać wsparcia w rodzinie jesli ma takową i przestać marzyć o terapi i nawróceniu misia" Mam wrazenie, ze Xfrida, od jakiegoś czasu funkcjonuje na tym forum, jako chłopiec do bicia. Co by nie napisała, zaraz nagonka jaka to ona zła i niedobra. Moze nie wszystkie jej poglady mi sie podobają, ale na pewno nie wypisuje głupot i banałów jak coponiektórzy, a jak zdanie na jakiś temat ma, to konkretne a nie raz tak, raz smak, a w ogóle to sama nie wiem, popatrzę co te przedeną napisały. Czy naprawdę trzeba owijać guano w pozłacany papierek, żeby nie dostawać punktów za _POGLĄDY_ i _PRAWDĘ_? ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem cie Mijanou. Dlaczego Frida nie moze napisac prawdy, nie uzywa wulgaryzmow, nie obraza. Stwoerdza fakty. Czy w regulaminie jest napisane ze kazdy ma byc slodziakiem i glaskac za glupote po glowie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem jak smutne/nudne zycie musisz miec zeby tak sie uczepic jednej osoby I ciagle dawac ostrzezenia jednoczesnie ignorujac posty innych osób dokladnie takie same jak moje Troche obiektywizmu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Ja nie wiem jak nieszczęśliwa w życiu osoba trzeba być, żeby się czepiać całkiem normalnych postów
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wizażowy Kot Igor
|
Owszem, nie Ty jedna, Xrido. Akurat Twoj post rzucił mi się w oczy jako pierwszy.
Tym bardziej jest to smutne. Tak, czy inaczej, proszę, powstrzymajcie się od komentarzy "kto normalny". Można powiedzieć sobie wszystko-rzecz w tonie. Ale z pewnością nie powinnyśmy oceniać, kto jest normalny a kto nie. Przepraszam za offtopic. EDIT A tak w ogóle, to Autorka nie jest niesamodzielna w 100%. Ma własne mieszkanie, jakieś tam zaplecze finansowe i pisze, że jakoś utrzyma samodzielnie siebie i dziecko. Po co więc przekręcać?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-07-30 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
CSI wizaż jak zwykle, trzeba by sprawdzić ID komputera czy to przypadkiem "nie ta sama osoba" śmie prosić o radę szanowne gremium.
Oberwała, bo "głupia naiwna frajerka napalona na chłopa" itd. Każdy wątek kończy się podobnie. Jak się serio potrzebuje rady to najlepiej zamknąć wątek po pierwszych 30 postach, potem loża szyderców się tylko nakręca. Śmieszne to jest. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
#71 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam na prośbę Autorki. I nawet się tej prośbie nie dziwię.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.