|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: pytanie o rajstopy w sprayu
Ja też polecam Sally Hansen. Są świetne dla dziewczyn które mają blade nogi, które ciężko opalić.
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Z Sally Hansen używam dwóch odcieni: -Light glow (dla jasnych karnacji lub nieopalonych- nakładam dwie warstwy) -Medium Glow (teraz używam, są tylko nieco ciemniejsze, choć wystraszyłam się widząc marchewkowy kolor na dłoni. Jednak nic zlego się nie stalo, po rozsmarowaniu był naprawdę nieco tylko ciemniejszy od Light Glow i wystarczy jedno krycie). Pozostałe dwa są po prostu za ciemne dla Europejek i są chyba bardziej skierowane na rynek amerykański i latynoski. Rady dot. używania są takie: -poprzedniego dnia wieczorem nogi wydepilować -przed nalożeniem rajstop umyć nogi (i tak rano się myjemy przecież, więc zaden problem) i posmarować dowolnym balsamem. Lepiej się nakladają i szybciej. Bez balsamu mogą się nakładać tępo. - nie psikać bezpośrednio na nogi! Bo można zapsikać wszystko dokoła. Na wnętrze dloni i rozcierać. W razie potrzeby dołożyć produktu. - nie ubierać się zaraz po nalożeniu. Odczekać kilka minut. Rajstopy wtedy nie brudzą nawet białych ubrań. Cena to ok 55 zł ale można je dostać w Sephorze korzystając z rabatów. Może i wysoka, ale jedna puszka starcza mi na ok 10 zastosowań. Czasem więcej, jeśli nie smaruję az do pachwin. Mi się oplaca, bo strasznie drę rajstopy i jedna par z reguły starcza mi na jeden raz.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-07-13 o 23:08 |
||
|
|
|
|
#63 |
|
mar_jolka
|
kupilam kilka dni temu na allegro. Pierwszy raz nalozylam za grubo i nie bylam zachwycona. Wystarczy jedna warstwa popsikac na rece i posmarowac nogi. Po kilku minutach efekt jest swietny- do tego te ,,rajstopy " maja lekkie malenkie polyskujace drobinki. Ladnie to sie lsni n nogach. Ja jestem zadowolona z tego produktu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.