![]() |
#61 |
BAN stały
|
dlaczego nikt mnie nie chce?
mam 24 lata i NIGDY nie byłam w związku. Krew mnie zalewa jak widzę obrączkę u innej kobiety, czy że jest w ciąży a jest mniej więcej w moim wieku. Nigdy żaden facet mnie nie poderwał. Nie wiem jakie to uczucie, jak facet się w tobie zakocha. Ciągle marzę o tym, że jakiś facet padnie przede mną na kolana z pytaniem: 'czy zostaniesz moją żoną?'. W pracy był fajny kolega (mimo że 3 lata młodszy nie przeszkadzało mi), zagadywałyśmy do niego z koleżankami, po czym od innej dowiedziałam się, że podoba mu się jedna z nas, oczywiście nie ja. Miałam przez pół roku konto na portalu randkowym. Przez ten czas napisało do mnie paru facetów, których można policzyć na palcach dwóch rąk. Spotkałam się z jednym po 3 miesiącach pisania, tylko spotkanie nie wypaliło, nie mieliśmy o czym za bardzo rozmawiać a ja jestem zbyt nieśmiała i nie wiem o czym rozmawiać. W dodatku tak właściwie to chyba ja ciągłam tą rozmowę, on się praktycznie nie kwapił żeby zapytać zwykłe 'a ty?", to ja poprosiłam go o numer telefonu, i po spotkaniu to ja pierwsza do niego napisałam. Już więcej się nie spotkaliśmy, poprosił mnie jeszcze raz o spotkanie, że może pójdzie nam lepiej bla bla i mnie wystawił do wiatru. Z resztą facetów gadaliśmy właściwie o niczym, po czym to oni sami urywali kontakt. Gdy ja do kogoś napisałam, zawsze nie odpisuje, pewnie mają mnie za desperatkę. Nie wiem naprawdę jestem aż taka brzydka? co prawda za piękną się nie uważam, ale za żaden pasztet też nie. Kiedyś napisał do mnie jakiś chłopak na fb. Ani ja nie znam jego ani on mnie i mi pisze że chciałby się poznać bla bla. A za chwile wiadomość że to nie on pisał tylko kolega sobie robił jaja hahahah". NO K.RWA MAĆ! Cholera mnie bierze jak widzę te wszystkie zakochane pary. Nawet już mama mi powiedziała, że zaczynam się zachowywać już jak stara panna. Często użalam się nad sobą i nękam zdjęciami znajomych z których praktycznie połowa jest już dawno po ślubie, mają dzieci czy w najbliższym czasie planują a ja ciągle sama i sama. Nawet mój 2 lata młodszy brat oświadczył ostatnio że się żeni... Miałam kiedyś przyjaciółkę. Przez prawie 10 lat byłyśmy dla siebie jak siostry. Wszystko się powoli zaczęło sypać jak zaczęłyśmy się oglądać za facetami. Ona się mogła spotykać z kim chce, a gdy ja kogo bym nie poznała to zawsze było że on nie jest dla mnie, że do mnie nie pasuje, że JA go skrzywdzę, jak się umówiłam z tym przez internet to było że o na pewno jakiś pedofil i mnie zgwałci i zostanę sama z dzieckiem i żeby nie było a nie mówiłam bo kto normalny ma konto na portalu randkowym... faktycznie byłam nienormalna, ale tym ze się z nią zadawałam tak długo.... nie wiem gdzie chodzić by poznać kogoś wolnego? nie mam żadnych znajomych, tyle co dwie koleżanki z pracy ale one to tylko imprezy i imprezy a mnie to nie kręci.. nie wiem na basenie np. da się kogoś poznać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: dlaczego nikt mnie nie chce?
poznac kogos mozna wszedzie i nigdzie.
Polecam wyjscie w ladnej kwiecistej spodnicy i bialej bluzce w jakis sloneczny dzien i spacerowanie na jakims rynku z usmiechaiem sie do siebie - mnie tak czasami ktos zapraszal gdzies i zauwazylam,ze zawsze to bylo jak bylam ubrana w cos jadnego, mialam dobry humor i usmiechalam sie do siebie i swiecilo slonce ![]() a tak poza tym to chyba musisz wziac sprawy w swoje rece i sprobowac poznac jakis znajomuch znajomych (moze masz jakas kumpele pracujaca np w IT i majaca duzo kolegow z pracy?), albo znow-zalozyc konto na jakims portalu ale probowac samej pisac do factow ? Ew zajecia dodatkowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Już na jakimś forum dodawałaś ten wątek. SŁOWO W SŁOWO.
Z takim nastawieniem, lekko nie będzie. Mało facetów pisało do Ciebie. Czemu Ty nie napiszesz. Bo jesteś nieśmiała? Co z tego? Oni też są nieśmiali. Aby kogoś poznać trzeba jednak sporo wychodzić do ludzi, z domu. Szansa, że facet podejdzie do Ciebie na ulicy jest bardzo nikła. Większość osób poznaje się właśnie przez znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() pod warunkiem, że się nie zieje desperacją i roszczeniowością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: dlaczego żaden facet mnie nie chce?
Połączyłam wątki.
Autorko, mam nadzieję, że trzeciego takiego samego wątku już nie założysz. Właściwie tego dubla powinnam usunąć.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.